Najbolje blockchain certifikacije za poticanje vaše karijere

Tražite najbolje blockchain certifikate kako biste svoju blockchain karijeru podigli na višu razinu? Na pravom ste mjestu!

Kontinuirano rastuća potražnja za novim i novim vještinama jedan je od zastrašujućih trendova na IT tržištu rada. Od prosinca 2017., široko prepoznavanje značaja tehnologije Blockchain i kriptovaluta, iako kasno, bila je pojava koja je čekala da se dogodi. Godina 2009. privukla je pojam „kriptovaluta“ na pažnju gotovo svakog pojedinca u tehnološkom svijetu.

Osobito je financijska industrija bila preplavljena očekivanjima o mogućnostima i izazovima s kojima bi se organizacije morale suočiti zbog prilagodbe kriptovalutama. Brzo naprijed do 2020 .; svijet je zauzet saznavanjem više o blockchainu – temelju kriptovalute i kako može transformirati konvencionalne računalne paradigme.

Stoga se potražnja za najboljim blockchain certifikatima pretvorila u izričito promatranje bilo kojeg ambicioznog IT stručnjaka. Međutim, početnike često muče razne sumnje u odabiru idealnog blockchain certifikata u skladu s njihovim karijernim ciljevima. Sljedeća rasprava zaranja u tri zapažena blockchain certifikata dostupna na 101 Blockchains akademiji koji mogu dati strašan poticaj vašoj blockchain karijeri.

Upišite se sada: Besplatni tečaj osnove osnova poduzetničkih blokova

Pronalaženje odgovarajućih blockchain certifikata

Pa, gdje je dokazana platforma za pronalaženje najboljeg blockchain certifikata za vašu karijeru? Budući da je blockchain nova tehnologija, kandidatima može biti teško pronaći vjerodostojne platforme za postizanje blockchain certifikata. Pogledajmo različite blockchain certifikate dostupne na 101 Blockchains. Pobliži pregled ciljeva svake certifikacije i ciljne publike za svaku certifikaciju mogu vam pomoći da odaberete idealnu certifikaciju u skladu s vašim potrebama u karijeri.

1. Certificirani certifikat Enterprise Blockchain Professional (CEBP)

Certificirani Enterprise Blockchain Professional certifikat učinkovit je izbor za profesionalce koji teže smanjenju dodatne kilometraže između formalnog obrazovanja i transformacije u poznatog poslovnog stručnjaka za blockchain. Identitet CEBP-a kao jednog od najboljih blockchain certifikata s pravom je potvrđen u svojoj strukturi i ciljevima.

CEBP certifikat pogodan je za više menadžere, profesionalce u industriji i poslovne lidere za postizanje snažnog razumijevanja i sveobuhvatnih uvida u vezi s učinkom blockchain tehnologije. Stoga je CEBP certifikat idealno za profesionalce koji teže sljedećim ulogama,

 1. Više rukovodstvo i donositelji odluka u blockchainu poduzeća
 2. Menadžeri za inovacije
 3. Blockchain rješenja i upravitelji programa
 4. Poslovni analitičari i savjetnici
 5. Blockchain tehnologija poduzetnici

CEBP je vrhunski blockchain certifikat za 101 Blockchains jer ima dokazane prednosti u premošćivanju jaza između blockchain teorije i prakse za poduzetnike u blockchainu. Mi u 101 Blockchainsu pružamo sveobuhvatan i dobro artikuliran tečaj obuke u trajanju od četiri tjedna.

Aspiranti bi mogli posvetiti tri do četiri sata svaki tjedan kako bi se učinkovito pripremili za CEBP certifikat s tečajem obuke 101 Blockchains. Što je najvažnije, podrška industrijskih stručnjaka na tečaju za CEBP certifikat donosi dodatnu prednost. Sada, razmislimo o osnovnim domenama obuhvaćenim CEBP certifikatom kako bismo shvatili njegovu važnost za blockchain karijeru.

CEBP certifikat je lako jedan od najboljih blockchain certifikata zbog svoje sveobuhvatnosti. Potvrda ne obuhvaća samo različite aspekte blockchain tehnologije, već se također usredotočuje na njihov utjecaj na poslovne ciljeve različitih poduzeća. Kandidati imaju priliku dokazati svoje sposobnosti za praktično komuniciranje s rukovoditeljima poduzeća.


Upišite se sada: Certified Enterprise Blockchain Professional (CEBP) Certification

Uz to, kandidati bi također mogli koristiti CEBP certifikat kako bi dokazali svoje sposobnosti za usklađivanje zahtjeva rukovoditelja poduzeća s razumnim i vrlo učinkovitim blockchain rješenjima. CEBP certifikat osigurava da su kandidati spremni za takve odgovornosti pokrivajući sljedeće domene ispita:

Modul 1: Osnove tehnologije blockchain

Prvi modul u jednom od najboljih blockchain certifikata tvrtke 101 Blockchains odražava se na rad blockchain tehnologije i njene ključne značajke. Evo poglavlja obuhvaćenih prvom domenom CEBP certifikata.         

 1. Osnove blockchaina
 2. Dokaz o radu
 3. Stvaranje lanca blokova
 4. Privatni i javni blockchains
 5. Pametni ugovori

Modul 2: Enterprise Blockchain platforme

Drugi modul CEBP certifikata usredotočuje se na važnost blockchaina izvan opsega kriptovaluta. Značajna poglavlja obuhvaćena ovom domenom su sljedeća,

 1. Osnove Ethereuma
 2. Osnove tkanine Hyperledger
 3. Osnove Corde

Modul 3: Blockchain u financiranju trgovine

CEBP jača svoj identitet među najboljim blockchain certifikatima na 101 Blockchains s trećom domenom. Ova se domena posebno fokusira na značaj kripto imovine u poslovima financiranja trgovine oko blockchaina. Važna poglavlja u trećoj domeni CEBP certifikata uključuju sljedeće,

 1. Kriptovalute i kripto imovina
 2. Osnove Ripplea
 3. Poslovi financiranja trgovine povezani s blockchainom

Modul 4: Blockchain aplikacije

Četvrti modul u CEBP certificiranju usredotočen je na razumijevanje radikalnih utjecaja blockchaina na operacije upravljanja lancem opskrbe. Kandidati se moraju osposobiti za sljedeća poglavlja u ovoj domeni CEBP certifikata,

 1. Osnove upravljanja lancem opskrbe na blockchainu
 2. Koristite slučajeve povezane s upravljanjem lancem opskrbe na blockchainu
 3. Digitalna transformacija iskorištavanjem blockchain tehnologije

Modul 5: Slučajevi upotrebe blockchaina

Konačna domena u CEBP certifikatu tvrtke 101 Blockchains naglašava razne primjere praktične implementacije blockchain tehnologije. Kandidati moraju dokazati svoje sposobnosti iskorištavanja različitih alata u određenim scenarijima iz stvarnog života.

Želite li postati Blockchain profesionalac? Pogledajte najbolje savjete za započinjanje Blockchain karijere od strane stručnjaka

2. Certificirani certifikat Enterprise Blockchain Architect (CEBA)

Certificirani Enterprise Blockchain Architect certifikat također je jedan od najboljih blockchain certifikata na 101 Blockchains. CEBA certifikat ima za cilj dokazivanje sposobnosti profesionalaca da iskoriste pravi skup praktičnih vještina potrebnih programerima blockchaina, IT stručnjacima i blockchain inženjerima. Ako težite sljedećim ulogama, tada je CEBA certifikat prvi izbor među najboljim blockchain certifikatima koji su trenutno dostupni.

 1. Arhitekti i inženjeri blockchain rješenja
 2. Blockchain programeri i IT menadžeri
 3. Poduzetnici blockchain praktičari i arhitekti u oblaku
 4. IT menadžeri i glavni informativni službenici
 5. Inženjeri u pretprodaji i rukovoditelji IT prodaje

Važnost CEBA-e kao jednog od najboljih blockchain certifikata u današnje vrijeme s pravom se očituje u postupnom rastućem usvajanju blockchain tehnologije. Poduzeća polako prelaze s dokaza o konceptu na proizvodnju u velikom broju, naglašavajući očitu potrebu za blockchain stručnošću.

CEBA certifikat od strane 101Blockchain prati tečaj osmišljen za poboljšanje vještina kandidata u različitim domenama. Programeri aplikacija, inženjeri usmjereni na blockchain i IT administratori trebali bi iskoristiti CEBA certifikat za poticanje rasta karijere. Pogledajmo sada bit različitih modula obuhvaćenih CEBA certifikatom kako slijedi,

 1. Temeljni i napredni koncepti povezani s blockchain arhitekturom poput razvoja
 2. Izbor idealnih blockchain sustava za različite slučajeve upotrebe
 3. Analiza zahtjeva kupaca i procjena idealnih pristupa za iskorištavanje blockchain stabla odluka
 4. Učinkovit rad s javnošću, kao i sustavi blokchain dozvola poput Hyperledgera i Ethereuma

Upišite se sada: Certified Enterprise Blockchain Architect (CEBA) Certification

CEBA certifikat jedan je od najboljih blockchain certifikata na 101 Blockchains s opsežnim pokrivanjem sljedećih domena,

Modul 1: Osnove blockchaina

Prvi modul CEBA certifikata stavlja naglasak na osnovne koncepte blockchain tehnologije relevantne za blockchain arhitekte. Važna poglavlja u ovom modulu su sljedeća,

 1. Definicija blockchaina
 2. Usporedba blockchaina, tokena i kriptovalute
 3. Ključne komponente u blockchainu
 4. Problem bizantskih generala
 5. Konsenzusni mehanizmi
 6. Zapisivanje blokova na blockchain
 7. Raspršivanje
 8. Zahtjevi za rudarstvo
 9. Pametni ugovori
 10. Vilice i segwits
 11. Vrste blockchaina
 12. Slučajevi upotrebe

Modul 2: Enterprise Blockchains

Drugi modul CEBA certifikata fokusiran je na poslovne primjene blockchaina. Kandidati se trebaju pripremiti za sljedeća poglavlja kako bi se kvalificirali za jedan od najboljih blockchain certifikata na 101 Blockchains,

 1. Definicija poduzeća blockchain
 2. Stvaranje vrijednosti u blockchainu poduzeća
 3. Modeliranje troškova u blockchainu poduzeća
 4. Razmatranje troškova u blockchainu poduzeća
 5. Aspekti izvedbe u blockchainu poduzeća
 6. Arhitektura poduzeća blockchain
 7. Slučajevi opće upotrebe u blockchainu poduzeća
 8. Prodaja poslovnih blockchain rješenja
 9. Zabrinutost za tehnologiju poduzeća blockchain
 10. Blockchain kao model usluge
 11. Razvoj poduzetničkog blockchaina
 12. Sigurnost Enterprise blockchaina

Modul 3: Pregled Ethereuma

Treći modul u CEBA certifikatu usredotočen je na Ethereum tehnologiju. Kandidati moraju dokazati svoje sposobnosti u sljedećim područjima kako bi dokazali svoju stručnost za CEBA certifikat.

 1. Pregled Ethereuma
 2. Razvoj Ethereuma
 3. Implementacija Ethereuma
 4. Ethereum koristi slučaj u token platformi

Modul 4: Pregled tkanine Hyperledger

Ovaj modul u CEBA certifikatu stavlja naglasak na Hyperledger Fabric i pokriva sljedeća važna poglavlja,

 1. Pregled projekta Hyperledger i tkanine Hyperledger
 2. Slučajevi upotrebe tkanine Hyperledger
 3. Razvoj u tkanini Hyperledger
 4. Slučaj logističke upotrebe tkanine Hyperledger

Modul 5: Pregled R3 Corde

Završni modul u jednom od najboljih blockchain certifikata na 101 Blockchains pokriva sljedeća poglavlja,

 1. Osnove i slučajevi upotrebe R3 Corda
 2. Razvoj Corde

Imate li dvojbi u vezi s vrijednošću Blockchain certifikata? Evo glavnih razloga za dobivanje certifikata Enterprise Blockchain.

3. Certified Certified Blockchain Security Architect (CBSE) certifikat

Certified Blockchain Security Architect certifikat jedan je od najboljih blockchain certifikata. Prilagođen je posebno za blockchain sigurnosne uloge i pruža obećavajući poticaj portfelju karijere poslovnih blockchain arhitekata i programera. CBSE certifikat idealan je za sljedeće uloge,

 1. Enterprise blockchain arhitekti i inženjeri
 2. IT menadžeri
 3. CIO-i
 4. Blockchain programeri

CBSE certifikat predstavlja najbolje blockchain certifikate za jačanje vaših konceptualnih i praktičnih temelja u blockchain sigurnosti. Blockchain sigurnost obvezan je uvjet za različite faze poslovnog planiranja, razvoja softvera i dizajna arhitekture koji se odnose na blockchain tehnologiju.

Naporni profesionalci u blockchainu mogu iskoristiti CBSE certifikat kako bi utvrdili svoje vještine i znanja iz različitih razmatranja dizajna blockchaina i sigurnosnih prijetnji. Kandidati moraju dokazati svoje sposobnosti u sljedećim domenama CBSE certifikata,

Modul 1: Uvod u blockchain

Prvi modul CBSE certifikata usredotočuje se na sljedeća važna poglavlja,

 1. Osnove blockchaina
 2. Blockchain struktura
 3. Blokovi u blockchainu
 4. Lanci u blockchainu

Modul 2: Modeliranje blockchain prijetnji

Drugi modul u certifikaciji CBSE usredotočen je na modeliranje prijetnji, najkritičnije alate za kategorizaciju i raspravu o prijetnjama kibernetske sigurnosti. Modul pokriva sljedeća poglavlja,

 1. Prednosti modeliranja prijetnji
 2. Višeslojni blockchain ekosustav
 3. Osnove STRIDE okvira za modeliranje prijetnji
 4. Razvoj blockchain modela prijetnje

Modul 3: Osnove kriptografije blockchaina

Treći modul u CBSE certificiranju na 101 blockchains obuhvaća sljedeća poglavlja,

 1. Osnove kriptografije blockchaina
 2. Osnove kriptografije javnog ključa
 3. Kriptografija javnog ključa povezana s blockchainom
 4. Kriptografija i sigurnosni aspekti javnog ključa
 5. Hash funkcije u blockchainu
 6. Sigurnost u hash funkcijama

Modul 4: Sigurnost algoritma konsenzusa

Ovaj modul u najboljim blockchain certifikatima na 101 Blockchains, tj. CBSE certifikat sveobuhvatno se fokusira na sljedeće teme,

 1. Osnove konsenzusnih algoritama blockchaina
 2. Osnove dokaza o radu
 3. Napadajući dokaz o radu
 4. Uvod u dokaz o udjelu
 5. Napadanje na dokaz uloga

Modul 5: Blockchain čvor i mrežna sigurnost

Važne teme obuhvaćene ovom domenom su sljedeće,

 1. Implementacije blockchaina
 2. Napadi na blockchain čvorove
 3. Blockchain mrežni napadi

Modul 6: Sigurnost pametnog ugovora

Značajne teme koje se obrađuju u ovoj domeni CBSE certifikata su sljedeće,

 1. Osnove sigurnosti pametnih ugovora
 2. Uobičajene programske ranjivosti
 3. Ranjivosti povezane s blockchainom
 4. Ranjivosti povezane s platformom

Modul 7: Procjena blockchain sustava

Značajne teme obuhvaćene ovom domenom su sljedeće,

 1. Uvod u testiranje blockchaina
 2. Razmatranja za blockchain arhitekturu
 3. Razmatranje dizajna
 4. Pogreške u implementaciji blockchaina

Modul 8: Enterprise Blockchain sigurnost

Konačna domena u CBSE certifikatu obuhvaća sljedeće teme,

 1. Uvod u poslovne blockchain platforme
 2. Uvod u Cordu
 3. Corda sigurnosna razmatranja
 4. Uvod u Hyperledger
 5. Sigurnosna razmatranja u Hyperledgeru

Upišite se sada: Certified Blockchain Security Architect (CBSE) Certification

Potražnja za Blockchain karijerom

Prije razmišljanja o najboljem blockchain certifikatu prema vašem skupu vještina, razumno je usredotočiti se na potražnju za blockchain certifikatima u ovom trenutku. Najvažniji čimbenik koji pokreće obećavajuće mogućnosti u blockchain karijeri odnosi se na novu prirodu blockchain tehnologije.

Tvrtke u gotovo svakom sektoru iskušavaju se u blockchainu za stvaranje dodatne vrijednosti. Mnoge medijske i istraživačke tvrtke predviđaju radikalan rast ulaganja u blockchain tehnologiju. Neke procjene sugeriraju da bi globalni troškovi za blockchain rješenja dosegli gotovo 15,9 milijardi do 2023. s 1,5 milijardi u 2018. godini.

Globalno istraživanje blokchaina za 2020. godinu tvrtke Deloitte istaknulo je da je oko 39% starijih rukovoditelja i stručnjaka za blockchain verificiralo ugradnju blockchaina u proizvodnju u svoje poslovanje. Najvažnije od svega, renomirana profesionalna mrežna platforma LinkedIn, u nedavnom je izvještaju blockchain uvrstila u vrh traženih tvrdih vještina za 2020. godinu.

Nadalje, zapažena imena u korporacijskom svijetu kao što su Oracle, Microsoft, IBM, Amazon i JP Morgan Chase usvojila su blockchain tehnologiju. Istodobno, blockchain tehnologija dobiva na prihvaćanju u raznim industrijama kao što su zabava, poljoprivreda, brodarstvo, igranje i zdravstvo. Potražnja za najboljim blockchain certifikatima također crpi gorivo iz predviđenih trendova zaposlenja povezanih s blockchain tržištem.

Prema izvješću Emerging Jobs 2020 tvrtke LinkedIn, programer blokova bio bi jedna od najtraženijih uloga poslova 2021. Nadalje, podaci prikupljeni putem mrežne platforme za učenje Simplilearn, jasno pokazuju da prosječna godišnja plaća za programera blockchaina u Sjedinjenim Državama iznosi oko 157.893 USD. Ovi trendovi i brojke pokazuju važnost najboljih blockchain certifikata na postojećem IT tržištu rada.

Želite li svoju Blockchain karijeru poravnati s jednim od najboljih Blockchain certifikata? Provjerite kako možete postati certificirani stručnjak za blockchaine.

Prednosti dobivanja Blockchain certifikata

Potražnja za blockchain certifikatima je očita jer pružaju opipljivu dokumentaciju u vezi s blockchain stručnošću profesionalca. Poslodavci mogu pojednostaviti svoj postupak zapošljavanja za blockchain talente korištenjem certifikata za provjeru vještina i znanja kandidata za određene uloge poslova temeljenih na blockchainu..

Blockchain profesionalci mogli bi koristiti certifikate kao instrumente za razvoj karijere i postizanje prepoznatljivosti u blockchain profesionalnim zajednicama. Ako ste tražili pouzdanu platformu za dobivanje najvišeg blockchain certifikata, tada je 101 Blockchains obećavajuća opcija.

Poanta

Na kraju, 101 Blockchains neizbježno pruža najbolje blockchain certifikate. Naglašeni profesionalci u blockchainu mogli bi odabrati idealnu certifikaciju u skladu sa svojim skupom vještina i ciljevima karijere. Na primjer, ako želite nastaviti karijeru u blockchain sigurnosti, tada je CBSE certifikat idealan odabir.

S druge strane, ako želite uspostaviti svoju karijeru kao korporativni blockchain praktičar ili profesionalac, CEBP certifikat služi kao prava alternativa. 101 Blockchains zaslužuje oznaku vjerodostojnosti u blockchain tehnologiji i istraživanjima s iznimnom kvalitetom svojih resursa za obuku. Donesite odluku, postanite certificirani vrhunskim Blockchain certifikatom i odmah označite svoje ime u blockchain ekosustavu!  

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map