CEX.IO-recension: 5 saker att veta innan du använder dem

CEX.IO är stolt över att tillhandahålla problemfri service som stöds av ett tillförlitligt system och användarkontosäkerhet, säker förvaring av medel, ekonomisk lönsamhet och djupgående juridisk efterlevnad. Det är en ansedd och säkert kryptovalutautbyte utan hackade konton eller medelstöld sedan lanseringen 2013.

Besök CEX.IO

CEX.IO är ett populärt utbyte till köp Bitcoins direkt med sin webbplats eller mobilapp som finns på iOS och Android. Med sina stödjande flera betalningsmetoder, inklusive kreditkort, betalkort, banköverföringar, Skrill och mer, anses CEX.IO vara ett av de bästa kryptobörserna i världen.

Nyckelfunktioner:

 • Snabbt och enkelt att köpa och sälja krypto
 • Stöder kredit- / bankkort, banköverföring och Skrill
 • Accepterar fiatvalutor som USD, GBP, EUR och RUB
 • Volymbaserad avgiftsstruktur från 0,25% + 0,16%
 • Ta omedelbart ut dina fiat-vinster till VISA eller Mastercard
 • Stöder användare i USA och Storbritannien
 • 24/7 responsiv kundsupport

övergripande

4.2 / 5 Besök CEX.IO

Enkel användning

Användargränssnitt

Avgifter

säkerhet

Medan vi strävar efter att ge dig korrekt och den senaste informationen om dess funktioner, användargränssnitt och avgifter och mer i denna CEX.IO-recension, föreslår vi starkt att du besöker deras webbplats för att hålla dig uppdaterad med alla ändringar som kan inträffa efteråt.

Det är också bra säkerhetspraxis att använda en Bitcoin-hårdvaruplånbok som Ledger Nano X innan du börjar handla kryptovaluta. Om du inte har en plånbok, läs vår guide om de bästa kryptoplånböckerna.

CEX webbplats

Vad är CEX.IO?

CEX.IO är en kryptovalutautbyte som byggdes för att tillgodose individer runt om i världen genom att tillhandahålla en lättanvänd plattform för investerare att konvertera fiatpengar till digitala valutor. Det är mycket lämplig för nybörjare och kloka investerare och erbjuder ett brett utbud av produkter och handelsverktyg för de mest populära kryptotillgångarna som Bitcoin (BTC), Bitcoin Cash (BCH), Ethereum (ETH), XRP, Stellar (XLM), Litecoin (LTC), Tron (TRX) och många andra.

CEX.io köper krypto


CEX.IO Jämfört

Avancerade funktioner, användarvänligt gränssnitt och en mobil handelsapp är viktiga funktioner på CEX.IO. Denna jämförelsetabell listar andra topprankade kryptobörser som erbjuder funktioner i världsklass.

Är CEX.IO Legit?

CEX.IO är en legitimt och pålitligt kryptovalutautbyte som är registrerat i flera jurisdiktioner över hela världen USA, Storbritannien, Singapore och Australien. Grundades 2013, har plattformen byggt upp ett pålitligt rykte för att transakera kryptovalutor direkt med ett kredit- / bankkort eller banköverföring.

Är CEX.IO säkert att använda?

CEX.IO verkar vara en säkert kryptovalutautbyte som använder flera åtgärder för att skydda användarinformation och medel från stöld och bedräglig aktivitet. Dessa åtgärder inkluderar AML / KYC och Two Factor Authentication. Enligt webbplatsen CEX.IO har noll procent av kundernas medel förlorats eller stulits.

CEX.IO-funktioner

CEX.IO-användare av plattformen har tillgång till flera funktioner som inkluderar kryptoköp direkt med kreditkort, marginalhandelsplattform och insättning av favoritmynt för att få belöningar. Andra funktioner på plattformen inkluderar:

 • Användarvänligt gränssnitt
 • Snabb och lätt att köpa och sälja krypto
 • Flera betalningsmetoder som kredit- / betalkort, banköverföring och Skrill
 • Accepterar fiatvalutor som USD, GBP, EUR och RUB
 • Hög likviditetsorderbok med låga spreadar
 • Marginalplattform för handel med krypto-CFD: er
 • Avancerade algoritmer för ordningsmatchning
 • Plattformshandel via webbplats, app och API
 • Säkra plånboken med hjälp av offlineförvaringsåtgärder
 • Mobilapp med tjänsterna Instant Exchange och Instant Sell. Den senare är unik för plattformen som tillåter användare att sälja mynt dra tillbaka omedelbart fiat vinster till ett VISA eller Mastercard eller till CEX.IO-saldot
 • Tillåter invånare i USA att köpa krypto med kreditkort
 • Ett affiliate-program som belönar dig för att ta fler användare till plattformen
 • CEX.IO Att ta var du kan öka dina innehav genom att lagra mynt på ditt CEX.IO-konto
 • 24/7 kundsupportteam

Kontoregistrering & Logga in

För att skapa ett konto med CEX.IO-utbyte är processen väldigt enkel och tar några minuter. För att börja, följ dessa steg:

CEX.IO-verifiering

Nya användare till CEX.IO kan göra en insättning eller uttag upp till $ 100 per dag utan att slutföra en KYC-verifieringsprocess. Till öka de dagliga insättnings- och uttagsgränserna på CEX.IO, måste användarna lämna in personlig information och identitetshandlingar till exempel ett pass, körkort och elräkningar som visar en aktuell adress.

CEX.IO använder en fyrstegsverifiering för att öka varje gräns (beräknas dagligen).

Insättning av medel

Användare kan snabbt och enkelt överföra pengar till CEX.IO med flera insättningsmetoder som kredit- eller betalkort, internationell överföring, Skrill och lokal banköverföring samt kryptovalutor. Pengarna lagras säkert i en CEX.IO-plånbok som kan användas för att köpa, handla, sälja eller ta ut till en hårdvaruplånbok.

Tiden det tar för en insättning att nå CEX.IO beror på kryptotillgången, antalet bekräftelser som krävs och blockchain-nätverksbelastningen. Verifierade konton kan öka den dagliga insättningsgränsen från $ 3000, använda en internationell betalning eller bankkontoöverföring.

CEX.IO plånbok

Följ dessa steg för att sätta in pengar till CEX.IO:

 • Logga in på ditt CEX.IO-handelskonto
 • Klicka på länken “Ekonomi” längs toppmenyn
 • Sök efter önskad betalningsvaluta (t.ex. USD, EUR, GBP)
 • Klicka på knappen “Insättning” bredvid vald valuta
 • Välj en betalningsmetod (t.ex. kreditkort, Skrill eller banköverföring)
 • Ange mängden krypto som ska köpas
 • Granska beställningen och bekräfta köpet

Hur man köper Crypto direkt med CEX.IO

CEX.IO erbjuder en säker plats att köpa, sälja och handla kryptovalutor med fiat-valuta som USD, EUR, GBP eller RUB. När du har registrerat ett konto kan du köpa krypto direkt med ditt betalkort.

För att köpa krypto direkt, logga in på ditt konto och navigera till sidan “Köp / Sälj” med länken i toppmenyn. Välj kryptovaluta som du vill köpa med hjälp av widgeten som visas nedan och välj vilken valuta du ska betala med.

CEX.IO köp krypto

Användare kan också välja ett förberäknat paket som inkluderar konverteringsavgifterna eller ange ett specifikt inköpsbelopp. Klicka på knappen “Köp” och fortsätt för att ange kortnummer och utgång för ett kredit- eller betalkort för att länka det till ett konto. Om du redan har medel på ditt CEX.IO-saldo kan du också använda medlen för att betala med.

När du har granskat beställningen klickar du på knappen “Köp nu” som bekräftar köpet. Balansen visas i din CEX.IO-plånbok när transaktionen har bekräftats i blockchain.

CEX.IO handelsplattform

CEX.IO erbjuder en enkel och lättanvänd handelsplattform som passar nybörjare som föredrar att analysera pristabellerna för att köpa, handla eller sälja till önskad prispunkt med hjälp av en marknads- eller begränsningsorder. Användare måste sätta in pengar i CEX.IO-plånboken för att finansiera kontot innan de använder handelsplattformen med följande metoder:

 • Betalning med kredit- eller kreditkort (Mastercard eller VISA)
 • Banköverföring (SWIFT, SEPA, ACH, snabbare betalningar)
 • Insättning i kryptovaluta (t.ex. BTC)

När CEX.IO-plånboken är finansierad kan handlare öppna fönstret “Trade” för att visa diagrammen som stöds på skrivbords- och mobilappversionerna. De kryptohandelspar som stöds visas till vänster och kan väljas för att visa diagram, senaste transaktioner och orderhistorik.

CEX.IO handelsplattform

Standardlayouten visar ett prisdiagram för att ge en snabb översikt över prisåtgärder med hjälp av ljusstakar. Även om det inte innehåller några tekniska indikatorer eller ritverktyg, kan användare som förlitar sig på tekniska indikatorer klicka på “Diagram” -knappen i det övre högra hörnet på sidan för att få upp ett nytt fönster.

Här kommer handlare som är bekanta med att använda kryptodiagramwebbplatser som TradingView att rita linjer, mönster och lägga till indikatorer i prisdiagrammen. För att göra en beställning kan användare byta tillbaka till standardhandelssidan och använda “Orderbox” som visas nedan för att utföra en order.

cex.io beställningar

CEX.IO erbjuder marknads- och begränsningsorder för att tillåta användare på plattformen att bestämma hur de ska genomföras i en köp- eller säljorder. Jämfört med de andra populära kryptohandelsplattformarna är tillgängliga ordertyper till plattformen begränsade och inkluderar inte avancerade riskhanteringsfunktioner eller verktyg. Det finns dock fler ordertyper och riskhanteringsinstrument tillgängliga på marginalhandelsplattformen CEX.IO Mäklare.

Inte alla kryptovalutabörser är desamma.

JÄMFÖR CEX.IO MED ANDRA

Jämför nu!

Sammantaget verkar CEX.IO: s handelsplattform vara ett bra val för nybörjare som vill hantera sina order för att passa marknadsförhållandena. Under tiden kunde pro-handlare hitta API: er och plattformen för marginalhandel attraktiv för dem också. Med detta sagt kan både nybörjare och veteraner använda CEX.IOs funktionalitet till deras fördel.

CEX.IO mobilapp

CEX.IO erbjuder en mobilapp som kan laddas ner och användas på iOS- och Android-enheter. De mobilgränssnittet är rent, enkelt att använda och inkluderar intuitiv navigering för att köpa, sälja, handla, hantera order och medel medan du är på resande fot. CEX.IO-mobilappen är gratis för alla och kan användas för att:

 • Skapa ett konto med CEX.IO
 • Slutför KYC-identitetsverifiering
 • Sätt in medel med ett kredit- / bankkort
 • Köp och sälj krypto direkt med CEX.IO-appen
 • Handla kryptotillgångar med hjälp av handelsplattformen
 • Ta ut fiatvalutafonder med några få klick till VISA, Mastercard, liksom kryptouttag

app cex.io

Handelsavgifter för CEX.IO

CEX.IO avgiftsstrukturen använder en tagare- och tillverkarmodell och baseras på 30-dagars handelsvolym för alla par. Handlare med en månatlig handelsvolym som är större än 6000BTC som ger likviditet i orderboken (t.ex. med villkorliga order) kommer att ta noll avgifter för att köpa och sälja krypto på handelsplattformen.

CEX.IO Insättning & Uttagsavgifter

CEX.IO avgifter för att sätta in och ta ut pengar till börsen varierar från $ 0 till 3,99% beroende på vald betalningsmetod som betalkort / kreditkort, Skrill, banköverföring eller SEPA. Jämfört med andra globala fiat-till-kryptobörser som OKEX och Coinmama är insättnings- och uttagsavgifterna på CEX.IO ganska rimliga.

Vanliga frågor

Vilka länder stöds av CEX.IO?

CEX.IO är en global fiat-till-krypto-utbytesleverantör som tillåter kreditkort och banköverföringstransaktioner till 99% av länderna över hela världen. På grund av kortrestriktioner stöds inte följande länder av CEX.IO och har blivit begränsade för uttag:

 • Angola
 • Antarktis
 • Bhutan
 • Botswana
 • Bouvet Island
 • Burkina Faso
 • Cap Verde
 • Tchad
 • Julön
 • Colombia
 • Cocos Island
 • Komorerna
 • Republiken Kongo
 • Cooköarna
 • Elfenbenskusten
 • Djibouti
 • Egypten
 • Eritrea
 • Ekvatorialguinea
 • Falklandsöarna
 • Fiji
 • Franska Guyana
 • Franska södra territorierna
 • Guatemala
 • Guinea
 • Guinea-Bissau
 • Haiti
 • Heard och McDonald Islands
 • Indonesien
 • Liberia
 • Mali
 • Mayotte
 • Montserrat
 • Myanmar
 • Nauru
 • Nigeria
 • Niue
 • Norfolk Island
 • Norra Marianeröarna
 • Palestina
 • Pitcairn
 • Puerto Rico
 • Rwanda
 • Samoa
 • Sao Tome och Principe
 • Saint Pierre och Miquelon
 • Saint Helena
 • Sierra Leone
 • Salomonöarna
 • South Georgia och South Sandwich Islands
 • Swaziland
 • Östtimor
 • Tokelau
 • Tonga
 • Tunisien
 • Tuvalu
 • FN: s interimistiska uppdrag i Kosovo (UNMIK)
 • Västra Sahara
 • Wallis och Futuna

Kan amerikanska handlare använda CEX.IO?

CEX.IO är ett stödt kryptovalutautbyte i USA som tillåter amerikanska investerare och handlare att köpa och sälja digitala tillgångar på plattformen. Innan de börjar kan kunderna behöva slutföra en ID-verifieringsprocess för att sätta in och ta ut pengar.

Har CEX.IO ett affiliate-program?

CEX.IO: s anslutningsprogram tillåter befintliga användare att bjuda in nya kunder till plattformen med hjälp av en unik hänvisningslänk för att få en belöning. Användare kan tjäna 30% av den hänvisade användarnas handelsavgift på växlingstransaktioner.

Har CEX.IO ett demo-konto?

CEX.IO har inget demohandelskonto för att utöva kryptovalutahandel på börsen. Nybörjare som vill lära sig att handla måste registrera sig på en annan plattform.

Accepterar CEX.IO förbetalda kort?

CEX.IO rekommenderar att du inte använder förbetalda kort som Amazon git-kort för att köpa kryptovaluta på börsen. För att säkerställa ett snabbt köp rekommenderas att du använder ett kredit- eller bankkort.

CEX.IO-alternativ

crypto.com

Crypto.com

Crypto.com är en global digital tillgångstjänst som erbjuder ett brett utbud av produkter för att påskynda antagandet av blockchain-teknik genom att förbättra användbarheten och tillgängligheten för finansiella betaltjänster med hjälp av kryptovalutor..

Besök hemsida plus500

Plus500

Plus500 är en CFD-leverantör som erbjuder sin massiva kundbas för att handla världens mest populära kryptotillgångar med upp till 30x hävstångseffekt som Bitcoin, Ethereum, Litecoin, Neo, Ripple XRP, EOS, Cardano, Tron och Monero.

Ansvarsfriskrivning: ditt kapital är i fara

Besök hemsida binance

Binance

Binance är det största utbytet av kryptovalutor efter handelsvolym och en av de snabbaste leverantörerna av handelstjänster för blockchain-ekosystem. Börsen har sett en astronomisk tillväxt och är en premiumkryptohandelsplattform.

Besök hemsida

Slutsats

För att avsluta vår CEX.IO-recension är det en ansedd och pålitlig kryptovalutautbyte som har utvecklat ett brett utbud av kryptoprodukter, funktioner och verktyg för att ge individer över hela världen snabb och enkel tillgång till kryptovalutatillgångar med fiatvalutor som USD med sitt Visa eller Mastercard.

CEX.IO styrka ligger i dess regelefterlevnad i flera jurisdiktioner. CEX.IO är licensierat att tillhandahålla tjänster i USA, registrerat hos Money Services Businesses (MSB) med FinCEN, fått DLT-licens (Distribuerad Ledger Technology) utfärdad av GFSC och mer.

Besök CEX.IO

Det enkla och lättanvända gränssnittet, olika produkter som omedelbar köp / försäljning med kreditkort, marginalhandelsbörs, stakingplattform och funktionsrik mobilhandelsapp gör CEX.IO utan tvekan till ett av världens bästa börser köp och sälj kryptovaluta direkt.

Du kanske också är intresserad av:

 • 6 bästa ställena att köpa Bitcoin i Storbritannien (Storbritannien)
 • StormGain Review: LÄS DETTA innan du registrerar dig 2020
 • 5 bästa plattformar för att tjäna intresse för Crypto
 • Räkorgranskning: Balansera din kryptoportfölj automatiskt
 • De 10 bästa Cryptocurrency Exchange i Australien

Det är viktigt att använda ett globalt och pålitligt kryptobörs för att köpa, handla och sälja Bitcoin och kryptovalutor. Det finns flera börser som har hackats eller stulits av klientmedel. Följande börser för kryptovalutahandel – förutom ovanstående börs – är välkända och betrodda för att ge ett säkert och säkert sätt för nybörjare och professionella kryptohandlare att sätta in fiat-pengar och köpa digitala tillgångar.

Besök CEX.IO

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map