Bityard Review: Är det legitimt och säkert?

Bityard är en ny handelsplattform som lanserades 2019 som låter handlare handla Bitcoin med hävstång upp till 100 gånger över sin portfölj av handelspar. Handelsplattformen erbjuder fantastisk hävstång, ett nybörjarvänligt användargränssnitt, konkurrenskraftiga handelsavgifter och en smart mobil handelsapp.

Besök Bityard

Medan vi strävar efter att ge dig korrekt och den senaste informationen om dess funktioner, användargränssnitt och handelsavgifter och mer i denna Bityard-recension, föreslår vi starkt att du besöker deras webbplats för att hålla dig uppdaterad med eventuella ändringar som kan inträffa efteråt.

Det är också bra säkerhetspraxis att ta ut vinster till en Bitcoin-hårdvaruplånbok som Ledger Nano X vid handel med kryptovaluta. Om du inte har en plånbok, läs vår artikel om vad som är den bästa Bitcoin-hårdvaruplånboken.

bityard

Vad är Bityard?

Bityard är en växande kryptovalutahandel som har sitt huvudkontor i Singapore. Plattformen erbjuder en säker, enkel och snabb handelstjänst och finns i över 150 länder världen över. Kursen för kryptovalutahandel följer produktkonceptet ” Complex Contracts Simple Trade ” syftar till att ge kunderna en förenklad handelsupplevelse..

Bityard Jämfört

Avancerade funktioner, intuitivt användargränssnitt och en mobil handelsapp är viktiga funktioner på Bityard. Denna jämförelsetabell listar andra kryptobörser med toppmarginal som erbjuder funktioner i världsklass.

Bityard-funktioner

Plattformen har en kryptokontraktsutbyte för att tillåta användare att säkra mot marknadsrisker utan att köpa den faktiska handelstillgången. Användare kan dra nytta av både björn- och tjurmarknaderna medan de använder en liten mängd kapital för att maximera potentiella vinster med marginalhandel.

Bityard erbjuder för närvarande en välkomstbonus på upp till 258 USDT för att locka nya användare till plattformen. När en ny näringsidkare har registrerat sig kan de tjäna gratis Bitcoin, Ethereum, EOS, Tron och andra större digitala valutor.

Handel på Bityard erbjuder flera andra funktioner för handlare som:

 • Ta ut vinster i Tether (USDT) som basvaluta
 • Byta med Bityard mynt BYD för att minska handelsavgifter eller tjäna extra krypto
 • Sätt in medel med OTC-partner
 • Lågt minimum insättningsbelopp ($ 5 USDT)
 • Exakta levande kryptopriser med data från Binance, OKEx och Huobi
 • Marginalhandel med hävstång upp till 100 gånger
 • Noll spridning, ingen slippostnad och inga återkrav
 • Mobil handelsapp för Android- och iOS-enheter

Är Bityard Legit?

Bityard är en legit kryptovaluta handelsplattform som är reglerad och licensierad under Singapores ACRA, USA: s MSB från Financial Crimes Enforcement Network, som tillhör USA: s finansministerium för amerikanska Bitcoin-investerare. Börsen är också licensierat med Estlands MTR och AUSTRAC som ger trovärdighet som ett ansedd kryptovalutautbyte i Australien.


De officiella certifikaten kan ses genom att följa länkarna på Bityards webbplats.

Komma igång med Bityard

För att skapa ett konto hos Bityard tar det några minuter och kräver en giltig e-postadress eller mobilnummer. Det finns ingen KYC-process eller behöver ladda upp identitetshandlingar att börja handla.

Följ dessa steg för att registrera dig hos Bityard:

bityardregistrering

Insättning av pengar till Bityard

Bityard erbjuder flera metoder för att sätta in pengar till handelsbörsen. Användare kan överföra kryptovaluta direkt från en hårdvaruplånbok till Bityard. Tiden det tar för en insättning att nå Bityard-plånboken beror på kryptotillgången, antalet bekräftelser som krävs och blockchain-nätverksbelastningen.

För handlare som vill köpa krypto och fylla i sin plånbok erbjuder Bityard en fiat-tjänst för att konvertera lokal valuta till krypto. Du kan köpa krypto med ett kredit- / betalkort eller med en OTC-partner.

bityard insättning

Följ dessa enkla steg för att sätta in pengar i Bityard:

bityard btc

Bityard användargränssnitt

Kartgränssnittet är en av de viktigaste övervägandena för handlare. Det är här som mest tid går till att analysera diagram och tekniska indikatorer. Huvuddiagrammen är placerade i mitten och kan omformas och placeras så att de passar. Det finns ett natt- och dagläge vilket är en utmärkt funktion.

bityard-diagram

Prislistans utseende och känsla liknar det populära kryptohandelsverktyget och programvaran från Tradingview. Det är elegant, intuitiv, lyhörd och ren. Allt som en kryptohandlare bör fokusera på att analysera diagram, prisåtgärder och positioner utan distraktioner (t.ex. en trollbox eller överdrivna dialogrutor).

Handelsfunktioner, diagrammönster och ritverktyg är tillgängliga med navigeringsfältet till vänster. Du kan också högerklicka på diagrammen för att visa diagramalternativ som:

 • Återställ diagram
 • Ändra ritverktyg
 • Ändra diagramintervallet
 • Infoga indikatorer
 • Ta bort ritverktyg

bityard kryptopar

Till vänster listas tillgängliga kryptotillgångar som kan handlas som kan sorteras efter ‘Namn’, ‘Senaste pris’ och ‘Ändra%’. Att växla mellan kryptopar var lyhörd och snabbt att ladda prisdiagrammen. Vi märkte inte en alltför stor fördröjning mellan laddningstabeller vilket är en vanlig frustration på andra börser.

Handelsfönstret är placerat till höger för att göra order. Här kan du manuellt göra affärer med en begränsning eller marknadsorder.

Mängden hävstång kan ändras genom att dra skjutreglaget, vilket automatiskt justerar nivåerna för vinst och stoppförlust.

Jämfört med andra marginalplattformar såg vi att det finns ett begränsat antal order och skulle vilja se avancerade riskhanteringstyper inkluderade som:

 • Stoppgräns
 • Den ena annullerar den andra (OCO)
 • Bra tills avbruten
 • Omedelbart eller avbryt
 • Döda eller fylla

Sammantaget är användargränssnittet på Bityard rent och en solid plattform som vi tycker är väl lämpad för både nybörjare och mellanliggande kryptohandlare..

bityard-beställningar

Hur man handlar med Bityard

För att handla kryptovaluta med Bityard, följ dessa enkla steg:

Kryptovalutor som stöds

Bityard-utbyte stödja 10 kryptovalutor som kan vara handlades endast mot USDT. Tillgångarna som kan handlas på börsen är BTC, BCH, DASH, EOS, ETC, ETH, LINK, LTC, TRX och XRP.

Eftersom Bityard är ett nytt börs, förväntar vi oss plattformen för att så småningom växa sitt tillgångsutbud och låta vinst realiseras i andra digitala tillgångar och till och med fiatvalutor.

Bityard-avgifter

Bityard debiterar a 0,05% transaktionsavgift det gäller när en order öppnas OCH stängs. Handelsavgiften som kommer att betalas visas i orderfönstret och beräknas med formeln:

 • Öppningsavgift = marginal * hävstång * 0,05%
 • Avslutningsavgift = marginal * hävstång * 0,05%

Anställningar som hålls längre än 12 timmar kan debiteras en övernattningsavgift. Denna avgift utöver transaktionsavgiften. I jämförelse med andra kryptohandelar är avgifterna rimliga, men kan minskas ytterligare för att öka konkurrensen.

Deposition & Uttagsavgifter

Det finns ingen insättningsavgift för att överföra kryptovaluta och fiatvaluta till Bityard. Insättningstiden för att nå Bityard-plånboken beror på nodbekräftelser och blockchain-nätverksbelastningen.

För uttag finns det en USD 2 USDT-avgift under nuvarande kampanjperiod. Uttag bearbetas vanligtvis inom en timme och det finns en minimigräns på $ 50 USDT.

Kundsupport

Bityard erbjuder sina kunder support dygnet runt för att ge vägledning och support. Det finns flera medier för att komma i kontakt med Bityard-teamet, inklusive e-post, sociala medier och en live support-bot. Användare kan också navigera genom det omfattande FAQ-avsnittet för att hitta svar på vanliga frågor.

Det finns en live support bot för att kontakta supportteamet direkt under timmar. Efter timmar avvisar det dig att stödja artiklar och guider i Bityards hjälpcenter medan du väntar på personalen. Vi använde chattrutan och väntar fortfarande på svar!

säkerhet

Bityards webbplats anger att plattformen använder flera säkerhetsåtgärder för att skydda användarnas medel från stöld och bedräglig aktivitet. Säkerhetsåtgärderna inkluderar 2 Factor Authentication (2FA), flera offline-signaturer, kylförvaring av klienttillgångar, riskgranskning i realtid och full återbetalningsgaranti.

Vanliga frågor

Laddar Bityard A Spread?

Bityard tar inte ut sin egen plattformsspridning utöver transaktionsavgiften. Priser som handlare ser på Bityards handelsplattform är spotpriserna utan ytterligare spreadar och glidning.

Finns det en mobil handelsapp?

Bityard erbjuder sina kunder en fullt ansvarsfull mobil handelsapp som innehåller alla funktioner på skrivbordsversionen av webbplatsen. Bityard-appen kan användas för handel när som helst och var som helst och är tillgänglig på Android- och iOS-enheter.

Är Bityard säker?

Bityard använder ett antal säkerhetsåtgärder på plattformen för att förbättra säkerheten för klientmedel som lagras på börsen. Sådana åtgärder inkluderar förvaring av kall plånbok, flera offline-signaturer och riskrevisioner i realtid. Användare kan aktivera tvåfaktorautentisering på konton för att mildra misstänkt inloggningsaktivitet.

Som med alla kryptoutbyten kan det vara svårt att verifiera säkerhetsåtgärderna på plats, så användare behöver göra sin egen aktsamhet och bara investera det du har råd att förlora.

Har Bityard ett affiliate-program?

Bityard erbjuder sina användare ett tiered affiliate-program som belönar upp till 60% i handelsprovisioner. Programmet är utformat för att uppmuntra befintliga användare att ta in nya kunder till plattformen genom att dela deras affiliate-kod för att tjäna ytterligare intäkter.

bityard affiliate

Bityard-alternativ

BYBIT

Omloppsbana

ByBit är en derivatkryptovalutahandelsplattform med tonvikt på hävstångshandel med upp till 100 gånger hävstång på Bitcoin och Etherium-handelspar. Bybit har blivit ett av de bästa kryptobörserna i världen.

Besök hemsida plus500

Plus500

Plus500 är en CFD-leverantör som erbjuder sin massiva kundbas för att handla världens mest populära kryptotillgångar med upp till 30x hävstångseffekt som Bitcoin, Ethereum, Litecoin, Neo, Ripple XRP, EOS, Cardano, Tron och Monero.

Ansvarsfriskrivning: ditt kapital är i fara

Besök hemsida binance

Binance

Binance är det största utbytet av kryptovalutor efter handelsvolym och en av de snabbaste leverantörerna av handelstjänster för blockchain-ekosystem. Börsen har sett en astronomisk tillväxt och är en premiumkryptohandelsplattform.

Besök hemsida

Slutsats

Bityard har skapat ett gediget erbjudande i kryptovalutahandelsutrymmet med sina börshandel för kontrakt. Det verkar vara en legitim tjänst som gör det möjligt för handlare att säkra mot marknadsrisker utan att köpa den faktiska handelstillgången.

Besök Bityard

Bityards registreringsprocess är snabb och enkel och användargränssnittet passar bra för nybörjare. Om du letar efter en reglerad och licensierad kryptovalutaväxling är Bityard ett utmärkt alternativ att överväga.

Som alltid varnar vi handlare för att hävstångshandel är mycket riskabelt. Det är möjligt att tjäna mycket pengar men det är lätt att göra ett fel och förlora alla pengar på ditt konto. Om du inte har börjat handla kan det vara bättre med ett krypto-demo-handelskonto för att förfina dina färdigheter.

Riskhanteringsverktyg och plattformsfunktioner är mycket viktiga för alla potentiella kryptovalutainvesterare. Följande börser för kryptovalutahandel – förutom ovanstående börs – erbjuder avancerade handelsfunktioner, tekniska indikatorer och ett smidigt, mobilresponsivt kartgränssnitt som passar nybörjare och professionella kryptohandlare.

Besök Bityard

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map