DigiFinex Review: Crypto, handel och avgifter

DigiFinex har snabbt etablerat sig som en världsledande kryptovalutahandel. Den digitala handelsplattformen använder plattformens inbyggda token och driver DigiFinex Ecosystem. Användare på börsen kan handla spot, utnyttja, eviga byten och köpa krypto med fiat-valuta.

Besök Digifinex

Medan vi strävar efter att ge dig den mest exakta informationen i denna DigiFinex-recension, föreslår vi att du besöker webbplatsen för att hålla dig uppdaterad med alla ändringar som kan inträffa efteråt.

Nyckelfunktioner:

 • Nybörjare och avancerade handelsplattformar
 • Handla krypto på spot-, termins- eller derivatmarknader
 • Platt 0,2% handelsavgift
 • Mobilapp med en genomsnittlig recension på 4,5 / 5 stjärnor
 • Flexi-earn och crypto-lån för att tjäna ränta på crypto
 • 24/7 kundsupport

övergripande

3.95 / 5 Besök Digifinex

Enkel användning

Användargränssnitt

Avgifter

säkerhet

Det rekommenderas ofta att använda en Bitcoin-hårdvaruplånbok som Ledger Nano X vid handel med kryptovaluta. Om du inte har en plånbok, läs vår guide om de bästa plånböckerna för kryptovalutahårdvara.

digifinex webbplats

Vad är DigiFinex?

DigiFinex är en handelsplattform för kryptovaluta med över 4 miljoner användare världen över. Den digitala tillgångsplattformen erbjuder spot, hävstångshandel, ständiga byten och köp av digitala tillgångar med kreditkort. Digifinex börsen har tidigare rankat # 10 för likviditet och handelsvolym enligt Coinmarketcap.

DigiFinex har följt stegen i världsledande kryptobörser som Binance för att erbjuda ett brett utbud av produkter och tjänster till sina kunder. Teamet bakom DigiFinex är aktiva med onlineevenemang, airdrops och belöningsprogram för att låta handlare på plattformen tjäna gratis krypto.

DigiFinex jämfört

Avancerade funktioner, intuitivt användargränssnitt och en mobil handelsapp är viktiga funktioner på DigiFinex. Denna jämförelsetabell listar andra topprankade kryptohandelbörser som DigiFinex som erbjuder funktioner i världsklass.

Funktioner & Fördelar

DigiFinex skiljer sig från den traditionella kryptovalutahandelbörsen genom att tillhandahålla en avancerad plattform som gör det möjligt för sina handlare att handla plats för marginalprodukter. Bortsett från standardutbudet att tillåta användare att köp, handla och sälj krypto med deras version av stationära och mobila handelsappar, DigiFinex erbjuder följande ytterligare funktioner:

 • Basic och Pro handelsplattform som passar både nybörjare och erfarna handlare
 • Spotmarknad för att utbyta de största kryptovalutatillgångarna
 • Marginalhandelskonto med hävstång upp till 5x
 • Derivathandel som stöder 100x hävstångseffekt.
 • Stöder populära kryptovalutor och populära DeFi-handelspar
 • Solid likviditet och handelsvolym för att fylla stor order med minsta glidning
 • Marknadsdata i realtid och kartläggning för att handla populära altcoins
 • Handelsapp för att övervaka portföljen och handla var som helst
 • Säker plånbok som använde en kall plånbok för att skydda användarnas pengar
 • Crypto Quant Fund, Crypto Loan och Flexi-earn för att tjäna ränta på crypto
 • Hänvisnings- och anslutningsprogram för att belöna användare som tar in nya handlare till plattformen
 • Omfattande utbildnings- och utbildningsguider för att hjälpa blivande kryptovalutahandlare
 • 24/7 kundtjänstteam

Är DigiFinex säker?

DigiFinex Exchange verkar vara en säker plattform med bankliknande säkerhet som innehåller flera lager av webbplatsens säkerhet och informationsprotokoll för att säkerställa att kundernas information alltid hålls säker. Sedan företagets start har inga rapporterade säkerhetsintrång eller hacking rapporterats.

Några exempel på de säkerhetsåtgärder som tillhandahålls på plattformen inkluderar tvåfaktorautentisering, lagring av kall plånbok, säker lagring av fysiskt valv och efterlevnad av KYC- och AML / CTF-standarder.

Skapa ett konto med DigiFinex

Liksom alla utbyten av kryptovalutor idag, för att skapa ett konto med DigiFinex kommer användare att behöva gå igenom en registreringsprocess för att skapa ett handelskonto. DigiFinex-utbyte kommer att be om ett användarnamn, e-postadress och säkerhets-PIN som skickas till e-postadressen. Verifiering av e-postadressen slutför den grundläggande processen för skapande av konto.

Bevis för identifiering krävs inte omedelbart för handel. Begränsas dock till den grundläggande verifieringsnivån som begränsar det maximala uttagsbeloppet. Att slutföra KYC rekommenderas, eftersom det låser upp fler funktioner, inklusive airdrop-belöningar och höjer den dagliga uttagsgränsen till 4 BTC och högre.

Annons

BYBIT

tjäna belöningar upp till $ 600 med bitcoin-insättningar

BETYG

4.7 / 5

Gör anspråk på $ 600

Användare kommer att behöva lämna sin personalinformation såsom namn, födelsedatum, telefonnummer, bostadsadress, kopia av giltigt identitetskort eller pass och adressbevis. Dessa kontroller och saldon är i överensstämmelse med AML-policyerna och är inte oroade. Det är en standardprocess för att skydda kryptobörsen från inblandning i penningtvätt eller misstänkt aktivitet.

Insättning av medel

DigiFinex användare kan sätta in de viktigaste kryptovalutatillgångarna och stablecoins såsom Tether (USDT) för att börja handla. Fonder kan deponeras på skrivbordsversionen eller med DigiFinex mobilhandelsapp. DigiFinex-börsen stöder ett brett utbud av digitala tillgångar som kan användas som säkerhet på plats- eller hävstångsmarknaden.

digifinex insättningsmedel

Processen för att sätta in medel är ganska standard och en 3-stegsprocess. Välj kryptovaluta, kopiera den unika insättningsadressen och överför pengar från en annan börs eller en kryptovalutahårdvaruplånbok. DigiFinex webbplats har en fullständig videoguide i supportavsnittet som förklarar hur man sätter in pengar till plattformen som kommer att hjälpa nybörjare.

Handel med DigiFinex

DigiFinex vänder sig till nybörjare och mellanliggande kryptovalutahandlare på plattformen genom att erbjuda en Basic och Pro användargränssnitt. Den grundläggande versionen (visas nedan) ger en smidig handelsplattform med handelsverktyg för att utföra teknisk analys på sjökorten och hantera risker på affärer. Diagrammen tillhandahålls av Tradingview som är kända för sin uppsättning indikatorer och ritverktyg.

En kraftfull funktion i handelssystemet Basic och Pro DigiFinex är navigering med ett klick. Handlare kan ändra tidsramar, lägga till diagramindikatorer och ställa in varningar genom att högerklicka på diagrammen, vilket gör det enkelt att navigera och kontrollera preferenser. Ett användbart verktyg är alternativet “rensa alla ritningsverktyg” som tar bort alla ritlinjer och mönster med ett klick.

digifinex-diagram

Vid en närmare granskning av Pro-användargränssnittet verkar det inte vara för stor skillnad. Layouten förenklas med ett kompakt orderfönster. Listan över kryptovalutapar tas bort och ändras till en rullgardinsmeny som gör det möjligt att maximera diagramstorleken (utan att använda ett helskärmsläge). Handlare som förlitar sig på teknisk analys för att hitta handelsuppställningar och hantera aktiva positioner skulle uppskatta det stora kartfönstret.

Orderfönstret har möjlighet att växla mellan spot- och marginalhandel vilket är en trevlig funktion tillsammans med de förinställda volymbeloppen på skjutreglagen. De tillgängliga ordertyper inkluderar limit, market och stop limit. Jämfört med andra valutahandelar med hävstångshandel är detta det grundläggande erbjudandet och kan utökas för att ge större handelshantering och riskexponering.

digifinex-handel

Handelsderivat upp till 100 gånger på DigiFinex har en liknande känsla som ledande kryptovalutabörser som Binance, FTX och Bybit. Välj helt enkelt ett kryptopar att handla, välj en orderinmatningstyp (t.ex. marknad, begränsa eller stoppa order), välj positionens storlek med skjutreglaget (eller manuellt) och klicka på “Köp” eller “Sälj”. Användare som handlar med marginal har det tillagda alternativet att välja mängden hävstång upp till 5: 1.

Sammantaget är Pro-användargränssnittet en komplett handelsplattform som passar handlare med olika expertis och skicklighet. Det är enkelt att använda och innehåller avancerade kartverktyg och programvara för handel med kryptovaluta. För mer information om hur du handlar krypto på DigiFinex, se videoguiden nedan.

Köp Crypto With Fiat med DigiFinex

Liknar de bästa fiat-till-kryptobörserna i världen, kan DigiFinex-användare fylla på sitt handelskonto och köp krypto med ett kreditkort via Simplex. Köpgränsen är mellan $ 50 och $ 20.000. Totalt stöder DigiFinex 17 fiat-valutor att köpa större kryptovalutor som Bitcoin, Ethereum, Litecoin, XRP och många andra altcoins.

digifinex köp krypto

Följ dessa enkla steg för att köpa krypto med DigiFinex:

 • Skapa ett nytt konto och logga in på DigiFinex
 • Navigera till toppmenyn och välj ‘Köp krypto’
 • Välj kryptovaluta som du vill köpa
 • Ange mängden fiatvaluta som ska användas
 • Granska och bekräfta transaktionen genom att klicka på “Köp nu”
 • Gå till DigiFinex-plånboken för att hitta köpta kryptotillgångar

En transaktion en avgift på 3,5% eller ett schablonbelopp på $ 10, beroende på vilket som är högre, debiteras. Det totala betalningsbeloppet inkluderar denna avgift. Transaktionen tar i genomsnitt 10-30 minuter att bearbeta och deponeras i DigiFinex-plånboken.

Inte alla kryptovalutabörser är desamma.

JÄMFÖR DIGIFINEX MED ANDRA

Jämför nu!

DigiFinex-appen

DigiFinex-utbyte erbjuder sina användare en mobil handelsapp det har varit laddas ner över 50 000 gånger med ett genomsnittligt betyg på 4,5 av 5 stjärnor. Appen stöds på Android- och iOS-enheter. Handlare kan övervaka kryptomarknadspriserna och handelspositionerna när som helst och var som helst med DigiFinex-appen.

Handelsavgifter

Handeln avgiften på DigiFinex spotbörs är en platt 0,2% per handel. Standardavgiften för spothandel är konkurrenskraftig, men är högre än de närmaste konkurrenterna som Binance, KuCoin och OkEX. Långsiktiga och positionshandlare bör också vara medvetna om att det finns en dagslåneränta på 0,05% vid användning av DigiFinex-marginalhandelsbörsen.

Användare på plattformen som har DFT-tokens och VIP-medlemmar kan sänka avgiften till 0,06% per transaktion enligt nedanstående. Detta är ett bra incitament att köpa och hålla plattformarnas inbyggda token.

digifinex rabatt

Deposition & Ta ut avgifter

För att sätta in pengar till DigiFinex tillkommer ingen transaktionsavgift. Uttag av kryptovalutatillgångar från handelsbörsen medför standard blockchain nätverksavgift vilket är oundvikligt. Uttagsavgiften för varje tillgång och begränsningar finns på DigiFinex avgifts sida.

Vanliga frågor

Är DigiFinex Legit?

Registrerad i Seychellerna 2017 och verksam i Hong Kong med kontor i Singapore, Kina, Sydkorea, Australien, DigiFinex verkar vara ett legitimt kryptovalutautbyte. DigiFinex är också ett reglerat kryptovalutautbyte i Australien och har undantag från tillhandahållande av digitala betalningstokentjänster i Singapore av tillsynsorganet, MAS.

Vem är DigiFinex-teamet?

Grundarteamet bakom DigiFinex har stor erfarenhet av de bästa finans- och teknikföretagen från Hongkong, Kina och USA. Kärnteamet har också en stor erfarenhet av blockchain-teknik och nätverksproduktdrift.

Behöver jag slutföra KYC?

DigiFinex användare på plattformen rekommenderas att slutföra en Know-Your-Customer-process för att låsa upp alla funktioner och upphäva transaktionsbegränsningar på DigiFinex.

Vad är DigiFinex handelsvolym?

DigiFinex är konsekvent rankades högst på spotmarknadens trafik-, likviditets- och handelsvolymer enligt myntmarknad. Den 24 timmars dagliga volymen i skrivande stund är cirka 487 miljoner dollar vilket är betydande.

Har DigiFinex ett remissprogram?

DigiFinex remissprogram belönar kunder med $ 2 USD för varje ny kund som hänvisas till börsen som sätter in fiatvaluta och slutför sin första transaktion. Det finns också ett rabatt- eller affiliate-program som tillhandahåller upp till 48% av de hänvisade användarnas handelsprovisioner. Befintliga användare kan dela sin remisslänk eller kampanjkod med vänner och familj för att få belöningar.

Stöds DigiFinex i Australien?

Digifinex är ett globalt kryptovalutautbyte som stöder flera länder runt om i världen. Kunder kan handla Bitcoin i Australien och Storbritannien med Digifinex-plattformen.

Slutsats

För att avsluta vår DigiFinex-recension var vi ganska imponerade av handelsplattformen och funktionerna som erbjuds sina kunder. I synnerhet stod handelsgränssnittet ut med sin snygga design och avancerade handelsverktyg via integrationen med TradingView.

Besök DigiFinex

Kombinerat med möjligheten att köpa krypto med kreditkort, handelsmarginalprodukter, derivat och EFT på en enda plattform leder DigiFinex utrymmet för att tillhandahålla en digital plattform som kommer att tilltala kryptovalutahandlare och investerare över hela världen.

För att konkurrera med ledande börser som Binance och Crypto.com, skulle vi vilja se DigiFinex börsen utöka sitt erbjudande till att omfatta populära DeFi-tokens, räntebesparingskonton, kryptobaserade lån, hög marginalhandel upp till 100 gånger och myntinsats.

Det är viktigt att använda ett globalt och pålitligt kryptobörs för att köpa, handla och sälja kryptovalutor. Det finns flera börser som har hackats eller stulits av klientmedel. Följande börser för kryptovalutahandel – förutom ovanstående börs – är välkända och litar på att ge ett säkert och säkert sätt för nybörjare och professionella kryptohandlare att sätta in kryptovalutor och handla digitala tillgångar.

Besök Digifinex

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map