Topp 10 högst betalande Blockchain-jobb 2020

Med introduktionen av Bitcoin 2009 av Satoshi Nakamoto fick Blockchain Technology stor uppmärksamhet. Det senaste decenniet har bevittnat den ständiga ökningen av denna revolutionära teknik. För bara några år sedan var människor misstro mot tekniken och ville inte ha något att göra med den. Nu får blockchain-jobb enorm berömmelse i den digitala världen. Efterfrågan är hög och de viktiga kunskaper som behövs har orsakat en betydande lucka på marknaden. Som sådan är löneskalan mycket mer tillfredsställande än andra fält just nu.

I dagens tid blir expertis inom blockchain-teknologin en av de nya färdigheterna. Med alla sektorer som är angelägna om att inte lämnas kvar är behovet av skickliga människor inom blockchain-tekniken stort. Om du letar efter lukrativa blockchain-karriärer måste du också vara medveten om de olika typerna av arbetsgivare. Det finns huvudsakligen fyra typer som kan särskiljas. De är startups, regeringar, stora anläggningar och teknikföretag. Var och en av dessa arbetsgivare investerar en rejäl summa pengar för att få bästa möjliga tjänster.

Anmäl dig nu: Gratis Blockchain Fundamentals Course

Mest populära Blockchain-jobb 2020

Om du är intresserad av idén att utveckla en karriär inom blockchain-området måste du samla mer kunskap om de stora karriärmöjligheterna. Det finns många karriärmöjligheter och positioner som väntar på dig inom området för denna växande teknik. Låt oss ta en titt på de bästa blockchainjobben 2020.

Blockchain jobb

1. Blockchain-utvecklare

Blockchain-utvecklare är ett av de populära blockchainjobben på marknaden. Dessa är i grunden programmerare som anställs för att utveckla applikationer med blockchain-tekniken. Populariteten och den höga positionen innebär att de måste tillhandahålla utmärkta tjänster och ha en intim kunskap om tekniken. Det finns två typer av blockchain-utvecklare – blockchain-programvaruutvecklare och blockchain-utvecklare.

Toppföretag inom finanssektorn, teknikföretag och regeringar kämpar för att anställa de bästa blockchain-utvecklarna. Det finns ett brett utbud av tekniska färdigheter som behövs för att bli utvecklare. Dessa inkluderar en förståelse för hur blockchain fungerar, kryptografi, datastruktur och webbutveckling. Erfarenhet av att arbeta med python, C ++, NET, XML, etc. uppskattas också.

Enligt Glassdoor är genomsnittet blockchain-utvecklarlön är $ 91713 / år.

2. Blockchain-arkitekt

Att vara blockchain-arkitekt betyder att du måste tilldela, designa och ansluta de olika Blockchain-lösningsdelarna. Du måste göra detta med samarbete från andra avdelningar som nätverksadministratörer, IT-drift, utvecklare och UX-designers.

Läs också: Hur man blir Blockchain-arkitekt?

Blockchain-jobbet kräver att intresserade kandidater informeras om den senaste utvecklingen inom blockchain-teknik. De färdigheter som beaktas för detta jobb är – React, CSS, HTML, React, Python, Generic SQL och Node. Erfarenhet av DevOps, datavetenskap och kryptografi är också viktigt. Dessutom är praktisk erfarenhet av utvecklingen av blockchain en bonus.

Enligt Indeed, genomsnittlig lön för en blockchain-lösningsarkitekt är $ 114,763 / år.

3. Blockchain-administratör

Blockchain-administratörer ansvarar för att skapa, utveckla och upprätthålla samordnad verksamhet för alla komponenter i en blockchain-infrastruktur. I första hand måste blockchain-administratörer hantera de bästa funktionerna hos olika blockchain-team för att leverera affärsvärde. Blockchain-administratörer ansvarar också för att övervaka hälsan hos olika tjänster och verktyg som implementeras i en blockchain-infrastruktur.

Blockchain-administratör är ett av de mest eftertraktade blockchain-jobb på nybörjarnivå med krav på lovande färdigheter. Kandidater som strävar efter rollen som blockchainadministratör bör ha omfattande flyt i arbetet med Bitcoin-protokollet, kunskap om högnivåprogrammeringsspråk och skicklighet i att använda Linux / UNIX i samordning. Dessutom behöver blockchain-administratörer en djupgående förståelse och expertis inom nätverksinfrastruktur, virtualisering och nätverkstjänster och protokoll.

Enligt en rapport från ITJobsWatch, genomsnittet lön för en blockchain-administratör är £ 67,500 / år.

4. Blockchain projektledare

Blockchains projektledare ansvarar för att utveckla en anslutning mellan företaget och Blockchain-experter. De måste skildra ett företags behov och se till att experterna förstår kraven. Återigen, när blockchain-proffsen levererar, måste de konvertera de tekniska aspekterna på ett sätt som är förståeligt för företaget.

Kontrollera också: Blockchain Fundamentals Presentation

De välbehövliga färdigheterna för denna typ av blockchain-jobb sträcker sig mycket längre än förståelsen för blockchain-teknik. Kandidaten måste också ha kompetensen hos en vanlig projektledare. En annan viktig aspekt som är viktig är kommunikationsförmåga. Utan effektiva kommunikationsförmågor blir det nästan omöjligt att få de icke-tekniska arbetarna att förstå jobbet de behöver göra.

Enligt en rapport från faktiskt det genomsnittliga blockchain-jobbet lön för en projektledare är $ 106,891 / år.

5. Blockchain UX Designer

Det är blockchain UX Designer att utveckla ett unikt men användarvänligt gränssnitt. UX-designern måste se till att gränssnittet är spännande, enkelt och håller användarna hakade. De flesta nystartade företag, liksom de populära företagen, föredrar lanseringen av blockchain-tekniken med en användarupplevelse som kommer att driva framgången med deras satsning..

De personer som söker dessa blockchain-jobb måste visa kreativitet, tekniska färdigheter och effektiv kunskap om blockchain-tekniken. Endast om de är fullt medvetna om fördelarna kan de arbeta för att göra det känt för alla? Dessutom behövs effektiva kommunikationsförmågor. Det beror på att kandidaten måste arbeta nära med verksamhets-, innehålls- och marknadsavdelningarna.

Enligt rapporten från kryptovalutajobb, den genomsnittliga basen lön för en blockchain UI / UX-designer är $ 107 500 per år.

6. Blockchain Quality Engineer

En blockchain-kvalitetsingenjör måste se till att alla olika områden blockchain och utveckling är av högsta kvalitet. Dessa blockchain-jobb inkluderar manuell testning, automatiseringsramar och tester och instrumentpaneler. Den ansökan som görs måste också testas för fel eller fel. Om någon hittas är det individens plikt att rapportera till berörda avdelningar och se till att den slutliga produkten är felfri.

För att ha en framgångsrik Blockchain-karriär är det viktigt att få de kunskaper som krävs. Kolla in de bästa Blockchain-färdigheterna du måste ha.

De sökande måste ha omfattande kunskaper om blockchain-plattformars arbete. Dessutom är problemlösnings-, kommunikations- och snabbtänkande färdigheter nödvändiga för att utmärka sig i denna jobbposition. Det är ett av de mest betalande blockchainjobben.

Enligt Glassdoor är den genomsnittliga basen lön för en blockchain-kvalitetsingenjör är $ 107 000 – $ 117 000 per år.

7. Blockchain-konsult

Ett av de mest betalande blockchainjobben är blockchain-konsulten. Kärnansvaret innefattar att utforma strategier, skapa lösningar och erbjuda teknisk kunskap. Bedömning och hantering av risker är också en del av arbetsbeskrivningen.

Det finns olika typer av blockchain-jobb inom blockchain-konsulten. Du kan välja den som matchar din skicklighet mest. Tänk på att inneboende kunskap om blockchain-tekniken krävs för varje jobb.

Enligt Glassdoors lönerapport, den genomsnittliga basen lön för en blockchain-konsult är $ 31 794 / år.

8. Blockchain Legal Consultant

Med tillväxten av blockchain-teknik har det blivit viktigt för företag att vara medvetna om det juridiska jargong som är förknippat med det. Detta inkluderar att bilda juridiska partnerskap, ge råd till företagen om struktureringen av kryptovalutaerbjudanden och se över kontrakten. De måste också se till att anläggningen är i överensstämmelse med de finansiella regler som fastställs av ett visst land.

Kraven för dessa blockchain-jobb inkluderar kunskap om de juridiska konsekvenserna av blockchain-teknik, nationens fintech-regler och kommunikationsförmåga. Dessutom är kunskap om smarta kontrakt viktigt.

Enligt rapporter, den genomsnittliga basen lön för en blockchain juridisk konsult är $ 100.000 till $ 190.000 / år.

9. Blockchain-ingenjör

Huvudansvaret för en blockchainingenjör inkluderar att skapa en applikation som återspeglar ett företags tekniska aspekter. Den mest önskade färdigheten som man letar efter i dessa blockchain-jobb är tankesättet att ständigt lära sig och anpassa sig till nya saker.

Kontrollera också: Hur man blir blockchainingenjör

Förutom de tekniska programmeringsfärdigheterna måste individen också vara skicklig i den ekonomiska aspekten av blockchain-teknik. Det inkluderar förståelse av begrepp som utbud och efterfrågan, incitament, etc..

Enligt en lönerapport från faktiskt genomsnittet lön för blockchain ingenjör är $ 70 483 per år.

10. Blockchain-analytiker

Blockchain-analytiker är av två olika typer – affärsanalytiker och riskanalytiker. Affärsanalytikers uppgift är att utveckla effektiva affärsstrategier för blockchain-appen. De ansvarar också för att identifiera områden som behöver förbättras. Dessa blockchain-karriärer har massivt utrymme för tillväxt.

Riskanalytikern måste bedöma de riskfaktorer som är förknippade med blockchain-applikationen. De identifierar de potentiella riskerna och erbjuder effektiva lösningar för att motverka dem. De nödvändiga färdigheter som krävs för positionen som en blockchain-analytiker inkluderar omfattande kunskap om blockchain och expertis inom relaterade tekniska färdigheter.

Enligt en löneundersökning, blockchain-jobbet lön för en riskanalytiker är $ 95050 per år.

Blockchain-jobb: Gör ett val nu

Det här är de bästa blockchainjobben 2020. Det finns dock många fler positioner inom blockchain-branschen som du kan söka. Det beror på den utbildningskvalifikation, skicklighet och erfarenhet du har inom ett visst område. Det är alltid fördelaktigt att hålla utkik efter karriärer på marknader som ständigt växer. Men du måste också bedöma de olika aspekterna av ett visst jobb innan du väljer det.

Med världen blir mer förtrollad av blockchain-tekniken har du chansen att bygga en bra karriär med ett blockchain-jobb. Det räcker att säga; blockchain kommer inte att försvinna eller smula när som helst snart. Som sådan kommer efterfrågan på jobb att förbli hög, tillsammans med en gynnsam löneskala. Dessutom, om du brinner för blockchain-teknik bör du få din blockchain-expertcertifiering och hitta ansträngningarna ännu mer spännande.

Om du är nybörjare måste du börja din resa från grunden. Så vi erbjuder en gratis Blockchain-kurs för dig som hjälper dig att starta din blockchain-karriärresa.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map