DueDEX Review: Crypto, Trading & Fees (2021)

DueDEX är en global börs som erbjuder en Bitcoin-hävstångsplattform. Det har snabbt blivit ett populärt kryptohandelbyte för handlare som vill handla Bitcoin 24/7 och med marginal upp till 100 gånger.

Besök DueDEX

I en miljö där handlare letar efter nya plattformar för att handla och öka sina BTC-innehav kommer vi att granska DueDEX-börsen för att bedöma dess funktioner, handelsavgifter, säkerhet och tillförlitlighet (så att du inte behöver!)

Det är i allmänhet en bra idé för användarnas recensioner innan du registrerar dig för en kryptoutbyte och insättning, eller hur? Så utan vidare, här är vår DueDEX-recension.

duedex

Vad är DueDEX?

DueDEX är en Enbart handelsplattform med marginalhandel som kommer från en kombination av orden “Due”, “Derivatives” och “Exchange”. Ordet ”Due” representerar allt som är lämpligt, adekvat, regelbundet och lagligt. Som ett registrerat börs i Belize syftar DueDEX till att skapa rättvisa och transparens för utbytet av digitala tillgångar.

DueDEX jämfört

Avancerade funktioner, intuitivt användargränssnitt och en mobil handelsapp är viktiga funktioner på DueDEX. Denna jämförelsetabell listar andra topprankade kryptobörser som erbjuder funktioner i världsklass.

Du kanske också är intresserad av:

 • OKEx-granskning: Bedöm om det är säkert & Pålitlig?
 • 8 bästa kryptobörser med nollavgift (handel utan provision)
 • Instars Review: Är det legit? Hur man tjänar GRATIS Crypto
 • BlockFi Review: 3 saker att veta innan du använder
 • De 10 bästa Cryptocurrency Exchange i Australien

DueDEX-funktioner

duedex-funktioner

Här är en sammanfattning av de bästa funktionerna på DueDEX (med vår kommentar):

 • Bitcoin-marginalhandel med upp till 100x hävstångseffekt
 • Upp till $ 70 välkomsthandelsbonus som är berättigad till alla nya användare
 • Isolerad och korsmarginal
 • 100.000 TPS per kontrakt, låg latens på mindre än 10 ms
 • Marknadsmekanism för rättvis pris (för att förhindra användare från marknadsmanipulationer)
 • Försäkringsfond & ADL-hävstång
 • Demo trading konto (testnet)
 • Inga KYC-krav

DueDEX-registrering & Logga in

För att registrera ett konto hos DueDEX är processen ganska enkel. Du kommer att bli ombedd att logga in på din nominerade e-postadress. Det finns inget behov av att ange personalinformation eller ladda upp identifieringsdokument. Eftersom DueDEX endast är en Bitcoin-handelsplattform och inte erbjuder en fiat-till-kryptorampa, finns det ingen KYC-process.

duedex-registret

När du har registrerat dig kan du logga in på DueDEX med ditt e-post-ID och lösenord. En verifieringskod kommer att skickas till din e-post så se till att du kontrollerar skräppost om du inte får den.

Som med alla kryptohandelsbörser föreslår vi alltid användare att konfigurera och aktivera 2FA- och SMS-autentisering (rekommenderas starkt) för extra säkerhet. För att göra detta, navigera till ‘Kontosäkerhet’ i avsnittet Profil. Det tar bara några minuter.

Finansiera ditt DueDEX-konto

DueDEX är en enda Bitcoin-kryptoplattform. Därför accepterar den endast insättningar i BTC. För att sätta in BTC till ditt DueDEX-konto, gå till menyn “Insättning” till vänster. Här kan du sätta in Bitcoins direkt från din hårdvaruplånbok eller från en annan börs.

Alternativt kan du alltid köpa pengar med en ansedd fiat-till-krypto-utbyte och sedan överföra den köpta Bitcoin till DueDEX.

duedex insättning

DueDEX användargränssnitt

Detta är ett viktigt avsnitt, eftersom tekniska handlare kommer att spendera mycket tid på att titta på diagrammen och analysera deras specifika handelsstrategier. Handelsgränssnittet som visas nedan är elegant, intuitivt och enkelt att använda.

Öppna order och positioner kan snabbt ses längst ner. Detta är ganska traditionellt men enligt vår mening kan du bäst maximera diagramstorleken. Till höger är orderboken, senaste affärer, BTCUSD-kontraktsinformation och orderfönster snyggt placerade.

duedex-gränssnitt

Varje handelsfönster verkar vara fast i sin position, men som nämnts är användargränssnittsarrangemanget standard och kommer att blidka majoriteten av kryptohandlare. Om du gillar teknisk analys och behöver sofistikerade handelsverktyg drivs DueDEX-diagram av TradingView som ger ett komplett handelspaket för nybörjare och avancerade handlare.

Som de flesta kommer att veta är TradingView-diagram som är kända för smidiga, intuitiva och rena bilder med en mängd avancerade handelsverktyg och indikatorer som kan infogas i diagrammen..

Annons

BYBIT

tjäna belöningar upp till $ 600 med bitcoin-insättningar

BETYG

4.7 / 5

Gör anspråk på $ 600

DueDEX innehåller flera ordertyper som tillgodoser de olika kryptohandelsstrategierna, till exempel:

 • Begränsa beställningen
 • Avancerad gräns (endast post, bra till avbryt, fyll eller död, omedelbart eller avbryt)
 • Marknadsorder
 • Stop Limit

Du kan ställa in genomsnitt, riskgräns, orderpris, kvantitet med hjälp av orderfönstret. Mängden hävstång kontrolleras med hjälp av en skjutreglage som visas nedan som kan ändras i en befintlig position.

duedex-order

DueDEX Risk Manager

DueDEX hjälper handlare att hantera handelsrisker och förhindra likvidation med sin egen riskhanterare.

Det gör det möjligt för användare att justera risken på kontokapital från så lite som 0,25% per handel. Verktyget justeras automatiskt "Sluta" och "Positionsstorlek" enligt din definierade riskprocent (eller poäng).

Du kan också ställa in "Göra vinst" för att tillhandahålla din anpassade risk & Belöningsförhållande och visualisera handeln före utförande.

Detta verktyg kommer att vara till hjälp för nybörjare av kryptohandlare för att bestämma parametrarna för din handel innan du utför den. Om det används korrekt (och konsekvent) hjälper det dig att planera och visualisera en potentiell handelsuppsättning och bidra till att minska förlorade affärer på kryptomarknaden.

duedex riskhanterare

Det finns en fullständig guide om hur du använder DueDEX-användargränssnittet som du kan läs här.

DueDEX-hävstång

DueDEX erbjuder marginalhandel på sin Bitcoin-derivatprodukt med hög skuldsättning upp till 100 gånger. Plattformen kan bara ställa in ett hävstångsbelopp för samma typ av order. Användare har också möjlighet att välja mellan isolerad och tvär marginal.

DueDEX-avgifter

Börsavgifter måste utvärderas innan man beslutar att handla på en kryptovalutaväxling. Detta är ännu viktigare när du handlar större positionsstorlekar med marginal eller gör flera affärer på en enda dag (dvs. dagshandlare) som kan äta i dina vinster.

Insättning / uttag

DueDEX gör det INTE ta ut avgifter på insättningar eller uttag. När du tar ut kryptovaluta tillkommer en minsta nätverksavgift som bestäms av blockchainbelastningen.

Handelsavgifter

DueDEX tillämpar en tillverkare och tagarmodell för att fastställa handelsavgifter. Beroende på vilken typ av beställning som görs av användaren bestämmer börsen handelsavgiften som ska tillämpas enligt följande:

 • 0,075% avgift tillkommer för begränsade och villkorliga beställningar (tagare)
 • -0,025% avgift tillkommer för marknadsorder som fyller (tillverkare)

Jämfört med andra plattformar för kryptomarginal är handelsavgifterna på DueDEX ganska rimliga och konkurrenskraftiga.

Vanliga frågor

Är DueDEX Legit & Säker?

DueDEX är registrerat i Belize i ett försök att skapa rättvisa och öppenhet i börshandeln med digitala tillgångar som Bitcoin. Webbplatsen anger ett antal säkerhetsåtgärder för att hålla sina kunders pengar säkra vid handel på börsen, såsom:

 • 100% av tillgångarna lagras i kylförvaring med multisignatur
 • Klientuttag granskas av mänskligt engagemang i flera lager
 • Konton har möjlighet att aktivera autentisering med två faktorer
 • Webbplatsen är helt krypterad med SSL

Har DueDEX ett testnet / demo- / pappershandelskonto?

Ja. DueDue har ett testnät tillgängligt som tillåter sina användare att demohandel med virtuella pengar. Det gör det möjligt för potentiella handlare att uppleva att använda handelsplattformen DueDEX innan de sätter in pengar.

Har DueDEX ett affiliate- / remissprogram?

Ja, DueDEX har ett referensprogram på två nivåer som låter dig få 30% av affiliate-handelsavgifter plus ytterligare 10% av nivå 2-dotterbolag.

duedex affiliate

Vilka länder stöds av DueDEX?

DueDEX tillåter kunder att använda sina tjänster från hela världen, förutom en utvald grupp länder på grund av jurisdiktionsbegränsningar på kryptovalutor. De länder och territorier som INTE får handla på DueDEX inkluderar följande:

 • Hong Kong
 • Kuba
 • Iran
 • Nordkorea
 • Krim
 • Sudan
 • Malaysia
 • Syrien
 • USA (inklusive alla USA-territorier)
 • Bangladesh
 • Bolivia
 • Ecuador
 • Kirgizistan

Handlare som är belägna i USA får inte handla krypto med DueDEX på grund av strikta regler. Användare från den här regionen kommer att behöva hitta en kryptovalutautbyte i USA.

DueDEX Review: Vår bedömning är…

För att avsluta vår recension verkar DueDEX vara en säker och pålitlig plattform för att handla Bitcoin-evigheter med hög hävstångseffekt. Även om det inte erbjuder andra stora kryptopar som Bitcoin, Ethereum, Litecoin och Ripple, kompenserar utbytet för det med fantastiska funktioner och ett användargränssnitt.

Besök DueDEX

Vi förväntar oss att DueDEX kommer att locka många användare och likviditet inom en snar framtid (efter att de har lagt till fler marknader för handel)

Gilla det här inlägget? Glöm inte att dela det!

Om det finns andra börser för kryptovalutahandel som du vill att vi ska granska, lämna oss en kommentar.

Riskhanteringsverktyg och plattformsfunktioner är mycket viktiga för alla potentiella kryptovalutainvesterare. Följande börser för kryptovalutahandel – förutom ovanstående börs – erbjuder avancerade handelsfunktioner, tekniska indikatorer och ett smidigt, mobilresponsivt kartgränssnitt som passar nybörjare och professionella kryptohandlare.

Besök DueDEX

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map