Vrhunski tečaj blockchaina i trgovinskih financija!

Blockchain i tečaj financiranja trgovine danas roji tržište. No, je li netko od njih opremljen da vas vodi kroz vaše blockchain putovanje? Zapravo, većina će vam ovih tečajeva dati do znanja samo djelić potencijala koji ima.

Stoga može biti teže pronaći pravo rješenje od samog početka. Blockchain i trgovinsko financiranje brzo stječu popularnost. Blagodati blockchaina u financiranju trgovine su ogromne. Ako ne možete započeti svoj projekt sada, možda ćete zaostati.

Stoga, ako tražite savršeno rješenje, imamo to upravo ovdje na 101Blockchains. Danas ću pokriti jedan od naših najboljih tečajeva u ovoj niši.

Pa, provjerimo!

Pitanja u industriji financiranja trgovine

Industrija dolazi s upornom strukturom koja je, čini se, ispunjena problemima. Bez obzira na to kako tvrtka pokušava digitalizirati postupak, još uvijek se neće riješiti svih komplikacija. Da vidimo što su to –

Nisko korisničko iskustvo

Ovdje su uglavnom kupci izvoznici i uvoznici. Budući da je postupak složen, dolazi do papirologije, dugog vremena čekanja, niske razine sigurnosti, nema transparentnosti, nedostatka povjerenja itd..

 

Povećavanje pritiska troškova

Akreditiv je skup postupak i za banku i za tvrtku. S druge strane, u slučaju sporova, rješavanje oduzima puno vremena zajedno s novcem.

 

Značajan regulatorni teret

S porastom globalne trgovine, tvrtke sada trguju istovremeno s različitim zemljama. No, održavanje svih međunarodnih trgovinskih propisa širom zemlje složen je proces. Većinom je sklon pogreškama koje dovode do novčanih kazni.

 

Rizici proizvoda

Trgovanje proizvodima u međunarodnoj trgovini rizičan je potez. Izvoznik ne zna u kakvom će stanju biti proizvod nakon što bude isporučen. Ili ako će uvoznik ponovno opozvati pošiljku ili ne.

 

Rizici u proizvodnji

U osnovi, ovi proizvodi imaju neku jedinstvenu značajku, a prodavač mora izvršiti prilagodbe dok kupac ne bude zadovoljan s njom. Štoviše, svi problemi s pošiljkom koštat će ih novca jer je ne mogu prodati drugim kupcima.

 

Transportni rizici

Ako prijevoz ili teretni brod nisu u potpunosti opremljeni za suočavanje s promjenjivim vremenom ili okolišem, tada očuvanje proizvoda postaje ogroman problem.

 

Valutni rizici

Kako se devize neprestano mijenjaju. Pretvorba valuta uvijek će ići gore ili dolje. Dakle, možete izgubiti novac kad cijene konverzije padnu.

 

Može li ih Blockchain popraviti?

Pa, da, blockchain ih može sve popraviti. Najbolje je to što je već testiran i već bez problema rješava sve probleme.

Stoga je vrijeme da položite tečaj o blockchainu i trgovinskim financijama i uvjerite se sami.

 

Kako vam tečaj Blockchain i Trade Finance može pomoći

Blockchain i tečaj financiranja trgovine mogu vam pomoći da naučite više o tehnologiji i kako ona može utjecati na financiranje trgovine. Ako ne znate kako tehnologija funkcionira, ne možete je koristiti kao sredstvo za nadogradnju naslijeđenih poslovnih modela.

Dakle, učenje blockchaina za financiranje trgovine može vam masovno poboljšati položaj.

Ne brinite, mi smo ovdje da vam pružimo podršku. Ovdje, na 101Blockchains, hvalimo se svojim blockchain tečajem za financiranje trgovine. S nama pored vas, ne može vas spriječiti da osigurate svoje mjesto na ovom tržištu koji se mijenja.

 

Naš tečaj za blokchain-ove poduzeća i tečaj financiranja trgovine

Trajanje tečaja

101Blockchains Enterprise blockchain i tečaj financiranja trgovine nude najnaprednije i najnovije informacije na tržištu trenutno. Najbolji dio ovog sjajnog tečaja je što će vam trebati samo jedan mjesec da ga završite! Dakle, počnite odmah!

Pobrinuli smo se da uvijek imate fleksibilnu brzinu učenja. Stoga smo predstavili tečaj financiranja trgovine i blockchaina koji će se natjecati u roku od 4 tjedna.

Znate li što je najbolji dio?

Svakog će tjedna trebati samo 3-4 sata da završite poglavlje ili modul. Stoga bi vam sada sve trebalo biti puno lakše. Još jedna sjajna značajka našeg tečaja je ta što osiguravamo da se sve vaše učenje odvija na mreži.

Dakle, bez obzira gdje se nalazite, uvijek možete odabrati naš tečaj za financiranje trgovine i blockchain te započeti učenje blockchaina za financiranje trgovine.

Štoviše, ako ste već započeli tečaj, ali još niste završili poglavlje, ne brinite. Video predavanja možete pauzirati kad god želite!

Može li postati fleksibilniji od toga?

To je jedan od rijetkih razloga zašto se naš tečaj za financiranje trgovine i blockchain toliko izdvaja od mnoštva.

U svakom slučaju, naš tečaj za financiranje trgovine i blockchain je ovdje da vam pomogne u vašoj potrazi za učenjem blockchaina za financiranje trgovine.

Upišite se na tečaj blockchaina u trgovinskom financiranju ako –

 • Želite cijeniti kako blockchain digitalizira tradicionalne papirnate poslovne sustave
 • Pokušavaju saznati o tome koja poduzeća za financiranje trgovine tuže blockchain za svoje poslovanje
 • Želite dobiti tehničko razumijevanje poslovnih blockchain platformi i kako one utječu na procese financiranja trgovine
 • Želite identificirati moguće slučajeve upotrebe u ovom sektoru za vaše osobno rješenje financiranja trgovine blockchain-om.

 

Pregled tečaja Blockchain i Trade Finance

Razvoj blockchain tehnologije među svim ostalim inovativnim tehnologijama stvara novi spektar za sektore financiranja trgovine. U osnovi, kao što znate, sektor financiranja trgovine zaostaje kilometrima u utrci digitalizacije.

Većinu vremena ovaj se sektor utapa u ogromnoj hrpi papira, zajedno s ručnim mjenjačnicama banaka koje su sklone pogreškama.

Nadalje, najveća digitalizacija koju možete vidjeti u ovom polju je korištenje PDF-a, faksa ili e-pošte. Očito, to nije dovoljno da bi sektor financiranja trgovine procvjetao.

U prethodnoj godini digitalna se transformacija polako počela prelaziti s ručnog papirologije na digitalne kopije određenih elemenata poput akreditiva i teretnice.

Međutim, nedostaje i ove transformacije. Kako?

U stvarnosti, sve trgovinske stranke ne mogu im stalno pristupiti. Štoviše, čini se da svatko ima svoju verziju koja se udaljava od stalnih istinitih podataka.

Stoga je u ovom trenutku prisutnost blockchaina prijeko potrebna.

Stoga smo osmislili naš globalni tečaj blockchaina o financiranju trgovine kako bismo vas posebno educirali o toj temi. Vodit ćemo vas kroz sve trenutačne poslovne blockchain platforme najprikladnije za industriju financiranja trgovine.

Štoviše, globalni tečaj blockchaina o financiranju trgovine također se fokusira na to da vam pomogne naučiti kako se blockchain može riješiti politika na temelju papira. Osim toga, naš tečaj također će obuhvatiti kako možete koristiti ove sheme kako biste utjecali na svoje financije obrtnog kapitala.

Dakle, naš globalni tečaj financiranja trgovine nudi vam sve potrebne alate koji su vam potrebni za pozitivno vođenje industrije financiranja trgovine.

 

Što ćete dobiti na našem tečaju Blockchain i Trade Finance

Naš tečaj za financiranje trgovine i blockchain nudi sve ključne informacije programerima softvera, industrijskim čelnicima, savjetnicima, rukovoditeljima itd..

Stoga će biti puno lakše razumjeti kako elementi financiranja trgovine mogu imati koristi od značajki blockchaina. Štoviše, naš globalni tečaj financiranja trgovine također će ponuditi kako će Enterprise blockchain aplikacije utjecati na globalnu trgovinu u bilo kojem trenutku.

U osnovi, možete očekivati ​​da će naš tečaj blockchaina u financiranju trgovine obuhvaćati sljedeće teme –

 • Predstavite procese financiranja trgovine i kako će blockchain utjecati na njih
 • Primjeri blockchaina u stvarnom svijetu u obiteljima financiranja trgovine
 • Trenutne platforme koje su usredotočene na industriju financiranja trgovine
 • Najnoviji blockchain događaji u vezi s financiranjem trgovine

Moramo reći da je 101Blockchain izuzetno sposoban pripremiti vas za profesionalnu karijeru u ovom polju. Kako ćemo vas također pripremiti za rješavanje stvarnih problema, to bi vam u većoj mjeri koristilo u poslovnom okruženju.

Tako ćete ovom moćnom kombinacijom informacija zasjati u bilo kojoj prilici za karijeru. Ali to još nije cjelovita slika.

Naš blockchain na tečaju za financiranje trgovine također je opremljen za rad s poslodavcima. Stoga bi se svaki poslodavac koji traži ažurirane mogućnosti obuke za financiranje trgovine blockchainom trebao prijaviti na tečaj.

Stoga vam toplo preporučujemo da isprobate naš tečaj i uvjerite se sami.

 

Čemu će vas naučiti naš tečaj blockchaina i trgovinskog financiranja?

Pobrinuli smo se da naš tečaj osmislimo na način koji će vam pomoći da naučite na najbrži mogući način. Dakle, cjelokupni tečaj sadržavat će 5 različitih modula s odvojenim formacijama lekcija koje će vas voditi.

Jednom kad započnete prolaziti kroz lekcije jednu po jednu, uskoro ćete početi shvaćati što distribuirana tehnologija zaista radi i odnos koji uspostavlja s financiranjem trgovine.

U svakom slučaju, preporučujemo vam da uvijek slijedite planove lekcija koje pružamo jedan po jedan, umjesto da preskačete međusobne lekcije.

Na taj ćete način bolje razumjeti koncepte. U svakom slučaju, provjerimo module našeg globalnog tečaja blockchaina o financiranju trgovine upravo sada.

 

Modul-1: Trenutna situacija u procesima financiranja trgovine

Prvi modul uglavnom će vas upoznati s cjelokupnim poslovnim procesom financiranja trgovine. Ako ste novak u ovoj niši, onda će vam to uvelike pomoći u podcjenjivanju njihovog poslovnog gledišta.

Glavno pitanje bilo kojeg drugog tečaja blockchaina u trgovinskom financiranju jest da oni nemaju tendenciju pokriti osnovne elemente financiranja trgovine. Stoga student teško razumije cjelokupni koncept kada u kombinaciju uvede blockchain.

Trgovinsko financiranje u prvom je redu složen proces, a s blockchainom, u kombinaciji, može se još više zakomplicirati.

Dakle, prethodno morate znati kako postupak funkcionira da biste u potpunosti razumjeli cjelokupni koncept.

U svakom slučaju, tečaj blockchaina u financiranju trgovine dalje će govoriti o detaljima o problemima s kojima se ova industrija suočava.

Na početku ovog vodiča već sam ukratko iznio neka od primarnih pitanja. Ali uistinu možete procijeniti situaciju u glavnom jelu.

Sadržat će –

Lekcija-1: Osnove financiranja trgovine

Lekcija 2: Ključna pitanja industrije financiranja trgovine

 

Modul 2: Kako Blockchain može koristiti globalnom procesu financiranja trgovine

Nakon temeljitog dovršavanja ovog modula, bilo koji od naših učenika shvatit će trenutne inicijative u ekosustavu financiranja trgovine.

Štoviše, s našom blockchain tehnologijom u obuci o financiranju trgovine naučit ćete otkriti kakav će model najbolje odgovarati vašim rješenjima.

U stvarnosti, čak i nakon što su saznali o prednostima blockchaina u financiranju trgovine, mnogi ljudi ne mogu u potpunosti razumjeti kakvo je rješenje za njih ispravno. Kao rezultat, čine pogreške tijekom primjene rješenja koja rezultiraju gubljenjem vremena i resursa.

Stoga je naš trening za financiranje trgovine blockchainom ovdje da vas spasi svih problema. Ovaj je modul izuzetno važan, zato pazite da nastavu pažljivo dovršite.

U svakom slučaju, ovaj će modul sadržavati i neke od trenutnih blockchain igrača na tržištu.

Pokrivat će –

Lekcija-1: Kako blockchain može promijeniti financiranje trgovine

Lekcija 2: Sve trenutne blockchain inicijative u ovoj industriji i relevantni poslovni modeli

Lekcija-3: Detaljan pregled različitih platformi u blockchain shemi financiranja trgovine

 

Modul-3: Primjeri iz stvarnog svijeta blokchaina u upotrebi financiranja trgovine

Ovo je sljedeći modul koji će uglavnom uključivati ​​sve stvarne primjere blockchaina u procesu financiranja trgovine. Dakle, nakon što prođete sva naša video predavanja o ovom modulu, polako počinjete razumijevati primjere pravilnog korištenja ovog rješenja.

Osnovna stvar koju ćemo vam predstaviti u ovom odjeljku je da vam pomognemo razumjeti kako blockchain utječe na svaki od elemenata trgovine.

Dakle, to znači da će elementi kao što su teretnica ili akreditiv imati različite ishode ovisno o tome kako blockchain utječe na njih.

Ali ako ne naučite o interakciji različitih elemenata s blockchainom, suočit ćete se s poteškoćama u mapiranju savršene strategije.

Stoga je to neophodno za vašu blockchain tehnologiju u obuci o financiranju trgovine.

Pokrivat će –

Lekcija-1: Prekogranična plaćanja

Lekcija 2: Teretnica (BoL)

Lekcija 3: Akreditiv (LC)

 

Modul-4: Trenutne platforme koje su usredotočene na industrije financiranja trgovine

U sljedećem se modulu naš tečaj uglavnom fokusira na trenutne platforme koje utječu na sektore financiranja trgovine. To je više praktična analiza kako bi vas upoznala s time kako drugi koriste blockchain.

Obuka o financiranju trgovine u blockchainu objasnit će kako se ti projekti ubrzavaju i omogućuju poslovanje financiranja trgovine. Štoviše, naš trening o financiranju trgovine blockchainom također će obuhvatiti detaljan pregled svake platforme, dajući vam solidnu ideju o odabiru savršene.

Pokrivat će –

Lekcija-1: Trgovačka leća

Lekcija 2: We.Trade

Lekcija-3: Kontura

Lekcija-4: Marko Polo

 

Modul 5: Najnovija Blockchain događanja u vezi s financiranjem trgovine

Ovo je naš posljednji modul u blockchain tehnologiji u obuci o financiranju trgovine. U ovom modulu znat ćete o inicijativama poduzetim u smjeru financiranja trgovine.

Pa, blockchain već neko vrijeme prevladava u tim industrijama. Zbog toga mnoga poduzeća već poduzimaju inicijative. Zapravo, neki od njih zapravo koriste projekte dok govorimo!

Štoviše, ove se inicijative uglavnom usredotočuju na interoperabilnost među svim sudionicima industrije financiranja trgovine. Pretpostavljam da uglavnom usmjeravaju postupak koliko mogu.

Dakle, nakon što saznate na koji su način strategirali svoja rješenja, dobit ćete ideje i o tome kako organizirati svoje ideje.

Pokrivat će –

Lekcija-1: TradeTrust

Lekcija 2: Inicijativa za digitalne standarde

 

Tko može pohađati tečaj?

Naš je tečaj otvoren za sve koji su zainteresirani za učenje kako ova veličanstvena tehnologija mijenja svijet. Dakle, svatko tko je najmanji entuzijast o blockchainu može se upisati na naše tečajeve bez ikakvih ograničenja.

Dakle, tečaj za financiranje trgovine i blockchain nudi sve ključne informacije programerima softvera, industrijskim čelnicima, savjetnicima, rukovoditeljima itd..

Ako ste –

 • Industrijski stručnjak
 • Voditelj programa i proizvoda
 • Poslovni analitičar
 • Donositelj odluka
 • Poslovni vođa
 • Menadžer inovacija
 • Savjetnik
 • Marketinški specijalist
 • Poduzetnik

Tada lako možete ići na naš tečaj. Nemamo ograničenja ni za ostale tečajeve. Samo odaberite pravu za sebe i nazovite!

 

Sadrži li potvrdu?

Nažalost, još uvijek ne nudimo certifikat nakon što završite tečaj. Međutim, vrlo brzo radimo na tome da vam ponudimo jedan. Ali ako je certificiranje neophodno za vas i vašu karijeru, tada bismo preporučili naš tečaj Certified Enterprise Blockchain Professional.

Na ovom tečaju nudimo profesionalnu potvrdu, zajedno s ostalim bitnim bonus materijalima. U stvarnosti, ovaj tečaj također nudi modul radi blockchain tehnologije u obuci o financiranju trgovine.

Stoga, ako možete dobiti certifikat koji nudimo na ovom tečaju, lako ćete biti kvalificirani za bilo koji blockchain put karijere.

Štoviše, ako ste poslovni lider i želite pokazati svoje znanje i dokazati svoj dragocjeni uvid, ovaj certifikat će vam izuzetno pomoći.

Međutim, naš tečaj za blockchain i trgovinsko financiranje i dalje će obuhvaćati detaljnije informacije o predmetu u usporedbi s tečajem za certificiranje.

U svakom slučaju, nadamo se da ćemo uskoro uvesti certifikat za to. Od sada vam preporučujemo da provjerite naše druge tečajeve kako biste proširili bazu znanja.

 

Često postavljana pitanja o našem tečaju

FAQ-1: Može li se bilo tko prijaviti za ovaj tečaj?

Da, bez sumnje! Naš je tečaj otvoren za sve koji su zainteresirani za učenje kako blockchain tehnologija mijenja svijet. Dakle, svatko tko je najmanji entuzijast o blockchainu može se upisati na naše tečajeve bez ikakvih ograničenja.

Također, posebno smo osmislili tečaj kako bismo vam pomogli da naučite o prednostima blockchaina u financiranju trgovine.

Dakle, ako želite nastaviti karijeru u ovom polju i postati dobro upućeni, odmah pogledajte naše tečajeve.

 

FAQ-2: Hoće li mi tim pomoći?

Da, tim će vam uvijek pomoći, bez obzira na sve. Uvijek vjerujemo da će svi naši studenti imati velike koristi ako uspostave interakciju s timom. Stoga nudimo punu podršku članova našeg tima i vodećih instruktora.

U osnovi se tu razlikujemo od ostalih tečajeva.

Još jedna izvrsna značajka koju nudimo je pristup našim internetskim forumima za učenje. Ovdje možete komunicirati i s ostalim našim studentima koji pohađaju tečaj.

 

FAQ-3: Kako se gradi tečaj?

Tečaj gradimo na temelju toga kako studentima može pomoći u brzom učenju. Zbog toga će vam trebati samo 4 tjedna da u potpunosti pokrivate tečaj. U svakoj sesiji morate odvojiti najmanje 3-4 sata!

Stoga, ako možete uložiti samo 16 sati svog vremena, tečaj možete lako završiti. Znamo da ste možda izuzetno zauzeta osoba. I tako, možete pauzirati i nastaviti kurs kad god želite.

Ne morate ga nužno završiti u roku od 4 tjedna.

 

FAQ-4: Jesu li sve informacije u ovom tečaju ažurne?

Da, sve su naše informacije ažurne. Hvalimo se time da vam stalno nudimo samo relevantne informacije. Štoviše, uvijek pokušavamo redovito ažurirati svoj sadržaj. Dakle, nikada ne zaostajete u učenju blockchaina iz financiranja trgovine.

 

FAQ-5: Po čemu se tečaj 101Blockchains razlikuje od ostalih tečajeva na tržištu?

U stvarnosti, naši će se tečajevi uvijek razlikovati od ostalih na tržištu. Pogledajte odavde!

Dakle, čak i ako za njih platite pozamašan iznos cijena, možete naučiti vrlo malo sitnih detalja o poslovnoj perspektivi blockchain rješenja za financiranje trgovine.

Prije svega, naša obuka za financiranje trgovine blockchainom obuhvatit će kako možete povezati blockchain tehnologiju s modelima financiranja trgovine. Nažalost, svi ostali tečajevi samo će vam reći o prednostima blockchaina ili drugih vrsta jibber-jabbera.

Ali ono što vam neće reći jest kako na temelju podataka koje imate izraditi svoje vlastito rješenje.

Dakle, na kraju ćete naučiti o blockchainu ili temeljnoj strukturi, ali nećete imati alate da ga u potpunosti iskoristite.

Drugo, naš je primarni cilj pomoći učenicima da što više znaju i postanu stručni u toj temi.

Na kraju, otvoreni smo da vas slušamo i kakve tečajeve želite. Štoviše, uvijek ćemo uzeti u obzir vaše komentare i poboljšati naša predavanja koliko god možemo.

Kao što vidite, ovo su neke osobine koje nećete naći na drugim tečajevima.

 

Na kraju,

Na kraju, moram reći da trgovinsko financiranje i blockchain mogu biti poput jina i janga. Iako su prilično različiti, sasvim su prikladni za dopunjavanje. Kao rezultat toga, uvijek ćete dobiti savršeno rješenje za sva pitanja financiranja trgovine.

Blagodati blockchaina u financiranju trgovine su ogromne i ne bi trebali gubiti više vremena.

Kao što vidite, upis na tečaj može vam daleko doprijeti. Također, budući da nudimo savršeno rješenje za sve vaše probleme, preporučit ćemo vam da isprobate naš tečaj blockchaina i financiranja trgovine.

Imamo i druge tečajeve. Svakako ih provjerite i počnite graditi svoja vlastita rješenja već sada!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map