Stručni vodič: Kako dobiti Blockchain certifikat?

Želite li krenuti s jednim od najboljih certifikata za Blockchain? Naučimo od stručnjaka kako možete dobiti Blockchain certifikat.

Blockchain tehnologija nedvojbeno je donijela novu revoluciju u pristupima za upravljanje podacima i poslovanje u digitalnom svijetu. Blockchain je stigao puno dalje nego što se očekivalo u vremenu od otprilike jednog desetljeća od njegovog uvođenja. Sada blockchain više nije ograničen na Bitcoin i postoje mnoge industrije koje blockchain koriste za razne aplikacije.

Najvažnije od svega, vlade također prepoznaju vrijednost blockchaina s raširenim porastom broja vladinih projekata temeljenih na blockchainu. Stoga su blockchain certifikati potreba sata za mnoge nadobudne kandidate koji žele započeti karijeru u blockchainu.

Međutim, mnogi kandidati nemaju nikakve posebne smjernice za pripremu za certificiranje u blockchainu. Istodobno, mnogi pružatelji usluga polažu pravo na vrhunske blockchain certifikate na svojim platformama. Sljedeća rasprava ima za cilj pružiti detaljan dojam korisnih uputa za svježije kako bi kvalificirali željeni blockchain certifikat.

Upišite se sada:Besplatni tečaj o osnovama poduzetničkih blokova

Zašto je Blockchain certifikacija važna?

Prije nego što krenete prema pripremi za blockchain certifikate, važno je shvatiti važnost certifikacije. Blockchain tehnologija ima istaknuti potencijal za transformiranje svijeta tehnologije kakav poznajemo. Na primjer, blockchain je pružio odgovarajuću sigurnost za prijenos informacija, istovremeno poboljšavajući transparentnost u vezi s transakcijama.

Trenutno blockchain služi temeljima sustava upravljanja i financijskih, kao i aplikacija zdravstvenih zapisa. Stoga najbolji certifikati blockchaina mogu pomoći u iskorištavanju mogućnosti zapošljavanja koje se neprestano pojavljuju u blockchain tehnologiji. Jaz u vještinama na blockchain tržištu također predstavlja snažan poticaj za procjene plaća uz financijske poticaje. Nadalje, stručnost u blockchainu također vam daje priliku da sudjelujete u futurističkoj tehnološkoj revoluciji.

Sa stalnim rastom usvajanja blockchaina, stručnjaci s blockchain certifikatom mogli bi uživati ​​u boljim razinama sigurnosti posla. Još jedan istaknuti razlog za odabir blockchain certifikata je raznolikost uloga u karijeri u blockchainu. Kandidati mogu slijediti uloge programera blockchaina, voditelja blockchain projekata, arhitekta blockchain rješenja, blockchain savjetnika, inženjera za kvalitetu blockchaina i blockchain UX inženjera.

Stoga nema sumnje da bi vam vrhunski blockchain certifikati lako mogli pomoći u izgradnji sigurne karijere u blockchainu. Uz mogućnost sigurnosti posla, pristup višestrukim ulogama na poslu, priliku za sudjelovanje u modernoj tehnološkoj revoluciji i raznolike mogućnosti za razvoj karijere, razumno je započeti pripremu za željeni blockchain certifikat po vašem izboru.

Obećanja s blockchain certifikatima mogu definitivno umanjiti intenzitet priprema potrebnih za isti. Međutim, važno je znati idealne prakse kako biste dobili blockchain certifikat za osiguravanje ograničenih zastoja. Evo nekoliko važnih uputa koje morate imati na umu kako biste krenuli dalje u svom putu kvalificiranja željenog blockchain certifikata.

Želite li postati Blockchain profesionalac? Pogledajte najbolje savjete za započinjanje Blockchain karijere od strane stručnjaka.

Odaberite pravu Blockchain certifikaciju

Jedan od prvih čimbenika koji putuju na put postajanja certificiranim blockchain profesionalcem je odabir certifikata. Kandidati bi trebali odabrati idealnu blockchain certifikaciju prije početka priprema. Prvi korak na vašem putovanju mogao bi biti lukav, posebno s toliko davatelja usluga koji nude različite programe certificiranja blockchaina.

Iz šire perspektive možete osjetiti da su svi certifikati prikladni za vašu karijeru. Međutim, trebate zaokružiti određenu certifikaciju u skladu s radnom ulogom koju želite obavljati u blockchainu. Zanimljivo je da možete pristupiti različitim vrstama blockchain certifikata usmjerenih na određene uloge poput blockchain programera, blockchain arhitekta ili blockchain stručnjaka za sigurnost. Nakon što steknete jasan dojam o svojim ciljevima u karijeri u blockchainu, lako možete odabrati idealan blockchain certifikat.

Nakon toga morate staviti određeni naglasak na platformu koja nudi certifikat. Iako se certifikat može činiti potpuno legitimnim, o njemu se uvijek mora još nešto istražiti. Pogledajte recenzije davatelja usluga certificiranja, zajedno s njihovim iskustvom i evidencijom u pružanju blockchain certifikata.

 • Svejedno odaberite tečaj Osnove blokchaina

Nakon odabira najboljih blockchain certifikata u skladu s vašim preferencijama u karijeri, lako možete prijeći na sljedeće faze. Međutim, mnogi kandidati nemaju jasnoće o ispitima za ovjeru, pogotovo ako su početnici. Stoga je vrlo važno da se takvi kandidati odluče za besplatne temeljne tečajeve o blockchainu. Čak i ako ste finalizirali blockchain certifikat koji želite nastaviti, možete se osloniti na besplatne tečajeve o osnovama blockchaina za učenje.

Besplatni temeljni tečaj blockchaina pomaže vam da poboljšate svoje povjerenje u blockchain tehnologiju. Istodobno, u blockchainu možete pronaći i bolje mogućnosti za razumijevanje temeljne terminologije i drugih osnovnih pojmova. Temeljna znanja i vještine u blockchain tehnologiji mogu pomoći kandidatima u odabiru idealnog karijernog puta u blockchainu. Istodobno, osnovni tečajevi o blockchainu pomažu vam u stvaranju odgovarajućih temelja za vaše blockchain putovanje.

 • Upoznajte platforme Blockchain

Nakon što ste razvili tečnost u blockchain osnovama, morate razviti znanje o različitim blockchain platformama. Blockchain certifikati istaknuti su na poslovnim blockchain platformama kao što su Corda, Ethereum i Hyperledger Fabric. Zanimljivo je da bi kandidati trebali imati sposobnost razlikovanja rada ovih platformi.

Čak i netehničke uloge blockchain poslova zahtijevaju radno znanje o blockchain platformama poduzeća. Stručnost ambicioznog kandidata za poslovne blockchain platforme osigurava njihovu sposobnost da izvuku poslovnu vrijednost. Uz to, znanje o blockchain platformama za poduzeće pomaže kandidatima u učinkovitom komuniciranju blockchain rješenja s klijentima.

 • Pronađite prave knjige

Sljedeća važna prekretnica u pripremama kandidata za blockchain certifikate odnosi se na knjige. Iako je domena blockchaina relativno nova, mnogi su se autori u svojim knjigama upustili u različite koncepte blockchaina. Knjige pružaju bitno opsežne teorijske temelje za izgradnju vaše konceptualne stručnosti u blockchainu.

S pravim kompletom knjiga prema temama obuhvaćenim željenim certifikatom, suočili biste se s ograničenim poteškoćama u uspostavljanju snažnog početka vašeg putovanja. Knjige također donose jamstvo vjerodostojnosti koju nude autori knjiga na temelju njihove povezanosti s blockchainom. Dakle, kandidati uvijek mogu imati vjerodostojnu referentnu točku na koju se mogu vratiti u bilo kojem trenutku tijekom pripremnog putovanja.

Provjeri sada:Top 5 knjiga o blokchainu i kriptovalutama

 • Pažljivo procijenite teme ispita

Sada bi se kandidati trebali usredotočiti na pripremu za blockchain certifikate po svom izboru. Najvažniji korak u pripremi je temeljit pregled tema certifikacijskog ispita. Detaljan pregled tema obuhvaćenih ispitom za ovjeru daje osnovni okvir na kojem kandidati mogu graditi svoje planove pripreme. Vještine izmjerene na certifikacijskom ispitu također pružaju generalizirani dojam o sadržaju za učenje na ispitu.

Osim opisa ispitnih vještina, kandidati bi također trebali primijetiti podjelu tema s područja domene, zajedno s ponderima svake domene. Nakon toga možete zaroniti u detalje o podtemama obuhvaćenim u svakoj domeni. Sve ove vježbe pomoći će vam da steknete formalno razumijevanje ispita i vrsta pitanja koja možete očekivati ​​na ispitu.

 • Slijedite odgovarajući plan proučavanja

Sada kada imate detaljan dojam o temama koje ćete pokriti za certificiranog blockchain stručnjaka po vašem izboru, možete izraditi razuman plan studije. Plan studija važan je alat u pripremi kandidata za blockchain ispite. Kandidati mogu koristiti plan studija kako bi dodijelili određene prekretnice za svaku domenu na ispitu za ovjeru.

Nadalje, kandidati također mogu ukloniti prikladne vremenske praznine u rasporedu priprema kako bi se prilagodili praktičnim vježbama. Plan studije ne samo da pomaže u organizaciji priprema kandidata za blockchain certifikate, već i poboljšava njihove mogućnosti upravljanja rasporedom. Kao rezultat toga, možete biti u mogućnosti učinkovito upravljati ostalim odgovornostima bez kompromisa u pripremama.

Međutim, također je važno zadržati nesmetanu odgovornost prema planu studije za postizanje najboljih rezultata. Ne možete očekivati ​​da će plan studije dati željene rezultate ako ga ne slijedite pravilno. Stoga je razumno tražiti od obitelji ili prijatelja da vam pomognu u održavanju pravilne rutine u slijeđenju plana studija.

Želite li svoju Blockchain karijeru poravnati s jednim od najboljih Blockchain certifikata? Provjerite kako možete postati certificirani stručnjak za blockchaine.

 • Tečajevi za uspjeh

Među mnogim čimbenicima koji su presudni u pripremama da biste postali certificirani blockchain profesionalac, trening bi uvijek imao lavovski udio. Trening, učionica ili mrežni rad presudni su za kvalificiranje blockchain certifikacijskog ispita po vašem izboru. Samoizučavanje je nesumnjivo zastrašujući alat za jačanje vaših početnih priprema. Međutim, to može ići samo dotle da pokriva osnovna pitanja na ispitima za ovjeru blockchaina. Tečajevi stručnog usavršavanja mogu vam pomoći da steknete profesionalnu perspektivu na ispitima za verifikaciju blockchaina.

Najvažnije od svega, kandidati mogu upoznati najbolje prakse za pristupanje svakoj temi na ispitu za ovjeru. Nakon toga stručnost predavača i instruktora na mrežnim tečajevima stručnog certificiranja korisna je za kandidate. Stručnost nastavnika može pomoći kandidatima u sagledavanju praktičnih aspekata tehnologija ili koncepata o kojima uče. Uz to, tečajevi stručnog usavršavanja također pomažu kandidatima u stjecanju prednosti personaliziranog treninga. Uz mogućnost reagiranja stručne podrške na raspolaganju, kandidati se mogu lako osloniti na mrežne tečajeve za besprijekorne pripreme.

Međutim, također je razumno odabrati tečajeve za blockchain certifikate s pravilnim razmatranjem. Najprikladnija opcija za kandidate da odaberu tečajeve osposobljavanja za blockchain certificiranje je sam pružatelj certifikata. Ako nađete davatelja usluga blockchain certifikata s dogovorenim tečajevima za certifikaciju, tada imate pravi izbor. Objekt certifikacijskih tečajeva točno prema blockchain certifikatu po vašem izboru oduzima puno problema. Na primjer, kandidati ne moraju ulagati vrijeme ili resurse u pronalaženje tečaja koji odgovara njihovoj željenoj potvrdi. Nadalje, tečajevi obuke za certificiranje kod pružatelja usluga certificiranja pružaju uvjerenje o vjerodostojnosti materijala za učenje na tečaju.

Provjeri sada:Tečajevi obuke za certificiranje blockchaina

 • Razvijte praktično iskustvo

Praksa je također neizbježan uvjet za kvalificirane blockchain certifikate po vašem izboru. Mnogi kandidati ne razumiju važnost praktičnih praktičnih vježbi u pripremi za certifikaciju. Nije dovoljno ako ste prikrili sve teorijske koncepte na ispitu za verifikaciju blockchaina. Naprotiv, morate se snalaziti u različitim blockchain alatima i platformama. Učinkovito praktično praktično iskustvo može pomoći kandidatima u učinkovitoj upotrebi blockchain tehnologije za različita pitanja na certifikacijskom ispitu. Nadalje, praktično iskustvo je presudno za lako rješavanje zadataka temeljenih na scenariju u blockchain ispitima za ovjeru.

 • Usredotočite se na poslovne vještine

Mnogi se vodiči za pripremu za blockchain certifikate ne bi usredotočili na potrebu za dodatnim vještinama izvan certifikata. Ako želite postati certificirani stručnjak za blockchain, tada morate razviti i poslovne vještine. Kao što možete primijetiti, blockchain tehnologija dobiva prepoznatljivost u raznim industrijama.

Dakle, imate priliku iskoristiti blockchain mogućnosti karijere u različitim industrijama. Kao certificirani profesionalac u domeni blockchaina, kandidati moraju imati sposobnost korištenja blockchaina za rješavanje poslovnih problema.

Stoga su neke od važnih poslovnih vještina poput komunikacije, timskog rada i vođenja presudne za kandidate koji teže postati blockchain profesionalci. Blockchain stručnjaci morali bi nadgledati rad mnogih drugih stručnjaka, što implicira potrebu za učinkovitim upravljanjem. Dakle, stručnjak za blockchain sa samo certifikatom možda neće uvijek biti prva opcija za poslodavca.

Važno je steći značajne Blockchain vještine kako biste postali spremni za budućnost. Provjerite vrhunske Blockchain vještine koje morate imati.

 • Iskoristite prednosti zajednice

Posljednji prijedlog za kandidate koji žele očistiti blockchain certifikat i postati vrhunski blockchain profesionalci je sudjelovanje zajednice. Budući da je blockchain relativno nova tehnologija, kandidati se mogu suočiti s poteškoćama u pronalaženju idealnih resursa za obuku. Najbolji dio o blockchain zajednicama je prilika za interakciju s istomišljenicima. U tim zajednicama možete pronaći mnoge stručnjake za temu, ali i početnike u domeni blockchaina. Blockchain zajednice pružaju strašnu prednost u razvoju vašeg blockchain znanja stjecanjem, kao i dijeljenjem.

Također pročitajte:

 • Kako postati certificirani Enterprise Blockchain Professional?
 • Kako postati Certified Enterprise Blockchain Architect?
 • Kako postati certificirani stručnjak za blockchain sigurnost?

Poanta

Na kraju, jasno je vidljivo da možete postati certificirani blockchain profesionalac s pravim certifikatom. Međutim, također je važno da kandidati imaju na umu da potvrda nije jamstvo zaposlenja. S druge strane, certifikati nisu apsolutni dokaz stručnosti blockchain profesionalca.

Stoga je neophodno usredotočiti se na praktično iskustvo u stvarnim projektima kroz različite uloge poslova za profesionalni razvoj. Kandidati koji pretendiraju na blockchain certifikate mogli bi koristiti različite slučajeve korištenja i praktične laboratorijske vježbe za isprobavanje ruku s različitim blockchain tehnologijama. 101 Blockchains nudi pouzdane i vjerodostojne resurse za obuku i istraživanje u blockchainu.

Zainteresirani kandidati mogu pristupiti trima različitim vrstama certifikata kao što su Certified Enterprise Blockchain Professional (CEBP), Certified Enterprise Blockchain Architect (CEBA) i Certified Blockchain Security Expert (CBSE) certifikat. Uz povjerenje mnogih vrhunskih imena na polju tehnologije povezanih sa 101 Blockchainsom, to može biti vaš ulaz u plodnu blockchain karijeru. Dakle, ako želite postati blockchain stručnjak, odmah donesite prvu odluku!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map