BiKi Exchange Review: Bitcoin, handel och avgifter

BiKi.com syftar till att tillhandahålla den säkraste, mest stabila och effektivaste kryptovalutahandelplattformen. 100% av transaktionsavgifterna används vid återköp och bränning av plattformens inbyggda token, BIKI.

Besök Biki

Om du letar efter en plats att byta digitala tillgångar är BiKi en relativt ny kryptobörs som har en mängd olika kryptotillgångar att handla med. I denna BiKi-recension kommer vi att utvärdera plattformens funktioner, användargränssnitt, kryptopar, insättningsmetoder, handelsavgifter och mer.

biki

Vad är BiKi?

BiKi är ett globalt kryptovalutabörs som erbjuder en digital tillgångshandel för mer än 150 kryptovalutor och 250 handelspar. Det Singapore-baserade kryptovalutabörsen grundades 2018 och har blivit ett av de snabbast växande börserna i världen sedan dess officiella öppning när det gäller den dagliga handelsvolymen enligt Coinmarketcap.

biki myntmarknad

BiKi-utbyte påstår sig ha ackumulerat 1,5 miljoner registrerade användare, 130 000 dagliga aktiva användare, över 2000 community-partners och 200 000 community-medlemmar och verkar vara ett legitimt kryptobörs hittills.

BiKi Jämfört

Avancerade funktioner, intuitivt användargränssnitt och en mobil handelsapp är viktiga funktioner på BiKi. Denna jämförelsetabell listar andra topprankade kryptobörser som erbjuder funktioner i världsklass.

Du kanske också är intresserad av:

 • Bästa Fiat till Crypto-utbyten i världen
 • Varför fortsätter jag att förlora pengar på Bitmex? Undvik dessa 5 misstag
 • 8 bästa kryptobörser med nollavgift (handel utan provision)
 • Bästa Crypto Hävstångsutbyte jämfört
 • 4 bästa kryptokartläggningssajter för Altcoin-handlare

BiKi-tokens

BIKI är symbolen som utfärdas av BikiCoin-handelsplattformen och representerar börsens rättigheter och intressen. Emissionen och förstörelsen av BIKI baseras på principen “handel är gruvdrift, återköp och förstörelse, prisgräns”.

Det initiala totala beloppet för BIKI är 1 miljard och det totala beloppet kommer att minskas till 100 miljoner med plattformens kontinuerliga återköp och förstörelse. BiKi har lovade att använda 100% av sina plattformsavgifter för att återköpa och bränna token tills den minskar till en tillgång på 100 miljoner.

Är BiKi Legit / Safe?


BiKi är ett ganska nytt börs som snabbt har vuxit och har över 1,5 miljoner registrerade användare och 130 000 aktiva användare dagligen över hela världen. Baserat på detta verkar BiKi vara en legitim och säker kryptohandel.

Tekniskt och driftsteamet har goda resurser och erfarenhet för att säkerställa att plattformen är engagerad i att skapa den säkraste, mest stabila och effektiva handelsplattformen för digital valuta för användare runt om i världen..

BiKi har infört en riskgarantifond som får 20% av de månatliga intäkterna från handelsplattformen. Detta för att säkerställa användarnas tillgångar om någon kompromiss eller hack skulle inträffa.

Plattformen har också varit ekonomiskt med stöd av Huobi medgrundare Jun Du, Huobi grundare och nuvarande VD för Nod kapital och Skölj. Båda individerna är välkända i kryptorummet och ett mycket positivt tecken på legitimiteten för BiKi-utbyte.

Annons

BYBIT

tjäna belöningar upp till $ 600 med bitcoin-insättningar

BETYG

4.7 / 5

Gör anspråk på $ 600

BiKi-börshandel

För alla handlare är handelsgränssnittet en av de viktigaste övervägandena när man väljer ett kryptobörs. Speciellt för handlare som förlitar sig på teknisk analys för att hitta en fördel på marknaden. När du väljer en kryptovalutautbyte måste du vara bekväm med kartpaketet eftersom det är här du kommer att identifiera och hantera affärer.

biki-utbyte

När du först loggar in på BiKi Exchange-kryptoplattformen är det första du kommer att märka att kartorna tillhandahålls av TradingView. TradingView är välkänt för sina smidiga, intuitiva och rena diagram. Det gör det möjligt för handlare att använda avancerade handelsverktyg och indikatorer för att förfina sin handelsfördel för att maximera vinsten och minimera risken.

Nedan är en bild av BiKi-börsen och TradingView-diagram.

BiKi Crypto-handelstillgångar

BiKi Exchange erbjuder mer än 150 kryptovalutor och 250 par som kan handlas av sina användare med en säker, stabil och pålitlig plattform. Varje digitalt mynt kan handlas mot följande par:

 • USDT
 • BTC
 • TRX
 • ETH

Börsen lägger regelbundet till nya mynterbjudanden som kan ge en konkurrensfördel på marknaden för erfarna kryptohandlare. Den fullständiga listan över handelspar kan ses på Bikis webbplats.

biki-krypto

BiKi-hävstång

BiKi Exchange erbjuder upp till 3x hävstång mot USDT-paret som inkluderar:

 • BTC
 • ETH
 • TRX
 • EOS
 • LTC
 • BCH
 • ETC
 • XRP
 • HT
 • RUSA
 • ADA
 • ATOM
 • ONT

biki marginal

Hävstångshandel på BiKi är inte lika expansiv jämfört med de viktigaste konkurrenterna och erbjuder endast 3x. Handlare kommer fortfarande att kunna öppna större positioner än normalt för att dra nytta av relativt små prisrörelser för att få din saldo att växa snabbare.

Läs också: Bästa valutahandeln för kryptovalutahandel

BiKi-avgifter

Börsavgifter är ett viktigt övervägande när du väljer en kryptovalutahandel. Det blir ännu viktigare när du handlar större positionsstorlekar och på en hävstångsbörs där du betalar avgifter på positioner som är mycket större än din marginal.

Depositionsavgifter

BiKi accepterar endast kryptovalutainbetalningar (BTC och USDT) och tar inte ut någon insättningsavgift.

Uttagsavgifter

BiKi-uttag medför en nätverksavgift på .000,005 per begäran om uttag av Bitcoin. Detta är högre än branschstandarden jämfört med andra liknande kryptovalutautbyten och bör beaktas när man beslutar om man ska registrera sig med Biki.

Handelsavgifter

BiKi-plattformen använder en fast avgift på 0,15% vilket är detsamma för varje kryptovalutamynt. Detta är ganska konkurrenskraftigt på marknaden och under branschstandarden för liknande börser för kryptovalutahandel.

BiKi-alternativ

BYBIT

Omloppsbana

ByBit är en derivatkryptovalutahandelsplattform med tonvikt på hävstångshandel med upp till 100 gånger hävstång på Bitcoin och Etherium-handelspar. Bybit har blivit ett av de bästa kryptobörserna i världen.

Besök hemsida plus500

Plus500

Plus500 är en CFD-leverantör som erbjuder sin massiva kundbas för att handla världens mest populära kryptotillgångar med upp till 30x hävstångseffekt som Bitcoin, Ethereum, Litecoin, Neo, Ripple XRP, EOS, Cardano, Tron och Monero.

Ansvarsfriskrivning: ditt kapital är i fara

Besök hemsida binance

Binance

Binance är det största utbytet av kryptovalutor efter handelsvolym och en av de snabbaste leverantörerna av handelstjänster för blockchain-ekosystem. Börsen har sett en astronomisk tillväxt och är en premiumkryptohandelsplattform.

Besök hemsida

Vanliga frågor

Får amerikanska handlare använda BiKi?

Amerikanska kunder får inte handla kryptovaluta på BiKi-utbyte på grund av strikta regler. Detta ligger utanför kryptobörsens kontroll. Amerikanska handlare måste hitta en ansedd kryptohandel i USA som Coinbase, Gemini och eToro.

Kräver BiKi KYC?

BiKi kräver inte KYC för att registrera ett konto, handla, sätta in eller ta ut pengar. Användare kan börja handla kryptovalutor omedelbart när medel har deponerats på plattformen.

Har Hotbit ett demo-konto?

BiKi erbjuder inte ett testnät eller ett demo-konto för kryptohandel utan insättning. Användare måste sätta in pengar i börsen för att handla kryptovaluta.

Finns det ett affiliate-program?

BiKi har inte ett affiliate-program att erbjuda remitteringsbonusar som belöning för att få in nya användare till plattformen. På webbplatsen anges att ett affiliate-program kommer snart.

Slutsats

För att avsluta vår BiKi-recension kan vi säga att för alla som vill använda en centraliserad kryptoutbyte, Biki är ett bra alternativ att överväga. Börsen stöder en enorm lista över handelspar och ger sina användare en fördel när det gäller nya tokenerbjudanden.

Besök Biki

BiKi exchange erbjuder en intuitiv plattform och ett organiserat handelsgränssnitt som är väl utformat för stationära och mobilappar för kryptohandlare.

Riskhanteringsverktyg och plattformsfunktioner är mycket viktiga för alla potentiella kryptovalutainvesterare. Följande börser för kryptovalutahandel – förutom ovanstående börs – erbjuder avancerade handelsfunktioner, tekniska indikatorer och ett smidigt, mobilresponsivt kartgränssnitt som passar nybörjare och professionella kryptohandlare.

Besök BiKi

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map