Bitcoin Australia Review: Är det fortfarande billigt att använda?

Bitcoin.com.au eller på annat sätt kallas Bitcoin Australia är ett populärt kryptobörs som gör det möjligt för individer på alla erfarenhetsnivåer att köpa Bitcoin i Australien. Bitcoin Australia var ett av de första kryptobörserna som startade 2014 för att erbjuda Bitcoin-investering. I den här granskningen kommer vi att bedöma plattformens funktioner, användargränssnitt, handelsavgifter, insättningsmetoder, säkerhet och kundsupport för att se hur den stackar sig.

Besök Bitcoin Australia

Vi strävar efter att alltid ge dig korrekt information i Bitcoin Australia-granskningen, men vi föreslår att du besök deras webbplats då och då om några uppdateringar sker efteråt. Så utan vidare, låt oss komma igång!

Det rekommenderas ofta att använda en Bitcoin-hårdvaruplånbok som Ledger Nano X vid handel med kryptovaluta. Om du inte har en plånbok, läs vår guide om de bästa hårdvaruplånböckerna för att lagra kryptovaluta.

Bitcoin.com.au

Vad är Bitcoin Australia?

Bitcoin Australia är ett populärt fiat-till-kryptovaluta-utbyte som grundades 2014 med kontor i Melbourne. Plattformen är utformad för att hjälpa australierna att köpa Bitcoin på ett snabbt, enkelt och säkert sätt.

Bitcoin Australia erbjuder en onlineplattform för användare att köpa Bitcoin och Ethereum med flera insättningsmetoder som kommer att tilltala alla investerare. Börsen är också registrerad medlem i Blockchain Australien det och har nyligen utökat sitt tjänsteerbjudande för att tillåta användare att köpa Bitcoin i Storbritannien och även Kanada.

bitcoin australiens funktioner

Snabb sammanfattning

Bitcoin.com.au Jämfört

Banköverföring är en av de mest populära metoderna för att sätta in AUD på Bitcoin Australia. Denna jämförelsetabell listar andra australiska kryptobörser som låter dig köpa Bitcoin med banköverföring.

Är Bitcoin.com.au Legit?

Baserat på vår forskning är Bitcoin.com.au en legitimt kryptovalutaföretag som följer Australiska lagar och förordningar. Börsen överensstämmer med penningtvätt & Counter Terrorism Financing Policy (“AML / CTF Policy”) genom sin KYC-verifieringsprocess för att förhindra bedräglig verksamhet som penningtvätt.

Är Bitcoin.com.au säkert?

Bitcoin Australia är ett säkert och säkert utbyte som inte rymmer eller lagrar användartillgångar. Bitcoin eller Ethereum som köps med börsen överförs direkt till den angivna plånbokadressen. Detta innebär att risken för stöld och kompromiss på börsen minskas kraftigt, vilket ger en säker miljö att köpa kryptovalutor.

Funktioner & Tjänster

Bitcoin Australia anses vara en premiumplattform som gör det möjligt för medborgare i Australien att investera i Bitcoin. Dessutom erbjuder börsen följande funktioner och produkter:

 • Lätt att använda webbplatsen för att skapa ett konto
 • Köp Bitcoin eller Ethereum på några minuter
 • Stöder en mängd olika insättningsmetoder inklusive banköverföring och kontant insättning
 • SMSF-stöd för att investera superannuering i Bitcoin och Ethereum
 • OTC-skrivbord för affärer större än $ 30.000
 • Crypto-indexfond för att delta i en professionellt förvaltad portfölj
 • Melbourne-baserade team för att ge lokal kundsupport

Skapa ett konto & Verifiering

Bitcoin.com.au kräver att du skapar en beställning innan du registrerar ett konto. Detta skiljer sig ganska från de andra Bitcoin-börserna i Australien som låter dig registrera ett konto för att utforska användargränssnittet, live-diagram, tillgängliga mynt att köpa och andra funktioner utan att göra ett åtagande.

Nya och återkommande användare måste skapa en beställning, registrera ett konto och fortsätta verifiera identifieringen. Vi fann att den totala processen var långsam, utmattande och frustrerande att slutföra varje gång du gör ett Bitcoin-köp!

Som jämförelse tar det några minuter från början till slut med ett kryptoutbyte som Swyftx och det finns inget krav på att ladda upp dokument eller ta selfies.

Annons

myntkruka

KÖP BITCOIN med australiens favorit kryptoutbyte

BETYG

4.3 / 5

Besök Coinspot

Insättningsmetoder

Bitcoin.com.au erbjuder flera metoder för att konvertera AUD till BTC som är allmänt tillgängliga för majoriteten av australierna. Insättningsmetoderna som finns tillgängliga på börsen är:

 • Betalnings-ID: Betalningsmetoden stöds av de flesta australiska banker. Insättningar behandlas vanligtvis omedelbart och kommer att krediteras ditt BTC Markets-konto direkt och det finns inga extra avgifter.
 • BPAY: Ett säkert och pålitligt sätt att finansiera ditt konto. Alla insättningar som görs via BPAY, men det kan ta mellan 1 och 3 arbetsdagar för fonderna att nå BTC-marknader. Det finns inga extra kostnader för att skicka pengar med BPAY.
 • POLi: Australiska användare kan sätta in AUD-medel med POLi som ansluts direkt till din onlinebank. Insättningar behandlas omedelbart och med en gräns på upp till $ 1 000 per dag.
 • Kontanter: Ett alternativt sätt att köpa Bitcoin med en kontant insättning på tidningsbutiker som stöds eller Australia Post.

Det finns inget alternativ att köpa Bitcoin med kredit- / bankkort. Om detta är en föredragen betalningsmetod måste användaren använda ett globalt kryptovalutautbyte med den här funktionen.

Handelsavgifter & Gränser

När du väljer en australisk kryptobörs är det viktigt att du inte betalar för höga avgifter eftersom det kommer att äta in mängden Bitcoin du får. Bitcoin Australia erbjuder följande avgifter.

Handelsavgifter

BTC Markets använder en flat 5% provision baserad avgiftsstruktur för varje insättningsmetod. För tidningsaffär (via blueshyft) och flexepin-betalningsmetoder, a 2% tilläggsavgift tillämpas på inköpsbeloppet efter att provisionen har lagts till. Varje handel medför också GST till provision och tilläggsbelopp.

I jämförelse med andra kryptobörser, Bitcoin.com.au handelsavgifter är en av de högsta i landet och bör undvikas. Det finns många billigare alternativ till Bitcoin.com.au som erbjuder lägre avgifter och provisioner. Läs vår artikel om de bästa kryptovalutautbytena i Australien för mer information.

Vanliga frågor

Kräver Bitcoin Australia ID-verifiering?

Användare som vill köpa Bitcoin eller Ethereum med Bitcoin Australia måste först bevisa sin identitet i enlighet med Know-Your-Customer (KYC) -protokoll. För att verifiera ditt konto kan följande dokument laddas upp:

 • Internationellt pass
 • nationellt id-kort
 • Körkort

Kan du köpa Bitcoin med Super Fund?

Bitcoin Australia tillåter australier att använda sin Super Fund (SMSF) för att investera i Bitcoin (BTC). Den differentierade avgiftsstrukturen passar investerare med hög nettoförmögenhet eftersom handelsavgifterna minskar med ökande volym.

Kan du sälja krypto med Bitcoin Australien?

Bitcoin Australia tillåter användare att köpa och sälja Bitcoin kontant till australiska dollar (AUD). Processen att sälja Bitcoin kontant liknar att köpa Bitcoin. När du gör en beställning, välj bara “sälj” istället för att köpa och ange mängden BTC för att konvertera till AUD.

Slutsats

För att avsluta vår Bitcoin Australien granskning, erbjuder börsen en metod för australier att köpa Bitcoin med en mängd olika betalningsmetoder. Processen för att köpa, bekräfta betalning och identifieringsverifiering varje gång du gör ett köp är smärtsam eftersom det inte finns någon medlemsinloggning.

Slutligen är de platta 5% handelsavgifterna för alla insättningsmetoder överdrivna och högre än andra australiska kryptobörser som vi hittills har granskat..

Besök Bitcoin Australia

Du kanske också är intresserad av:

 • Topp 10 vanliga frågor om kryptoskatt i Australien (det kan spara pengar)
 • Hur man köper Ethereum (ETH) i Australien
 • Bästa kryptovalutautbyten i Nya Zeeland
 • 7 sätt att köpa Bitcoin med kontanter i Australien
 • 5 Coinspot-alternativ med lägre handelsavgifter

digital våg

Börsavgifter är en mycket viktig faktor för alla potentiella kryptovalutainvesterare. Följande börser – utöver ovanstående börs – ger mycket konkurrenskraftiga handels-, insättnings- och uttagsavgifter med ett brett utbud av insättningsmetoder som passar alla typer av investerare i Australien.

Besök Bitcoin Australia

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map