ChangeNOW-recension: kryptobyte, handelsavgifter och mer

ChangeNOW är en välkänd och populär crypto swap-plattform som används för att omedelbart utbyta en crypto till en annan, utan begränsningar eller registrering. Användare har lyxen att byta till över 170 olika kryptovalutor på några minuter direkt till din hårdvaruplånbok.

I denna ChangeNOW-recension kommer vi att bedöma den populära kryptohandelsplattformen som används av hundratusentals människor världen över och ge en översikt över dess funktioner, användargränssnitt och handelsavgifter.

Besök ChangeNOW

Medan vi strävar efter att alltid ge dig korrekt information, föreslår vi att du besöker deras webbplats då och då om några uppdateringar inträffar efteråt. Så utan vidare, låt oss hoppa in i det!

changenow webbplats

Innan du börjar, rekommenderar vi att du använder en Bitcoin-hårdvaruplånbok som Ledger Nano X när du handlar kryptovaluta. Om du inte har en plånbok, läs vår guide om de bästa plånböckerna för kryptovalutahårdvara.

Vad är ChangeNOW?

ChangeNOW är en icke-vårdtjänst som är allmänt känd för sin snabba och enkla att använda krypto-till-kryptotjänst. Plattformen erbjuder konkurrenskraftiga handelsavgifter, har över 170 kryptovalutor tillgängliga för utbyte och har inga gränser. Du kan byta så mycket krypto som du vill, till exempel Bitcoin, till Ethereum eller annan kryptovaluta direkt och utan någon längre registreringsprocess..

ChangeNOW låter dig köpa kryptovaluta med ett bankkort / Visa-kort (Visa eller MasterCard) via en tredjepartspartner och få direkt till din hårdvaruplånbok.

Hur fungerar ChangeNOW?

ChangeNOW aggregerar kryptopriser från världens största och mest populära handelsbörser. Det kommer att söka efter det bästa möjliga vid tidpunkten och låsa in det tills användaren slutför transaktionen och det bekräftas i blockchain.

ändra hur det fungerar

Följ dessa enkla steg för att använda ChangeNOW:

ChangeNOW Jämfört

Nybörjarvänligt och användarvänligt är en viktig funktion på ChangeNOW. Denna jämförelsetabell listar andra populära kryptobörser som gör det möjligt för användare att byta krypto direkt med en enkel att använda webbplats.

Är ChangeNOW Legit?

ChangeNOW verkar vara en legitimate crypto exchange service som har varit i drift sedan 2017. Online-kryptoplattformen har fått förtroende hos användare från hela världen och fortsätter att växa. ChangeNOW-plattformen och dess mobilapp lockar hundratusentals besökare varje månad enligt sin webbplats.

Är ChangeNOW säkert?

ChangeNOW verkar vara en säkert kryptovalutautbyte som inte är vårdnadshavare. Detta innebär att användarnas medel INTE lagras av plattformen vilket minskar risken för bedrägeri, stöld och hackare. Misstänkt användaraktivitet upptäcks på plattformen, ett internt riskhanteringssystem utlöses som kräver att användaren tillhandahåller ytterligare KYC-verifiering.

Hur man byter kryptovaluta med ChangeNOW

Processen för att utbyta kryptovaluta på ChangeNOW är lätt att göra och till och med en nybörjare kan byta krypto som från Bitcoin till Ethereum på några minuter.

För att starta måste användarna göra det besök ChangeNOW-webbplatsen och använd widgeten på hemsidan enligt nedan.

changeNOW-widget

För att byta krypto direkt använder du nedrullningspilen för att välja kryptovaluta som du vill byta (eller sälja) och beloppet. Välj sedan den krypto du vill köpa efter en liknande process. Du kommer att se att beloppet automatiskt fylls i rutan “Du får”.

Beloppet kommer att variera beroende på den takt du valde, vilket vi kommer att förklara ytterligare i denna översiktsartikel. För att gå vidare till nästa steg, klicka på ‘Exchange’.

Här kommer transaktionsinformationen att visas igen som du kan välja att ändra. Annars kan du ange adressen för att skicka kryptovalutan som du ska köpa. Det är bäst att du skickar krypton direkt till din hårdvaruplånbok, så skriv in adressen som visas nedan.

changenow swap crypto

När du har angett din plånbokadress där du kommer att få kryptovalutan är nästa steg att bekräfta beställningen. Innan du bekräftar beställningen, se till att din plånbok kan acceptera den kryptovalutan.

Om du till exempel vill köpa Ethereum måste du ange din Ethereum-adress, inte Bitcoin eller någon annan krypto. Annars kan dina mynt gå förlorade och svåra att återställa.

När du är nöjd med beställningen, acceptera T&Cs och klicka på ‘Bekräfta’.

ändra nu bekräfta beställning

Det sista steget är att sätta in krypten som du vill sälja (byta) till ChangeNOW-adressen.

När din betalning är klar skickar ChangeNOW krypton till din plånbokadress. Beställningar tar cirka 5-10 minuter att bearbeta, beroende på belastningen på blockchain-nätverket.

Om du inte får något i din plånbok på några timmar, se till att kontakta ChangeNOW helpdesk.

ändraNU insättning

Köp Crypto med ett betalkort / kreditkort

ChangeNOW fungerar som en fiat-till-krypto-utbyte för att tillåta användare att köpa krypto med en fiatvaluta som USD, GBP, AUD, NZD, JPY, EUR och många fler. Användare kan köpa krypto på ChangeNOW med ett bankkort eller kreditkort genom sitt partnerskap med Simplex.

Följ dessa enkla steg för att köpa krypto med ett bankkort:

ChangeNOW-avgifter

Byt avgifter

Börsavgifter måste utvärderas innan du väljer att använda en kryptovalutaväxling. Detta är viktigt när du byter en stor mängd krypto till en annan krypto.

Webbplatsen anger inte avgifterna för kryptobyte. Baserat på våra uppskattningar verkar emellertid konverterings- eller swappavgiften ligga mellan 0,5% och 1,5% (i skrivande stund) som ingår i den föreslagna swap.

Deposition & Uttagsavgifter

Eftersom ChangeNOW inte har en egen plånbok för att lagra kryptovalutor finns det inga insättnings- eller uttagsavgifter. Det finns en lägsta nätverksavgift som bestäms av blockchain. Denna avgift varierar beroende på nätverksbelastningen och för varje kryptomynt.

Debitera & Kreditkortsavgifter

Om du köper kryptovaluta med ett betalkort eller kreditkort tillkommer en extra avgift på cirka 5% utöver ChangeNOWs avgift. Därför är de totala avgifterna för att köpa krypto med hjälp av plattformen ganska höga.

Vanliga frågor

Behöver du slutföra kontoverifiering?

Ja, om du använder ChangeNOW för att konvertera fiatvaluta till digitala tillgångar måste du slutföra en KYC-process i enlighet med finansiella regler. För att verifiera ditt konto kan följande dokument laddas upp:

  • Internationellt pass
  • nationellt id-kort
  • Körkort

Vilka mynt finns??

ChangeNOW stöder över 170 kryptovalutor som Bitcoin, Ethereum, Litecoin, Ripple, EOS, Stellar, Monero och många fler. För att se hela listan över kryptovalutor som stöds kan du besöka tillgängliga myntsida.

Vilka länder ändrar NOW Support?

ChangeNOW är ett utbyte som stöds i USA för att köpa krypto och andra länder runt om i världen som Storbritannien, Australien, Europa och Kanada. Om du är osäker på om ChangeNOW är tillgängligt i ditt land, besök changenow.io/terms-of-use för mer information.

Slutsats

För att avsluta vår ChangeNOW-recension är det enkelt och utan besvär eller komplikationer att använda onlineplattformen för att byta krypto till krypto. Widgeten på hemsidan passar investerare i alla åldrar och det bästa är att du inte behöver skapa ett konto för att byta krypto.

Besök ChangeNOW

För dem som vill köpa Bitcoin eller annat altcoin gör plattformen det möjligt att endast använda ett betalkort eller kreditkort. Vi föreslår att du använder andra insättningsmetoder eftersom handelsavgifterna är höga. Tänk också på att du måste skicka in identifikation för att bevisa din identitet när du köper krypto med en nationell valuta.

Du kanske också är intresserad av:

  • FTX Exchange Review – Ska du byta?
  • BlockFi Review: Is It Legit & Säker?
  • Hur man köper Bitcoins med Amazon-presentkort (Super Easy)
  • 4 Bästa Bitcoin Cashback & Belöningsapp (GRATIS pengar)
  • 8 Bästa Cryptocurrency Exchange i USA

Gilla det här inlägget? Glöm inte att dela det!

Om det finns andra kryptovalutautbyten som du vill att vi ska granska, lämna en kommentar.

Det är viktigt att använda ett globalt och pålitligt kryptobörs för att köpa, handla och sälja Bitcoin och kryptovalutor. Det finns flera börser som har hackats eller stulits av klientmedel. Följande börser för kryptovalutahandel – förutom ovanstående börs – är välkända och betrodda för att ge ett säkert och säkert sätt för nybörjare och professionella kryptohandlare att sätta in fiatvaluta och köpa digitala tillgångar.

Besök ChangeNOW

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map