The Ultimate Blockchain And Supply Chain Course!

Denne artikkelen tilbyr sammenhengen mellom blockchain og supply chain og snakker om viktigheten og levedyktigheten til blockchain og supply chain kurs på 101 Blockchains.

Etterspørselen etter blockchain og supply chain-kurs steg i været de siste årene. Blockchain er en revolusjonerende teknologi, og viser seg å være verdt det tross alt. I virkeligheten ser leverandørkjedeindustrien ut til å være den perfekte passformen for å utforske blockchain-baserte løsninger.

Blockchain blir kvitt alle problemene med forsyningskjedestyring veldig effektivt. Dermed er store bedrifter allerede dødfaste når de skal vite mer om det. Som et resultat søker mange fagfolk sertifisering av forsyningskjeder for blockchain for å forstå hvordan denne teknologien fungerer og hvordan den kan påvirke forsyningskjeden.

Dermed, hvis du også er på jakt etter blockchain for opplæring i forsyningskjeden, så har du kommet til rett sted.

Meld deg på nå: Enterprise Blockchains and Supply Chain Management Course

Er Supply Chain Industry perfekt?

Før vi begynner, tenker du kanskje, hvorfor skulle du til og med vurdere å endre forretningsmodeller i forsyningskjeden? Det er mange mennesker som ikke en gang vet om de økende problemene denne bransjen møter hvert år. Derfor øker tilfellet for blockchain for supply chain bare dag for dag.

Så uten å kvitte seg med disse problemene, ville det være ekstremt vanskelig å til og med drive inn inntekter i et kontinuerlig tempo.

Blockchain og Supply Chain Course

Men hva er de viktigste problemene i Supply Chain We Face Today?

Globalisering

Globalisering gir opphav til outsourcing av forsyninger fra flere land. Som et resultat blir en forsyningskjede mer kompleks å vedlikeholde. Å innlemme eller holde styr på hver underkjede er ikke så effektivt som det burde være. Dermed er det mange feil i prosessen.

Raske endringer i markedet

Å legge til funksjoner til eksisterende og forutsi hva forbrukeren ønsker er en hektisk jobb. Ettersom markedet endrer seg raskt, blir det vanskeligere å forutsi noe. Dessuten er vår typiske modell ikke utstyrt til å forutsi visse markedsanalyser også.


Overholdelse og kvalitet

I forsyningskjedeprosessen ønsker forbrukerne alltid produkter av høy kvalitet til lavere prispunkter. Dermed føler bedriftene et kontinuerlig press for å bevare kvaliteten til en lavere pris. Men byrden av arbeidet øker snart med økende krav, og som et resultat avtar kvaliteten på produktene.

Mangel på gjennomsiktighet

I virkeligheten vet ingen kunder egentlig originaliteten til produktene de kjøper hver dag. Mer, det er ikke engang en måte å vite sikkert om et produkt er autentisk eller ikke. Dermed gir det opphav til falske produkter og misnøye hos kundene.

Lær mer om hvordan mangel på åpenhet er et av problemene blockchain løser.

Korrupsjon

Korrupt er et av de ledende problemene som leverandørkjeden ikke kan håndtere alene. I utgangspunktet krever det at hver enkelt person utfører sine plikter ærlig. Men det virkelige scenariet snakker noe annet.

Ettersom folk lett kan endre verdier i eldre nettverk, øker en liten endring mer tap for bedriftene.

Høye kostnader

Bedrifter står overfor høye kostnadsproblemer i hver forsyningskjedesyklus. De fire kostnadstypene kan oppnå et stort tap for et selskap på sikt. I utgangspunktet kan lagerkostnader, kvalitetskostnader, transportkostnader og anskaffelseskostnader ta sitt toll på et nytt selskap når som helst.

Relativt treg

Hele prosessen eller systemet med supply chain management er fortsatt basert på eldre nettverk, som er relativt tregt. Dermed er det mer utsatt for problemer og gir opphav til tapte inntekter på grunn av feil.

Mer, det tar opptil 3-5 virkedager å fullføre en transaksjon gjennom typiske kanaler. Kort fortalt forsinker det hele prosessen og gjør den ineffektiv. Dette er en av hovedideene for bruk av blockchain i forsyningskjeden.

Dårlig kundeservice

Forsyningskjedeprosessen inkluderer også kundeservice. Det handler ikke bare om produktene. Dermed, uten riktig kundeservice på endepunktet, blir det vanskeligere å bygge merkevareverdi i markedet.

I dag klarer ikke selskaper å tilfredsstille forbrukerne i dag. Derfor mister du sakte merkevaren i markedet.

Løsningen er – Blockchain!

Blockchain er den primære løsningen på dette enorme rotet. Som du allerede kan se, trenger forsyningskjedebransjene et oppgradert system for å takle disse problemene. Og det er her blockchain gjør oppføringen.

Blockchain kan virkelig ha nytte og kvitte seg med alle bryderiene i denne bransjen. Det kan strømlinjeforme prosessene sammen med gjennomsiktighet. Det kan også spore alt i sanntid, behandle transaksjonene raskere.

Så som du kan se, er blockchain den viktigste løsningen på alle problemene dine.

Men du kan ikke bruke blockchain i systemet ditt før du helt forstår hvordan det faktisk påvirker bransjen.

Så, for å lære om det, må du ta et sertifiseringskurs for forsyningskjeden i blockchain. Egentlig vil et sertifiseringskurs for blockchain supply chain hjelpe deg med å evaluere den virkelige verdien av blockchain i forsyningskjeden.

Mer, de fleste av disse kursene har også blockchain for trening i forsyningskjeden.

Les mer: Liste over topp 50 selskaper som bruker Blockchain Technology

Hvorfor ta Blockchain And Supply Chain Certification Course?

Et sertifiseringskurs for blockchain og supply chain vil hjelpe deg å lære om den underliggende arkitekturen til blockchain-teknologi. Uten å vite hva denne nye teknologien er og hvordan den fungerer, kan du ikke innlemme den i systemet ditt.

Men ikke bekymre deg, vi har den perfekte løsningen for alle dine bekymringer. Her på 101Blockchains tilbyr vi en blockchain- og supply chain-kurs bare for din skyld. Kurset vårt vil gi riktig mengde blockchain for trening i forsyningskjeden du trenger.

Så la oss sjekke hva slags verdi vi tilbyr for øyeblikket.

Våre Enterprise Blockchains og Supply Chain Management Course

Kursets varighet

101 Blockchains Enterprise Blockchain og Supply Chain Management kurs er effektivt designet på en måte som hjelper deg å lære om blockchain i forsyningskjeden på en enkel måte. Kurset vårt tar deg bare en måned å lære om det.

I utgangspunktet har vi delt opp hele blockchain- og supply chain management-kurset i 4 uker.

I hver uke er alt du trenger 3-4 timer av tiden din. Åpenbart er alt online. Så du kan velge å registrere deg når som helst!

En annen flott funksjon er at vi tilbyr en fleksibel læringsplan. Det betyr at du kan lære i ditt eget tempo. Selv om du ikke har fritid på 3-4 timer hver uke, kan du stoppe kurset når som helst.

Blockchain og supply chain management kurs kan definitivt hjelpe deg med å lære blockchain-prosessen i supply chain.

Meld deg på forsyningskjeden og blockchain-kurs hvis du –

 • Kjører bedriftens virksomhet
 • Ønsker å innlemme blockchain i bedriftens forretningsprosesser
 • Ønsker å øke din blockchain profesjonelle ferdigheter
 • Er ivrige etter å tjene på blockchain er transformasjon av forsyningskjeden

Som du kan se, kan tilbudene fra dette kurset hjelpe deg med bedriftens forretningsstrategi for blockchain.

Blockchain In Supply Chain Course Overview

Blockchain og supply chain management kurset er spesielt designet for fagpersoner som ønsker å lære om det praktiske synspunktet med blockchain i forsyningskjeden..

Mer, dykk kurset også dypere inn i hvordan bedriftens forsyningskjede blir påvirket av blockchain.

Som du allerede vet nå, forstyrrer blockchain allerede de typiske forsyningskjedemodellene. Hvis du dømmer etter hvordan det dukker opp, uten å integrere blockchain, kan du ikke forvente å overleve forstyrrelsen.

Så, å lære om den digitale transformasjonen i dette blockchain- og supply chain management-kurset er veldig viktig.

Uansett vil vårt blockchain- og SCM-kurs også gjøre deg kjent med forsyningskjedeprosessen. Men du trenger veiledning fra kursene våre for å fullt ut utvikle en vellykket blockchain-løsning.

Tilsvarende vil programvareleverandører og konsulenter også ha stor nytte av vårt blockchain- og supply chain-kurs. Dette kurset vil hjelpe deg å bli dyktig nok til å forstå den underliggende blockchain-arkitekturen. I tillegg lærer du hvordan du identifiserer funksjonene som passer for enhver klients behov.

Er du ikke klar til å forplikte deg ennå? Du kan alltid prøve vårt gratis Enterprise Blockchain Fundamentals Course.

Hva du får i vårt Blockchain and Supply Chain Course

Vårt blockchain- og supply chain-kurs tilbyr konsulenter, konsernledere, programvareutviklere alle nødvendige verktøy for å bedre forstå det overordnede konseptet.

Videre kan du gjenkjenne hvilke deler av forsyningskjeden som kan dra nytte av eksisterende blockchain-applikasjoner for bedrifter.

Blockchain- og supply chain-kurset vil dekke følgende emner –

 • Grunnleggende om styring av forsyningskjeden
 • Hvordan du kan skape verdier ved hjelp av supply chain management
 • Nåværende virksomhet blockchain-løsninger i forsyningskjeden
 • Real-world og mulig blockchain supply chain bruk tilfeller
 • Hvordan du kan integrere blockchain-applikasjoner for bedrifter i din forsyningskjedemodell

Les mer: Hvordan implementere Blockchain for å styrke virksomheten din?

101Blockchains er mer enn nok til å utstyre deg med all teknisk kunnskap i blockchain for opplæring i forsyningskjeden. Mer, så vil vi også forberede deg på å håndtere alle de virkelige spørsmålene i denne bransjen også.

Kombinasjonen er mer enn effektiv for å kvalifisere deg til en digital transformasjon av blockchain.

Så vi vil foreslå at du registrerer deg på kurset vårt akkurat nå og forbereder deg på revolusjonen så snart du kan.

Meld deg på nå: Certified Enterprise Blockchain Professional (CEBP) kurs

Hva Supply Chain og Blockchain Course inneholder?

Vi delte hele kurset vårt inn i 4 forskjellige moduler, der hver modul inneholder kapitler om emnet. Når du går gjennom modulene en etter en, vil du forstå at distribuert hovedboksteknologi vil skjerpe seg.

Så sørg for å følge riktig rekkefølge og ikke hopp over noen moduler eller leksjoner. I virkeligheten, hvis du hopper til de siste modulene i stedet for å gå gjennom de første, vil du finne det vanskelig å forstå.

Uansett, la oss sjekke materialet i denne forsyningskjeden og blockchain-kurset.

Modul-1: Grunnleggende om supply chain management

Den aller første modulen i vårt forsyningskjede- og blockchain-kurs vil gjøre deg kjent med forretningsprosedyrene i forsyningskjeden. I tillegg vil det dekke bransjeeksempler som hjelper deg å forstå ansvaret og rollene du måtte ha for å delta som leder.

I virkeligheten er denne modulen ekstremt viktig for alle som søker jobbmuligheter i denne bransjen. Da det vil hjelpe deg å lære om ansvaret, må du kanskje spille i et bedriftsmiljø.

Når du har fullført den første modulen i forsyningskjeden og blockchain-kurset, er du klar til å forstå neste modul.

Det vil ha –

 • Kapittel 1: Hva er forsyningskjeden?
 • Kapittel 2: Jobbansvar for leverandørleder

Modul-2: Hvordan supply chain management er ansvarlig for verdiskaping

Når du er ferdig med denne modulen, kan du endelig sette pris på prosessen med å skape verdier i forretningsprosesser i bedriften ved hjelp av forsyningskjeden. Videre vil denne modulen også inneholde flere SCM-lister som inneholder nøkkelverdiene.

I tillegg vil du også få et praktisk verktøy for å evaluere hvordan du kan måle verdien av ledelse i Kina.

I utgangspunktet vil modulen i denne blockchain i forsyningskjedekurset dekke –

 • Kapittel 1: Arbeidskapital og bedriftsverdi
 • Kapittel 2: Hvordan måle SCM-løsningen din ved hjelp av økonomisk verdiøkende eller EVA-modell
 • Kapittel 3: Ledelse av forsyningskjeden som påvirker arbeidskapitalen

Modul-3: Virkelige eksempler på Blockchain for tilfeller med bruk av forsyningskjeder

Den tredje modulen i vår blockchain i supply chain kurs vil starte med en oversikt over SCM flow dynamics. Med dette kan du kategorisere virksomhetens blockchain-applikasjon effektivt.

Den beste delen om denne modulen er at du får mange eksempler på bruk i virkeligheten i flere sektorer av supply chain og blockchain.

Så det vil sikkert hjelpe deg med å skissere prosjektideene dine mer effektivt også.

I 101Blockchains søker vi kontinuerlig etter reelle eksempler som kan hjelpe deg med din virksomhet blockchain adopsjon. Dermed får du alltid oppdatert innhold fra oss når som helst.

Modulen i vår blockchain i forsyningskjedekurs vil dekke –

 • Kapittel-1: Virkning av blockchain i forsyningskjeden
 • Kapittel 2: Ekte eksempler på enterprise blockchain for brukssaker i forsyningskjeden

Modul-4: Blockchain In Supply Chain Implementation

Dette er den siste modulen i vår blockchain i kurs i forsyningskjeden. I denne får du en mal som vil evaluere prosessen med forsyningskjeden i blockchain. Videre er verktøyet nyttig i å prioritere visse funksjoner i bedriftens blockchain-løsninger.

Så når du først har fått verktøyet og lærer deg å bruke det, vil du finne det lettere å kartlegge strategien din for blockchain digital transformasjon.

Bonusmateriale

Mal for kartlegging av forsyningskjedeprosessen vs. Dette er en handlingsbar mal som gir den perfekte vurderingen av hvilken prosess som skal bruke enterprise blockchain-integrering i ditt forsyningskjedeprosjekt.

Du vil ha muligheter til å velge og gi dine innganger. Etter det vil modellen presentere forretningseffekten av transformasjonsløsningen din. Mer, du kan også lære hvor vanskelig det kan bli å implementere i ditt nåværende selskapsscenario.

Så basert på disse resultatene, kan du komme med den perfekte planen.

Inkludert bonusmateriale

Eksklusive intervjuer

Få tilgang til eksklusive intervjuer med verdens førende blockchain-fagpersoner og eksperter.

Handlingsbar mal

Bruk den handlingsmalen for å utmerke deg i løsningen på mange måter.

Personlig veiledning

Få vår førsteklasses støtte, e-postveiledning og ukentlige treningsregneark når du registrerer deg for kurset.

Les mer:Blockchain Implementation Guide: Empower Your Business

Hvem er egnet til å gå kursen vår??

Kurset er spesielt designet for å hjelpe deg med å lære blockchain i forsyningskjeden for fagpersoner i industrien, konsulenter, toppledere, bedriftsledere og så videre. Med dette kurset kan du forvente å forstå blockchain-teknologien og dens innvirkning på forsyningskjeden.

Hvis du er –

 • Forretningsanalytiker
 • Bedriftsleder
 • Rådgiver
 • Beslutningstaker
 • Markedsføringsspesialist
 • Innovasjonssjef
 • Program- og produktsjef
 • Industri Profesjonell
 • Gründer

Da er du egnet til å ta kurset vårt. I utgangspunktet er alle som er dypt interessert i blockchain-teknologi i forsyningskjeden, kvalifisert til å ta kurset vårt. I tillegg sørget vi for at du vil bli bedre hvis du følger en karriere i denne banen.

Meld deg på nå:Enterprise Blockchains and Supply Chain Management Course

Inkluderer det en sertifisering?

Dessverre tilbyr vi ikke en blockchain supply chain-sertifisering for dette kurset per nå. Vi jobber imidlertid med det. Hvis det er ditt primære mål å få en sertifisering i dette emnet, foreslår vi at du sjekker ut vårt Certified Enterprise Blockchain Professional (CEBP) kurs.

I det kurset dekket vi også supply chain management og blockchain. Videre vil det kurset også gi deg en sertifisering.

Det vil ikke nødvendigvis være en sertifisering av blockchain-forsyningskjeden. Du kan imidlertid presentere denne sertifiseringen for firmaet ditt som sikkerhetskopierer din ekspertise innen dette feltet.

Uansett vil vi forhåpentligvis introdusere en blockchain og supply chain-sertifisering i fremtiden. Så inntil da vil vi anbefale deg å sjekke ut alle kursene våre.

Ofte stilte spørsmål om kurset vårt

FAQ-1: Kan noen registrere seg for dette kurset?

Det er et stort ja! Kurset vårt er åpent for enhver form for profesjonell eller ekspert der ute som ønsker å forstå virksomhetens blockchain-prosess og hvordan den påvirker leverandørkjedens sektorer.

Kurset er spesielt utviklet for å hjelpe deg med å lære blockchain i forsyningskjeden for fagpersoner i industrien, konsulenter, toppledere, bedriftsledere og så videre..

FAQ-2: Vil jeg samhandle med teamet?

Ja absolutt! Vi tror at en student kan ha stor nytte og fjerne eventuelle spørsmål de har i hodet hvis de kommuniserer med teamet vårt. Så vi sørger for at teamet vårt er her for å gi deg full støtte og svare på alle spørsmålene dine.

Dette er noe som resten av kursene der ute mangler enormt. Mer, det beste er at du får tilgang til læringsforaene våre og også samhandler med andre studenter.

FAQ-3: Hvordan er kurset bygget?

Vi designet dette kurset for å ta fire uker å fullføre. I hver økt må du investere 3-4 timer! Så om 16 timer kan du faktisk fullføre kurset vårt. Det kan imidlertid ta mer tid hvis du ikke kan spare 3-4 timer hver uke.

FAQ-4: Hvorfor skal jeg ta dette kurset fra 101Blockchains?

I virkeligheten skiller kursene våre seg fra resten der ute. Først og fremst har vi en tendens til å fokusere kursene våre bare på å koble blockchain med forretningsprosesser, da omfanget for blockchain for enterprise-scenariet er imponerende. Dessverre er det ikke mange kurs der ute som gjør det.

Som et resultat kan du bli dyktig i et teknisk aspekt, men når det gjelder et forretningsperspektiv, vil du mangle stor tid. Så det blir vanskelig for deg å lede et prosjekt fra et forretningsmessig synspunkt når du er i et bedriftsmiljø.

Men hvis du melder deg på kursene våre, kan du enkelt lage en forbindelse mellom de to bransjene – blockchain og supply chain.

For det andre oppdaterer vi kursene våre oftere og sørger for at all informasjonen i leksjonene er relevant for gjeldende scenarier.

Til slutt er kursene våre ikke bare for ansatte, men også for arbeidsgivere. Med vår solide veiledning kan du også bli en blockchain-ekspert på kort tid.

Til slutt

Supply chain management sektor håndterer mange problemer, men med svært begrensede løsninger. Her kan blockchain i forsyningskjeden bli neste skrittbrett for menneskeheten. I virkeligheten har blockchain eksistert i ganske lang tid nå, og det påvirker allerede leverandørkjedeindustrien i massiv hastighet.

Så den mulige løsningen for deg er å registrere deg for et blockchain- og supply chain-sertifiseringskurs før det også forstyrrer bedriften din. Det er på høy tid for deg å endre forretningsmodellene dine og få blockchain for opplæring i forsyningskjeden. Og med kurset vårt, kan du nå gjøre det mer uanstrengt.

Så sørg for å sjekke ut det mest omfattende Blockchain and Supply Chain Course online.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map