AI Blockchain: Zavirivanje u budućnost

Danas se u svijetu tehnologije buče dvije nove tehnologije – Umjetna inteligencija i Blockchain. Obje ove tehnologije imaju potencijal za revoluciju u svijetu. No, do sada se najviše raspravljalo o tome mogu li ovo dvoje doista biti korisni jedno za drugo.

Već znamo da blockchain može ponuditi decentralizirani sustav glavne knjige, a mnogi već prihvaćaju tu tehnologiju. S druge strane, umjetna inteligencija također je počela usmjeravati procese u našu korist.

No može li AI temeljen na blockchainu biti sljedeća tehnološka prekretnica? Pa, da vidimo je li blockchain stvarno sposoban napajati AI ili ne.

Uvod u Blockchain + AI Infographic

Tablica sadržaja

Poglavlje 1: AI Blockchain – pogled u umjetnu inteligenciju
Poglavlje 2: Koji je trenutni krajolik AI?
Poglavlje 3: Uloga blockchaina u AI tehnologiji
Poglavlje 4: Značajni blockchain AI PAAS
Poglavlje 5: Sažeti

 

Poglavlje 1: AI Blockchain – pogled u umjetnu inteligenciju

Umjetna inteligencija simulacija je ljudske inteligencije putem računalnih sustava. Obično su ti računalni sustavi programirani na način da oponašaju ljudske radnje. Čini se da je postupak krajnje složen jer su ljudske aktivnosti složene za simulaciju.

Ali primarna sposobnost umjetne inteligencije bila bi previše racionalizirati poput ljudi i poduzimati radnje temeljene na intelektualnom razmišljanju. Oni neće samo izvršavati programe, već bi razumjeli i koncept koji stoji iza toga.

AI doseže ovu razinu inteligencije metodom dubokog učenja. Što je duboko učenje? Hajde da vidimo!

 

Duboko učenje: Put do ljudske inteligencije

Ova nova tehnika učenja zapravo je oblik strojnog učenja. Ovdje je model algoritma zapravo nadahnut ljudskim mozgom. Dakle, ovdje će stroj učiti iz velike količine podataka. Nekako je slična našoj metodi učenja iz iskustava.

U ovoj bi metodi AI ponavljao bilo koji zadatak i vidio ishod. Svaki put će malo promijeniti zadatak kako bi poboljšao izvedbu. Programeri zapravo preferiraju ovu metodu u odnosu na tipično strojno učenje.

Dubinsko učenje može pomoći umjetnicima inteligencije da nauče razmišljati ili izvršavati zadatke koji zahtijevaju prethodno razmišljanje. Proces je zapravo vrlo kul.


 

AI kao usluga (AIaaS)

Umjetna inteligencija kao usluga odnosi se na sve usluge umjetne inteligencije koje dolaze iz pogleda treće strane. Obično, ako želite nešto učiniti kao uslugu, tada će mu trebati mogućnost poziva s mreže koja koristi oblak.

Zbog toga će softver ili tehnologija obično biti dostupni od dobavljača treće strane. Moći ćete napraviti određene promjene, a zatim koristiti značajke nakon toga. Ponekad se ti proizvodi mogu u potpunosti prilagoditi vašim potrebama.

Ovo može biti izvrsno rješenje za one koji si ne mogu priuštiti da sami razvijaju AI tehnologiju ili za to ne žele trošiti svoje resurse. Razvoj AI zahtijevat će puno sredstava, a zatim njihovo testiranje zahtijeva puno vremena.

Dakle, ove tvrtke tada mogu koristiti AI kao uslugu integriranja tehnologije s njihovom. Ova usluga obično nudi:

 • Mogućnost nastavka korištenja resursa za njihovu osnovnu poslovnu tehnologiju i korištenje modela za zasebna sredstva.
 • Transparentno rješenje za smanjenje troškova.
 • Smanjuje rizik od ulaganja u slučaju da stvari ne uspiju.
 • Povećava koristi korištenja ogromnih količina podataka.
 • Osigurava fleksibilnost njihovog poslovanja jer je AI kao uslužno rješenje uvijek fleksibilno.

Trenutno je 2018. godine tržišna vrijednost za AIaaS veća od 1,52 milijarde USD. Međutim, stručnjaci vjeruju da bi cijelo tržište naraslo na 10,88 milijardi dolara do 2023. godine.

Dakle, vidite da bi AIaaS bio jedna od vodećih tehnologija u bliskoj budućnosti, pa zašto ne biste počeli ulagati u nju? Međutim, razvoj umjetne inteligencije još uvijek nedostaje na mnogo načina. Da bi se s time mogao nositi, Blockchain može pomoći, a zajedno AI blockchain tvrtke mogu biti gorivo tehnologije sljedeće generacije.

 

Poglavlje 2: Koji je trenutni krajolik AI?

Problem je u tome što bi svaka AI tehnologija rasla kad bi mogla iskoristiti velik broj podataka. Što će više podataka dobiti za učenje, to će izlaz biti bolji. Međutim, to će zahtijevati puno skupih resursa, a očito je da male tvrtke to neće moći pratiti.

Velike tvrtke sada imaju vodeću ulogu. Oni imaju proračun ili resurse za razvijanje bilo kakvih postupaka obuke potrebnih za njihov AI. Osim toga, oni mogu unajmiti vrhunske stručnjake koji će im dodatno pomoći u izradi nove tehnologije.

Od danas su velike tvrtke poput Amazona, Googlea, Facebooka na najvišim pozicijama. Dakle, svaka nova tvrtka koja želi igrati na terenu mora barem nadmašiti ove moćne konkurente. Ova situacija nije tako laka.

Za model bi bila potrebna ogromna baza podataka, a što je najvažnije bio je isplativ.

Drugi problem današnjih AI tehnologija je taj što su sve centralizirane. Sve tvrtke posjeduju informacije i štite svoje algoritme umjesto da ih čine otvorenim izvorima.

 

Jesu li centralizirani AI pouzdani?

Korištenje centralizirane baze podataka za podučavanje umjetne inteligencije vrlo je upitno. Mnogi stručnjaci sada pretpostavljaju mogu li se ove tehnologije ili entiteti pouzdati ili ne. Budući da bi AI trebali biti nepristrani izvor informacija gdje bi mogao odlučivati ​​bez ikakve strane.

Međutim, čini se da su mnogi današnji AI pomalo pristrani prema svojim programerima. Na primjer, pretpostavimo da je tvrtka “X” stvorila novu AI tehnologiju. Međutim, kad god se očekuje da AI donosi odluke za veće dobro, čini se da ide za onom koja najviše koristi tvrtki “X”.

Već smo vidjeli mnogo studija koje dokazuju ovu činjenicu, a ako se tako nastavi, nikada ne bismo uspjeli postići idealnu umjetnu inteligenciju koliko nam treba.

Na centraliziranom polju vodeće tvrtke ne daju nam pristup da vidimo kako obučavaju svoje AI, tako da im ne možemo potpuno vjerovati.

Ovo također predstavlja sigurnosnu prijetnju. Algoritmima se također trguje potajno, pa se zna za što se točno AI obučava. Nikad ne znate kako bi AI mogao utjecati na sustav i bi li ga druga natjecanja platila ili ne.

Zato se riješiti tih nedostataka i prevladati pravednošću na tržištu AI blockchain tvrtke mogu biti jedino rješenje. Dakle, decentralizirana mreža stvarno može promijeniti scenarij, a s AI blockchain tvrtkama mnoge mogu ulagati u AI.

 

Troškovi su previsoki

AI tehnologija je super fascinantna i može nam otvoriti puno vrata. Ali nakon nekog vremena svaka tvrtka ili pojedinac koji se želi baviti ovom tehnologijom shvati da joj je potrebna ogromna količina računalne snage.

I tu dolaze hardverske specifikacije. Izgradnja bilo koje tehnologije s dubokim učenjem zahtijevala bi trošenje puno novca. Ovdje ćete se morati nositi s puno čimbenika. Prvo dolaze superbrzi i moćni CPU, GPU, SSD i moćna matična ploča. U početku se možda ne čini puno, ali da biste izgradili toliko visoke tehnologije morali biste se dočepati najboljeg najboljeg hardvera na tržištu.

Suvišno je reći da ovo nije jeftino. Ali AI tehnologija nije sve u hardverskoj opremi. Morali biste uzeti u obzir i ogromne račune za napajanje, održavanje i klimatizaciju koji će doći uz to.

Također biste trebali uzeti u obzir oštećenja komponenata jer ne može svaka oprema predugo podnijeti toliko snage. Ali to nije najgori dio.

Svaka se tehnologija razvija kako vrijeme prolazi. Dakle, ako želite biti u vrhu konkurencije, morat ćete biti u toku s najnovijim hardverskim specifikacijama. Zato AI tehnologija postaje zaista troška industrija svih vremena.

S tim u vezi, samo vrhunska poduzeća poput Googlea ili Facebooka mogu dugo razmišljati o nastavku svog AI projekta. Ali što će se dogoditi s malim ili srednjim poduzećima? Ne postoji li način za smanjenje troškova?

Pa, tu Blockchain stupa u igru.

 

Blockchain može optimizirati GPU za bolje usluge AI

Svi znamo da AI zahtijeva puno računalnih moći. Ovo postaje pitanje jer računalne moći sada postaju oskudica. S druge strane, blockchain može drugačije koristiti upotrebu GPU-a. Izvan rudarstva, ovo dvoje izvrsno povezuju resurse.

Ako bilo koji programer može iskoristiti ovu računarsku snagu, tada može stvarno lako napraviti superračunala. Neke tvrtke također nude GPU kao uslugu, ali uglavnom su centralizirane, pa to na kraju ne pomaže.

Google Cloud ili Amazon nude GPU usluge, ali su također centralizirane. Dakle, u ovom slučaju, mnoge AI blockchain tvrtke pokušavaju promijeniti scenu. Žele predstaviti decentralizirani model i koristiti blockchain zajedno s AI. Kako blockchain već koristi računalnu snagu svojih korisnika, to zaista može dugoročno biti isplativo.

Uskoro ćemo pokriti te tvrtke.

Kao što vidite, blockchain tehnologija dolazi s drugačijom prirodom tehnologije. Distribuirana knjiga ove nove tehnologije zaista može pomoći u izgradnji superračunala po jeftinijim cijenama. Uvođenjem AI blockchaina možete smanjiti troškove do 10 čimbenika! S blockchainom ćete s velikom učinkovitošću moći riješiti sve tehničke probleme.

Pa prvo, pogledajmo kako konvergencija blockchaina i AI mogu jedni drugima pomoći da dosegnu AI blockchain spektar.

 

Poglavlje 3: Uloga blockchaina u AI tehnologiji

Sad kad znate kako će AI utjecati na AI tehnologiju temeljenu na blockchainu, vrijeme je da u tome istražimo ulogu blockchaina. Pogledajmo kako blockchain može poboljšati AI i osigurati bolje rješenje AI blockchaina za vas.

 • Pomozite nam da napravimo distribuirano superračunalo:

AI tehnologija pati od ogromne količine neobjašnjivih vrijednosti podataka. Zašto? Pa, to je zato što uglavnom ne možemo uvijek razumjeti komunikaciju svakog AI s nama. AI komuniciraju ili daju izlaz u vrijednostima ili protocima podataka.

Otklanjanje pogrešaka u tim protokovima podataka oduzima puno vremena, a mnogo puta proces postaje previše složen da bismo ga mogli razumjeti i zahtijeva previše snage. Ono što AI blockchain ovdje može učiniti je da vam pomogne u izgradnji distribuiranog superračunala.

Korisnici na mreži mogu posuditi svoju računarsku snagu, a njihovim povezivanjem u trenu mogu postati superračunalo.

Pomoću distribuirane prirode moći ćete pratiti postupak strojnog učenja jer se svi podaci u blockchainu dodaju jedan za drugim. Dakle, mogli bi smisliti jasan put kako AI uči nove informacije.

AI i blockchain zajedno kao model mogli bi povećati cjelokupno iskustvo AI. Mogli biste dobiti bolja rješenja, bolje akcije, kreativnije rezultate i pametniju umjetnu inteligenciju. Previd na mrežu pomogao bi AI-u da uči brže nego prije, a samim time i razvoj AI-a bio bi mnogo pojednostavljeniji.

 

 • Povežite različita tržišta:

Ne samo da će blockchain moći odjednom povezati sva tržišta, već će i pokrenuti nova poduzeća. Mislim, sve svoje podatke možete sigurno pohraniti na mrežu, a već sam rekao da ćete ih moći i prodati.

Ovo će otvoriti novo tržište podataka. Pohranjivanje podataka na blockchainu također bi učinilo razvoj bilo kojeg AI decentraliziranim. Dakle, tajnost bilo koje AI operacije bila bi uklonjena i svatko bi od toga mogao imati koristi.

Također će se stvoriti tržište umjetne inteligencije na kojoj ćete moći dobiti alate za razvoj umjetne inteligencije od drugih tvrtki koje ga prodaju.

Na ovaj način tržište AI bilo bi fluidnije. Dakle, AI i blockchain zajedno mogli bi zasjati u svakom pogledu.

 

 • Riješite problem s povjerenjem:

Kao što već znate, centraliziranim AI tehnologijama ne može se u potpunosti vjerovati. Dakle, kada bi se sve pohranilo u decentraliziranu bazu podataka, dobili biste jasan trag o tome što AI radi i kako komunicira s drugim instancama.

Izgradit će vaše povjerenje u AI i na njega ćete moći sigurno ovisiti. Također će se snimiti interakcije između strojeva i bolje ćete razumjeti njihove načine komunikacije. Dakle, kombinirajući blockchain i AI, mogao bi lako razbiti barijere.

 

 • Povećajte cjelokupno korisničko iskustvo s AI:

Pomoću AI blockchaina korisnik će moći dobiti najbolje AI iskustvo u svom životu. Blockchain se već više od svega usredotočuje na korisničko iskustvo i sigurnost. No kad blockchain potakne AI, mogućnosti novijih aplikacija su ogromne.

Ova nova AI Blockchain tehnologija može se koristiti za izgradnju inovativnih pametnih aplikacija koje su uglavnom usredotočene na korisnike. I ne samo to, već i s blockchainom na smjesi, napokon će se moći riješiti silosi problema s podacima.

 

Poglavlje 4: Značajni dobavljači AI PAAS-a za blockchain

 • ATOZ

Ova tvrtka objedinjuje i gradi vrhunsku AI platformu svih vremena. ATOZ je tehnologija raspodijeljene knjige koja koristi snagu AI. Primarni cilj ATOZ-a je revolucija u industriji računalstva u oblaku i osiguravanje boljeg tehnološkog učinka za AI.

Za vaš projekt dubokog učenja željan moći, ATOZ nudi sustavni okvir u kojem će povezati podatkovne centre na poslovnoj razini i pružiti vam snagu koju želite. Kako bi vam pomogao da razvijete bolju AI tehnologiju, ATOZ vam nudi najčešće korištenu opremu u AI industriji s okvirima kao što su Keras, Tourch, Caffe i Tensorflow.

Potrebno je nula vremena za postavljanje da biste započeli svoj novi projekt na radnom mjestu ATOZ-a. Pokretanje bilo kojeg virtualnog stroja temeljenog na GPU-u potrajalo bi samo nekoliko sekundi i moći ćete paralelno raditi na različitim računalima.

Najbolji dio o ATOZ-u je što ova tvrtka posvećuje sve svoje resurse troškovno učinkovitom rješenju. Znaju kako ekosustav umjetne inteligencije zahtijeva zahtjevne hardverske specifikacije. Zbog toga se mnoga mala i srednja poduzeća ne mogu natjecati s već uspostavljenim poduzećima. Uz ATOZ moći ćete smanjiti ukupne troškove dubokog učenja za x5 čimbenika!

Dakle, za vaše razvojne potrebe za AI, ATOZ može donijeti cijeli paket na jedno mjesto.

 

 • Lanac dubokog mozga

Ovo je još jedna organizacija koja je okupila AI i Blockchain na istoj platformi. Oni nude a DeepToken razmjena rješenje za razvoj bilo kakvih decentraliziranih aplikacija neuronske mreže AI blockchain. Glavna svrha DeepBrain Chain-a je pružiti tržište programerima. Ovdje bi svatko mogao pristupiti računalnoj snazi ​​potrebnoj za AI.

Međutim, ovdje će se svi podijeliti u kategorije na temelju svoje računalne moći. Rudari će formirati velike čvorove i svoju računalnu snagu mogu iznajmiti tvrtkama. Mnogo jednostavniji računalni hardver bit će srednji do mali čvorovi.

Svaka tvrtka tada će mu moći pristupiti po potrebi. Svi pojedinci koji unajmljuju računsku snagu dobit će DBC token kao plaćanje. Ovim tokenom će se trgovati putem pametnog ugovora NEO-a. Osim ovoga, mreža održava sav integritet koristeći Delegirani dokaz o udjelu i dokaz o važnosti.

Trenutno lanac DeepBrain želi programerima pružiti jeftinu, jeftinu računsku snagu. Ali žele ga proširiti na više opcija kao što je trgovačka platforma za AI algoritme, modele, podatke itd.

 

 • SingularityNET

Još jedno decentralizirano tržište za projekte temeljene na AI je SingularityNET. Uglavnom su za AI algoritme. Ovdje bi dobavljači mogli ponuditi softverske i hardverske usluge kupcima u zamjenu za kriptovalutu ili bilo koju uslugu AI. Mislim da već znate koliko teško može biti pronaći relevantne AI usluge na tržištu, a da ne spominjemo njihove cijene.

Pomoću SingularityNET-a moći ćete koristiti decentraliziranu platformu i dobiti AI uslugu po potrebi.

Bilo koji programer koji bi dodao AI uslugu na mrežu, platio bi se putem pametnih ugovora i platio u žetonima. Proces usklađivanja kupnje i prodaje objekata za pametne ugovore. To je relativno jednostavno tržište na kojem žele dovesti kupce i prodavače na jedno mjesto.

Trenutno ova tvrtka nudi AGI token, koji je ERC20 token. Svi na mreži uglavnom agenti koriste ovaj token za plaćanje usluga AI. Ali ti tokeni također daju pravo glasa agentu na mreži.

 

 • Golem

Ovo je prilično jedinstvena decentralizirana AI blockchain platforma neuronske mreže. Oni su decentralizirana mreža u kojoj pružaju računalnu uslugu napajanja. Svatko može biti dio mreže bilo da je organizacija ili pojedinačni entitet.

Sustav je sličan Uberu. Ako imate računsku moć da je poštedite, možete je ovdje prodati drugim organizacijama. Mreža je dostupna širom svijeta, što znači da je svatko može koristiti i zaraditi dodatni novac.

Tvrtke koje rade s AI-jem ili blockchainom trebale bi ogromnu količinu računalne snage koju mogu unajmiti odavde.

Golem nudi širok raspon procesorske snage od korisnika; moći ćete iskoristiti snagu osobnog računala do velikih podatkovnih centara. Zato ova platforma može biti najbolji primjer ili AI blockchain u cjelini.

Ali kako će korisnici koji iznajmljuju svoje računske moći biti plaćeni? Jednostavno je. Blockchain mreža temelji se na Ethereumu, tako da mogu pomoći u podmirivanju bilo koje vrste plaćanja, uz pružanje računalnih resursa.

Mrežni token GNT koristi se za bilo koju vrstu plaćanja. Ako želite kupiti računarsku snagu, morat ćete je zatražiti, a zatim ćete automatski postaviti pametni ugovor. Pametni ugovor obradit će plaćanje nakon što završite iznajmljivanje ili kupnju računarske snage.

Dakle, super je jednostavno.

 

 • Korteks

Cortex je decentralizirana platforma s umjetnom inteligencijom koja pokreće mrežu. Bilo koji programer za AI mogao bi prenijeti svoj model, a drugi ljudi mogu pristupiti onima koji plaćaju matične tokene Cortexa.

Oni su otvorenog izvora i za sada nude samo AI modele. Za razliku od drugih tvrtki, one ne pružaju nikakvu računalnu moć za razvoj ili osposobljavanje svoje AI. Svaka tvrtka koja kupi model dobit će aplikaciju za umjetno inteligenciju za strojno učenje i trebala bi je razvijati dalje prema svojim potrebama. Cortex je prikladniji za decentralizirane aplikacije s umjetnom inteligencijom.

Još jedan plus plus je što će ova tvrtka omogućiti korisnicima da prenose svoje decentralizirane AI aplikacije i prodaju ih na mreži.

 

 • SINOM

Ovo je još jedna platforma zasnovana na blockchainu koja nudi decentralizirano računanje magle. Korištenjem SONM-a moći ćete koristiti računsku snagu kao priroda slična magli. Računanje magle zapravo se razlikuje od računalstva u oblaku.

Glavna razlika je decentralizirana priroda. U tipičnim oblačnim uslugama računalnu snagu dobit ćete iz centraliziranog izvora ili podatkovnih centara. Ali u računanju magle moći ćete dobiti iste pogodnosti, ali ne samo iz jednog izvora. Umjesto toga, koristit ćete pojedinačne uređaje za dobivanje usluge.

Ova struktura uistinu rješava problem skalabilnosti i čini sustav distribuiranim. Računanje u magli nudi veću učinkovitost i performanse u usporedbi s tradicionalnom arhitekturom u oblaku.

Dakle, glavna svrha SONM-a je stvoriti otvoreno tržište za računalne resurse. SONM koristi ERC20 token – token temeljen na Ethereumu za podmirivanje plaćanja. Token SNM potiče SONM mrežu.

Na tržištu su pojedinci podijeljeni u skupine – dobavljači i kupci. Dobavljači će osigurati računsku snagu, a kupci će ih kupiti.

SONM koristi značajke pametnog ugovora Ethereum za uspostavljanje ugovora između ove dvije skupine.

 

 • Tatau

Ovo je još jedna distribuirana računalna mreža, ali njihov je glavni fokus na poduzećima. Tatau je platforma zasnovana na blockchainu i koristi AI kako bi došla do nedovoljno korištenih računalnih resursa sa svijeta.

Programeri Tatau smatraju da suvremeni podatkovni centri bazirani na CPU-u nisu dovoljni za promicanje inovativnih izuma budućnosti. Ti centri ne mogu pružiti potrebnu sigurnosnu kopiju za umjetnu inteligenciju, streaming analitiku i video prikaz. Zato Tatau želi riješiti problem usredotočujući se na računsku snagu koja može preuzeti modernu složenu arhitekturu.

Moći ćete obrađivati ​​usluge putem njihove mreže koja se temelji na blockchainu. Tatau je svoju platformu dizajnirao na drugačiji način – obrađuju umjetnu inteligenciju, video renderiranje i koriste snagu GPU-a. Oni također žele kombinirati GPU s održivim izvorima energije za širok spektar industrijske sigurnosne kopije.

Dakle, velika poduzeća mogu koristiti svoju platformu za izradu sigurnosnih kopija svojih viših računalnih tehnologija bez ikakvih problema.

Da bi se dokopao računske snage, kupac bi morao kupiti TATAU token, a zatim ga koristiti za plaćanje dobavljačima.

 

 • iExec

Još jedan sjajan primjer AI blockchaina je iExec – blockchain platforma s tržištem za računalnu snagu. iExec želi stvoriti novu arhitekturu za računalstvo u oblaku. Za rad na mreži ova tvrtka nudi vlastitu kriptovalutu nazvanu “RLC”. RLC je kratica za “Runs on Lots of Computers” što praktički definira cijelu njihovu shemu.

Token je ERC20 token, pa se temelji na blockchain platformi Ethreums. U mreži će se svaki korisnik podijeliti u tri glavne vrste – programer, davatelj usluga i držač tokena. Ovdje su programeri kupci i iznajmit će računsku snagu od dobavljača. Programeri bi morali platiti dobavljaču RLC tokenom.

S druge strane, pružatelji usluga mogli bi dati u zakup svoju računarsku snagu programerima i dobiti zamjenu. Vlasnici tokena na mreži mogli bi koristiti iExecov kanal plaćanja za slanje ili primanje novca.

No, postoji malo razlike s drugim AI blockchain tržištima. Ovdje davatelj može postati tri vrste različitih iznajmljivača električne energije – aplikacija, podaci i poslužitelj. Povrh svega, programeri će također moći razviti CLI i JS na mreži. No kako bi se osiguralo da sustav nema problema s skalabilnošću, svaki se razvoj odvija izvan lanca na decentraliziranom oblaku.

Još jedna zabavna činjenica je da programeri mogu dodati svoju decentraliziranu aplikaciju u iExecovu trgovinu kako bi plasirali svoje nove izume. Dakle, vidite da ova platforma pruža brojne mogućnosti i za programere i za one koji nisu programeri.

 

Poglavlje 5: Sažeti,

Umjetna inteligencija i blockchain dvije su do sada vodeće tehnologije. Dakle, AI Blockchain je jednostavno kombinacija Blockchaina i AI.

Uz ove brojne prepreke na putu AI evolucije blockchain definitivno može u velikoj mjeri poboljšati scenarij. S blockchainom, programeri bi mogli izvoditi mehanizam dubokog učenja bez brige o troškovima.

AI blockchain može ubrzati razvoj superračunala. S blockchainom u kombinaciji, inovacije su sigurno na putu.

AI blockchain može biti sljedeća generacija pionira u tehnološkom svijetu. Teško je reći, kako bi zapravo ispali, ali zasad se nadamo najboljem.

* Izjava o odricanju odgovornosti: Članak se ne smije smatrati i nije namijenjen pružanju investicijskih savjeta. Tvrdnje iznesene u ovom članku ne predstavljaju investicijski savjet i ne bi ih trebale shvatiti kao takve. Istražite sami!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map