The Ultimate Blockchain And Supply Chain Course!

Den här artikeln erbjuder korrelationen mellan blockchain och supply chain och talar om vikten och livskraften för blockchain- och supply chain-kursen på 101 Blockchains.

Efterfrågan på blockchain- och leveranskedjekurs steg kraftigt under de senaste åren. Blockchain är en revolutionerande teknik och visar sig vara värt det trots allt. I verkligheten verkar leverantörskedjan vara den perfekta passformen för att utforska blockchain-baserade lösningar.

Blockchain råkar bli av med alla problem med hantering av försörjningskedjan mycket effektivt. Således är stora företag redan döda att veta mer om det. Som ett resultat söker många yrkesverksamma certifiering av blockchain supply chain för att förstå hur denna teknik fungerar och hur den kan påverka leveranskedjan.

Således, om du också är på jakt efter blockchain för utbildning i försörjningskedjan, har du kommit till rätt ställe.

Anmäl dig nu: Enterprise Blockchains och Supply Chain Management Course

Är leveranskedjan perfekt?

Innan vi börjar kanske du tänker, varför bör du överväga att ändra leverantörskedjans affärsmodeller i första hand? Det finns många människor som inte ens känner till de ökande problem som denna bransch står inför varje år. Därför ökar fallet för blockchain för försörjningskedjan bara dag för dag.

Så utan att bli av med dessa problem skulle det vara extremt svårt att till och med driva in intäkter i kontinuerlig takt.

Men vad är nyckelfrågorna i Supply Chain vi möter idag?

Globalisering

Globaliseringen ger upphov till outsourcing av leveranser från flera länder. Som ett resultat blir en försörjningskedja mer komplex att underhålla. Att integrera eller hålla koll på varje underkedja är inte så effektivt som det borde vara. Det finns alltså många fel i processen.

Snabba förändringar på marknaden

Att lägga till funktioner till befintliga och förutse vad konsumenten vill är ett hektiskt jobb. När marknaden förändras snabbt blir det svårare att förutsäga någonting. Vår typiska modell är inte heller utrustad för att förutsäga vissa marknadsanalyser.

Överensstämmelse och kvalitet

I leveranskedjeprocessen vill konsumenter alltid ha högkvalitativa produkter till lägre prissättningspunkter. Således känner företagen konstant tryck för att bevara sin kvalitet till ett lägre pris. Men arbetets börda ökar snart med ökande krav, och som ett resultat minskar kvaliteten på produkterna.

Brist på öppenhet

I själva verket vet ingen kund faktiskt originaliteten hos de produkter de köper varje dag. Mer, det finns inte ens ett sätt att säkert veta om en produkt är äkta eller inte. Således ger det upphov till förfalskade produkter och kundnöjdhet.

Läs mer om hur brist på transparens är ett av problemen blockchain löser.

Korruption

Korruption är en av de ledande frågorna som försörjningskedjan inte kan hantera på egen hand. I grund och botten kräver det att varje enskild person utför sina uppgifter ärligt. Men det verkliga scenariot talar annars.

Eftersom människor enkelt kan ändra värden i äldre nätverk, ökar en liten förändring mer förlust för företagen.

Höga kostnader

Företagen står inför höga kostnadsproblem i varje leveranskedjecykel. De fyra typerna av kostnader kan på lång sikt uppgå till en stor förlust för ett företag. I grund och botten kan lagerkostnader, kvalitetskostnader, transportkostnader och upphandlingskostnader ta sitt väder för ett nytt företag varje dag.

Relativt långsam

Hela processen eller systemet för hantering av försörjningskedjan bygger fortfarande på äldre nätverk, vilket är relativt långsamt. Således är det mer benäget för problem och ger upphov till förlorade intäkter på grund av fel.

Mer än att slutföra en transaktion genom typiska kanaler tar upp till 3-5 arbetsdagar. Kort sagt, det fördröjer hela processen vilket gör den ineffektiv. Detta är en av kärnidéerna för att använda blockchain i leveranskedjan.

Dålig kundservice

Leveranskedjeprocessen inkluderar också kundtjänster. Det handlar inte bara om produkterna. Således, utan rätt kundservice vid slutpunkten, blir det svårare att bygga varumärkesvärde på marknaden.

I grund och botten, idag, misslyckas företag med att tillfredsställa sina konsumenter. Därför sakta förlora sin varumärkesnärvaro på marknaden.

Lösningen är – Blockchain!

Blockchain är den primära lösningen på denna massiva röra. Som du redan kan se behöver försörjningskedjan ett uppgraderat system för att hantera dessa problem. Och det är här blockchain gör posten.

Blockchain kan verkligen dra nytta av och bli av med alla bråk i branschen. Det kan effektivisera processerna tillsammans med öppenhet. Det kan också spåra allt i realtid, behandla transaktionerna snabbare.

Så som du kan se är blockchain den viktigaste lösningen på alla dina problem.

Men du kan inte använda blockchain i ditt system förrän du förstår hur det faktiskt påverkar branschen.

Så, för att lära dig mer om det, måste du ta en blockchain-certifieringskurs för försörjningskedjan. Egentligen kommer en certifieringskurs för blockchain supply chain-certifiering att hjälpa dig att utvärdera det verkliga värdet av blockchain i leveranskedjan.

Mer, de flesta av dessa kurser har också blockchain för utbildning i försörjningskedjan.

Läs mer: Lista över 50 företag som använder Blockchain-teknik

Varför ta Blockchain and Supply Chain Certification Course?

En blockchain- och supply chain-certifieringskurs hjälper dig att lära dig mer om den underliggande arkitekturen för blockchain-teknik. Utan att veta vad den här nya tekniken är och hur den fungerar kan du inte integrera den i ditt system.

Men oroa dig inte, vi har den perfekta lösningen för alla dina bekymmer. Här på 101Blockchains erbjuder vi en blockchain- och supply chain-kurs bara för din skull. Vår kurs ger dig rätt mängd blockchain för utbildning i supply chain som du behöver.

Så låt oss kolla vilken typ av värde vi erbjuder just nu.

Våra Enterprise Blockchains och Supply Chain Management Course

Kursens varaktighet

101 Blockchains Enterprise Blockchain and Supply Chain Management-kursen är effektivt utformad på ett sätt som hjälper dig att lära dig mer om blockchain i leveranskedjan på ett enkelt sätt. Vår kurs tar dig bara en månad att lära dig mer.

I grund och botten har vi delat upp hela blockchain- och supply chain management-kursen i fyra veckor.

I varje vecka är allt du behöver 3-4 timmar av din tid. Självklart är allt online. Så du kan välja att registrera dig när du vill!

En annan bra funktion är att vi erbjuder en flexibel inlärningsplan. Det betyder att du kan lära dig i din egen takt. Även om du inte har ledig tid på 3-4 timmar varje vecka kan du pausa kursen när som helst.

Blockchain och supply chain management kurs kan definitivt hjälpa dig att lära dig blockchain-processen i supply chain.

Anmäl dig till leveranskedjan och blockchain-kursen om du –

 • Driver företagets verksamhet
 • Vill du integrera blockchain i företagets affärsprocesser
 • Vill du öka din professionella kompetens inom blockchain
 • Är ivriga att tjäna pengar på blockchain är transformation av försörjningskedjan

Som du kan se kan erbjudanden från den här kursen hjälpa dig med ditt företags blockchain-affärsstrategi.

Blockchain In Supply Chain Course Overview

Blockchain- och supply chain management-kursen är speciellt utformad för yrkesverksamma som vill lära sig mer om den praktiska synen på blockchain i leveranskedjan..

Mer än så dyker kursen också djupare in i hur företagskedjan påverkas av blockchain.

Som du redan vet, stör blockchain redan de typiska leverantörskedjemodellerna. Att döma av hur det växer fram utan att integrera blockchain kan du inte heller förvänta dig att överleva störningen.

Så det är mycket viktigt att lära sig om den digitala omvandlingen i denna blockchain- och supply chain management-kurs.

Hur som helst kommer vår blockchain- och SCM-kurs också att bekanta dig med leveranskedjeprocessen. Men du behöver vägledning från våra kurser för att fullt ut utveckla en framgångsrik blockchain-lösning.

På samma sätt kommer mjukvaruleverantörer och konsulter också att dra mycket nytta av vår blockchain- och supply chain-kurs. Denna kurs hjälper dig att bli tillräckligt skicklig för att förstå den underliggande blockchain-arkitekturen. Dessutom lär du dig att identifiera de funktioner som passar alla kunders behov.

Inte redo att begå ännu? Du kan alltid prova vår gratis Enterprise Blockchain Fundamentals Course.

Vad du får i vår Blockchain- och Supply Chain-kurs

Vår blockchain- och supply chain-kurs erbjuder konsulter, företagsledare, mjukvaruutvecklare alla nödvändiga verktyg för att bättre förstå det övergripande konceptet.

Dessutom kan du känna igen vilka delar av leveranskedjan som kan dra nytta av befintliga blockchain-applikationer för företag.

Blockchain- och supply chain-kursen kommer att täcka följande ämnen –

 • Grunderna för hantering av försörjningskedjan
 • Hur du kan skapa värde med hjälp av supply chain management
 • Nuvarande blockchain-lösningar för företag i leveranskedjan
 • Verkliga och eventuella blockchain-leverantörskedjor
 • Hur du kan integrera blockchain-applikationer för företag i din leverantörskedjemodell

Läs mer: Hur man implementerar Blockchain för att stärka ditt företag?

101Blockchains är mer än tillräckligt för att förse dig med all teknisk kunskap i din blockchain för utbildning i supply chain. Mer så kommer vi också att förbereda dig för att hantera alla verkliga frågor i denna bransch.

Kombinationen är mer än effektiv för att kvalificera dig för en företags blockchain digital transformation.

Så vi föreslår att du anmäler dig till vår kurs just nu och förbereder dig för revolutionen så snart du kan.

Anmäl dig nu: Certified Enterprise Blockchain Professional (CEBP) -kurs

Vad Supply Chain och Blockchain Course innehåller?

Vi delade upp hela vår kurs i fyra olika moduler, där varje modul innehåller kapitel om ämnet. När du går igenom modulerna en efter en förstår du att distribuerad huvudteknik kommer att skärpas.

Så se till att följa rätt ordning och hoppa inte över några moduler eller lektioner. I verkligheten, om du hoppar till de sista modulerna istället för att gå igenom de första kommer du att ha svårt att förstå.

Hur som helst, låt oss kolla in materialet i denna försörjningskedja och blockchain-kursen.

Modul-1: Grunderna i Supply Chain Management

Den allra första modulen i vår supply chain- och blockchain-kurs kommer att bekanta dig med leverantörskedjans affärsprocedurer. Dessutom kommer det att täcka branschexempel som hjälper dig att förstå de ansvarsområden och roller som du kan behöva delta som chef.

I själva verket är den här modulen oerhört avgörande för alla som söker jobb i denna bransch. Eftersom det hjälper dig att lära dig mer om ansvarsområdena kan du behöva spela i en företagsmiljö.

När du har slutfört den första modulen i vår supply chain- och blockchain-kurs är du redo att förstå nästa modul.

Det kommer att ha –

 • Kapitel-1: Vad är försörjningskedjan?
 • Kapitel 2: Ansvar för supply chain manager

Modul-2: Hur Supply Chain Management är ansvarigt för värdeskapande

När du är klar med den här modulen kan du äntligen uppskatta processen att skapa värde i företagets affärsprocesser med hjälp av leveranskedjan. Dessutom kommer den här modulen också att innehålla ytterligare SCM-listor som innehåller nyckelvärdena.

Mer så får du också ett praktiskt verktyg för att utvärdera hur du kan mäta tillgången på porslinhantering i ditt företag.

I grund och botten kommer modulen i denna blockchain i supply chain-kursen att täcka –

 • Kapitel 1: Rörelsekapital och företagsvärde
 • Kapitel-2: Hur du mäter din SCM-lösning med hjälp av ekonomiskt mervärde eller EVA-modell
 • Kapitel-3: Supply chain management som påverkar rörelsekapitalet

Modul-3: Exempel på verkliga världen av Blockchain för användning i försörjningskedjor

Den tredje modulen i vår blockchain i supply chain-kurs börjar med en översikt över SCM-flödesdynamik. Med detta kan du kategorisera företagets blockchain-applikation effektivt.

Det bästa med den här modulen är att du får många exempel på verkliga användningsfall i flera sektorer av supply chain och blockchain.

Så det kommer säkert att hjälpa dig att beskriva dina projektidéer också mer effektivt.

I 101Blockchains söker vi ständigt efter riktiga exempel som kan hjälpa dig med ditt företag blockchain-antagande. Således får du alltid uppdaterat innehåll från oss när som helst.

Modulen i vår blockchain i supply chain-kursen kommer att täcka –

 • Kapitel-1: Blockkedjans inverkan på leveranskedjans flöden
 • Kapitel-2: Verkliga exempel på företagskedjekedja för användningsfall i försörjningskedjan

Modul-4: Blockchain In Supply Chain Implementation

Detta är den sista modulen i vår blockchain i kursen för leveranskedjan. I den här får du en mall som utvärderar processen för leveranskedjan i blockchain. Dessutom hjälper verktyget att prioritera vissa funktioner i företagets blockchain-lösningar.

Så när du väl har fått verktyget och lär dig att använda det blir det lättare att kartlägga din strategi för blockchain digital transformation.

Bonusmaterial

Mall för kartläggning av försörjningskedjeprocessen kontra företagets blockchain. Detta är en handlingsbar mall som ger en perfekt bedömning av vilken process som ska använda företagets blockchain-integration i ditt försörjningskedjeprojekt.

Du kommer att ha alternativ att välja och ge dina ingångar. Efter det kommer modellen att presentera affärseffekten av din transformationslösning. Mer så kan du också lära dig hur svårt det kan bli att implementera i ditt nuvarande företagsscenario.

Så baserat på dessa resultat kan du komma med den perfekta planen.

Inkluderat bonusmaterial

Exklusiva intervjuer

Få tillgång till exklusiva intervjuer med världens främsta blockchain-proffs och experter.

Handlingsbar mall

Använd den handlingsbara mallen för att utmärka dig i din lösning på många sätt.

Personlig vägledning

Få vår premiumsupport, e-postvägledning och vårt kalkylblad varje vecka när du anmäler dig till kursen.

Läs mer: Blockchain Implementation Guide: Empower Your Business

Vem är lämplig för att gå vår kurs?

Kursen är speciellt utformad för att lära sig blockchain för supply chain för branschpersonal, konsulter, seniorchefer, företagsledare och så vidare. Med den här kursen kan du förvänta dig att förstå blockchain-tekniken och dess inverkan på försörjningskedjan.

Om du är –

 • Affärsanalytiker
 • Affärsledare
 • Rådgivare
 • Beslutstagare
 • Marknadsförings specialist
 • Innovationschef
 • Program- och produktchef
 • Industri Professionell
 • Entreprenör

Då är du lämplig för att ta vår kurs. I grund och botten kan alla som är djupt intresserade av blockchain-teknik i försörjningskedjan delta i vår kurs. Mer så vi såg till att du kommer att klara dig om du bedriver en karriär på den här vägen.

 Anmäl dig nu: Enterprise Blockchains och Supply Chain Management Course

Inkluderar det en certifiering?

Tyvärr erbjuder vi inte en blockchain-leveranskedjecertifiering för den här kursen för närvarande. Men vi arbetar på det. Om du får en certifiering i detta ämne är ditt främsta mål, föreslår vi att du tittar på vår Certified Enterprise Blockchain Professional (CEBP) -kurs.

Under den kursen täckte vi också supply chain management och blockchain. Dessutom kommer den kursen att erbjuda dig också en certifiering.

Det kommer inte nödvändigtvis att vara en leverantörskedjecertifiering för blockchain. Du kan dock visa upp denna certifiering för ditt företag som säkerhetskopierar din expertis inom detta område.

Hur som helst kommer vi förhoppningsvis att införa en blockchain- och supply chain-certifiering i framtiden. Så tills dess rekommenderar vi dig att kolla in alla våra kurser.

Vanliga frågor om vår kurs

FAQ-1: Kan någon anmäla sig till den här kursen?

Det är ett stort ja! Vår kurs är öppen för alla typer av professionella eller experter där ute som vill förstå företagets blockchain-process och hur den påverkar försörjningskedjasektorerna.

Kursen är speciellt utformad för att hjälpa till att lära sig blockchain i supply chain för branschpersonal, konsulter, seniorchefer, företagsledare och så vidare.

FAQ-2: Kommer jag att interagera med teamet?

Ja absolut! Vi tror att en student kan dra mycket nytta och ta bort eventuella frågor de har i sinnet om de interagerar med vårt team. Så vi ser till att vårt team är här för att ge dig fullt stöd och svara på alla dina frågor med glädje.

Det här är något som resten av banorna där ute saknar oerhört. Mer, det bästa är att du får tillgång till våra lärande forum och interagerar med andra studenter också.

FAQ-3: Hur är banan uppbyggd?

Vi utformade den här kursen för att ta fyra veckor att genomföra. I varje session måste du investera 3-4 timmar! Så på 16 timmar kan du faktiskt avsluta vår kurs. Det kan dock ta mer tid om du inte kan spara 3-4 timmar varje vecka.

FAQ-4: Varför ska jag ta den här kursen från 101Blockchains?

I själva verket skiljer sig våra kurser från resten där ute. Först och främst tenderar vi att fokusera våra kurser enbart på att koppla blockchain till företagets affärsprocesser eftersom omfattningar för blockchain för företagsscenario är imponerande. Tyvärr är det inte många kurser där ute som gör det.

Som ett resultat kan du bli skicklig i en teknisk aspekt, men när det gäller ett affärsperspektiv kommer du att sakna stor tid. Så det blir svårt för dig att leda ett projekt ur affärssynpunkt när du befinner dig i en företagsmiljö.

Men om du anmäler dig till våra kurser kan du enkelt skapa en koppling mellan de två branscherna – blockchain och supply chain.

För det andra uppdaterar vi våra kurser oftare och ser till att all information i lektionerna är relevant för de aktuella scenarierna.

Slutligen är våra kurser inte bara för anställda utan också för arbetsgivare. Med vår gedigna vägledning kan du också bli blockchain-expert på nolltid.

I slutet

Försörjningskedjan hanterar många frågor, men med mycket begränsade lösningar. Här kan blockchain i leveranskedjan bli nästa steg för mänskligheten. I själva verket har blockchain funnits ganska länge nu och det påverkar redan industrier i försörjningskedjan i massiv takt.

Så den möjliga lösningen för dig är att anmäla dig till en blockchain- och supply chain-certifieringskurs innan det stör ditt företag också. Det är hög tid för dig att ändra dina affärsmodeller och få blockchain för utbildning i supply chain. Och med vår kurs kan du nu göra det enklare.

Så se till att kolla in den mest omfattande Blockchain och Supply Chain Course online.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map