Digital Surge Review: VIKTIGT – Läs innan du använder den

Digital Surge är ett kryptobörs som ger direkt tillgång till att köpa Bitcoin med AUD eller 200+ altcoins. I den här översynen kommer vi att ge en översikt över vår erfarenhet av att använda det australiensiska kryptovalutautbytet och bedöma de viktiga aspekterna av ett kryptobörs som insättningsmetoder, handelsavgifter, säkerhet och kundsupport.

Besök Digital Surge

Medan vi strävar efter att ge dig den mest korrekta informationen i denna Digital Surge-recension, föreslår vi att du besöker deras hemsida då och då för att hålla dig uppdaterad med alla ändringar som kan inträffa efteråt.

Nyckelfunktioner:

 • Designad för nybörjare att använda för att köpa krypto med AUD
 • Snabb verifiering på mindre än 5 min
 • Stöder 200+ tillgångar i digital valuta
 • Fast avgift på 0,5% för att köpa / sälja
 • Betala räkningar med krypto
 • SMSF-investerare stöds
 • 4.71 stjärnor betyg baserat på 91 recensioner
 • 50% affiliate-program

övergripande

4.2 / 5 Besök Digital Surge

Enkel användning

Rykte

Avgifter

säkerhet

Innan du börjar, rekommenderar vi att du använder en Bitcoin-hårdvaruplånbok som Ledger Nano X när du handlar kryptovaluta. Om du inte har en plånbok, läs vår guide om de bästa Bitcoin-hårdvaruplånböckerna att köpa.

webbplats för digital överspänning

Vad är Digital Surge?

Digital Surge är en kryptovaluta exchange som ger ett unikt enkelt sätt att köpa, sälja och lagra krypto i Australien. Med betoning på enkelhet gör plattformen krypto så trevlig och lättförståelig som möjligt. Baserat i Brisbane är Digital Surge ett vänligt och nära team som är engagerat i att bygga förtroende och öppenhet inom kryptovalutamiljön och deltar i ett antal samhällsevenemang som hjälper till att öka medvetenheten i branschen..

Snabb sammanfattning

digital överspänning jämfört


Digital överspänning jämfört

Banköverföring är en av de mest populära metoderna för att sätta in AUD på Digital Surge. Denna jämförelsetabell listar andra populära australiensiska kryptovalutor som accepterar banköverföringar för att köpa Bitcoin.

Är Digital Surge Safe?

Baserat på vår forskning, Digital Surge verkar vara en säker plattform för att köpa och sälja kryptovalutor med industristandard säkerhetsåtgärder på plats. Dessa åtgärder säkerställer säkerheten för klientinformation och medel vid användning av plattformen och inkluderar Two Factor Authentication, plånböcker för varma och kalla lager och säkerhetsprocesser i flera lager. Sedan utbytet grundades har det varit inga rapporterade hack av stöld av medel på Digital Surge.

Är Digital Surge Legit?

Digital Surge verkar vara en legitimt utbyte som är registrerad med AUSTRAC som tillämpar finansiella lagar för att minimera risken för brottslingar som använder kryptovalutabörser för penningtvätt, finansiering av terrorism och cyberbrott.

De Anti-White Laundering and Counter-Terrorism Financing Act 2006 kräver reglerade enheter som Digital Surge att samla in information för att fastställa en kunds identitet, övervaka transaktioner och rapportera till AUSTRAC-transaktioner eller aktivitet som är misstänkt eller involverar stora mängder kontanter över $ 10 000.

Funktioner & Fördelar

Digital Surge erbjuder en nybörjarvänlig och lättanvänd handelsplattform för att utbyta digitala valutor. Börsen erbjuder också följande funktioner:

 • Snabb verifieringsprocess för att slutföra KYC
 • En layout utformad för att göra handel enkel & lätt att förstå
 • Enkelt, roligt & stressfritt sätt att handla
 • Stöder 220+ kryptovalutor för att köpa, handla och sälja
 • Låga avgifter & konkurrensspridningar
 • Snabba och säkra AUD-insättningar med PayID- eller POLi-betalningar
 • Ett mobilvänligt gränssnitt utformat för enkelhet & daglig användning
 • Möjlighet att betala australiska räkningar med Bitcoin
 • Gratis, mycket säker personlig plånbok
 • Cold-offline / het lagring för säkerhet & bekvämlighet
 • Premium utbildningsresurser & experthandelsråd för alla kunder
 • Mottaglig & personlig kundsupport

Kontoregistrering & Logga in

För att skapa ett konto hos Digital Surge måste användare gå igenom en registreringsprocess för att skapa ett handelskonto. Digital Surge-utbyte kommer att be om en e-postadress. Verifiering av e-postadressen slutför den grundläggande skapandet av konto och användare kan logga in på Digital Surge.

digital överspänningsregister

Verifiering av Digital Surge

Digital Surge använder RapidID och tvåfaktorautentisering för att säkerställa processen för identitetsverifiering är smidig, säker och lika snabb som möjligt. Användare kan verifieras på några minuter med en smarttelefonkamera (för ansiktsigenkänningskontroll) och en form av officiell identifiering, till exempel ett pass eller ett australiskt körkort.

Användargränssnitt

Digital Surges gränssnitt har en enkel och lättanvänd instrumentpanel som låter användare se sin portfölj som en helhet för att se hur deras investeringar fungerar. Gränssnittet gör det möjligt för användare att övervaka sina favoritmynt i en personlig bevakningslista för att snabbt se vilka mynt som fungerar bäst (och sämst) med Top Gainers-listan. Ett enkelt klick på någon av dem överförs till en detaljerad sida för varje tillgång.

digital överspänningsplånbok

För att komma igång kan användare klicka på tillgången för att köpa, vilket ger live-diagram och pris i AUD. Det finns fält att ange beloppet att köpa med de insatta medlen. Till exempel, om användaren vill köpa Bitcoin, väljs tillgången från listan och de tas till sidan med myntdetaljer. En orderinmatningsruta visas för att ange beloppet för AUD för att köpa Bitcoin. Motsvarande mängd Bitcoin visas till den aktuella marknadsräntan.

gränssnitt för digital överspänning

Betala räkningar med Bitcoin

Digital Surge erbjuder en funktion för att låta individer betala valfri australisk räkning eller kreditkortsutdrag med Bitcoin (BTC). Användare behöver BPAY-uppgifterna för faktureraren för att göra en Bitcoin-betalning. Processen styrs genom en guide för att göra det enkelt. Detta är ett utmärkt alternativ för investerare som vill spendera sina pengar utan att behöva sälja Bitcoin tillbaka till AUD.

Processen styrs genom en guide som ger möjlighet att:

 • Betala BPAY-räkning
 • Betala till kreditkort
 • Betala till bankkonto

När ett alternativ att betala med har valts kan fakturerarens BPAY-information anges. Medlen kommer att tas från antingen användarens Digital Surge-plånbok eller en offline-hårdvaruplånbok för kryptovaluta.

Insättningsmetoder & Gränser

Digital Surge Australia erbjuder insättningar via PayID / Osko (direkt och gratis) och POLi-betalningar (från $ 2 och begränsat till $ 3,30). Det finns för närvarande inget alternativ att köpa krypto med kreditkort, kontant insättning eller med PayPal med Digital Surge.

PayID /Osko betalningar är nu tillgängliga för alla konton via PayID. Detta innebär att användare kan göra en omedelbar insättning och ta ut på en säker och enkel metod. PayID / Osko erbjuder ett snabbt, mångsidigt, enkelt och nära realtidsbetalningssystem för att tillgodose de specifika behoven hos kryptoanvändare.

Handelsavgifter

Digital överspänning avgifter för omedelbar köp och försäljning är 0,5%. Denna kurs är konkurrenskraftig jämfört med andra börser i Australien som Swyftx och Independent Reserve. Användare som handlar höga volymer på börsen kommer att debiteras en annan avgift baserat på en rullande 30 dagars handelsvolym.

Handelsvolymen beräknas var 1: e timme och handelsavgifterna kan sänkas till 0,1% om volymen överstiger 1 miljon AUD. Detta är samma avgift som Binance tar ut för alla affärer.

Kryptovaluta som stöds

Digital Surge erbjuder över 220+ altcoins, vilket ger det ett av de bredaste valen av krypto i Australien som inkluderar:

 • Bitcoin (BTC)
 • Ethereum (ETH)
 • Ripple (XRP)
 • Litecoin (LTC)
 • Bitcoin Cash (BCH)
 • Cardano (ADA)
 • EOS (EOS)
 • Stellar Lumens (XLM)
 • Tezos (XTZ)
 • Algorand (ALGO)
 • NEO
 • Theta (THETA)
 • Grundläggande uppmärksamhetstoken (BAT)

Kundsupport & Recensioner

Kundsupportgruppen på Digital Surge kan kontaktas via en livechattapp eller via e-post. Svarstiden för livechattappen ligger vanligtvis inom samma timme. Utbytet erbjuder en interaktiv Bitcoin-guide som hjälper användare att komma igång. Nybörjare Det finns också ett detaljerat FAQ-avsnitt som svarar på de vanligaste frågorna relaterade till Digital Surge.

digitalsurge recension

Feedbacken på kundsupporttjänsten är positiv på ett antal granskningssajter. Att söka efter ‘Digital Surge Review’ i Google ger ett antal kommentarer på populära feedback-webbplatser som TrustPilot och Reviews.io. Sammantaget är betyg på Digital Surge över 4 av 5 stjärnor.

Alternativ för Digital Surge

Följande alternativ till Digital Surge är ansedda, säkra och pålitliga kryptovalutautbyten för att köpa Bitcoin i Australien – och andra större altcoins som Ethereum, XRP och Litecoin.

Vanliga frågor

Finns det en mobilapp?

Digital överspänning erbjuder inte sina användare en mobil handelsapp att köpa / sälja digitala valutor på börsen. Plattformen har dock utformats som en Progressiv webbapp (PWA) som gör att växeln kan levereras till en mobil enhet utan att använda en applikation.

Tillåter Digital Surge att investera i kryptovaluta med SMSF?

Australiensare som vill använda sina Self Managed Super Funds (SMSF) kan öppna ett konto hos Digital Surge till investera i krypto med en superfond. Investerare kan köpa kryptovalutor med Australian Super som Bitcoin (BTC), Ethererum (ETH), Ripple (XRP) och mer än 200 andra kryptovalutor.

Vilka länder stöder Digital Surge?

Digital Surge-handelsplattform stöder endast användare i Australien för att köpa, sälja och handla kryptovalutor. Internationella invånare måste använda ett globalt fiat-till-kryptobörs som accepterar deras lokala fiatvaluta och betalningsmetod.

Har Digital Surge ett remissprogram?

Digital Surge är ett av de bästa crypto-affiliate-programmen i Australien. Digital överspänning betalar ut 50% av insamlade avgifter för alla affärer gjort av kontona har alla användare hänvisat. Detta branschledande remissprogram gör det möjligt för användare att få passiv inkomst för att hänvisa vänner och familj.

Slutsats

För att avsluta vår Digital Surge-recension är börsen en lättanvänd och nybörjarvänlig plattform för köp, försäljning och handel med krypto i Australien. Digital Surge var den första börsen i Australien som erbjuder en marknadsledande Live Chat för att hjälpa användare med alla frågor och för närvarande erbjuder det största urvalet av mynt att handla.

Besök Digital Surge

Användare som letar efter utbyte av Bitcoin och kryptovaluta med konkurrenskraftiga handelsavgifter, användarvänlighet och lyhörd kundservice kan överväga Digital Surge.

digital våg

Du kanske också är intresserad av dessa guider:

 • 5 bästa plattformar för att tjäna intresse för Bitcoin & Crypto
 • Bästa kryptomarginalhandelsplattformar jämfört
 • 10 bästa demo-konton för handel med Bitcoin med virtuella pengar
 • 5 Coinspot-alternativ med lägre avgifter
 • BlockFi Review: Is It Legit & Säker?

Börsavgifter är en mycket viktig faktor för alla potentiella kryptovalutainvesterare. Följande börser – utöver ovanstående börs – ger mycket konkurrenskraftiga handels-, insättnings- och uttagsavgifter (utan dolda avgifter) med ett brett utbud av insättningsmetoder som passar alla typer av investerare i Australien.

Besök hemsida

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map