Binance Lite Review: Konvertera AUD-BTC i Australien (2020)

UPPDATERING december 2020: Binance Lite har ersatts med Binance Australien. Läs vår Binance granskning för mer information.

Om du har varit i kryptoutrymmet ett tag bör du känna till Binance. Det är en av de största och mest populära kryptohandelbörserna i världen. År 2019 samarbetade Binance med Binance Lite, som är en ny plattform för att köpa Bitcoin och stödja antagandet av kryptovalutanvändning i Australien.

Besök Binance Lite

I den här Binance Lite-granskningen kommer vi att bedöma dess funktioner, insättningsmetoder, säkerhet, handelsavgifter och jämföra det med de bästa kryptovalutabörserna i Australien. Det är viktigt att du läser den här recensionen till slut, eftersom det finns begränsningar med Binance Lite som du bör vara medveten om och också en aktuell kampanj!

binance aud-btc

Vad är Binance Lite?

Binance Lite erbjuder möjligheten att köpa Bitcoin i Australien genom att konvertera AUD till Bitcoin (BTC) med en banköverföring eller kontantdeposition hos över 1300 nyhetsbyråer som stöds. Binance har samarbetat med det australiska företaget InvestbyBit att lansera Binance Lite som utnyttjar styrkorna och säkerheten hos ett av världens största kryptovalutabörser.

Binance Lite överbryggar klyftan mellan kontanter och kryptovaluta med en användarvänlig plattform för att tillåta den dagliga investeraren att komma igång med Bitcoin. Börsen har rapporterat att det kommer att utöka sitt kryptoerbjudande för att köpa altcoins i Australien.

Binance Lite jämfört

Banköverföring är en av de mest populära metoderna för att sätta in AUD på Binance Lite. Denna jämförelsetabell listar andra populära australiska kryptovalutabörser som tillåter användare att köpa Bitcoin med banköverföring.

Du kanske också är intresserad av:

  • 10 vanliga frågor om kryptoskatt i Australien (det kan spara pengar)
  • Plus500-recension: Handel med krypto-CFD: er, funktioner & Avgifter
  • 5 Coinspot-alternativ med lägre avgifter
  • 4 bästa kryptokartläggningssajter för Altcoin-handlare
  • Bästa webbplatser att sälja Bitcoin för kontanter i Australien [Omedelbart]

Hur du registrerar dig med Binance Lite

Processen att registrera ett Binance Lite-konto är enkelt och kan slutföras inom några minuter. För att börja, följ dessa steg:

binance lite register

När du loggar in för första gången kommer du till huvudinstrumentet som visas nedan där du kan köpa Bitcoin direkt.

Webbplatsen visar live kryptopriser för andra altcoins som Binance Coin och Tjudra, dessa är dock inte tillgängliga att köpa.

binance lite australien

Hur man köper Bitcoin med Binance Lite

Binance Lite-användare kan bara köpa Bitcoin. Vi förväntar oss att börsen kommer att utöka sitt kryptoerbjudande till att omfatta andra kryptovalutor i framtiden. Om du vill köpa altcoins med AUD bör du överväga att använda en annan kryptobörs i Australien.

För att köpa Bitcoin med Binance Lite finns det två alternativ:

POLi Internetbank

Binance Lite-användare kan skicka betalningar med POLi från ett stödt australiskt bankkonto. Detta betalningsalternativ är tillgängligt dygnet runt och tar cirka en arbetsdag att rensa.

Binance Lite kör för närvarande en nollavgiftsreklam, så det finns inga handelsavgifter för att köpa Bitcoin med AUD. När kampanjen slutar i mars 2020 återgår handelsavgiften till en platt 0,5% därefter.

Så här köper du Bitcoin med POLi:

binance lite poli

Kontantinsättning på tidningskiosk

Binance Lite Australia-användare kan köpa BTC med en kontant insättning på 1300+ butiker runt Australien med Blueshyft. För att hitta din närmaste butik kan du se den interaktiva kartan på Binance Lite-webbplatsen.

Observera att inköp måste vara i multiplar om 10 AUD. Det lägsta orderbeloppet är $ 50 och det högsta orderbeloppet är $ 1000. Kontantinsättningar medför en avgift på 2,5% som debiteras av tidningsaffären.

Hur du verifierar ditt Binance Lite-konto

Det sista steget innan du slutför ett Bitcoin-köp är att verifiera ditt konto. KYC krävs enligt australiensisk reglering och automatiseras genom Digital ID (Australia Post) som tar bara några minuter att slutföra.

binance lite verifiering

Följ dessa steg för att verifiera ditt konto:

binance lite KYC

Binance Lite-avgifter

Binance Lite Australia omedelbar Bitcoin-köp- och säljavgift är 0,5%. Jämfört med andra fiat-till-kryptobörser i Australien är handelsavgiften ganska rimlig. Det tillkommer en avgift på 2,5% för Bitcoin-köp med kontantdeposition.

binance lite nollavgift

Binance Lite Security

Till skillnad från ett traditionellt fiat-till-krypto-utbyte har användarna friheten att ange önskad BTC-insättningsdestination.

Binance Lite förvarar inte bitcoin för användarens räkning, och det ger inte heller möjlighet att sälja Bitcoin tillbaka till AUD. Det betyder att det inte finns någon risk att förlora dina pengar i ett utbyteshack.

Utbyten som Binance Lite

Följande australiska kryptovalutautbyten är ansedda Binance Lite-alternativ.

Vanliga frågor

Vad är Binance Lite?

Binance Lite är en AUD-BTC digital valutatjänst där användare kan köpa Bitcoin genom att sätta in fiat-valuta (dvs. AUD) med POLi Internet Banking, eller sätta in pengar på tidningsbutiker som stöds i hela Australien..

Är Binance Lite registrerad?

Ja, Binance Lite drivs av InvestbyBit Pty Ltd (ABN 98 621 652579). InvestbyBit är en AUSTRAC-registrerad digital valutaväxlingstjänstleverantör.

Finns det en Binance Lite plånbok?

Nej, Binance Lite förvarar inte Bitcoin för användarens räkning. Det finns inte heller något alternativ att sälja Bitcoin som en traditionell börs. Användare måste ange önskad BTC-plånboksadress innan de gör ett köp.

Kan jag ta ut AUD från Binance Lite?

Nej, Binance Lite stöder inte utbetalningen av Bitcoin till AUD. Du måste överföra din Bitcoin till en annan kryptobörs för att sälja till australiska dollar som Swyftx.

Har Binance Lite en mobilapp?

Nej, Binance Lite tillhandahåller inte en handelsapp för iOS- eller Android-enheter.

Slutsats

Så vad är vår dom att avsluta vår recension av Binance Lite Australia? Från vårt eget personliga bruk kan vi säga att det är en legitim och säker kryptoutbytesleverantör att köpa Bitcoin direkt. Det är lämpligt för alla typer av investerare att komma in på kryptovalutamarknaden.

Besök Binance Lite

Med det sagt finns det några förbättringar som vi skulle vilja se:

  • Tillåt möjligheten att sälja BTC och ta ut AUD direkt till ett bankkonto
  • Ge omedelbart köp av de stora altcoins (t.ex. Ethereum, XRP, Cardano, NEO och Litecoin)
  • Presentera en mobil handelsapp

Bortsett från ovanstående är Binance Lite ett utmärkt alternativ för nykomlingar och de som vill köpa med en kontant insättning. Att dra nytta av erbjudandet om 0% handelsavgift är också meningsfullt.

digital våg

Börsavgifter är ett mycket viktigt övervägande för alla potentiella kryptovalutainvesterare. Följande börser – utöver ovanstående börs – ger mycket konkurrenskraftiga handels-, insättnings- och uttagsavgifter (utan dolda avgifter) med ett brett utbud av insättningsmetoder som passar alla typer av investerare i Australien.

Besök Binance Lite

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map