Davatelji blockchaina: Top 10 pružatelja blockchaina

Sa sve većom popularnošću i ludošću blockchain tehnologije, tržište pružatelja blockchaina danas cvjeta. Puno je poduzeća koja žele dobiti usluge od davatelja usluga blockchaina. Međutim, tehnologija još uvijek nije dovoljno zrela.

Kao rezultat toga, pružatelji blockchaina uglavnom nude usluge poput strateškog savjetovanja ili dokaza o konceptu. Bilo je vrlo malo projekata uživo zbog njihove složene prirode.

Međutim, s brzim razvojem, samo je pitanje vremena kada će blockchain doseći krajnju zrelost. Stoga bi bilo najbolje da odmah počnete s velikom utrkom.

Zato ću u ovom vodiču predstaviti vrhunske pružatelje blockchaina na tržištu koji će vam pomoći. Štoviše, naučit ćete i koja je trenutačna situacija i s kojim se izazovima suočava poduzeće u smislu implementacije blockchaina.

Pa, krenimo!

Contents

Poglavlje 1: Koji su izazovi s kojima se suočava poduzeće u implementaciji blokchaina?

Krenimo od izazova. U osnovi, mnoga poduzeća nemaju dovoljno razumijevanja što je zapravo blockchain tehnologija. S druge strane, neki od njih to razumiju, ali onda se suočavaju s drugim problemima pružatelja blockchaina.

U svakom slučaju, podijelit ću sve izazove u tri različita dijela. Da vidimo što su –

Primarni izazovi

 • Nascencija blockchain rješenja

Mnoga poduzeća nikad nisu čula za blockchain tehnologiju. Stoga se u mnogim slučajevima, odmah nakon što saznaju za to, pretjerano uzbude i uskoče u njegovu provedbu. Stoga u mnogim slučajevima ne uspiju.

 • Ne razumijem kako sustav funkcionira

Pa, u većini slučajeva poduzeća ne razumiju kako točno funkcioniraju blockchains. S druge strane, ni oni ne znaju za krajnju njegovu funkcionalnost. Kao rezultat toga, oni ne traže bilo kakav strateški savjet, pružatelje blockchaina.

 • Nije zrela tehnologija

U stvarnosti, blockchain nije zrela tehnologija. Stoga, većina usluga koje pružatelji blockchaina nude nisu zrele. To trenutno stvara ogroman izazov za poduzeća.

 • Nema dovoljno priča o uspjehu

Zbog složene prirode, mnogi pružatelji blockchaina još uvijek ne mogu ponuditi pravu količinu priča o uspjehu na tržištu. To stvara pogrešan dojam o poduzeću.

 • Situacije i prekidi otkupa

U stvarnosti, ako poduzeća žele koristiti ovu tehnologiju, morat će promijeniti svoje poslovne modele. Međutim, to bi značilo samo prijetnju dionicima. Kao rezultat, kupuju se upravo kad se poslovni model počne mijenjati.

U svakom slučaju, gotovo 90% poduzeća nosi se s ovim primarnim izazovima dok traži dobavljače blockchaina.

Sekundarni izazovi

Samo je 9% poduzeća koje su izašle na drugu razinu izazova. Ovi su –

 • Nedostatak jasnoće

U stvarnosti, većina poduzeća nema jasnosti o tome kakva bi trebala biti tehnička arhitektura. Dakle, mnogi griješe dok sami pokušavaju razviti platformu.

 • Ne mogu kvantificirati blagodati

Prednosti blockchain platformi su ogromne. Međutim, uglavnom je dugoročno, a mnoga poduzeća ne mogu izmjeriti ROI kada koriste tehnologiju.

 • Previše izazova konzorcija

Rad u konzorcijskom okruženju zahtijeva mnogo upravljačkih vještina. Štoviše, morat ćete znati kako postaviti te platforme i kakvu bi ulogu upravljanja trebalo igrati vaše poduzeće. No, većina se poduzeća u tim situacijama suočava s poteškoćama.

 • Pitanja privatnosti i sigurnosti

Bez odgovarajućih sigurnosnih slojeva, poduzeća će biti ranjiva na napade. Međutim, ne uspijevaju uspostaviti odgovarajuće sigurnosne protokole i čuvaju privatnost kako bi izbjegli hakiranje.

 • Neodlučnost

Većina poduzeća ne odabere ispravnu vrstu blockchaina za svoju tvrtku. U osnovi, oni se ne mogu odlučiti trebaju li ići s dozvolom ili bez dozvole.

Tercijarni izazovi

Ovo je zadnja razina izazova s ​​kojima se suočavaju bilo koja poduzeća. Samo 1% poduzeća postiže ovu razinu.

 • Nema dovoljno zabrinutosti oko formalnih propisa

Iako pružatelji blockchaina nude središnje tijelo manje strukture, i dalje da bi bilo u potpunosti primjenjivo, moraju imati neke propise. Štoviše, svako poduzeće mora slijediti neke posebne propise zemlje u kojoj posluje. Međutim, kada pretvore svoje platforme u blockchain, čini se da previđaju sva pitanja regulacije.

 • Nedostatak iskusnih programera

Budući da je blockchain prilično nova tehnologija, vrlo je teško pronaći savršene talente za rad na njemu. U stvarnosti, vrlo malo programera ima iskustva u vezi s blockchainom. Stoga je najbolje raditi s dobavljačima blockchaina jer oni već imaju dobar izbor programera blockchaina.

 • Nema interoperabilnosti ili tržišnih standarda

Postoje vrlo platforme koje nude standard za blockchain platforme. Ali, u većini slučajeva ne postoje odgovarajući standardi kojih se treba pridržavati. S druge strane, nedostatak interoperabilnosti ovih platformi otežava širenje.

 • Problem s naslijeđenom mrežnom integracijom

U stvarnosti je proces integracije s naslijeđenim mrežama prilično težak i skup. Međutim, neki pružatelji blockchaina nude ove usluge sada.

 • Pitanja protoka ili kašnjenja

U fazi proizvodnje opterećenje sustava postaje preteško. Kao rezultat toga, održavanje optimalne propusnosti postaje mnogo teže.

 • Nedefinirana servisna podrška

Na tržištu postoji puno pružatelja blockchaina koji ne nude pravilno objašnjenje kakve bi usluge pružali. Kao rezultat toga, mnoga poduzeća odabiru pogrešna.

 • Upravljanje kulturnim promjenama

Pa, naše su kulture usko povezane s našom industrijskom proizvodnjom. Dakle, kad dođe do promjene u industriji, to utječe i na naše kulture. Ponekad postaje teško pravilno upravljati promjenama.

Poglavlje 2: Učinak davatelja usluge blockchaina

Davatelji blockchaina svojim rješenjima značajno utječu na industrije. Prema Gartneru, očito je da bi gotovo sve industrije bile poremećene do 2030. No, među poduzećima se već vide male promjene.

Pa, pogledajmo kakve će promjene donijeti ovi pružatelji blockchaina.

Blizu pojma: puni poslovni utjecaj

Poboljšanje učinkovitosti

Pa, nakon što su počeli koristiti platforme, mnoga poduzeća vidjela bi povećanje učinkovitosti u svojoj proizvodnji. U stvarnosti, davatelji usluga blockchaina nude i povećanje prihoda.

Sljedivost i praćenje

Praćenje bilo kojeg proizvoda ili postupka sada je prilično teško. Ali s pružateljima usluga blockchain možete lako dobiti platformu koja bi nudila nadzor u stvarnom vremenu.

Izvrsnost procesa

Proces vođenja bilo koje vrste posla brzo bi se promijenio. Ponudio bi veću izvrsnost u obradi.

Digitalizacija

U stvarnosti će cijela industrija proći kroz masivan proces digitalizacije zbog pružatelja usluga blockchaina. Dakle, industrije bi morale uložiti puno novca i resursa da bi se u potpunosti prebacile na drugi spektar.

Identitet

Digitalizacija identiteta bila bi zadnja šansa koju ćete vidjeti u kratkom roku. Većina pružatelja blockchain usluga nudi vrhunsku podršku za decentralizirane identitete. Stoga može promijeniti način na koji zauvijek pohranjujemo ili tužimo svoj identitet.

Srednjoročni: nova konkurentna infrastruktura

Nakon malih promjena u kratkom roku, sve promjene uvele bi novu infrastrukturu za neke sektore.

Nova IT infrastruktura

Uz pomoć pružatelja blockchain usluga, IT industrija će proći kroz masovne promjene. U osnovi, vidjet ćete potpuno drugačiju IT infrastrukturu. Štoviše, bili bi potpuno decentralizirani i bez ikakvog utjecaja centraliziranih vlasti.

Također, korisnicima bi ponudili veću razinu sigurnosti i privatnosti. A pružatelji blockchaina u tome bi imali veliku ulogu.

Više povjerenja u višestranačke suradnje

Trenutno vrlo mali broj poduzeća ima puno povjerenje u višestranačku suradnju. U osnovi, zbog nedostatka povjerenja i problema upravljanja, partnerstva se uglavnom raspadaju. Međutim, s popularnim porastom konzorcijskih platformi, scenarij bi se uvelike promijenio.

Od pružatelja blockchain rješenja brzo možete dobiti odgovarajuću uslugu konzorcija. Štoviše, postoji mnogo pružatelja blockchain rješenja koji nude razna rješenja za konzorcije.

Novi sustav upravljanja transakcijama

Pa, blockchain nudi novi model za upravljanje transakcijama. U stvarnosti, našem tipičnom sustavu upravljanja transakcijama nedostaje puno vremena. Potrebni su dani za izvršavanje transakcije. Štoviše, nadzor nad isplatama puno je problematičan i obrada bi im mogla potrajati puno dana.

S druge strane, pružatelji blockchain rješenja nude brži izlaz. Dakle, to će u konačnici promijeniti način na koji se rukuje sektorom za upravljanje transakcijama.

Dugoročno: kreativni poremećaj

Mnogi stručnjaci zamišljaju kreativni poremećaj na duži rok. Iako bi pružatelji blockchaina dugoročno vidjeli ove promjene, ipak će se one u konačnici dogoditi.

Nema više posrednika

U osnovi, dugoročno bi gotovo sve tvrtke počele koristiti blockchain. Tako bi svaki sustav bio decentraliziran i zauvijek bi se riješio posrednika. S druge strane, s dobavljačima rješenja za blockchain koji eksponencijalno cvjetaju, vidjet ćete smanjenje usluga trećih strana.

Umjesto toga, ljudi bi više prelazili na peer-to-peer usluge.

Novi oblik poslovnih modela

Pa, tipična struktura našeg poslovanja potpuno bi se promijenila. Nadalje, vidjet ćemo da se otvara puno novih tržišta zbog pružatelja rješenja za blockchain. Ta bi tržišta pokrivala decentralizirane internetske usluge, decentralizirane sigurnosne protokole, decentralizirane aplikacije i još mnogo toga.

Tradicionalni poslovni poremećaji

Napokon, mnoga bi se poduzeća suočila s totalnim poremećajem u poslovanju. Kako bi se sva industrija naginjala distribuiranim knjigama davatelja rješenja za blockchain, centralizirano poslovanje više ne bi postojalo.

Trebao bi okončati sve probleme s kojima se suočavamo u centraliziranom sustavu i ponuditi sigurnije okruženje bez korupcije.

Poglavlje 3: Davatelji blockchaina: različite fazne ponude

Tipično, dobavljači blockchaina trenutno nude svoje usluge u različitim fazama. Budući da još uvijek ne mogu ponuditi potpunu provedbu projekata uživo, većina se usredotočuje na početne faze ovih usluga.

Međutim, postoji pregršt pružatelja blockchaina koji počinju nuditi i složena rješenja. Pa, pogledajmo koje su to različite faze i što pružatelji blockchaina nude u svakom segmentu.

Savjet: 63% svih pružatelja infrastrukture Blockchain nudi ove usluge

 • Analizirajući utjecaj

Davatelji usluga blockchain tehnologije analizirali bi kako bi blockchain utjecao na vaše organizacije.

 • Moguće poslovne taktike

Davatelji usluga tehnologije Blockchain osmislili bi različite taktičke modele za vaše poslovanje.

 • Buduće mape puta

Nakon savjetovanja s vama i saznanja o potrebama vaše tvrtke, oni bi za vas smislili budući putokaz.

 • Radionica Ideja

Da bi vam pružili bolju ideju, ovi pružatelji blockchaina nude izravna predavanja koja će vam pomoći da shvatite kako sustav funkcionira.

 • Utvrđivanje slučajeva upotrebe

U stvarnosti bi ponudili moguće primjere blockchaina koji su najprikladniji za vaše poduzeće.

 • Analiziranje zahtjeva

Većina pružatelja blockchaina ponudila bi zahtjeve za vašu tvrtku da izdrži poremećaje blockchaina.

 • Razvoj poslovnih slučajeva

Još jedno izvrsno rješenje davatelja usluga blockchain tehnologije je kuriranje poslovnih slučajeva koji se vrte oko vašeg poslovanja.

Prototip: Samo 22% svih davatelja infrastrukture Blockchain nudi ove usluge

 • Razvoj POC

Davatelji usluga blockchain tehnologije također nude razvoj POC prije skoka na razinu proizvodnje. Pomaže u održavanju stabilne poslovne strategije na duži rok.

 • Proces dizajniranja

Pa, ovdje uglavnom dobavljači blockchaina nude tehničku perspektivu procesu dizajniranja.

 • Usklađivanje dionika

Prije izrade prototipa, svi dionici vaše tvrtke moraju se u potpunosti uskladiti s novim promjenama. Tako bi pružatelji blockchaina imali sastanak s njima i uskladili ih s promjenama.

 • Unaprijed izgrađena rješenja

U mnogim slučajevima rješenje koje tražite možda već postoji. U stvarnosti, ovi pružatelji usluga imaju prethodno iskustvo. Dakle, mogli bi vam ponuditi unaprijed izgrađena rješenja za testiranje.

 • Referentna arhitektura

U mnogim slučajevima te tvrtke slijede referentnu arhitekturu i čine je male promjene. Tako dobivate jednostavno rješenje sa svojim zahtjevima.

 • Provedbeni okviri

Provedba okvira uglavnom se događa u ovoj fazi. U stvarnosti, omogućit će vam da odlučite koju vrstu okvira želite i koji je najbolji.

Pilot: Ove usluge nudi samo nekolicina, kao što je 9% svih pružatelja infrastrukture Blockchain

Ovo su neke od ograničenih usluga koje pružaju blockchain pružatelji usluga. Samo nekolicina tvrtki nudi ova rješenja.

 • Tehnološka strategija

U sljedećoj fazi dobit ćete tehnološke strategije koje su izravno sinkronizirane i s vašim poslovanjem. Bez odgovarajuće tehnološke strategije izgubili biste puno vremena i resursa.

 • Ponuda API-ja

Mnogi od ovih pružatelja blockchaina nude API-je. U stvarnosti, trebat će vam API-ji da biste u potpunosti iskoristili svoje rješenje blockchaina.

 • Analiza rizika

Upravljanje rizicima ozbiljna je potreba kada je u pitanju primjena blockchaina. Stoga, prije nego što uskočite, shvatite s kojim ćete se čimbenicima rizika suočiti.

 • Pravni uvjeti

Pravni uvjeti osigurali bi da vaša blockchain rješenja ne krše nijedan zakon. Stoga mnogi pružatelji blockchaina imaju pravne savjetnike koji će vam pomoći.

 • Struktura upravljanja

Morat ćete biti vrlo oprezni oko ovog. U stvarnosti, svaka pojedinačna blockchain tehnologija dolazi s drugačijom vrstom vladine strukture. Dakle, kada usluge dobivate od pružatelja, morate biti sigurni koju vrstu državne infrastrukture želite. Očito bi tvrtke ponudile svoje savjete, ali i vi morate biti u sinkronizaciji s njima.

 • Privatnost podataka

Samo nekolicina tvrtki može ponuditi ovu. I imajte na umu, ovo je jedna od visoko rizičnih točaka.

 • Upravljanje rizikom od treće strane

S blockchain rješenjima postoji odgovarajuća količina rizika. U stvarnosti, mnogi ne mogu ponuditi ove usluge. Umjesto toga, te usluge uzimaju od trećih strana kad vam zatrebaju.

 • Usklađenost s propisima

Svaki pojedini pružatelj blockchaina nudi regulatorne usklađenosti u ovoj fazi. Bez odgovarajuće regulacije, sustav bi se raspao.

 • Kultiviranje digitalnog povjerenja

Pustite davatelje usluga da se bave marketingom vašeg digitalnog rješenja. U mnogim slučajevima vaši potrošači možda neće u potpunosti vjerovati novom sustavu. Međutim, uz odgovarajuću pomoć davatelja usluga možete jednostavno njegovati povjerenje svojih potrošača.

Proizvodnja: Samo 5% svih davatelja infrastrukture Blockchain nudi ove usluge

Samo nekoliko tvrtki može ponuditi ove usluge za sljedeću fazu.

 • Oporavak od katastrofe

U slučaju bilo kakvih katastrofa, za izradu sigurnosne kopije mora biti u tijeku plan oporavka. U stvarnosti, sustav je još uvijek nezreo; stoga scenarij katastrofe ne bi bio šok. Ali za rješavanje problema uvijek ćete morati imati rezervni plan.

 • Nastavak poslovanja

Dakle, uvodite rješenje. No, s vremena na vrijeme trebali biste unijeti promjene i proširiti svoje granice kako biste zadržali svoje poslovanje na tržištu. Definitivno ne želite uskoro postati nebitni.

 • Osiguravanje podataka

Morali biste imati dodani nivo sigurnosti u svom sustavu. Trenutno to nudi samo nekoliko tvrtki.

 • Integracija s naslijeđenim sustavima

Za zamjenu naslijeđenih mreža trebalo bi puno vremena za obradu. Štoviše, ovaj je postupak prilično složen. Kao rezultat toga, mnoge ih tvrtke mogu ponuditi.

 • Izmjena poslovnih procesa

Većina pružatelja blockchaina nudi usluge preinaka, što omogućuje bolji prilagodba promjenama.

 • Upravljanje oblakom

U budućnosti bi sve mreže bile u oblaku. Stoga mora imati pravilno upravljanje oblakom kako bi se riješio rizika. Nekoliko konzultantskih tvrtki nudi ovo rješenje.

 • Standardi podataka

Data standardi su neophodni da bi se imao stabilan mrežni sustav.

Koje su statistike?

Kao što vidite, samo je 5% davatelja usluga u posljednjoj fazi implementacije blockchaina. Dakle, na tržištu je tek nekoliko projekata uživo.

2017: U 2017. godini na tržištu je bilo samo manje od 10 projekata uživo bez ikakvih problema i ispravnih funkcionalnosti.

2018: ovdje su projekti uživo bili veći od 135 i brzo su se povećavali.

2019 .: Još uvijek nemamo točan broj, ali definitivno je više od 2018. godine.

Poglavlje 4: Top 10 dobavljača poslovnih blokova

IBM

IBM je trenutno jedan od najboljih dobavljača blockchaina na tržištu. U stvarnosti trenutno nudi mnoštvo rješenja. To su uglavnom inovativne savjetodavne usluge, ekosustav lanca opskrbe, projektiranje i mnogi drugi.

Najbolji dio ovog dobavljača blockchaina za poduzeća je taj što ima puno projekata pod svojim okriljem. Štoviše, postoji niz suradnji i njihova je uspješnost zaista velika. Osim ovih, oni imaju programere vrhunske kvalitete koji će odgovoriti na sve vaše potrebe.

U određenom smislu, oni su pioniri pružatelja blockchaina i trenutno zauzimaju vodeću poziciju. Još jedna sjajna stvar ove tvrtke je što imaju blizak odnos sa svojim klijentima. Dakle, nećete se morati brinuti o svojim zahtjevima jer bi se oni pobrinuli za sve.

Međutim, morate znati da za sada nude samo Hyperledger Fabric kao osnovu bilo kojeg blockchain rješenja.

Infosys

Infosys je još jedan od najboljih pružatelja blockchaina na tržištu. Oni uglavnom nude namjenski kanal za istraživanje blockchaina i kako će to utjecati na određene tvrtke. Također osiguravaju da mogu pružiti pravo rješenje za bilo koju vrstu industrije.

Pomoću njih možete stvoriti okruženje za suradnju u kojem ćete dobiti vrijednost koju zaslužujete. Štoviše, postizanje interoperabilnosti i nuđenje punog ekosustava također im je prioritet.

U svakom slučaju, ova tvrtka također nudi neke ograničene usluge kao kustoske pogodnosti i otkrivanje mogućih čimbenika rizika. Također, biti siguran da su svi dionici uključeni u projekt njihova je posebnost.

U svakom slučaju, oni imaju agnostički okvir za platformu koji možete isprobati. Osim toga, imaju i vrlo veliku bazu obožavatelja.

Wipro

Wipro je prekrasan i jedan od najboljih pružatelja blockchaina u ovom trenutku. Kako biste bili sigurni da ćete dobiti sve značajke blockchaina, Wipro će uvijek ponuditi najnoviju verziju zrele platforme.

Na taj ćete način dobiti stabilnu mrežu bez daljnjih problema. U svakom slučaju, uglavnom se usredotočuju na radionice, ideje, dizajne i sustvaranje. Sve će to dovesti do tehničke isporuke sustava. No prije nego što surađujete s njima, morat ćete popričati s njihovim strateškim savjetnicima i sastaviti putokaz.

Dakle, slijedeći sva pravila blockchaina, oni vode do uspješnog izvođenja projekta. Neke od njihovih usluga uključuju –

Tehnologija i industrija, obuhvaćaju poslovne, aplikativne i infrastrukturne usluge, poslovno i tehnološko savjetovanje, usluge ekosustava, strateško savjetovanje i još mnogo toga.

NTT PODACI

Pa, NTT DATA je još jedan od najboljih pružatelja blockchaina na tržištu. Uglavnom preferiraju konzultantske pristupe u smislu blockchain usluga. Dakle, prije svega, morate steći potpuno razumijevanje što je zapravo blockchain i kako to može promijeniti industriju.

Zatim će proći kroz razne oblike procesa zamišljanja, što će vam omogućiti da stvorite korisnu mapu puta. Također će imati studiju izvedivosti koja će vam pomoći. Međutim, s NTT DATA dobit ćete Hyperledger ili Ethereum. U stvarnosti će za stvaranje mreže koristiti privatni i javni sustav u oblaku.

U svakom slučaju, kasnije ćete dobiti implementacije POC-a i usluge iz njih, a to će vam pomoći da projekt postigne ogroman uspjeh.

Svjestan

Cognizant je trenutno još jedan od najboljih pružatelja blockchaina. S njima ćete dobiti pravilno usvajanje blockchaina, procjenu slučaja upotrebe, stvaranje POC-a, izvršne savjete i još mnogo toga. Ako nakon svih faza dobijete funkcionirajući sustav, tada će i oni pokrenuti sustav.

U svakom slučaju, njihova strukturirana platforma povezuje blockchain s vašim poslovnim procesima i pomaže klijentima da odaberu koja im platforma najbolje odgovara.

Nakon što izgradi POC, razvit će najmanje održiv ekosustav kako bi brže privukao pažnju potrošača. Dakle, također može povezati naslijeđene mreže s blockchainom pomoću API-ja. Neki od slučajeva upotrebe uključuju praćenje vjerodajnica, obradu digitalnog identiteta, plaćanja ili poravnanja, 3D ispis i još mnogo toga.

U svakom slučaju, oni se također usredotočuju na radionice, ideje, dizajne i zajedničko stvaranje. Sve će to dovesti do tehničke isporuke sustava.

U stvarnosti su partneri s R3.

KPMG

KPMG je započeo s završavanjem prakse administracije stručnjaka za blockchain. Općenito, 25% protokola svojih postupaka posvećeno je poslovnom savjetovanju oko ključnih prioriteta kao što su slučajevi upotrebe, demonstracije, upute, radni modeli i planovi dizajna ekosustava..

Zbog toga je jedan od najboljih pružatelja blockchaina na tržištu. Ostale usluge uključuju izradu prototipova, potrepštine, pilot testiranje, administraciju, kombinaciju i proizvodnju.

Osim toga, dobit ćete i dodatne pogodnosti oko inspekcije, testiranja i ICO-a. KPMG-ovi naglasci stavljaju na blockchain s drugim napredcima i poslovima koji osnažuju industrije.

U svakom slučaju, najbolji način za dobivanje njihovih usluga bio bi potražiti pomoć i od svojih savjetničkih rješenja. Jer bez odgovarajućeg savjetovanja, rezultirajući sustav možda neće biti savršen.

TCS

TCS znači pružiti vam ključnu asocijaciju, pomažući kupcima da vide blockchain priliku u svojoj tvrtki i prilagoditi se aranžmanima i promjenama. Zbog toga se smatraju i jednim od najboljih pružatelja blockchaina na tržištu.

U stvarnosti, model isporuke poslovne vrijednosti pokušava članovima pomoći u ostvarivim blockchain rezultatima i razviti savršen način za rješavanje napretka.

U svakom slučaju, oni također nude stvaranje sustava za upravljanje okruženjem koje će odgovarati zahtjevima sustava. Također nudi stvaranje POC-a sami po sebi, pomažu vam u različitim fazama i daju vam ono što najviše zaslužujete.

Ostale usluge uključuju izradu prototipova, potrepštine, pilot testiranje, administraciju, kombinaciju i proizvodnju.

Trenutno je TCS partner s Monaxom, IBM-om, BigchainDB-om i mnogim drugima.

Naglasak

Pa, sigurno ste već čuli za Accenture. Trenutno su na popisu najboljih dobavljača blockchaina za 2019. Uz pomoć Accenturea dobit ćete drugačiju perspektivu u pogledu svojih implementacija blockchaina.

Praktično, vrlo su inovativni. Štoviše, oni jako dobro poznaju tržište. Dakle, pomoć u slučaju blockchain platforme bio bi komad torte. U svakom slučaju, njihova raznolika iskustva čine ih toliko unosnima.

U stvarnosti biste dobili strategije i praktični trening koji će vam pomoći da savršeno izgradite svoje rješenje. Međutim, oni nisu poput ostalih tipičnih pružatelja usluga na tržištu.

U svakom slučaju, kasnije ćete dobiti implementacije POC-a i usluge iz njih, a to će vam pomoći da projekt postigne ogroman uspjeh.

EY

EY u svom akcijskom planu ima tri smjera, pri čemu je prvi ostvarivanje prihoda od prodaje različitog blockchain softvera. Uz to, oni također nude administracije temeljene na članstvu. U svakom slučaju, zajedno s njima, na bilo koji ćete način dobiti savjetodavne uprave da planiraju i izvršavaju blockchain rješenja za kupce..

Štoviše, daje administracije za pregled i ocjenu organizacijama koje se bave blockchain okruženjima i jamči ispravnu upotrebu pametnih ugovora.

U stvarnosti su prilično popularni i pod svojim okriljem imaju puno uspješnih projekata. Iskustvo ih čini jednim od najboljih pružatelja blockchaina.

No, bit će vam drago znati da su surađivali s Hyperledgerom, Ethereumom, Cordom, Quorumom i popularnijim platformama.

Deloitte

Deloitte nudi savjetodavne uprave za nova poduzeća i provodi radionice kako bi pomogao svojim kupcima. U stvarnosti ćete od njih dobiti ideje o blockchainu, unapređenja, modele i aranžmane za poboljšanje aranžmana. Dakle, dobit ćete svu vrijednost od svojih ulaganja i to u roku.

Pomoću njih možete stvoriti okruženje za suradnju u kojem ćete dobiti vrijednost koju zaslužujete. Štoviše, postizanje interoperabilnosti i nuđenje punog ekosustava također im je prioritet.

Trenutno imaju šest vrsta savjetodavnih usluga. Dakle, za početak ćete dobiti drugačiju strategiju i planirati kako poboljšati vizije svoje tvrtke. U kasnijim fazama nudili bi mnogo procesa dizajniranja platformi i razvijanja putokaza.

Nadalje, također ćete moći dodati bilo koju novu značajku na njihove postojeće platforme, što bi bilo vrlo lako učiniti.

Zbog toga su i na listi najboljih pružatelja blockchaina na tržištu.

10 najboljih davatelja usluga na tržištu

Pružatelj blockchaina

Summery

Uspjeh izvršenja

Sposobnosti za inovacije

Glas kupaca

IBM

Ima značajnu količinu projekata uživo

4.75

4.5

4.5

Naglasak

Savjetovanje i izvođenje robusnih ekosustava

3.25

4.3

2,75

Deloitte

Poslovno usmjerene, agnostičke na platformu, višefunkcionalne i globalne usluge

4

3.25

2.5

EY

Strateški vođena proizvodna rješenja s jasnom vizijom

3.3

3.25

2.5

Infosys

Povećane mogućnosti i usluge spremne za tržište

3.25

3.8

3

Wipro

Predan prihvaćanju blockchaina u poduzeću

3.20

4

2.5

NTT PODACI

Puna sposobnost tehničke podrške i snažno upravljanje klijentima

3.20

3.8

2

Svjestan

Stalne implementacije blockchain ekosustava

2.5

3.8

2.1

KPMG

Pristup usmjeren na posao i multidiscipliniran

2.4

2.52

2.4

TCS

Strateška vizija i dugoročna ulaganja

3

3.25

1.25

Bilješka: Ova se tablica temelji na analizi svih blockchain interakcija tijekom godina. Također, imajte na umu da su ovo samo nagađanja. Stvarne vrijednosti mogu se razlikovati.

Poglavlje 5: Zaključak

Na kraju, blockchain će poremetiti način na koji industrija trenutno radi. Za to bi postojale razne faze, ali krajnji rezultat bio bi isti. Štoviše, mnogim bi poslovima došao kraj, a nova tržišta će ustati.

U ovoj biste situaciji definitivno trebali započeti s dobavljačima blockchaina. U svakom slučaju, opisao sam sve izazove s kojima se možete suočiti i kakve biste usluge trebali očekivati.

Također možete provjeriti najbolje dobavljače blockchaina kako biste od početka dobili premium podršku. Nadamo se da ćete pravilnom strategijom osigurati svoje mjesto u industriji od 3,1 bilijuna dolara do 2030. godine.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map