Pregled projekta: što je titan blockchain?

U današnjem ćemo članku odgovoriti „Što je Titan Blockchain? Titanium Blockchain jedan je od obećavajućih blockchain projekata. To je distribuirana glavna platforma koja ima za cilj rješavanje trenutnih infrastrukturnih usluga. Trenutno postoji puno pružatelja usluga Infrastrukture kao usluge (IaaS). Tvrde da pružaju izvrsne i pouzdane skalabilne usluge.

Neki od primjera uključuju Rackspace, Microsoft Azure i Amazon Web Services. Ali, nitko od njih ne koristi mogućnosti blockchaina.

Titanium Blockchain ima za cilj upravo to. Žele pružiti virtualnu infrastrukturu kako pojedincima tako i poslovima koristeći blockchain.

I ne samo to, oni žele pružiti internetsku infrastrukturu otpornu na udarce. Bit će pouzdan, skalabilan i siguran. Ukratko, pokušavaju stvoriti distribucijsku mrežnu infrastrukturu otpornu na udarce.

Gornja otopina poznata je pod nazivom Titanium Blockchain. Titan ciljevi zamijeniti trenutnu internetsku infrastrukturu. Stara infrastruktura je istovremeno neučinkovita i napuhana.

Također pročitajte,

  • Top 5 Blockchain SEC istraga koje ćemo gledati u 2018. godini
  • Pregled: što je Riot Blockchain?
  • Pregled: što je Kodak Blockchain?

Titanov blockchain može promijeniti način na koji Internet funkcionira. Već su završili svoje faze prije ICO-a i ICO-a. Trenutno se njime trenutno trguje na tržištu. Na svom ICO-u prikupili su 35 milijuna dolara.

Što je Titanium Blockchain?

Kao što smo već spomenuli, pokušava izgraditi “bolji” internet. Ali, kako će to postići? Ideja je povezati svaki mrežni uređaj sa svojim blockchainom. To znači da će sve biti virtualizirano. Stvari kao što su usmjerivači, mrežni uređaji ili čak rudarske platforme bit će virtualizirane. Oni će postojati u međusobno povezanom oblaku.

Dakle, koji problem to rješava?

Iskorenjuje potrebu za fizičkim hardverom.

Da bi ga postigao, Titanium Blockchain ponudit će više usluga. Oni su

  1. Infrastruktura kao usluga (IaaS)
  2. Desktop kao usluga (DaaS)
  3. Tvrtka kao usluga (CaaS)
  4. CryptoEscrow.
  5. TBIS razmjena titana

Krenimo kroz njih jedan po jedan.

Infrastruktura kao usluga (IaaS): Infrastruktura kao usluga način je pružanja usluge virtualizacije. Djeluje kao infrastruktura koja pruža usmjerivače, poslužitelje i preklopnike. Oni su mrežne komponente.

Desktop kao usluga (DaaS): DaaS ima za cilj pružiti šifrirano okruženje za osobno računanje unutar bloka Titanium.

Na taj će način svojim korisnicima pružiti terminal svojim korisnicima kako bi mogli pristupiti njegovim uslugama. Cijela veza bila bi u potpunosti šifrirana.

Upotrijebit će algoritam SHAKE256 Titanium Sponge kako bi osigurali sigurnost na blockchainu. Također će koristiti sa Titanium Hydra Ultra Fault Tolerance Suite. Sve su ove tehnike potpuno zaštićene i jedinstvene za Titanium Blockchain.

Tvrtka kao usluga (CaaS): Ova komponenta usluge pružit će korisnicima mogućnost stvaranja i upravljanja alatima za stvaranje poslovanja. Usluga će biti brza, jednostavna i sigurna.

Svi alati za stvaranje poslovanja automatizirat će se i rukovati njima pomoću pametnih ugovora.

Tvrtka može implementirati cjelokupni poslovni paket uz pomoć tvrtke kao usluge (CaaS). Pametni ugovori mogu se koristiti za automatizaciju mnogih zadataka.

Na primjer, može se koristiti za stvaranje bankovnih računa, prijavljivanje zaštitnih znakova, zapošljavanje novih zaposlenika i još mnogo toga!

Usluga CryptoEscrow: CryptoEscrow će djelovati kao medij plaćanja za kupce mrežnih usluga. Korisnik može koristiti bilo koju kriptovalutu kako bi plaćanje bilo uspješno.

Trgovac će ih primiti tek nakon što kupac dobije opisani proizvod ili uslugu.

TBIS razmjena titana: Razmjena će također biti dio bloka Titanium. Koristit će se za pružanje korisnicima mogućnosti kupnje kriptovaluta koristeći glavne fiat valute. Podržavat će se i trgovanje u paru.

BARS – uslužni token za gorivo Titanium Blockchain

Da bi cijeli blockchain funkcionirao, koristit će se Titanium BAR. To je uslužni žeton i djelovat će kao valuta unutar Titanium Blockchaina. Dakle, ako bilo koji pojedinac ili korisnik želi kupiti usluge, to može učiniti s BAR-om. Broj BAR tokena je ograničen kako bi se osigurala zdrava cirkulacija.

Kamo nas sve to vodi?

Izgledi Titanium Blockchaina izgledaju uzbudljivo. Pre-ICO i ICO bili su uspješni. Međutim, trenutna cijena BAR tokena ima pao sve do najnižih vremena.

Razlog za pad je zbog nepovoljnih tržišnih uvjeta i nagađanja oko budućnosti projekta. Oni su ispodjak pritisak i trenutno ga nadgleda SEC. Pročitajte više o tome ovdje & ovdje.

Newbie u Blockchain svijetu? Ovdje je naš Krajnji vodič za početnike.

Pa, što mislite o titanovom blockchainu? Recite nam u odjeljku za komentare u nastavku.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map