Coinmama Review: Bitcoin, handel och avgifter

Att välja en kryptovalutahandel kan vara en utmanande uppgift. Det finns flera överväganden som plattformsfunktioner, diagramgränssnitt, handelspar, avgifter, säkerhet och kundsupport.

Ett av de äldsta och mest ansedda börserna för omedelbara Bitcoin-köp med ett kredit- / bankkort och dess nybörjarvänlighet är Coinmama.

Besök Coinmama

Medan vi strävar efter att ge dig korrekt och den senaste informationen i denna Coinmama-recension, rekommenderar vi starkt att du besöker webbplatsen för att hålla dig uppdaterad med alla ändringar som kan inträffa efteråt.

Nyckelfunktioner:

  • Pålitligt utbyte med över 2,6 miljoner användare världen över
  • Stöds i 188 länder
  • Direkt leverans direkt till en hårdvaruplånbok
  • Betalningsalternativ som banköverföring, Apply Pay, kreditkort, betalkort och SWIFT
  • Höga utgiftsgränser
  • Ett lojalitetsprogram som erbjuder handelsavgiftsrabatter
  • Generöst remissprogram

övergripande

3,8 / 5 Besök Coinmama

Enkel användning

Användargränssnitt

Avgifter

säkerhet

Innan du dyker in i denna recension är det rekommenderas starkt att använda en hårdvaruplånbok som Ledger Nano X när du köper kryptovalutor. Ägandet av krypto förblir i investerarens ägo och kontroll, inte utbytet. Läs vår guide om de bästa Bitcoin-hårdvaruplånböckerna för mer information.

Vad är Coinmama?

Coinmama är ett kryptovalutautbyte baserat i Israel som grundades 2013 för att tillhandahålla en enkel, grundläggande och säker onlineplattform för alla som vill köpa digitala valutor som Bitcoin och Ethereum. Coinmama-utbyte är ett av de mest respekterade namnen i kryptovalutaindustrin som nu finns i över 188 länder och ger kundsupport på flera språk.

Coinmama webbplats

Snabb sammanfattning

Coinmama jämfört

Nyskapande säkerhetsåtgärder, ett intuitivt användargränssnitt, möjligheten att köpa Bitcoin direkt och en mobil handelsapp är viktiga funktioner på Coinmama. Denna jämförelsetabell visar alternativa kryptohandelbörser som Coinmama.

Funktioner & Fördelar

Designad för nybörjare

Användarupplevelsen på Coinmama har noggrant genomtänkt och är utformad för att passa alla typer av individer med olika nivåer av investeringskunskap. Webbplatsen tillhandahåller enkla alternativ att köpa Bitcoin eller en annan kryptovaluta för ett fast pris eller välj exakt belopp att spendera.

coinmama köp kryptovaluta

Insättningsmetoder

Coinmama är ett fiat-till-krypto-utbyte som tillåter individer att köpa kryptovalutor med sin lokala fiatvaluta. Plattformen är en av de mest tillgängliga börserna som stöder en mängd olika insättningsmetoder som banköverföring, Apply Pay, Kreditkort / bankkort och SWIFT.

Coinmama funktioner

Länder som stöds

Coinmama är ett av få utbyten stöds i över 100 länder över hela världen. Användare från 188 länder inklusive Australien, Singapore, Europa, Storbritannien, Kanada, Nya Zeeland och USA kan snabbt och säkert köpa kryptovaluta med Coinmama. Det finns några begränsade stater och territorier inom USA att vara medvetna om.

Icke-vårdnadshavare

Icke-vårdnadsbörser och mäklare som Coinmama är en av de säkraste platserna att köpa krypto eftersom plattformarna inte lagrar några kunders medel eller digitala tillgångar. Kunder måste ange en plånbokadress innan transaktionen slutförs. När betalningen har gjorts levereras mynten direkt till användarens plånbokadress, vilket eliminerar risken för att hackare stjäl pengarna.

Coinmama plånbok

Har Coinmama hackats?

Baserat på vår forskning verkar Coinmama inte ha hackats tidigare vilket resulterat i förlust av systemfunktionstjänster. Coinmama var dock föremål för en massivt brott mot e-postdata 2019 i vilken 450 000 användar-e-postmeddelanden och lösenord komprometterades.

Som en del av en undersökning av den ekonomiska bedrägeriincidenten har en obehörig part också skaffat data associerade med 1,4 miljoner Coinmama-konton som inkluderade användarens personliga information.

Är Coinmama säkert & Äkta?

Coinmama är ett legitimt och ansedd företag som tillåter individer att köpa BTC, ETH, XRP, LTC och andra digitala valutor på en säker plattform. Även om det har förekommit globala dataintrång som har påverkat Coinmama-användare, är plattformen lagrar eller registrerar ingen kreditkortsinformation eller förvarar kundfonder. Köpt kryptovaluta skickas direkt till en hårdvaruplånbok som avsevärt minskar risken för stöld.

Komma igång & Skapa ett konto

För att skapa ett konto hos Coinmama måste användarna vara minst 18 år och bo i ett land som stöds. Processen för att registrera ett konto är okomplicerad och tar några minuter. Det finns inga avgifter för att skapa eller underhålla ett Coinmama-konto eller plånbok.

Nya användare måste ange en giltig e-postadress och välja hemland. Innan pengar kan deponeras måste Coinmama KYC-verifieringssteget slutföras enligt beskrivningen nedan.

Verifieringsnivåer

Coinmama är en reglerad börs som måste uppfylla Know Your Customer (KYC) krav för att acceptera betalningar för tillhandahållande av digitala tillgångar. Utbytet använder ett 3-nivåbaserat verifieringssystem som baseras på mängden personlig information. Nya konton som slutför verifiering av nivå 1 kan köp eller sälj upp till 15 000 USD.

För att slutföra verifieringsprocessen på Coinmama nivå 1 krävs följande information:

  • Fullständigt namn och adress för bosättning
  • Ett regeringsutfärdat foto-ID (t.ex. nationellt pass eller körkort
  • En selfie som håller upp ett papper med “Coinmama” och datumet

För att uppgradera från verifieringsnivå 1 till 2 finns det en lägsta utgift på $ 2400, vilket också ökar de dagliga / månatliga gränserna för de betalningstyper som stöds. Kontogränsen för varje verifieringsnivå inkluderar både köp- och försäljningstransaktioner.

När den personliga dokumentationen har skickats till Coinmama, verifieringshastigheten för nivå 1 kan ta några timmar under normal arbetstid. För verifiering av nivå 2 och 3 kan det ta upp till 48 timmar innan de nya kontogränserna godkänns.

Betalningsmetoder

Coinmama erbjuder 5 olika insättningsalternativ för att betala för kryptovalutor med fiat-pengar. De betalningsmetoder som stöds inkluderar banköverföringar, SWIFT, kreditkort, betalkort och Apple Pay. Beroende på användarregion kan de accepterade betalningsmetoderna variera. Coinmama är den första börsen som tillåter sina användare över hela världen som vill köp Bitcoin med Apple Pay.

Coinmama insättningsmetoder

För stora investeringar är att använda ett bankkonto eller banköverföring det bästa sättet att köpa kryptovalutor som kan ta mellan 1 och 3 dagar att bearbeta beroende på bank. Användare som vill göra ett mindre och omedelbart köp och föredrar samvete kan använda ett kreditkort eller betalkort. Medelhastigheterna för varje betalningsalternativ är en viktig faktor och listas nedan.

Användargränssnitt

När ett konto har skapats kan användare logga in på Coinmama och köpa 7 kryptovalutor som inkluderar Bitcoin, Bitcoin Cash, Ethereum, Ethereum Classic, Cardano, Litecoin och Tezos. Mynten kan snabbt väljas med hjälp av rullgardinsmenyn “Köp” längst upp. Användargränssnittet för att köpa mynt är detsamma och har en enkel orderruta för olika inköpsbelopp i den valda fiatvalutan.

coinmama köp bitcoin

Gränssnittet är utformat för nybörjare att enkelt, snabbt och säkert köpa kryptovaluta. Jämfört med andra fiat-till-krypto-utbyten finns det inget prisdiagram för att se historiska eller levande priser eller avancerade ordertyper som limit eller stop-limit.

Webbplatsens design och utformning är tydligt orienterad för nybörjare som köper Bitcoin eller andra altcoins för första gången. Detta är en begränsning för erfarna eller avancerade investerare och kommer att behöva använda en kryptovalutahandelsplattform för att använda avancerade handelsfunktioner och riskhanteringsverktyg.

Coinmama-avgifter

Coinmama-avgifter baseras på ett Bitcoin-index som ger en referensränta för priserna på varje tillgång som stöds. Inköpsavgiften inkluderar en 2% premie utöver Bitcoin Index-priset och provisioner upp till 3,9% beroende på betalningsmetod. För kreditkorts-, betalkort-, förbetalda och virtuella kortbetalningar tillkommer en avgift på 5% för snabbköp med fast ränta. Det finns inga extra avgifter för banköverföring. Den slutliga handelsavgiften visas på skärmen innan transaktionen bekräftas.

För säljtransaktioner på Coinmama är avgiften 0,1% -0,9% utöver Bitcoin Index-räntan plus 2% -spridningen. För både köp- och säljorder kan handelsavgifterna minskas beroende på användarnas Coinmama lojalitetsnivå.

Övergripande, Coinmama-avgifterna för att köpa krypto är något höga jämfört med andra populära handelsplattformar. Försäljningsavgiften på 0,1% till 0,9% är konkurrenskraftig men är endast begränsad till Bitcoin som kan säljas på börsen tillbaka till fiatvaluta.

Coinmama lojalitetsnivå

I likhet med andra kryptovalutahandelsplattformar som Binance, Kraken och Kucoin, erbjuder Coinmama ett lojalitetssystem. Programmet uppmuntrar användare att handla ökade volymbelopp genom att belöna dem med minskade handelsavgifter. Lojalitetsstatusen är inte engångsbedömd och måste bibehållas under en 90-dagars rullande period.

säkerhet

Coinmama är utformad som en kryptovalutatjänst för kryptovaluta där köpta digitala tillgångar kan köpas och säljas direkt med en hårdvaruplånbok. Detta betyder medel lagras inte på plattformen vilket kraftigt minskar risken för att hackare stjäl pengar.

Dessutom kundens kreditkortsuppgifter sparas inte, men personlig information som en del av ID-verifieringsinformationen sparas. Med tanke på tidigare överträdelser av säkerhetsdata, utbytet har ökat medvetenheten om kontosäkerhet genom att regelbundet övervaka misstänkt aktivitet och informera kunder om god säkerhetspraxis.

Vanliga frågor

Var regleras Coinmama?

Coinmama är ett legitimt och pålitligt utbyte som drivs av moderbolaget Cmama LTD, som är ett reglerat Money Services-företag. Utbytet är registrerade i USA av FinCEN och inom Kanada under myndighet FINTRAC. Enligt dessa föreskrifter tillhandahåller Coinmama strikta Know Your Customer (KYC) och Anti-Money Laundering (AML) procedurer för att validera varje kontoinnehavares identifikation och legitimitet.

Kräver Coinmama ID?

Coinmama är ett reglerat börs som uppfyller KYC-kraven (Know Your Customer). Därför varje användare som skapar ett konto hos Coinmama måste lämna in dokumentation för att bevisa sin identitet innan du köper digital valuta.

Kan du använda Coinmama i USA?

Coinmama finns i över 188 länder över hela världen inklusive USA (USA). Det finns dock åtta stater och territorier inom USA som är begränsade från att använda Coinmamas tjänster på grund av lokala regler och regler som inkluderar Hawaii, New York, Amerikanska Samoa, Guam, Norra Marianeröarna, Puerto Rico, USA: s mindre avlägsna öar och Jungfru Öar.

Vissa stater i USA stöds inte direkt av Coinmama och användare kommer att omdirigeras till en tredjepartsleverantör Simplex för att slutföra köpet. Invånare som är bosatta i de förbjudna staterna kan använda ett lokalt kryptovalutautbyte i USA som Gemini, Kraken eller Coinbase.

Har Coinmama en plånbok?

Coinmama är en utbyte utan förvar vilket innebär att det inte finns några plånböcker online för att lagra kunder Bitcoin eller andra kryptovalutatillgångar som köps på plattformen. Användare måste ange sin egen hårdvaruplånboksadress så att mynten aldrig lagras i en plånbok av Coinmama.

Slutsats

För att avsluta denna recension på Coinmama är börsen lämplig för nykomlingar och nybörjare som vill köpa sin första kryptovaluta. Användargränssnittet, tillgänglighet över hela världen, lyhörd kundservice och stödda betalningsalternativ gör det enkelt för investerare att gå ombord med fiatvalutor.

Besök Coinmama

Vår enda kritik är de höga avgifterna och bristen på funktioner för mellaninvesterare och handlare som förlitar sig på avancerade order och ett prisdiagram. Sammantaget är Coimama ett ansedd och säkert utbyte för köpkrypto med fiat-valuta.

Det är viktigt att använda ett globalt och pålitligt kryptobörs för att köpa, handla och sälja Bitcoin och kryptovalutor. Flera börser har hackats eller stulits från klientmedel. Följande valutahandelbörser – förutom ovanstående börs – är välkända och betrodda för att ge ett säkert och säkert sätt för nybörjare och professionella kryptohandlare att sätta in fiatvaluta och köpa digitala tillgångar.

Besök Coinmama

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map