BitMEX-recension: Registrera dig INTE förrän du har läst det här

BitMEX är en populär handelsplattform för kryptovalutaderivat som erbjuder hävstångsavtal. I den här granskningen kommer vi att undersöka börsen och bedöma dess användargränssnitt, handelspar, insättningsmetoder, handelsavgifter och kundsupport.

Besök BitMEX

Medan vi strävar efter att förse dig med korrekt och den senaste informationen om dess funktioner, användargränssnitt och handelsavgifter och mer i denna BitMEX-recension, föreslår vi starkt att du besöker webbplatsen för att hålla dig uppdaterad med alla ändringar som kan inträffa efteråt.

Vad är BitMEX?

BitMEX är en peer-to-peer-handelsplattform för kryptovalutaderivat som erbjuder hävstångskontrakt som köps och säljs i Bitcoin. Det är den största och mest använda marginalhandelsplattformen i världen.

bitmex

Användare kan köpa och sälja kontrakt för kryptovalutor (inte själva mynten själva) i kombination med marginalhandel upp till 100 gånger. Detta innebär att endast Bitcoin-insättningar och uttag är tillåtna. Det är en bra plattform för kryptovaluta-digitala handlare som vill öka sina BTC-innehav genom att handla på marknaden.

BitMEX jämfört

Avancerade funktioner, intuitivt användargränssnitt, marginalhandel och konkurrenskraftiga avgifter är utmärkta funktioner på BitMEX. Denna jämförelsetabell listar andra topprankade kryptomarginalbörser som erbjuder handelsverktyg i världsklass för handlare.

Du kanske också är intresserad av:

 • Varför fortsätter jag att förlora pengar på Bitmex? Undvik dessa 5 misstag
 • 8 bästa kryptobörser med nollavgift (handel utan provision)
 • Gemini Exchange Review: Crypto, Trading & Avgifter
 • Wunderbit Trading Review: Crypto Trading Bots & Social handel
 • 4 bästa kryptokartläggningssajter för Altcoin-handlare

Hur man handlar krypto med BitMEX

Processen att registrera dig med BitMEX tar bara en några minuter att slutföra för att börja avsluta. Användare är inte skyldiga att genomföra en komplicerad KYC-process, ta selfies eller skanna identifieringsdokument.

Allt du behöver är en giltig e-postadress och du kan sedan sätta in Bitcoin och börja handla omedelbart! !

Så här skapar du ett konto på BitMEX:

Du måste verifiera e-postadressen. Kontrollera det registrerade e-postmeddelandet och klicka på “Verifiera min e-postadress” länk. Detta kommer att slutföra registreringsprocessen. Det är allt! Du har nu skapat ditt konto på BitMEX-utbyte.

Bitmex-register

Insättning av pengar på BitMEX

När du har registrerat ett konto och loggat in måste du göra en Bitcoin-insättning på BitMEX för att börja handla. Följ dessa instruktioner för att göra en insättning:

bitmex plånbok

Insättningsskärmen visar Bitcoin-adressen. Detta är BTC-adressen att skicka Bitcoin till. Kopiera adressen och klistra in den i din hårdvaruplånbok eller var du än gör ett uttag. Om du använder en mobil webbplånbok kan du skanna streckkoden för att få insättningsadressen.

Kom ihåg att detta endast är en handel med krypto-till-kryptohandel och stöder inte fiat-insättningar. Så se till att bara skicka Bitcoin (BTC) till din BitMEX-insättningsadress.

bitmex-insättning

BitMEX-hävstång

BitMEX erbjuder hävstångsprodukter för Bitcoin, Ethereum, Cardano, Tron, Ripple, Litecoin, EOS och Bitcoin Cash. Mängden hävstång varierar för varje produkt.

Inte alla kryptovalutabörser är desamma.

JÄMFÖR BITMEX MED ANDRA

Jämför nu!

Eftersom det är en tjänst med enbart kryptovaluta kan du bara använda kryptovaluta som säkerhet att handla med. Det betyder att om du har en skuldsättning på 100 gånger måste du lägga upp en marginal på 1% av det ursprungliga nominella beloppet för handeln. Så om tanken på ett 10 Bitcoin-kontrakt är $ 10.000, måste du lägga upp $ 100 i initial marginal.

BitMEX-insättningsmetoder

BitMEX accepterar inte insättning av fiat-valuta. Det är enbart en kryptovalutautbyte. Detta innebär att nya kryptovalutahandlare måste göra ett Bitcoin-köp först och sätta in BTC i börsen. För att göra detta måste du hitta en platsmarknadsbyte som accepterar insättningar av fiatvaluta i ditt land.

BitMEX-insättnings- / uttagsavgifter

Det finns ingen insättning eller uttag avgifter. Det kommer att debiteras en liten avgift för Bitcoin Network för uttag som bestäms av blockchain, inte BitMEX.

Annons

BYBIT

tjäna belöningar upp till $ 600 med bitcoin-insättningar

BETYG

4.7 / 5

Gör anspråk på $ 600

BitMEX-handelsavgifter

Handelsavgifter är ett viktigt övervägande när du väljer en kryptovalutahandel. Det blir ännu mer kritiskt när du handlar större positionsstorlekar och på en terminsbörs där du betalar avgifter på positioner som är mycket större än din marginal.

BitMEX-utbyte fungerar på en tillverkare & tagarmodell så handelsavgifterna är beroende av typen av order (t.ex. terminer eller kontrakt) och kryptovalutamyntet. Användare som gör en traditionell BTC-order kommer att göra det tjäna ett litet ersättning, när BitMEX rabatterar tillverkarens handlare 0,025% och debiterar tagaren 0,075%.

bitmex kontraktsavgifterbitmex-avgifter

Hur man handlar med BitMEX

För kryptovalutahandlare är gränssnittet en av de viktigaste övervägandena. När du loggar in på BitMEX först ser du att handelsgränssnittet är extremt bra utformat och intuitivt. Den övre stapeln är statisk och ger ett enkelt sätt att återvända till ‘Handel’ fönster, vy ‘Konton’, se ‘Kontrakt’ information och mer. Gränssnittet verkar vara lite daterat jämfört med de nyare börserna som Bybit.

Bitmex-handel

Kartpaketet tillhandahålls av TradingView som är kända för smidig, intuitiv och lyhörd diagram. Handlare kommer att kunna använda avancerade handelsverktyg som tillhandahålls av TradingView för att förfina sin handelsfördel för att maximera vinsten och minimera risken. BitMEX-diagram erbjuder ett brett utbud av tidsramar och verktyg för att rita trendlinjer, lägga till indikatorer och rita diagrammönster för att perfekt tidpunkt för en handelsorder med hjälp av en marknad, begränsa eller stoppa order.

Aktiva positioner visas längst ner och kan enkelt övervakas. Tillgången, positionens storlek, ingångskurs, marginal och orealiserad P&L visas alla och uppdateras i realtid. Väntande beställningar kan visas genom att klicka på ‘Aktiva beställningar’ flik som ger möjlighet att granska, ändra eller ta bort beställningen.

Mer erfarna handlare kommer att dra nytta av marknadsdjupschemat och orderboken till vänster. BitMEX-marginalberäknarfunktionen är också bra för riskhantering.

BitMEX avancerade beställningar

BitMEX-beställningssystemet gör det möjligt för handlare att ställa in sin vinst och stoppa förlust med hjälp av gränsorder som:

 • Begränsa beställningen (en order uppfylls om det angivna priset uppnås)
 • Marknadsordning (en order utförs till aktuellt marknadspris)
 • Stoppa gränsorder (en order fylls när stopppriset utlöses)
 • Stoppa marknadsordern (en order som inte syns i orderboken förrän marknaden når ett angivet pris)
 • Efterföljande stopporder (en order som har ett specificerat eftervärde som används för att utlösa en marknadsorder)
 • Ta vinstgränsorder (en order uppfylls om det angivna priset för vinst för vinst uppnås)
 • Ta vinstmarknadsorder (en order uppfylls om den angivna avkastningsvinsten till marknadspris uppnås)

BitMEX-säkerhet

BitMEX kör en första i sitt slag multisignatur insättnings- och uttagssystem. Detta innebär att användare BitMEX-adresser är multisignatur och lagring av tillgångar hålls offline. I händelse av en fullständig systemkompromiss, inklusive webbservrar, handelsmotor och databas, skulle det inte finnas tillräckligt med nycklar för en angripare för att stjäla pengar. Inga privata nycklar förvaras på någon molnserver och djup kylförvaring används för huvuddelen av pengarna.

Alla insättningsadresser som skickas av BitMEX-systemet verifieras av en extern tjänst för att säkerställa att de innehåller nycklarna som styrs av grundarna. Om de offentliga nycklarna inte matchar stängs systemet omedelbart av och handeln stoppas.

För mer information om andra säkerhetsåtgärder som finns på BitMEX, navigera längst ner på sidan och klicka på ‘Säkerhet’.

BitMEX recensioner & Kundsupport

BitMEX kundsupport kan kontaktas med hjälp av ett biljettsystem. För att skicka en biljett för tekniska problem, navigera till menyn till vänster och klicka på ‘Kontakt’. Kontaktrutan visas. Ange bara en e-postadress, meddelandets ämne och text och klicka ‘Skicka in’ att skicka till BitMEX kundsupportteam. BitMEX erbjuder flerspråkig kundsupport för engelska, kinesiska, ryska, koreanska och japanska.

Det andra alternativet är att bläddra igenom guiderna och artiklarna i ‘Kunskapsbas’ avsnitt som behandlar ämnen om vanliga frågor och svar om handel, insättningar & uttag, ID-verifiering och säkerhet.

bitmex-stöd

Länder som stöds av BitMEX

BitMEX är tillgängligt för användare att registrera och börja handla över hela världen, förutom USA. Detta beror på regler i USA och till stor del utanför BitMEXs kontroll. Det finns enligt uppgift sätt att kringgå detta för amerikanska kunder som använder en säker VPN. Vi måste notera att detta är förbjudet enligt BitMEX-policyn och rekommenderar inte detta alternativ. Vi rekommenderar att du hittar en annan kryptovalutautbyte i USA att använda.

BitMEX vs. Binance

Två tunga vikter i kryptovalutahandelarenan som i allmänhet är inriktade på olika kryptovalutaprodukter. Binance har nyligen infört marginal- och terminshandel till sin börs för att konkurrera med BitMEX.

Som de flesta kommer att veta erbjuder Binance en stort utbud av altcoins och stablecoins att handla där BitMEX endast accepterar Bitcoin. Traditionellt har BitMEX varit det föredragna utbytet för professionella handlare för att maximera sina BTC-avkastningar med upp till 100 gånger hävstångseffekt och dess avancerade handelsverktyg. Vi förväntar oss att konkurrensen kommer att öka inom en snar framtid eftersom Binance fortsätter att förnya och introducera nya handelsupplevelser och produkter för att locka nya användare.

BitMEX vs. ByBit

Båda börserna konkurrerar i Bitcoin-derivatens handelsutrymme och jämförs ofta med varandra. Det finns likheter mellan de två börserna men vi kommer att fokusera på de viktigaste skillnaderna.

Relaterad: Sluta använda BitMEX: Handla med dessa 4 alternativ istället

För det första har BitMEX mycket större daglig volym att skryta med och styra betydligt fler användare och har ett etablerat rykte på marknaden. Det har problem med serveröverbelastning som kan vara riktigt frustrerande. Dessutom introduceras begränsade nya funktioner och innovation för att hålla handlare intresserade.

Å andra sidan är Bybit exchange en ny plattform som har över 100 000 handlare på kort tid.

Bybit erbjuder unika funktioner som är mycket attraktiva som att handla konkurrenter, prishanteringskontroll, snabb handel och låg latens, försäkringsfond och upp till 100 gånger hävstång på Etherium-kontrakt.

BitMEX-alternativ

BYBIT

Omloppsbana

ByBit är en derivatkryptovalutahandelsplattform med tonvikt på hävstångshandel med upp till 100 gånger hävstång på Bitcoin och Etherium-handelspar. Bybit har blivit ett av de bästa kryptobörserna i världen.

Besök hemsida plus500

Plus500

Plus500 är en CFD-leverantör som erbjuder sin massiva kundbas för att handla världens mest populära kryptotillgångar med upp till 30x hävstångseffekt som Bitcoin, Ethereum, Litecoin, Neo, Ripple XRP, EOS, Cardano, Tron och Monero.

Ansvarsfriskrivning: ditt kapital är i fara

Besök hemsida binance

Binance

Binance är det största utbytet av kryptovalutor efter handelsvolym och en av de snabbaste leverantörerna av handelstjänster för blockchain-ekosystem. Börsen har sett en astronomisk tillväxt och är en premiumkryptohandelsplattform.

Besök hemsida

Vanliga frågor

Har BitMEX en app?

BitMEX erbjuder en app för användare att handla kryptovalutor, som finns både på Google Play Store och Apple App Store. För mer information, besök webbplatsen för mer information om BitMEX Mobile.

Kan du demonstrera handel med BitMEX?

BitMEX har ett testnät som tillåter sina användare att demohandel med kryptovaluta utan risk. Nybörjare kan bli bekanta med att använda börsen och lära sig att handla kryptovaluta med hävstång med hjälp av BitMEX pappershandelskonto.

Slutsats

För att avsluta vår BitMEX-recension kan vi säga att utbytet erbjuder avancerade handelstekniker som är lämpliga för professionella handlare som är bekanta med handel med volatila risker och exponering för marginalhandel.

Besök BitMEX

Utbytet har gjort många saker rätt för att bli världens största plattform för kryptovalutaderivat att spekulera på marknaden för att tjäna Bitcoin.

Sammanfattningsvis bör du handla med BitMEX om:

 • Du vill handla på världens största derivatbörs efter daglig volym
 • Du vill ha rättvisa och transparenta handelsavgifter
 • Du vill ha en säker och säker handelsplattform
 • Du är bekant med att använda TradingView-diagram och avancerat verktyg
 • Du gillar ett ansedd och populärt utbyte

Riskhanteringsverktyg och plattformsfunktioner är mycket viktiga för alla potentiella kryptovalutainvesterare. Följande börser för kryptovalutahandel – förutom ovanstående börs – erbjuder avancerade handelsfunktioner, tekniska indikatorer och ett smidigt, mobilresponsivt kartgränssnitt som passar nybörjare och professionella kryptohandlare.

Besök BitMEX

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map