NEO dApps Ecosystem: Komplett lista över NEO-decentraliserade Blockchain-applikationer

NEO strävar efter att tillhandahålla en smart ekonomi som inte bara löser problemet med digitalisering av tillgångar utan också skapar ett nätverk av förtroende.

Just nu finns det få blockchain-plattformar som tillhandahåller decentraliserade applikationer men NEO är också en av de plattformar som låter utvecklare skapa dApps ganska enkelt. Några av NEO dApps syftar till att lösa komplexa verkliga problem och revolutionera användningen av NEO blockchain.

Så varför utveckla en decentraliserad applikation på NEO?

NEO låter utvecklare skapa dApps utan att lära sig något nytt programmeringsspråk. Det är en enorm boost när det gäller utvecklingskostnader. Det säkerställer också sömlös integration med appar och tjänster från tredje part. Inte bara att nya utvecklare som är angelägna om att testa sina dApps på NEO blockchain kan ansöka om behovet av NEO / GAS. Om det blir valt får utvecklarna den kryptovaluta som krävs för att köra tester och se resultaten själva. Läs mer om fördelarna med NEO.

NEO dApps Ecosystem – Infographic

Vår forskning gjordes på ett sätt för att säkerställa att NEO dApps hamnar i specifika kategorier. Alla de 29 apparna har en viss kategori associerad med den. Låt oss lista dem nedan innan vi börjar med den fullständiga listan över NEO dApps.

 1. Utbyta: Nex, Aphelion, Epenex
 2. Media: Adex, GagaPay
 3. Marknad: RedPulse, Zeepin, Travala, Phatsma, Thor, MoonLight, Narrative, Impulsify
 4. Identifiering: TheKey, Bridge Protocol
 5. Optimering: Apex, Trinity
 6. Service: Effects.AI, MyWish, NNS
 7. FinTech: AlphaCat, SpotCoin
 8. Spel: AsuraCoin, FTW
 9. AI: Senno
 10. IoT: Orbis
 11. e-handel: Behandling
 12. Decentraliserat nätverk: QLC-kedja

Nu ska vi komma igång!

Den fullständiga listan över NEO dApps från och med juni 2018

I den här artikeln kommer vi att publicera hela listan över NEO dApps där ute. Låt oss komma igång utan dröjsmål.

1. Nex

Nex är ett av de spännande projekten på NEO blockchain. Det är en kryptogen handelsplattform. Det har också skapande funktion för betaltjänster. Dessutom går den i en decentraliserad form som utnyttjar dess off-chain matchningsmotor. Motorn säkerställer att komplexa affärer över olika blockkedjor slutförs snabbare. Och ja, Nex kan fungera över flera blockkedjor. Det kan till exempel fungera genom både Ethereum och NEO.

Teamet bakom Nex är också starkt och kompromisser mellan veteran kryptovalutaexperter och utvecklare. För närvarande håller de på att släppa Framework. Tillsammans planerar de att genomföra en token-försäljning för att finansiera projektet.

Bildkrediter: NEX

Funktioner

 • Nex kan hantera en stor mängd transaktioner med sin off-chain matchningsmotor.
 • Komplexa affärer kan hanteras med lätthet.
 • Fungerar med tredje part smarta kontrakt som ett betalningssystem.
 • Möjliggör handel över flera blockchain-lösningar

Hemsida: https://neonexchange.org/

Medium: https://medium.com/neon-exchange

Kategori: Utbyta

2. Adex

Adex är ett blockchain-baserat annonsnätverk. Med Adex kan marknadsförare komma i kontakt med rätt publik och se till att deras marknadsföringsbudget används mest effektivt. Å andra sidan kan en genomsnittlig användare använda plattformen för att tjäna pengar på sitt online-inflytande. Detta görs genom att göra det möjligt för alla att ansluta till annonsörer och få kvalitetstrafik genom en affär.

Även om Adex ursprungligen började med Ethereum blockchain såg de att NEO blockchain är bättre. De håller på att portera till NEO. Deras nätverk har också högsta internationella förlag.

Bildkrediter: Adex

Funktioner

 • Det finns inga provisioner och avgifter för nätverket.
 • Rapporteringen görs transparent.
 • Den stöder annonsvisning för flera enheter.
 • Med blockchain-transparens och integritet minimeras bedrägerier kraftigt.

Hemsida: https://www.adex.network/

Medium: https://medium.com/the-adex-blog

Kategori: Media

3. RedPulse

RedPulse är en decentraliserad plattform som hanterar marknadsinformation. Den är speciellt skapad för Kinas kapital- och finansmarknader. Plattformens viktigaste försäljningsargument är dess öppna forskning. Det hjälper till att ansluta utövare, branschexperter och andra proffs. Kort sagt, det vill vara ett ekosystem för kunskapsdelning.

Bildkrediter: Röd puls

Funktioner

 • Ekosystemet handlar om att dela forskningsinnehåll. Genom att tillhandahålla de bästa möjliga experterna i branschen låter den alla lära sig om marknaden på bästa möjliga sätt.
 • Användningen av blockchain gör att innehållet kan vara så exakt och transparent som möjligt.
 • Gör det möjligt för analytiker och andra användare att kunna information utan att vara överbelastade.

Hemsida: https://www.redpulse.com/

Blogg: https://blog.red-pulse.com/

Kategori: Marknadsplats

4. Nyckeln

Nyckeln är ett decentraliserat ekosystem som fungerar som ett verktyg för identitetsverifiering. Den använder blockchain och nationella big-data. Det är ett identifieringsverktyg som fungerar tillsammans med blockchain. Två viktiga begrepp inkluderar flerdimensionsidentifiering (BDMI) och personligt identifierbar information (PII). Regeringen kontrollerar dessa två tekniker och ser till att alla som läggs till i blockchain verifieras. Kort sagt, det är ett decentraliserat system som syftar till att identifiera tillgångar eller människor som använder kraften i blockchain och National Big-data.

Bildkrediter: Nyckeln

Funktioner

 • Genom att använda TheKey blir den totala identifieringskostnaden låg eftersom den tar bort dubbletter av datainsamling, autentisering och bearbetning.
 • Med blockchain ger data som lagras i ekosystemet bättre resultat. Det är korrekt, pålitligt och omfattande.
 • Det förbättrar användarupplevelsen till nya nivåer. Allt nås via bara en applikation.

Hemsida: https://www.thekey.vip/

Medium: https://medium.com/@thekeyvip

Kategori:  Identifiering

5. Zeepin

På marknaden fanns det alltid ett behov av en blockchain-lösning som kan ta hand om annonsmaterialen där ute. Zeepin syftar till att göra just det. De bygger en distribuerad ny ekonomi riktad enbart för den kreativa industrin. För att säkerställa att lösningen skiljer sig från andra utnyttjar den blockchain-tekniken.

Kreativa industrier kommer att få bättre stöd och anslutning. Inte bara det, men de kommer också att skyddas bättre och få mer erkännande för sitt arbete. Den använder ZPT digital valuta för att möjliggöra transaktioner i Zeepin. Kort sagt kan annonsmaterial upphovsrätt till sina verk; företag kan hitta talanger, crowdfunding kan göras för projekt, talangrekrytering kan göras och så vidare. Möjligheterna är oändliga för att använda plattformen.

Bildkrediter: Zeepin

Funktioner

 • Bygg förtroende bland parterna med hjälp av automatiserad auktorisering och smarta kontrakt för avtalssyfte.
 • Projekt kan nu vara upphovsrättsskyddat.
 • Chefer kan använda Zeepin för att rekrytera talanger.
 • Finansiering kan göras när det behövs.

Hemsida: https://www.zeepin.io/

Medium: https://medium.com/@zeepin

Kategori: Makretplace

6. GagaPay

GagaPay är marknadsföringsplattform byggd ovanpå blockchain. Varje marknadsförare kan använda plattformen för att skapa olika former av marknadsföringskampanjer inklusive remiss, nätverk eller affiliate-marknadsföring. Det kan också användas för belöningar och remisser. Allt drivs med hjälp av smarta NEO-kontrakt. Plattformen erbjuder ett sömlöst dra-och-släpp-konto för att säkerställa att vem som helst kan använda det. Förutom det erbjuder det också allt under ett konto. Det har ett unikt sätt att lösa affärsproblem. Det kan också användas av både blockchain och icke-blockchain-affärer så effektivt som möjligt.

Funktioner

 • Erbjuder säker och smart NEO-autentisering.
 • Tredjepartsbetalningssystem stöds fullt ut för sömlös användarupplevelse
 • Automatisera det mesta av uppgiften med hjälp av smarta kontrakt
 • Se realtidsintäkter och nätverksstruktur.

Hemsida: https://www.gagapay.network/

Medium: https://medium.com/@GagapayOfficial

Kategori: Media

7. Travala

Travala är en bokningsmarknadsföring byggd helt på NEO. Det syftar till att lösa problemet med resebokning med blockchain. Onlineplattformen kommer att använda både blockchain och NEO-decentraliserad motor. Genom att kombinera dem båda får vi Travala bokningsmarknad.

För att driva idén kommer AVA bokningsbok att användas. Det kommer att fungera som ekosystemets kärna. Användarna, å andra sidan, kommer att få peer to peer-kommunikation, vilket eliminerar mellanhänder. Detta innebär också att det finns 0% provision.

Bildkrediter: Travala

Funktioner

 • Vem som helst kan boka direkt var som helst. Bokningarna är omedelbara tack vare användningen av blockchain.
 • Den integreras väl med hela den aktuella marknaden, vilket gör den relevant för den nuvarande marknaden.
 • En stark delad ekonomi där användarna gynnas mest.
 • Travala-appen erbjuder ett lättanvänt gränssnitt och upplevelse.

Hemsida: https://project.travala.com/

Medium: https://medium.com/@travala

Kategori: Marknad

8. Apex

Apex är ett av de mest lovande projekten som byggs ovanpå NEO blockchain. Tanken bakom Apex är att bygga ett nätverk för konsumenterna med direkt interaktion med företagen. Kort sagt syftar det till att förbättra värdet i B2C-engagemang. Den använder tvåfaldig konsensusmekanism. Mekanismen används för att ge både smidighet och prestanda i B2C-applikationer. Det fungerar över hela kundens livscykel och säkerställer också att tillgångar kan överföras mellan huvudnätverket (DPoS) och sidnätverket (PoS).

Bildkrediter: Apex

Funktioner

 • Apex fungerar bäst för företagskedjor. Det kan användas för att optimera skalbarhet och även skala app-ekosystem i andra sidokedjor än det primära nätverket.
 • Apex använder robusta och robusta datakontakter som ger verklig anslutning.
 • Förbättrad flerskiktad smidig, smart kontrakt som kan fungera i flera system för förbättrad anslutning.
 • Erbjuder en datatransaktionsmotor som skapar B2C-förtroende, konsumenters säkerhet och dataägande

Hemsida: http://apex.chinapex.com

Medium: https://medium.com/@apexstories

Kategori: Optimering

9. Treenighet

De nuvarande blockchain-lösningarna kämpar alltid för att ha skalning, integritet och låga transaktionsavgifter. Det är här Trinity kommer in. Det är en off-chain skalningslösning som syftar till att lösa alla ovanstående problem. Det ger också de viktigaste kedjetillgångarna stabilitet. Trinity använder state channel-teknik. Detta innebär att det förbättrar transaktionshastigheten till nya nivåer.

Skalning utanför kedjan om det görs rätt kan bidra till att förbättra huvudkedjans tillgångar. Inte bara det förbättrar också den totala infrastrukturen genom att ge bättre skalbarhet, säkerhet och förbättrad interaktion på grund av snabbare transaktioner. Det ger också låga kostnader för transaktioner.

Bildkrediter: Trinity

Funktioner

 • Den stöder transaktioner mellan kedjor, tillgångar inklusive data och värde.
 • Det är helt autonomt och fungerar bra i ett decentraliserat nätverk där prestanda är en avgörande faktor.
 • Dapps gör det möjligt att automatisera saker och se till att nätverket är anslutet.
 • Informationsutbytet blir säkert och pålitligt.

Hemsida: https://trinity.tech

Medium: https://medium.com/@protocoltrinity

Kategori: Optimering

10. Aphelion

Aphelion är en ”revolutionerande P2P-handelsplattform.” Det är en kryptovalutaplattform byggd ovanpå NEO-blockchain. Det är decentraliserat, gränslöst och pålitligt. Aphelion syftar till att ge peer-to-peer-kryptohandel över hela världen med hjälp av deras Distribuerade Exchange Asset Ledger (D.E.A.L) dApp. Detta innebär att det inte finns något behov av tredje part att kontrollera utbytet.

Detta tillvägagångssätt säkerställer också att det inte finns några höga avgifter, låsta affärer, frusna medel eller stölder i form av hack. Allt är decentraliserat och fungerar både on-chain och cross-chain. Dessutom ges APH-tokens som spenderas under handeln tillbaka till innehavarna. Det fungerar som NEO / GAS-partnerskapet.

Bildkrediter: Aphelion

Funktioner

 • Helt decentraliserat. Inga mellanhänder behövs.
 • Det är gränslöst. Det betyder att vem som helst kan använda den.
 • Kraftfullt P2P-nätverk med omedelbara transaktioner och pålitlig miljö som drivs av smarta kontrakt.

Hemsida: https://aphelion.org/

Medium: https://medium.com/@ianholtz

Kategori: Utbyta

11. Effekt AI

Effekt AI är vår nästa NEO dApp. Det är ett decentraliserat nätverk för artificiell intelligens. Det är helt byggt ovanpå NEO. Den använder en ”decentraliserad mekanisk Turk” som kallas Effect Force. Det betyder att den kan användas för att hitta personalstyrka för mänsklig intelligens på begäran. Arbetskraften kan skalas utan begränsningar för storlek och återkommande uppgifter. För företag öppnar detta nya gränser eftersom det gör det möjligt att använda företagets resurser effektivt.

För att göra allt möjligt använder det effektnätverket. Effektnätverket arbetar mot att tillhandahålla nättjänster på AI-marknaden. Det finns tre faser i nätverket. Alla dessa faser kräver inga avgifter och hjälper användare att växa snabbt. Dessutom används NEP-5-tokens för att bränna det. De tre faserna är effektkraft, effekt smart marknad och effektkraft.

Bildkrediter: Effekt AI

Funktioner

 • EFX Token driver ekosystemet
 • Få ditt arbete gjort med on-demand mänsklig intelligens
 • En helt skalbar lösning med återkommande uppgifter och utan storleksbegränsning.

Hemsidahttps://effect.ai/

Medium: https://medium.com/@effectai

Kategori: Service

12. AlphaCat

AlphaCat är en Fintech-baserad blockchain-lösning. Det syftar till att ge företag en fördel genom att ge dem prognoser. Det försöker lösa problemet genom att använda robo-rådgivare för kryptovalutainvesteringar. Plattformen byggs för närvarande av Googles AI-programmedlemmar och även av finansiella experter från Wall Street. Målet är att ge användarna en konkurrensfördel med banbrytande handelsalgoritmer. Algoritmerna utnyttjar också Bit-data och artificiell intelligens.

Kort sagt, AlphaCat vill göra det enkelt för alla att börja handla med kryptovalutorna. Det gör det tillgängligt, och vem som helst kan investera utan rädslan för det okända. Det handlar om att använda den nuvarande tekniken för att förbättra användarens handelsupplevelse.

Bildkrediter: AlphaCat

Funktioner

 • Ger en helt decentraliserad plattform som bygger på rykte och förtroende.
 • Marknadsplatsen Robo-Advisor drivs av Big Data och AI
 • Fungerar för både experter och nybörjare.

Hemsida: https://www.alphacat.io/

Medium: Ingen

Kategori: Fintech

13. AsuraCoin

AsuraCoin är vårt nästa NEO-projekt som fångade vår uppmärksamhet. Det är en plattform som syftar till att förbättra spelvärlden. För att göra det ger det massor av funktioner inklusive spelregler, livestreaming, provision och community-spel.

Inte bara det, men AsuraCoin kommer också att arbeta för att lära publiken från ingen ringare än de bästa spelarna själva. De kommer att analysera de bästa spelplanerna och lära ut professionella strategier, kompetensuppbyggnad, beslutsfattande och så vidare.

Bildkrediter: Asura Coin

Funktioner

 • Plattformen kommer att ge samhällsmatchmaking och även ge ASA-mynt till vinnarna. Senare kommer också VM-turneringar att vara värd.
 • Att satsa på onlinespel blir bekvämt med de nya spelreglerna som AsuraCoin kommer att ge.
 • Gemenskapen kan ställa in regler
 • Helt datasäkerhet för att vara på blockchain. Utnyttjar NEO blockchain-tekniken för att göra det.

Hemsida: https://asuracoin.io/

Medium: https://www.medium.com/@asuracoin

Kategori: Spel

14. Senno

Senno är en plattform för sentimentanalys. Den använder AI-algoritmer och distribuerad sentimentanalys. Genom att använda dem tillhandahåller den affärsinformation och analys i realtid för folkmassans visdom. Detta innebär att företag får lättare att fatta beslut. Senno är byggd ovanpå NEO blockchain och helt decentraliserad. Dessutom erbjuder den olika sätt att analysera data med hjälp av dess algoritmer.

Det fungerar genom att samla in data, följt av dataklassificering och kärnanalys. När du väl gjort det använder den sedan lexikalisk analys och smarta kontrakt. Slutligen gör det distribution och intäktsgenerering på marknaden.

Bildkrediter: Senno

Funktioner

 • Senno använder Artificial Neural Network (ANN) och tillhandahåller datainsamling och analys av liveevenemang. Maskininlärningsalgoritmen växer också med inlärning.
 • Helt decentraliserad och öppen källkod. Ekonomin bygger på NEO.
 • SENNO-tokens belönas till alla som stöder nätverket och tillför värde genom att tillhandahålla datorkraft eller utvecklingsfärdigheter.

Hemsida: https://senno.io/

Medium: Ingen

Kategori: AI

15. Switcheo

Switcheo är ännu ett fantastiskt utbyte byggt ovanpå NEO. Den använder också NEP-5-tokens. Switcheo definieras bäst som “Multi-Chain Decentralized Exchange.” Utbytet är redan live och du kan kolla in vad det har att erbjuda. Inte bara det, de förnyar det med nya funktioner för lanseringen av Switcheo Exchange v 2.0.

Med Switcheo kan du handla NEO, GAS, RPX, WH, IAM, TKY, & TNC. Det betyder att endast NEP-5-tokens för närvarande kan handlas på plattformen.  

Bildkrediter: Switcheo

Funktioner

 • Du kan omedelbart handla och ta ut med hjälp av plattformen.
 • Det är låga handelsavgifter associerade med det. Det finns inga uttagsavgifter.
 • NEP-5-tokenshandel möjliggörs tack vare Switcheos Dynamic Call-funktion. Detta innebär att alla NEP-5-token kommer att finnas tillgängliga för handeln på plattformen när dess ICO slutar.

Hemsida: https://switcheo.network/

Medium: https://medium.com/switcheo

Kategori: Byt

16. Orbis

Orbis är ett unikt projekt som syftar till att lyfta Bluetooth-gemenskaperna runt om i världen. Det vill tillhandahålla ett globalt, säkert, öppet och decentraliserat nätverk till samhället. Genom att göra det gör det det möjligt för utvecklare att få tillgång till Bluetooth-messutveckling möjlig. Det betyder att den kan implementeras på olika plattformar inklusive digital infrastruktur, publiksamlingsdata, IoT, systemhantering och logistik.

Bluetooth-teknik är alltid en användbar teknik. Det löser också problemet som WiFi-baserade appar inte löser. Orbis vill dra nytta av det och skapa en underbar värld av det.

Bildkrediter: Orbis

Funktioner

 • Orbis token (OBT) driver nätverket. Det är präglat men appanvändning. Dessutom får de aktiva noderna också sin andel av OBT-tokens.
 • Internet kommer att nås från den lokala marknaden. Detta innebär att utvecklare kan skapa en fantastisk app med hjälp av nätverket och implementera i olika vertikaler inklusive IoT.
 • Sist, men inte minst, kommer det att finnas Obistore. Det är en butik som är öppen för utveckling från tredje part och som inte är beroende av BLE-nätverksinfrastruktur för att fungera.

Hemsidahttps://orbismesh.com

Medium: Ingen

Kategori: IOT

 

17. Broprotokoll

Bridge Protocol är ett projekt som syftar till att bygga nya standarder och verktyg för KYC, företag och ICO. Detta innebär att det ger makten i användarnas och organisationens syfte att skydda och hantera deras känsliga information. Bridge-protokollet utnyttjar NEO-ramverket fullt ut för att göra det.

Standarderna kommer också att skapas för personer som vill delta i flera ICO. Tanken är att ha en standardlista för varje användare. De har också infört brocertifikat. Detta ger användaren förtroende för att interagera med en viss tjänst eller ICO.

Bildkrediter: Bridge

Funktioner

 • Identifierar i blockchain kommer att bibehållas under Bridge Identity Management System. Det kommer också att hantera certifiering, återkallande och utfärdande av nämnda identitet.
 • Bridge-certifikat kommer att beviljas till enheter så att de kan lita på.
 • Ger en marknadsplats och TOLL-tokens för att få tillgång till utvecklingsmöjligheter, ICO-mallar, juridiska avtal och så vidare.

Hemsidahttps://www.bridgeprotocol.io/

Medium: https://medium.com/@bridgeprotocol

Kategori: Identifiering

 

18. Phatsma

Phatsma är en plattform för innehållsdistribution. Det är snabbt, säkert och decentraliserat. Projektet bygger starkt på Phantasma-protokollet. Protokollet ger innehållsskaparna att distribuera sitt upphovsrättsskyddade material med rädsla för stöld. Plattformen är också helt säker och skyddar ditt hårda arbete från hacking eller informationsläckage.

Genom att använda en decentraliserad plattform delas intäkterna som innehållsskaparna inte delas med någon mellanhand. Inte bara det, innehållet låses inte eftersom det finns på den decentraliserade plattformen. Sammantaget ett bra initiativ med förbättrad säkerhet och integritet.

Bildkrediter: Phatsma

Funktioner

 • Det körs på blockchain. Det ger också användarna fullständig kontroll över deras innehåll.
 • Kryptoplånboksadressen används också för att hantera tillgångsägarskapet. Innehållet lagras på ett sådant sätt att bara du kan komma åt det.
 • Innehållet är krypterat och kan inte stulas av någon annan.
 • Blockchain används också för lagring och smarta kontrakt driver det.

Hemsida: https://phantasma.io/

Medium: Ingen.

Kategori: Marknadsplats

19. Thor

Thor är en spelekonomi baserad helt på NEO. Frilansmarknaden är stor och det finns ett behov av blockchain-lösning för den. Det är där Thor kommer in. Det fungerar för on-demand företag och frilansare och ger dem möjligheten att använda kraften i blockchain-tekniken. De kallar entreprenörer “Frihetsarbetare.”

För kontrakt inkluderar fördelarna hälsofördelar, omedelbar lön, pensionssparande och så vidare. Pensionsbesparingar är också automatiserade. Företaget kommer också att kunna hantera sina anställda och spara pengar. De kan dra nytta av billigare betalningshantering, enhetlig betalningsinfrastruktur och i slutändan kommer de att ha glada entreprenörer som arbetar för dem i ett långsiktigt förhållande.

Bildkrediter: Thor

Funktioner

 • Thor är en spelekonomi som fungerar för både frilansare och företag. Det är helt på blockchain.
 • Frilansare får många fördelar inklusive hälsofördelar, pensionssparande etc..
 • Företag kan också spara pengar genom att använda Thor.

Hemsida: https://www.thortoken.com/

Medium: https://medium.com/thorco

Kategori: Marknadsplats

20. MyWish

MyWish är en smart kontraktsskapare. Det kräver ingen kodning. Och det är att det är en fantastisk plattform. Många användare vill dra nytta av blockchain men är inte utrustade med kodningsförmåga för att skapa smarta kontrakt. Det är här MyWish kommer in.

För att använda appen måste du fylla i formulärfälten och göra en betalning. Efter det behöver du bara göra betalningen för att distribuera den till blockchain. Nu får du kontaktadressen som du kan börja använda direkt.

Bildkrediter: MyWish

Funktioner

 • Du kan skapa ett försäljningsavtal för publik för ICO-ändamål.
 • Skapa din token-kontakt och använd den i ditt projekt för distribution och publikförsäljning.
 • Du kan ställa in uppskjuten betalning.
 • Stöd förlorade nyckelkontraktet.

Hemsidahttps://mywish.io/

Medium: https://medium.com/@VladimirTikhomirov

Kategori: Service

21. Månsken

Moonlight är en rekryteringsplattform som är helt byggd ovanpå NEO blockchain. Enligt webbplatsen är det en smart ekonomi. Moonlight försöker lösa problemet med talangförvärv och näring dem. För att säkerställa att matchen fungerar använder blockchain en matchmakingalgoritm baserad på smarta kontrakt. Ett företag kan ställa in den färdighetsuppsättning som krävs för smarta avtal och automatisera anställningsprocessen.

Bildkrediter: Månsken

Funktioner

 • Blockchain gör resursidentifiering och säkerställer att rätt talang för jobbet.
 • Trustless CV är en del av ekosystemet vilket gör det enkelt att verifiera CV.
 • Projektgruppsfinansiering kan också göras för att förbättra projektets chans att lyckas.
 • Överföring tillhandahålls också.

Hemsidahttps://moonlight.io/

Medium: https://medium.com/moonlight-io

Kategori: Marknadsplats

22. Neonameserver (NNS)

NNS är ett unikt projekt. Det syftar till att ge ett sätt för användaren ett namngivningssystem. Så, vad gör det? Det förenklar hur smarta kontraktets hash- och plånbokadress produceras. Det betyder att du kan skapa en plånbokadress som du kommer ihåg. För att göra det kommer den att använda en NEO-tjänst med den funktionalitet som krävs. Genom att göra det kommer användarna att snabbt kunna skicka tillgångar till andra adresser genom att helt enkelt skriva ett ord eller en fras.

Just nu syftar det bara till att lösa problemet för NEO-adresserna eller NEO-smarta kontrakt. Det kommer dock långsamt att utvidgas till andra blockkedjor i framtiden.

Bildkrediter: Neonameserver

Funktioner

 • NNS har många användningsfall. Den kan användas för att komma ihåg komplicerade saker med enkla ord.
 • Du kan komma ihåg offentliga adresser, flera filnamn och så vidare.
 • Dessutom kan du enkelt skicka tokens med den.

Hemsida: https://neons.name/

Medium: https://medium.com/neweconolab

Kategori: Service

23. Berättelse

Berättelsen är en innehållsekonomi som fungerar som ett socialt medianätverk. I detta nätverk kommer 85% av intäkterna att delas med innehållsskaparna eller någon annan som tillför värde till själva nätverket. Detta innebär att innehållsskapare som tjänar möjligheter är oändliga. Nätverket kommer kontinuerligt att övervaka insatser och åtgärder och hur det påverkar nätets ekonomi. När det väl är gjort belönar det bidragsgivaren och förbättrar också deras rykte. Genom att använda blockchain kan skapare skapa materiella tillgångar och generera mer värde från sitt arbete.

Bildkrediter: Berättande

Funktioner

 • Skapa ett varumärke av dig själv och berätta historier som ansluter till publiken.
 • Användare får sina tidskrifter för postning.
 • Innehållsskaparna kan också skicka nischrelaterat innehåll och visa upp sig som en expert inom det området.
 • Det är ett rättvist system där kvalitet definierar värdet.

Hemsida: https://www.narrative.network/

Medium: https://medium.com/narrativenetwork

Kategori: Marknadsplats

24. Impulsifiera

Impulsify är en musikplattform skapad på blockchain. Huvudsyftet med plattformen är att ge skaparna och musikfans den ultimata kontrollen. Musikentreprenörer kan nu dela sin kreativa röst och bygga ett varumärke runt sig själva. Användningen av blockchain säkerställer att ingen kontrollerar nätverket. Det är ett fritt flödande nätverk där det är byggt ovanpå NEO blockchain.

För att säkerställa flöden av tillgångar kommer IMU-token att användas. Det är NEP5-standardverktygstoken och därmed helt säkert att använda. Belöningar och betalningar kommer att göras med IMU. Användare kan också använda smarta kontrakt för att automatisera de flesta sakerna.

 

Bildkrediter: Impulsify

Funktioner

 • Det löser problemet med centralisering.
 • Ingen kan låsa innehållet.
 • Att stjäla innehåll blir nästan omöjligt.
 • Nå en global publik utan någon mellanliggande tjänst.
 • Gör musiken smartare genom att crowdfunding, stödja eller upptäcka ny musik.

Hemsidahttps://imusify.com/

Medium: https://medium.com/imusify

Kategori: Marknadsplats

 

25. Spotcoin

Spotcoin är en plattform som syftar till att lösa problemen i samband med digitala valutor. Det kan vara antingen likviditet eller direkt tillgång. Med detta kan alla använda digitala valutor utan att tänka två gånger. De deltog också i gruvdrift och har nu helt byggt en automatiserad digital valutaväxling.

I centrum av projektet är Spotcore. Den hanterar alla aspekter av plattformen inklusive växelintegration, betalningssystem, gruvdrift och OTC-marknadsplats.

Bildkrediter: Spotcoin

Funktioner

 • SpotCoin erbjuder OTC-marknadsplats. Det är ett sätt att ge användarna olika tjänster angående likviditet och handel.
 • Byt från fiat till digital valuta eller vice versa
 • Användare kan bryta myntet om de vill.
 • Stöder detaljbetalningar som kallas Spotpay

Hemsida: https://spotcoin.com/

Medium: https://spotcoin.com/

Kategori: Fintech

 

26. FTW

FTW syftar till att bygga ett blockchain-lotteri som fungerar globalt. Det betyder att alla kan spela lotteri var som helst när de vill. Genom att ge möjlighet att göra det revolutionerar det hur lotteriet fungerar. Det gör också allt transparent och spårbart. En annan fördel är hur det förbättrar skalbarheten. Nu kan miljontals användare göra lotteri utan problem.

Smart kontrakt och NEO blockchain driver det helt. FTW NEP-5-token är byggd för att hantera transaktionerna inom infrastrukturen.

Bildkrediter: FTW

Funktioner

 • FTW möjliggör globalt deltagande när det gäller lotteri
 • Helt genomskinligt vilket eliminerar fel spel
 • Snabba transaktioner innebär att användare inte behöver vänta på sitt vinnande belopp.

Hemsida: https://www.ftwcoin.io/

Medium: Ingen

Kategori: Spel

 

27. Epenex

Epenex är en handelsplattform byggd ovanpå NEO blockchain. Den försöker lösa det globala problemet med handel med digitala tillgångar. Genom att bygga ovanpå NEO-blockkedjan gör det den mer intelligens, klagomål, säker och transparent. Detta kommer också att minska brott som uppstår på grund av missbruk av kryptovaluta.

Bildkrediter: Epenex

Funktioner

 • Ger användarens tillgångar säkerhet.
 • Mäklarservicen är rättvis och transparent
 • Förutom digitala tillgångar kan en annan form av tillgångar också handlas på Epenex
 • Erbjuder datasökning på flera plattformar

Hemsida: https://epnex.io/

Medium: https://medium.com/@epiphany.blockchain

Kategori: Byt

 

28. Behandlingssvans

Treatail är en smart shoppinglösning som gör det möjligt för användare att dra nytta av den data de genererar. Det skapar en personlig shoppingupplevelse allt baserat på dina data. För att driva det används NEO blockchain. De arbetar för närvarande med smarta kontrakt från Treatail och NEP5-token som kallas TTL. Kapitalförvaltningen, REST API, skapandet av mellanliggande programvara fungerar också.

Bildkrediter: Treatail

Funktioner

 • Handla var som helst när som helst
 • Helt anpassad upplevelse byggd utifrån dina data
 • Du kan skapa din egen affär och bli varnad.
 • Det är säkert och säkert.

Hemsidahttp://www.treatail.com/

Medium: Ingen

Kategori: e-handel

 

29. QLC-kedja

QlcChain är en offentlig kedja för nätverk-som-tjänst. Det är helt decentraliserat vilket innebär att alla kan använda det och dra nytta av det. Syftet är att tillhandahålla nättjänster till alla. Det fungerar genom att använda de nätverk som inte används av majoriteten av människor världen över. Centralisering kan också orsaka problem när det gäller nätverkstjänster.

Med QLC Chain kan de flesta nätverksproblemen lösas med blockchain. Det kommer att skapa ett hållbart nätverk som kommer att tillhandahålla nätverk-som-en-tjänst.

Funktioner

 • Registrera valfri nätverksenhet till blockchain aka QLC Chain.
 • QLC är en distribuerad huvudbok med smarta kontrakt. Detta innebär ett enkelt utförande av automatiserade uppgifter.
 • QLC-token kommer att driva hela ekosystemet

Hemsida: https://qlcchain.org/

Medium: https://medium.com/qlc-chain

Kategori: Decentraliserat nätverk

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map