Plata programera blokchaina u porastu je!

Kako raste popularnost blockchain tehnologije, tako raste i potražnja za blockchain programerima. Ovaj članak nudi jasnu ideju o plaći programera blockchaina i kako se ona s vremenom povećava.

Plaća programera Blockchaina postupno raste i postaje jedna od najplaćenijih plaća svih vremena! Uobičajeno, s porastom blockchain tehnologije, mnoge mogućnosti za posao uskoro preuzimaju tržište. Sada je sva poduzeća koja traže kvalificirane profesionalce voljna platiti i pozamašan iznos plaće.

Stoga, blockchain programer, jedno od najpoželjnijih radnih mjesta, također dolazi s izvrsnom plaćom programera blockchaina.

Međutim, postoje neki specifični čimbenici koji kontroliraju iznos plaće programera blockchaina od tvrtke do tvrtke. Ako želite znati o prednostima odlaska u ovu profesiju, onda imate sreće. Danas ćete razumjeti čimbenike i scenarije koji odlučuju o visini plaće programera u blockchainu.

Također ćete dobiti neke upute o tome kako možete ići i na visoko plaćene poslove programera.

Upišite se sada: Certified Enterprise Blockchain Professional (CEBP)

Contents

Koji je raspon plata programera Blockchaina?

Prije nego što prijeđemo na to kako možete razviti svoj CV za visoko plaćenu plaću programera u blockchainu, razgovarajmo o tome koji je tipični raspon.

U stvarnosti, potražnja za talentima temeljenim na blockchainu nastavlja rasti. Štoviše, to izravno pridonosi i visokom rasponu plaća. Prosječna isporuka blockchaina obično iznosi između 150.000 i 175.000 USD svake godine!

S druge strane, čini se da tipični softverski inženjer svake godine dobije 137 tisuća dolara. Dakle, vidite kako je plaća programera blockchaina mnogo veća od prosječnog softverskog inženjera ili programera.

Ako imate iskustva i imate veću potražnju na tržištu, tada možete zaraditi do 200 tisuća američkih dolara svake godine!

Kako se promjenjuje plaća programera blockchaina na temelju područja možete provjeriti iz donje tablice.

Plaća programera za AreaBlockchain
Područje zaljeva SF 168 248 dolara
New York 161.862 dolara
san Diego 158.333 dolara
Seattle 154.241 USD
Boston 153.933 dolara
Los Angeles 152.045 američkih dolara
Philadelphia 150 000 američkih dolara
Washington DC. 149 956 dolara
Austin 147.421 USD
Dallas / Ft Worth 142.800 američkih dolara
Atlanta 141.666 američkih dolara
Denver 132.500 američkih dolara
Chicago 127.769 dolara
London 113.368 USD (81.414 GBP)
Toronto 96.540 USD (122.964 C $)
Francuska 72.281 USD (59.875 EUR)

Izvor: Unajmljeni

Kao što vidite, čini se da je prosječna maksimalna plaća programera blockchaina u San Franciscu. Međutim, mnoge tvrtke mogu platiti i više od ovoga, jer je to samo prosječan broj.

Specijalizacije: Specifični stručnjak za platforme Blockchain

S druge strane, određeni stručnjak za blockchain platformu može čak dobiti i veću plaću. Na primjer, programeri Ethereum ili Hyperledger blockchain mogu dobiti veću platu programera blockchaina od bilo kojeg drugog stručnjaka za platforme.

Pogledajte dolje –

LocationLow EndHigh EndProsječna plaća
NAS. 80 000 USD 180.000 američkih dolara 127 500 američkih dolara
Azija 100 000 američkih dolara 150 000 američkih dolara 125 000 američkih dolara
Daljinski 100 000 američkih dolara 200 000 USD 145 000 američkih dolara

Izvor: cryptocurrencyjobs.co

Dakle, možete vidjeti da će se raspon plaća programera mijenjati samo na temelju lokacije i specijalizacije. Ovdje se blockchain udaljeni poslovi odnose na outsourcing ili tvrtke koje nude značajku rada od kuće.

Čitaj više: Kako dobiti posao programera za Blockchain?

Koji čimbenici utječu na plaću programera za blockchain?

Postoje određeni čimbenici koji mogu lako utjecati na vašu plaću programera blockchaina. Štoviše, ti su čimbenici izuzetno važni jer ako znate za njih, lako možete izraditi strategiju i za svoj budući put u karijeri. Ovi su –

Mjesto posla

Mjesto posla jedan je od najvažnijih čimbenika za visoku plaću programera u blockchainu. U stvarnosti, ako lokacija nije tehnološki prihvatljiva ili napredna, uglavnom su plaće programera blockchaina na niskoj strani.

Stoga bi vam preseljenje na mjesto na kojem bi vaše kvalifikacije postale više izložene trebao biti prvi poziv.

Obično u Europi potreba za blockchainom još uvijek nije na puno mjesta. Kao rezultat toga, plaće programera u blockchainu nisu toliko visoke u usporedbi s lokacijama u Aziji ili SAD-u.

Nadamo se da će u bliskoj budućnosti, kada će svaka lokacija cijeniti blockchain, porasti i iznos plaće.

LocationLow EndHigh EndProsječna plaća
NAS. 70 000 USD 200 000 USD 136 000 američkih dolara
Azija 60 000 američkih dolara 120 000 američkih dolara 87 500 američkih dolara
Europa 55 000 USD 91 000 američkih dolara 73.300 USD
Daljinski 70 000 USD 200 000 USD 123.750 američkih dolara

Izvor: cryptocurrencyjobs.co

Kao što vidite, ukupni raspon plaća programera blockchaina može se značajno razlikovati ovisno o lokaciji.

Iskustvo je važno

Pa, to nije šokant. U stvarnosti je iskustvo očito bitno i puno je važno. Štoviše, ako ste već radili na više blockchain projekata, možete očekivati ​​da ćete dobiti lijepu plaću programera blockchaina.

S druge strane, početnici koji su tek nedavno naučili kako razvijati blockchain dobit će slabo plaćene plaće u samom startu. Jednom kada počnete raditi na određenim blockchain projektima ili u tvrtkama visoke vrijednosti, vaša će potražnja početi rasti.

Starost

U mnogim će slučajevima staž utjecati na to koliko ćete biti plaćeni. U stvarnosti, što više stječete iskustvo, to više viših pozicija možete ići. Ovdje se staž ne temelji na godinama, već na rangu u vašoj tvrtki.

Štoviše, što je viši rang, programer je iskusniji i upućeniji. Stoga je sasvim normalno da primaju plaće više od njegovih / njezinih roditelja. Dakle, sigurno možete očekivati ​​veću isplatu nakon što vas unaprijede na višu poziciju.

profil tvrtke

Još jedan izvrstan faktor koji utječe na plaće programera u blockchainu je profil tvrtke. Ako idete samo za pokretanje poduzeća, oni vam ne mogu ponuditi toliko plaćanja na početku svog poslovanja. Ali ako su vam ciljana poduzeća visokog profila, možete očekivati ​​zgodan iznos.

U stvarnosti su poduzeća visokog profila uvijek spremna uložiti novac u blockchain tehnologiju. Stoga su također spremni zaposliti profesionalce i zauzvrat platiti dobru plaću.

Oskudica zaposlenika

Također, nedostatak zaposlenika može utjecati na način na koji tvrtke dodjeljuju svoje plaće programerima u blockchainu. Kako je blockchain nova tehnologija, nema mnogo stručnjaka koji bi u potpunosti razumjeli koncepte. Kao rezultat toga, uvijek postoji stalna potreba za zaposlenicima.

Dakle, raspon plaća također se povećava na temelju toga. Štoviše, ako na bilo kojem mjestu nema manjka zaposlenika, onda se može smanjiti i plaća. Dakle, čak i ako ste tek naučili kako razvijati blockchain, možda ćete i dalje dobiti dobru plaću.

Čitaj više: Kako postati Blockchain programer?

Blockchain certifikati osiguravaju veću plaću programera za Blockchain

Ovlašteni programer blockchaina uvijek će dobiti veću plaću u odnosu na onoga koji nije završio tečajeve blockchain programera. Zašto? Pa, kad ste tek početnik na ovom polju, certifikat zaista može pokazati vašu istinsku stručnost.

Tako ćete dobiti više ponuda i dobiti unosnije pozicije u poduzećima. Stoga biste trebali razmisliti o tome da postanete certificirani programer blockchaina na samom početku svog karijernog puta. Opseg velike karijere u blockchainu samo se povećava s vremenom.

Svi stariji programeri također bi trebali dobiti certifikate.

Kako možete povećati plaću?

Povećavanje plaće programera u blockchainu na samom početku može se činiti teškim zadatkom. Ali kad jednom počnete raditi na vrhunskim blockchain vještinama, dobit ćete ponude za visoke plaće programera u blockchainu. Stoga sam sastavio popis uputa koje će vam pomoći da lako dobijete posao iz snova.

Posjedovati kalibar za poslovno poslovanje i tehnologiju

Znate, ako želite dobiti visoku plaću programera za blockchain, tada biste definitivno trebali poraditi na svojim poslovnim vještinama u poduzeću. U stvarnosti postoji samo nekolicina stručnjaka koji znaju kako kombinirati i poslovno poslovanje i blockchain za poslovnu tehnologiju.

Ako možete pokazati da ste stručnjak u tome, zasigurno ćete povećati šanse za visoku plaću programera u blockchainu.

Dobiti diplomu

Dobivanje diplome vjerojatno je sjajan način da obogatite svoj životopis. Trebali biste pokušati završiti diplomu iz računalnog inženjerstva ili dobiti barem diplomu. U stvarnosti, bez obzira na to koliko ste stručnjak, velike tvrtke žele zaposliti nekoga s valjanim iskustvom.

Steknite ogromno iskustvo

Iskustvo, iskustvo i iskustvo! U vašem životopisu nema ništa privlačnije osim činjenice ako imate solidnu pozadinu u radu na blockchain tehnologiji.

Dakle, prvo što biste trebali polako izgraditi svoje umrežavanje i raditi na visoko rangiranim blockchain projektima kako biste dobili dobru plaću programera za blockchain.

Budite specijalist za razne programske jezike

Programski jezici su ključni u razvoju blockchaina. Dakle, što više programskog jezika budete shvatili, to će veća biti vaša plaća programera u blockchainu.

Iskoristite slobodno vrijeme za učenje novog programskog jezika kao što su DAML, C ++, Solidity, Java, Python itd..

Znanje kako priopćiti vrijednost

U redu, dakle, znate kako razviti blockchain, ali možete li doista svoje ideje pravilno prilagoditi svojim dionicima? Ako niste taj vokal, onda počnite raditi na tome. Obavezno znajte kako iskazati vrijednost svojim vršnjacima i klijentima.

U stvarnosti, ovo će fokus fokusirati na vas i uskoro ćete dobiti ponude za posao s visokim blockchain plaćama.

Kompletni tečajevi blockchaina

Plaće programera za blockchain također mogu ovisiti o tome jeste li završili neki tečaj blockchaina ili niste. To je sjajan način da obogatite svoj životopis i udovoljite svojim anketarima.

Secirajte različite blokchain platforme

Ako i dalje ne razumijete kako funkcioniraju različite blockchain platforme, to može biti razlog za vašu nisku blockchain plaću. U stvarnosti, znanje o samo jednom od dvoje više nije dovoljno. Dakle, svakako se usredotočite na sve trenutne popularne na tržištu.

Budite vješti u poslovnim procesima poduzeća

Ne znate kako poduzeća rade ili donose prihode? Počnite odmah učiti o njima! Bez ovog znanja ne možete povećati svoju vrijednost.

Naučite strateški kreirati blokchain putokaze

Što brže i strateški možete riješiti problem, to bolje za vašu tvrtku i vaš položaj. Također, trebali biste naučiti stvarati blockchain putokaze na temelju svoje tvrtke i učiniti je jedinstvenom.

To je zapravo sjajan način da se istaknete iz mase.

U svakom slučaju, provjerimo sljedeću vještinu u tome kako postati vodič za programere blockchaina.

Postanite stručnjak za blockchain ekosustave i standarde

Pa, kao što vidite, ne postoje druge mogućnosti osim postati stručnjak za standarde i ekosustave. U stvarnosti, blockchain ima puno različitih ekosustava. Štoviše, znanje kako ih ponovno stvoriti samo će obogatiti vaš životopis.

Naučite koristiti predloške ili alate koji se mogu iskoristiti

Djelotvorni predlošci ili alati pomažu završiti projekt prilično brže nego obično. Kao rezultat toga, možete preuzeti nekoliko projekata i implementirati blockchain u kratkom vremenu. Dakle, vaše vrijeme obrade će se promijeniti i dobit ćete visoku plaću programera za blockchain.

Nabavite Enterprise Blockchain certifikat

Znate da postane certificirani programer blockchaina može stvarno povećati vaša očekivanja o plaći. U stvarnosti, poduzeća često traže odgovarajuću potvrdu za zapošljavanje na toj poziciji.

Obavezno nabavite certifikat o blockchainu. Odmah pogledajte naše tečajeve i certifikate na 101 Blockchains Academy!

Blockchain tečajevi za vaš put karijere programera

Koristeći naše premium tečajeve za razvoj blockchaina, uskoro možete izgraditi svoje vještine. Kao rezultat toga, dobit ćete visoke ponude za plaće programera za blockchain. Samo se pridržavajte naših uputa i upotrijebite svoju bazu znanja za stvaranje inovativnih projekata.

U svakom slučaju, trenutno imamo četiri različita tečaja za vas. Ovi su –

Certified Enterprise Blockchain Professional

Pregled

Ovo je jedan od naših tečajeva za razvoj blockchaina koji će vam pomoći da postanete certificirani programer za blockchain. Štoviše, nakon što završite korporativni tečaj blockchaina, znat ćete kako postati programer blockchaina.

U svakom slučaju, u početku će naš tečaj započeti s osnovama. Dakle, znate sve o samoj tehnologiji. Kasnije ćemo prijeći na određene platforme koje mnoge tvrtke trenutno koriste u svom poslu.

Ovaj tečaj sigurno će vam pomoći da se usavršavate za perfekcionista, a zatim možete prijeći na visoku plaću programera za blockchain.

Što će tečaj pokriti?

Uvod u Blockchain tehnologiju

 • Osnovni elementi blockchaina
 • Kako blockchain stvara blokove
 • Različite vrste blockchaina – privatni i javni
 • Osnove pametnog ugovora
 • Dokaz o radu

Seciranje trenutno popularnih Enterprise Blockchain platformi

 • Tkanina Hyperledger
 • Ethereum
 • Corda

Kako Blockchain utječe na financiranje trgovine

 • Trenutni blockchain projekti u industriji financiranja trgovine
 • Osnovna je platforma poduzeća Ripple
 • Što su kriptovalute i kripto imovina?

Blockchain aplikacije koje koristi poslovna industrija

 • Blockchain u upravljanju lancem opskrbe
 • Lanac opskrbe koji koristi blockchain u raznim poljima
 • Blockchain digitalna transformacija u industriji lanca opskrbe

Slučajevi upotrebe blockchaina

 • Popis blockchaina koristi slučajeve za svaku pojedinu industriju

Ovaj tečaj uključuje i druge ekskluzivne bonus materijale za vas!

Upišite se sada: Certified Enterprise Blockchain Professional (CEBP)

Enterprise blockchains i upravljanje lancem opskrbe

Pregled

Ako želite dobiti posao s visokom plaćom programera u blockchainu u blockchainu za industrije lanca opskrbe, onda je ovaj tečaj za to savršeno pogodan. Zapravo, nakon što završite tečaj, znat ćete kako funkcioniraju poslovni procesi u ovoj industriji.

Štoviše, znat ćete kako iskoristiti svoju bazu znanja u stvaranju novog inovativnog rješenja.

U stvarnosti vas možemo uvjeriti da je naš tečaj više nego sposoban pomoći vam da dobijete to visoko platno mjesto programera u bilo kojoj tvrtki.

Sve što morate učiniti je slijediti tečaj do određene točke. U ovom ćemo se tečaju usredotočiti na to kako funkcionira upravljanje lancem opskrbe, problemi, kako možete stvoriti vrijednost i kako će korištenje blockchaina pomoći.

Štoviše, čak ćemo pokriti kako i u ovoj industriji postati programer blokova.

Što će tečaj pokriti?

Proces upravljanja lancem opskrbe

 • Pravilna definicija lanca opskrbe
 • Odgovornosti menadžera opskrbnog lanca

Kako stvaranje vrijednosti funkcionira u upravljanju lancem opskrbe

 • Mapiranje vašeg radnog kapitala s korporativnom vrijednošću
 • Korištenje modela ekonomske dodane vrijednosti (EVA) za procjenu vaših modela upravljanja lancem opskrbe
 • Kako obradni kapital i upravljanje lancem opskrbe surađuju

Prednosti stvarnog svijeta korištenja blockchaina u lancu opskrbe

 • Kako blockchain utječe na ovaj sektor
 • Kako platforme lanca opskrbe redovito koriste blockchain

Primjena vaših blokchain rješenja u industriji lanca opskrbe

 • Pomaže vam da naučite kako razviti blockchain za industrije lanca opskrbe

Ovaj tečaj uključuje i druge ekskluzivne bonus materijale za vas!

Upišite se sada: Tečaj za upravljanje poslovnim blokovima i lancima opskrbe

Poduzetnički blokovi i financiranje trgovine

Pregled

Ovaj će tečaj obuhvatiti sve najvažnije lekcije povezane s blockchainom u financiranju trgovine. Prije svega, započet će pokrivanjem različitih elemenata financiranja trgovine. Kasnije će se prijeći na pitanja s kojima se industrija financiranja trgovine suočava svaki dan.

Kasnije ćemo se usredotočiti na to kako možete koristiti blockchain da se istinski usredotočite na ove probleme i riješite ih u skladu s tim.

U svakom slučaju, kako bismo vam pomogli da naučite kako tvrtke koriste tehnologiju, pokrivat ćemo i popularne inicijative. U stvarnosti, ove su lekcije savršeno prilagođene vašoj vještini. Dakle, možete očekivati ​​dobar iznos plaće programera u blockchainu u blockchain industriji financiranja trgovine.

Što će tečaj pokriti?

Temelj industrije financiranja trgovine

 • Osnovni elementi financiranja trgovine
 • Glavna pitanja s kojima se industrije financiranja trgovine redovito suočavaju

Kako Blockchain utječe na proces financiranja trgovine

 • Prednosti Blockchaina u procesu financiranja trgovine
 • Uvid u blockchain inicijative za financiranje trgovine
 • Seciranje blockchain platformi u trgovini

Primjeri blokchaina za financiranje trgovine u stvarnom svijetu

 • Teretnica (BoL)
 • Prekogranična plaćanja
 • Akreditiv (LC)

Razne platforme za financiranje trgovine pomoću Blockchaina

 • Marko Polo
 • Trgovina
 • Kontura
 • TradeLens

Blockchain razvoj visokog profila u financiranju trgovine

 • TradeTrust
 • Inicijativa za digitalne standarde

Upišite se sada: Enterprise Blockchains i tečaj financiranja trgovine

Predlošci poslovnih blokova

U svom iskustvu u razvoju možda ste koristili alate kako biste postupak učinili još bržim od uobičajenog. Dakle, kako bismo vam pomogli da brže razvijete blockchain, ovdje smo s našim nizom predloga za djelovanje. Ovi će vam predlošci pomoći da stvari brže obavite.

A ako ste upravo naučili razvijati blockchain, tada upotrijebite naše predloške i za vježbanje svojih strateških vještina.

Popis predložaka

 • Trebate li blockchain? – Ovaj je predložak ovdje kako bi vam pomogao da shvatite treba li vašoj tvrtki blockchain ili ne. Samo zato što druge tvrtke provode to ne znači da bi i vaša tvrtka trebala. Zato upotrijebiti ovaj predložak za učenje o njemu.
 • Spremnost za blockchain projekt – Ovaj je predložak ovdje kako bi vam pomogao da odlučite kada će vaš projekt biti spreman. Štoviše, ovaj alat možete koristiti za otključavanje blockchain strategija i pomoć pri odluci kada na tržište plasirati svoje rješenje.
 • Predstavljanje rješenja Enterprise Blockchain – Ovim predloškom možete predstaviti svoje inovativne ideje o blockchainu potencijalnim klijentima ili dionicima. U stvarnosti će mnogi programeri možda morati upravljati projektima, a to zahtijeva odgovarajuću prezentaciju.
 • Mapiranje poslovanja lanca opskrbe vs. Enterprise Blockchain – Ovaj će vas obavijestiti koji dio vašeg modela lanca opskrbe treba blockchain. PA, možete izmijeniti ili integrirati blockchain samo u te dijelove.

Ovaj tečaj uključuje i druge ekskluzivne bonus materijale za vas!

Upišite se sada: Predlošci poslovnih blokova

Pojačajte plaću našim tečajevima za programere Blockchaina

U stvarnosti nudimo niz blockchain tečajeva koji će vam pomoći u usmjeravanju u karijeri programera. Znamo koliko tečajevi programera blockchaina zaista mogu biti. Zato nudimo najkvalitetnije tečajeve samo da bismo vam pomogli da nađete dobro plaćen posao.

U stvarnosti, ovi će vam tečajevi zasigurno reći kako razviti blockchain rješenja za poslovna blockchain okruženja. U osnovi, samo znanje o razvoju blockchain rješenja neće ga smanjiti.

Potrebna vam je ogromna količina znanja o tome kako svako poduzeće radi i za njih odredite odgovarajuće rješenje.

Zato ćemo toplo preporučiti naše tečajeve jer se oni malo razlikuju od svih ostalih programa certificiranja.

Kako?

Pa, usredotočeni smo na obje tehnologije uz poslovnu perspektivu. U stvarnosti je to nešto što poduzeće nastoji tražiti.

Međutim, nema puno ljudi koji doista znaju povećati posao svojim rješenjima.

Stoga su naši tečajevi ovdje kako bi vam u potpunosti pomogli. Štoviše, uz svaki tečaj nudimo ažurirane lekcije. Stoga ćete uvijek ostati relevantni za promjenjiva tržišta. Čak i ako završite naše tečajeve, redovito ćete dobivati ​​ažuriranja od nas.

Na kraju

Posao programera Blockchaina sjajan je izbor karijere s financijskim vrijednosnim papirima koje nudi. Trenutno su zahtjevi visoki, a nema puno ljudi s profesionalnim vještinama.

Dakle, ovo je savršena šansa da počnete mijenjati svoja iskustva i bazu znanja. Očito, kako ćete steći više iskustva, to ćete više plaće moći očekivati. Ukratko, vaše će vam vještine zapečatiti financijsku sigurnost.

U svakom slučaju, ne zaboravite provjeriti naš tečaj Certified Enterprise Blockchain Professional (CEBP) kako biste sada svojoj karijeri dali ogroman poticaj!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map