Besplatni Blockchain tečajevi: Započnite svoje putovanje odmah!

S popularnošću blockchaina, mnogi besplatni blockchain tečajevi rastu na tržištu. No, jesu li ovi tečajevi dovoljni da vas educiraju o osnovama blockchaina? Sad kad blockchain dobiva na snazi, mnoga su poduzeća željna naučiti sve o njemu.

Cilj? Pa, kako biste bili upućeni u razvoj blockchain rješenja. U stvarnosti je tehnologija izuzetno složena. Dakle, bez odgovarajućeg blockchain treninga, nitko ga ne može istinski naučiti koristiti, pustiti ga da ga razvija.

Da bismo vam pomogli, tu smo kako bismo isprobali blockchain s besplatnim tečajevima blockchaina da biste ih isprobali.

Dakle, krenimo.

 

Contents

Jesu li dovoljni besplatni tečajevi blokchaina na tržištu?

Pa, obično nijedan besplatni tečaj blockchaina koji pronađete na internetu ne može biti dovoljan da vam pruži odgovarajuću bazu znanja. U mnogim su slučajevima ovi besplatni vodiči za online tečajeve blockchaina puni lažnih podataka koji vas mogu samo udaljiti od glavne teme.

Štoviše, ovi besplatni vodiči putem internetskih tečajeva blockchaina mogu izgubiti ogromno vrijeme zajedno s resursima.

U osnovi, trebali biste biti oprezniji pri odabiru tečajeva jer vam oni lako mogu dati lažne podatke. Zato biste trebali pohađati besplatni blockchain trening samo s poznatih web stranica.

Štoviše, uvijek biste trebali paziti na besplatne blockchain tečajeve u svako doba. Ali ne brinite, jer mnogi od vas često žele naučiti samo neke osnovne informacije o ovoj tehnologiji, mi smo ovdje da vam pomognemo s našom kolekcijom blockchain tečajeva na mreži besplatni vodiči.

 

Zašto pohađati naše besplatne tečajeve blockchaina?

Prije svega, mi u 101 Blockchains uvijek smo više nego željni pomoći svakom pojedincu koji traži čvrste informacije o blockchainu. U stvarnosti smo izuzetno oduševljeni ovom novom tehnologijom i želimo da profesionalci u poduzeću nauče o njoj.

Zbog toga našu web stranicu i sav njezin sadržaj posvećujemo tome da vam pomognemo pronaći željene informacije. Također, sva naša kolekcija tečajeva također je ovdje kako bi vam pružila najbolju moguću bazu znanja o ovoj novoj tehnologiji.

Da bismo vam pomogli da provjerite kvalitetu našeg premium sadržaja, nudimo dva blockchain tečaja besplatno!

I ne samo to, oba naša besplatna vodiča za blockchain tečajeve opremljena su bonus materijalima koji će vam pomoći da doživite vrhunski sadržaj.

Također, skloni smo ponuditi pouzdane informacije jer članovi našeg stručnog tima rade danonoćno kako bi održavali sve ažurne online tečajeve blockchaina besplatnim vodičima.!

Međutim, ova dva besplatna vodiča za blockchain tečajeve samo su za početnike. Ako ste profesionalac i želite u potpunosti razumjeti arhitektonski aspekt ove tehnologije, obavezno se upišite u naše premium tečajeve.

Nadalje, možete očekivati ​​da ćete dobiti certifikat i na tim tečajevima.

 

Naša kolekcija besplatnih tečajeva blockchaina

 

Osnove poduzetničkih blokova

Trajanje tečaja

Pazimo da sve naše tečajeve možete završiti u kratkom roku. Kako ste možda zauzeti svojim profesionalnim radom, pohađanje tečaja može se činiti velikom gnjavažom. Stoga će vam trebati samo 4 dana da završite naš tečaj o osnovama poslovnih blockchaina.

Štoviše, treba vam samo 15 minuta svaki dan! Prilično smo sigurni da možete nadoknaditi vrijeme i provjeriti naš besplatni vodič za blockchain tečajeve.

Također, imamo osam lekcija koje morate provjeriti. Ovih 8 lekcija pokriti će sve osnove koje trebate naučiti o blockchain procesima u poduzeću.

Kako bismo vam pomogli da brzo naučite temu, podijelili smo čitavih 8 lekcija tijekom 4 dana! Ali ne brinite, nećete morati pohađati lekcije ili završiti tečaj u roku od samo 4 dana.

U stvarnosti možete pauzirati i vratiti se na besplatni blockchain tečaj kad god želite. Dakle, dobivate veću fleksibilnost s našom kolekcijom.

Upišite se na tečaj o osnovama poslovnih blockchaina ako –

 • Želite znati o osnovama blockchain tehnologije.
 • Želite naučiti o različitim važnim blockchain uvjetima.
 • Želite razumjeti kako blockchain utječe na sve vodeće sektore na tržištu.

 

Pregled tečaja

Ovaj besplatni vodič za online blokchain tečajeve Enterprise Blockchains Fundamentals prvi je korak za svakog profesionalca na njegovom blockchain putovanju. Štoviše, ovaj je tečaj savršen za nadogradnju vašeg položaja i vještina. Tako ćete na ovom tečaju naučiti kako blockchain funkcionira i kako ga možete koristiti kao polugu za svoju karijeru.

U svakom slučaju, pobrinuli smo se za ovaj besplatni tečaj za sve profesionalce koji žele naučiti o tehnologiji, ali ih prvo treba upoznati s njezinim dijelovima. Nadalje, želimo da nadogradite svoje vještine i iskoristite nove mogućnosti.

Stoga, ako se želite pridružiti ovoj novoj blockchain revoluciji i želite dobiti vrijedne informacije o ovoj tehnologiji, pohađanje ovog tečaja trebao bi biti vaš prvi izbor.

Znate li što je najbolji dio? Naše besplatne blockchain tečajeve vjeruje više od 5000 profesionalaca širom svijeta. Činjenica da ovaj tečaj polazite bez ikakvog novca trenutno je vrijedna opcija.

U svakom slučaju, prilično smo sigurni da vam niti jedna druga tvrtka na tržištu ne može ponuditi toliku vrijednost u potpuno besplatnom tečaju blockchaina.

Dakle, ne gubite više vremena, završite stazu i odmah krenite u utrku!

 

Što ćete naučiti?

Modul-1: Definicija tehnologije blockchain

U ovom prvom modulu naučit ćete o stvarnoj definiciji blockchain tehnologije. U stvarnosti, ako ste tek početnik i ne znate ništa o ovoj tehnologiji, nikada nemojte preskočiti ovaj modul. Pomoći će vam da naučite o osnovnim uvjetima ove tehnologije.

Štoviše, dobit ćete vizualno objašnjenje kako to zapravo funkcionira. U osnovi, koristit ćemo ga kako bismo proces učenja učinili malo jednostavnijim.

 

Modul-2: Važni uvjeti za Blockchain Enterprise

Kad znate za terminologije, pomaže vam da i dalje koristite zajednički standard u svojim rješenjima. U stvarnosti, ovo će poboljšati i vaše šanse za interoperabilnost. Tako ćete u drugom modulu naučiti ove terminologije i pravilno uskladiti svoje strategije.

Štoviše, ovdje ćete naučiti o problemima dvostruke potrošnje, kako funkcioniraju mehanizmi konsenzusa itd.

Također, na modulu se nalaze i različite vrste blockchaina i njihove razlike, zajedno s načinom rada čvorova i validatora.

Pazite da ih uopće ne preskočite.

 

Modul-3: Osnove pametnog ugovora

U trećem dijelu usredotočit ćemo se na pametni ugovor. U stvarnosti su pametni ugovori od presudne važnosti kad je riječ o poduzećima. Možete ih lako automatizirati, a oni će se sami izvršiti kad svaka stranka pravilno slijedi pravila.

Dakle, to je sjajan način da se potpiše ugovor s drugim stranama ili tvrtkama bez brige oko plaće.

Ovdje ćete saznati kako to radi i koja je tipična prednost ove značajke.

 

Modul-4: Blockchain digitalna transformacija

Posljednji je odjeljak najvažniji dio našeg besplatnog tečaja blockchaina. Štoviše, ako ga ne stavimo u pravu perspektivu, to će ostati složena tehnologija za sva poduzeća.

Dakle, usredotočit ćemo se na to gdje ta tehnologija radi i koji su trenutno vodeći sektori te tehnologije.

Također ćete saznati više o procesu blockchain digitalne transformacije.

 

Uključeni bonus materijal

Prezentacija tečaja

Možete preuzeti sve prezentacije tečaja nakon što završite naš besplatni tečaj blockchaina. Dakle, uvijek se možete vratiti i revidirati ih i potaknuti svoje sjećanje!

Dodatna predavanja

Uključit ćemo dodatna predavanja zajedno s predavanjima u besplatne blockchain treninge. Dakle, vaše učenje neće ovdje završiti; uvijek ćete dobiti više sadržaja kako biste povećali bazu znanja.

Pridružite se internetskim događajima

Također ćete dobiti ekskluzivni pristup svim našim internetskim događajima, poput webinara s vrhunskim profesionalcima iz industrije. Sve ovo dolazi potpuno besplatno!

 

Uvod u Enterprise Blockchain

Trajanje tečaja

Naš glavni cilj je da sve naše tečajeve možete završiti u kratkom roku bez ikakvih muka. Zašto? Pa, u stvarnosti bi mnogi od vas mogli biti zauzeti svojim profesionalnim radom i ne bi imali vremena završiti dugotrajni tečaj.

Stoga, da bismo vam pomogli bez trošenja puno vremena, osiguravamo da će za ovaj tečaj besplatnog blockchaina trebati samo 5 dana!

Da! Samo 5 dana! Nadalje, umjesto da trošite sate i sate vremena na tečaj, morat ćete potrošiti samo 15 minuta svaki dan!

Također, imamo dvanaest lekcija koje morate provjeriti. Ovih 12 lekcija obuhvatit će sve osnove koje trebate naučiti o blockchain procesima u poduzeću.

Još jedan najbolji dio naših besplatnih tečajeva blockchaina je taj što sve materijale s tečaja dijelimo na 5 dana. Na taj način u početku možete naučiti o lakim terminima i polako prijeći na teške čimbenike.

Ali ne brinite, nećete morati pohađati lekcije ili završiti tečaj u roku od samo 5 dana da biste besplatno naučili blockchain.

U stvarnosti možete pauzirati i vratiti se na besplatni blockchain tečaj kad god želite. Dakle, dobivate veću fleksibilnost s našom kolekcijom.

Upišite se u uvod u tečaj za blockchain poduzeća ako –

 • Želite znati o osnovama blockchain tehnologije.
 • Želite saznati kako funkcionira različiti dio poslovnog blockchaina.
 • Željni su razumjeti puni proces blockchain digitalne transformacije.

 

Pregled tečaja

Ovaj tečaj posebno je naveden kako bi vam pružio jedinstvenu priliku u poslovnom blockchain poslu. Štoviše, nakon što završite ovaj tečaj, napokon možete shvatiti kako blockchain zaista može učiniti poslovne procese poduzeća opet izvrsnima.

U svakom slučaju, osiguravamo da ćete dobiti premium pristup svim tehničkim detaljima zajedno sa poslovnim slučajevima korištenja. Dakle, ovo će vam sigurno pomoći da implementirate svoja blockchain rješenja bez ikakvih gnjavaža.

Međutim, preporučit ćemo vam da provjerite naše druge tečajeve prije nego što uopće pogledate svoj blockchain projekt.

U svakom slučaju, ovaj besplatni vodič za online tečajeve blockchaina ovdje je kako bi vam pomogao da naučite o primjerima iz stvarnog života. Koristeći ovo, napokon možete napraviti prvi korak prema čudesnoj budućnosti.

Dakle, ako se stvarno želite pridružiti novoj blockchain revoluciji i želite dobiti vrijedne informacije o ovoj tehnologiji, pohađanje ovog tečaja trebao bi biti vaš prvi izbor.

Morate se marljivo usredotočiti kako biste poboljšali svoju karijeru i izgradili svoje vještine. Ako ste već u poslovnoj industriji kao savjetnik, izvršni direktor ili menadžer, trebali biste to znati.

Dakle, učenje o osnovama blockchaina i njegovim implikacijama izuzetno je važno. Dakle, iskoristite ove besplatne tečajeve blockchaina da biste dobili savršeni paket svog života. Više o ovom tečaju možete saznati ovdje!

Također, ne zaboravite provjeriti i druge naše tečajeve.

 

Što ćete naučiti?

Modul-1: Definicija blockchaina

Prije svega, započet ćemo s definicijom blockchain tehnologije. Bez da znate ili naučite što je to, nikako ne možete prijeći na složeniji dio ove tehnologije. Dakle, ako ste tek novajlija i ne znate ništa o ovoj tehnologiji, nikada nemojte preskočiti ovaj modul. Pomoći će vam da naučite o glavnom aspektu ove tehnologije.

Štoviše, dobit ćete vizualno objašnjenje kako to zapravo funkcionira. U osnovi, koristit ćemo ga kako bismo proces učenja učinili malo jednostavnijim.

Također ćete znati razliku između centraliziranih, decentraliziranih i distribuiranih mrežnih modela. Štoviše, također ćemo pokriti povijest i različite vrste blockchain tehnologije.

 

Modul-2: Najvažniji uvjeti za Enterprise Blockchain

U dijelu za slanje uglavnom ćemo se usredotočiti na različite terminologije koje se obično koriste u implementaciji blockchaina u poduzeću.

Zašto ipak? Pa, učenje o ovima pomoći će vam da nastavite koristiti zajednički standard u svojim rješenjima. Dakle, ovo će u konačnici poboljšati i vaše šanse za dobivanje interoperabilnosti.

Štoviše, ovdje ćete naučiti o problemima dvostruke potrošnje, kako funkcioniraju mehanizmi konsenzusa itd. Uz to ćete naučiti o validatorima, čvorovima, transakcijama i tako dalje.

 

Modul-3: Osnove pametnog ugovora

U ovom dijelu tečaja bez blockchaina fokusirat ćemo se na osnove pametnih ugovora. U stvarnosti ih možete lako automatizirati, a oni će se sami izvršiti kad svaka stranka pravilno slijedi pravila.

Dakle, to je sjajan način da se potpiše ugovor s drugim stranama ili tvrtkama bez brige oko plaće.

Ovdje ćete saznati kako to radi i koja je tipična prednost ove značajke. Štoviše, naučit ćete i o nedostacima ove značajke i popularnim slučajevima korištenja koje možete i isprobati.

Dakle, učenje o ovom odjeljku za vas je relativno važno.

 

Modul-4: Blockchain transformirajuća poduzeća

Ovaj je odjeljak posvećen tome kako blockchain transformira poduzeća. U osnovi, usredotočit će se na važne aspekte blockchain digitalne transformacije. Važan je dio, zato nemojte preskakati ovaj odjeljak ni pod koju cijenu.

U svakom slučaju, usredotočit ćemo se na to gdje ta tehnologija radi i koji su trenutno vodeći sektori te tehnologije.

Također ćemo razgovarati o IBM-ovom povjerenju u hrani i pomoći vam da izgradite svoju strategiju za savršeno rješenje blockchaina.

 

Modul 5: Kako Blockchain mijenja svijet

Ovo je zadnji modul naših besplatnih blockchain tečajeva. U stvarnosti, blockchain od sada možda neće u potpunosti ukloniti postojeće naslijeđene mreže. Ali sigurno će promijeniti način rada i polako može preuzeti potpunu kontrolu.

Ukratko, svijet koji vidite trenutno potpuno će se promijeniti, ali to će se događati postupno. Pazite da pronađete svoju poziciju u toj promjeni da biste se zaštitili od smetnji.

Zato ćemo vam u ovom odjeljku pomoći da saznate više o prednostima web 3.0. Također, usredotočit ćemo se na federalni blockchain i naučiti vas o cjelokupnom ekosustavu konzorcija. Uz to ćemo pokriti moguće slučajeve uporabe.

 

Uključeni bonus materijal

Prezentacija tečaja

Možete preuzeti sve prezentacije tečaja nakon što završite naš besplatni tečaj blockchaina. Dakle, uvijek se možete vratiti i revidirati ih i potaknuti svoje sjećanje!

Dodatna predavanja

Uključit ćemo dodatna predavanja zajedno s predavanjima u besplatne blockchain treninge. Dakle, vaše učenje neće ovdje završiti; uvijek ćete dobiti više sadržaja kako biste povećali bazu znanja.

Pridružite se internetskim događajima

Također ćete dobiti ekskluzivni pristup svim našim internetskim događajima, poput webinara s vrhunskim profesionalcima iz industrije. Sve ovo dolazi potpuno besplatno!

 

Tko bi trebao pohađati naše besplatne tečajeve blockchaina?

Naši su tečajevi posebno dizajnirani za vaš besplatni blockchain trening. Dakle, bilo koji profesionalac u industriji, poslovni čelnici, pravni savjetnici ili bilo tko može lako naučiti blockchain besplatno s naših tečajeva. Štoviše, besplatno korištenje ovih internetskih tečajeva blockchaina pomoći će vam da shvatite kako osnove blockchain tehnologije prilično lako.

U osnovi, ako jeste –

 • Marketinški specijalist
 • Poslovni analitičar
 • Savjetnik
 • Poslovni vođa
 • Voditelj programa i proizvoda
 • Industrijski stručnjak
 • Poduzetnik
 • Donositelj odluka
 • Menadžer inovacija

Tada biste svakako trebali provjeriti naše besplatne vodiče na blockchain tečajevima. Štoviše, ako je netko tko nije na našem popisu željan učenja, blockchain besplatno trebao bi sigurno provjeriti i naše tečajeve.

 

Često postavljana pitanja o našem besplatnom tečaju blockchaina

FAQ-1: Tko se može prijaviti za ove tečajeve?

Iskreno bilo tko! Pazimo da su svi naši blockchain tečajevi otvoreni za svakog profesionalca koji želi naučiti o blockchain tehnologiji. Štoviše, morate znati kako će blockchain doista utjecati na različite sektore širom svijeta.

Stoga će vam ovi tečajevi zasigurno pomoći u učenju o smetnjama i mogućim slučajevima korištenja. Dakle, bilo koji entuzijasti ili menadžeri ili vođe blockchaina mogu besplatno provjeriti naše mogućnosti blockchain tečajeva.

 

FAQ-2: Mogu li komunicirati s timom?

Da, očito! Vjerujemo da se o nekoj temi može uistinu naučiti kad mogu više komunicirati s učiteljem. U stvarnosti znamo da možda imate puno pitanja unatoč tome što ste završili naš besplatni tečaj blockchaina.

Stoga osiguravamo da je naš tim spreman odgovoriti na sve vaše upite kad god želite! Štoviše, naš je tim u potpunosti spreman pomoći i na bilo koji drugi način s ažurnim informacijama.

Obično se hvalimo ovom značajkom jer vam mnogi besplatni tečajevi uopće neće ponuditi ovu značajku.

 

FAQ-3: Kako se pripremaju tečajevi?

Obavezno dizajniramo sve tečajeve na temelju trenutnih podataka. Bilo kakve informacije o određenim platformama ili vrstama blockchaina dolaze izravno od njihovih programera. Dakle, ne, mi ne izmišljamo nijednu informaciju kako želimo.

Također, naš stručni tim uvijek ažurira naše materijale s tečaja jer se stvari mogu vrlo brzo promijeniti u poslovnom poslovanju.

Također, svim našim besplatnim vodičima na blockchain tečajevima trebat će vam samo 60 minuta!

Da! Morat ćete uložiti samo 15 minuta svog vremena svaki dan da biste saznali više o tome. Također će trebati samo 4 dana da se u potpunosti završi!

 

FAQ-4: Imaju li ovi tečajevi certifikate?

Nažalost, ne nudimo nikakve certifikate uz naše besplatne tečajeve. U stvarnosti, ovi besplatni vodiči za trening blockchaina samo su za početnike. Dakle, nuđenje profesionalnog certifikata s njima ne bi bio mudar izbor s blockchain tržišta rada.

Naši su tečajevi više za početnike koji jednostavno žele naučiti blockchain besplatno ili čak onima koji još uvijek ne mogu odlučiti hoćete li se odlučiti za naš premium sadržaj ili ne.

Ako zaista tražite certifikate, odavde možete provjeriti naš certificirani tečaj za blockchain!

 

FAQ-5: Zašto bih trebao pohađati ove besplatne tečajeve od 101Blockchains?

Pa, uglavnom se razlikujemo od ostalih pružatelja besplatnih tečajeva. U stvarnosti, svi se naši besplatni vodiči za online tečajeve blockchaina fokusiraju na utjecaj blockchaina na naše poslovne modele. To je nešto što nedostaje ostalim tečajevima na tržištu.

To se fokusira samo na tehnologiju, a ne na to kako je možete koristiti za stvaranje vlastitih rješenja za vrijednost poduzeća.

Dakle, postajete tehnički vješti, ali nećete razumjeti kako ova tehnologija djeluje u ovom okruženju. Ali ako se upišete na tečajeve naše akademije, tada ćete sigurno svladati i to znanje.

Također, nastojimo redovito ažurirati sav svoj sadržaj. Stoga ćete uvijek učiti o trenutnoj situaciji ove nove revolucije.

Na kraju, naši sadržaji namijenjeni su poslodavcima i zaposlenicima. Dakle, slobodno provjerite sve naše besplatne tečajeve blockchaina odmah!

 

Na kraju,

Učenje o blockchainu vrlo je složen proces. Ali ovdje vam pokušavamo učiniti što jednostavnijim savršeno razumijevanje. Kao rezultat toga, u našoj akademiji imamo široku kolekciju sadržaja.

Ali ako ste tek početnik, trebali biste definitivno provjeriti naše besplatne tečajeve blockchaina kako biste razumjeli kako to funkcionira.

Želite nešto više? Pogledajte naše premium sadržaje odmah!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map