Kurser på Blockchain: Starta din transformation!

Det finns många blockchain-kurser på internet idag. Men erbjuder alla dem samma värde? Eller erbjuder de något värde alls? I många fall är de onlinekurser du hittar inte så användbara. De kan ta din tid och pengar men erbjuder dig mycket lite värde i gengäld.

Men med vår enorma samling blockchain-kurser kommer du definitivt att få ditt livs värdepaket. Vårt primära mål är att förse dig med all nödvändig kunskapsbas du behöver för ditt blockchain-baserade projekt.

Så låt oss kolla in vad vi erbjuder för din ljusa framtid!

Contents

Vår ultimata lista över kurser

 

Kurser på Blockchain: Vad vi erbjuder

Certifierad Enterprise Blockchain Professional

Kursöversikt

Blockchain-kurserna är utformade för att vägleda dig och hjälpa dig att förstå hur blockchain-tekniken verkligen fungerar. Frågan är i själva verket att många inte vet hur blockchain verkligen kan påverka företagens företag.

Således blir det mycket svårare att helt integrera det i någon befintlig affärsmodell. Med den här kursen lär du dig hur du ska interagera med företagsledare.

Dessutom lär du dig att ta hänsyn till deras behov och använda det för att implementera en lösning.

I alla fall är blockchain-kurser alltid här för att få ryggen. Kursen är speciellt utformad för att hjälpa dig att öka dina affärsmöjligheter.

Hur som helst är problemet att det finns för många yrkesverksamma som känner till blockchain men saknar hur blockchain kan påverka företag. Således kopplar våra blockchain-kurser dessa två tillsammans och ser till att du får det bästa värdet när som helst.

 

Vad täcker banan?

Modul-1: Blockchain Technology Fundamentals

Modulen i våra blockchain-kurser kommer att förklara vad tekniken är och hur fungerar den i första hand. Mer så kommer du också att lära dig om olika delar av denna teknik och om de olika typerna av denna teknik.

 

Modul-2: Blockchain-plattformar för företag

Nästa modul i våra kurser om blockchain kommer att innehålla allt som finns att veta om blockchain-plattformarna för företag.

I själva verket är blockchain-plattformar för företag särskilt lämpliga för företagsmiljöer, eftersom dessa mestadels är privata eller blockkedjetyper.

Att integrera dessa i den befintliga lösningen är således mycket enklare. Hur som helst kommer denna del att täcka de nuvarande ledande plattformarna i denna nisch.

 

Modul-3: Blockchain In Trade Finance

Därefter har vi i kurserna om blockchain-guide modul-3 där vi kommer att prata om handelsfinansieringsindustrin. Handelsfinansiering är en av de populäraste användningsfallen för blockchain och använder den i stor utsträckning just nu.

Så att lära dig mer om effekterna av denna teknik i handelsfinansiering skulle hjälpa dig att förverkliga produktionen ännu mer. Hur som helst kommer vi också att täcka grunderna för kryptovalutor och tillgångar.

 

Modul-4: Blockchain-applikationer i försörjningskedjan

Försörjningskedjan är en av de mest populära marknaderna för blockchain-teknik. Därför är det nödvändigt att du som professionell lär dig mer om det.

Därför kommer kursen sedan att behandla alla grundläggande och användningsfall i denna sektor.

Mer, så kommer vi också att diskutera hur du kan gå igenom blockchain digital transformation med positiva resultat.

 

Modul-5: Blockchain-användningsfall

Detta är den sista modulen i kurserna om blockchain. Därför kommer denna kurs endast att ta itu med alla användningsfall av blockchain.

 

Ingår material

 • Respekterat intyg
 • Intervju med blockchain-experter
 • Personlig vägledning

Vill du lära dig mer om den här kursen? Klicka här!

 

Enterprise Blockchains och Supply Chain Management

Kursöversikt

På grund av den tekniska karaktären bör kurser om blockchain också ha specifika branschfokuserade lektioner. Således fokuserar vår Enterprise Blockchains and Supply Chain Management-kurs enbart på blockchainseffekten på försörjningskedjan.

Alla programvaruleverantörer eller konsulter kommer att dra mycket nytta av våra kurser om blockchain-teknik. Således får du –

 • Grundläggande för försörjningskedjan
 • Hur försörjningskedjan kommer att skapa värde
 • Olika verkliga scenarier för att använda blockchain i försörjningskedjan
 • Hur du kan implementera lösningar för dina leverantörskunder

 

Vad kommer banan att täcka?

Modul-1: Grundläggande hantering av försörjningskedjan

Den första modulen i vår kurs säkerställer att alla våra studenter först blir bekanta med ämnet. Om du bara är nybörjare i den här branschen kan den här modulen hjälpa dig mycket. I allmänhet kommer våra kurser i blockchain-guiden att undersöka det ansvar du har att spela som leverantörskedjechef också.

 

Modul-2: Värde skapande av Supply Chain Management

Därefter kommer kursen att innehålla en grundläggande utveckling av hur försörjningskedjan främjar värde i en företagsmiljö. Om du vet hur du använder svärdet på rätt sätt kan du snabbt få upp dina intäkter.

Således får du en ekonomisk modell med mervärde, och med den kan du mäta värdet på din SCM.

Dessutom kommer kurserna om blockchain-teknik också att innehålla hur SCM verkligen påverkar rörelsekapitalet.

 

Modul-3: Blockchain Supply Chain Use Cases

Nu när du vet om SCM-processen kommer vi att gå mot möjliga användningsfallsscenarier inom blockchain-leverantörskedjan. Mer så kommer det att kategorisera företag baserat på deras blockchain-applikationer i denna nisch.

 

Modul-4: Implementering av Blockchain i din försörjningskedja

I den sista modulen kommer du att förstå hur du implementerar blockchain i dina personliga leverantörskedjemodeller. Vi kommer att erbjuda dig ett utvärderingsverktyg som hjälper dig att beräkna vilken inverkan det kommer att få på ditt företag.

 

Bonus: Handlingsbar mall

I grund och botten innehåller den en kartläggning av försörjningskedjeprocessen och företagsprocesserna. Och vi lär dig hur du använder mallen.

 

Ingår material

 • Respekterat intyg
 • Intervju med blockchain-experter
 • Personlig vägledning

Vill du lära dig mer om den här kursen? Klicka här!

 

Enterprise Blockchains och Trade Finance

Kursöversikt

Enterprise Blockchains och Trade Finance är en av våra bästa blockchain-kurser. I verkligheten är handelsfinansieringsindustrin långt efter i loppet av digital transformation. Därför är hela processen ganska besvärlig och full av fel.

Således började blockchain långsamt att påverka med sina lukrativa funktioner. Nu är det ett av de största motordet inom handelsfinansiering.

Vår kurs här kommer att fokusera på den större bilden, hur du kan använda blockchain i din handelsfinansieringslösning.

Mer så kommer du att lära dig om elementen i handelsfinansiering, och det kan hjälpa dig genom din blockchain-resa.

Så låt oss kolla vad en av våra bästa banor för blockchain kommer att täcka!

 

Vad täcker banan?

Modul-1: Aktuella handelsfinansieringsprocesser

Eftersom det är en av våra bästa blockchain-kurser kommer det att börja med att hjälpa dig att identifiera arten av handelsfinansieringsindustrin. Utan att lära sig om nyckelfrågorna kan du inte förstå hur positivt blockchain också kommer att påverka denna bransch.

Så du kommer också att lära dig om dem.

 

Modul-2: Hur Blockchain kan förbättra handelsprocesser

Den andra modulen i en av våra bästa kurser för blockchain kommer att täcka hur blockchain kommer att påverka handelsfinansiering. Mer, det kommer att fokusera på hur det faktiskt kan förbättra det och bli av med alla frågor.

Senare kommer du att få nya initiativ i denna nisch och hur dessa modeller fungerar och förändrar de typiska sätten för världsverksamhet.

Vidare kommer kursen att täcka nuvarande plattformar som är lämpliga för handelsfinansieringslösningar.

 

Modul-3: Blockchain i handelsfinansieringsfall

Nästa modul kommer att täcka lektioner om olika delar av handelsfinansiering, såsom fraktbrev, kreditbrev etc. Mer, det kommer att täcka hur blockchain kommer att påverka dem separat och kollektivt. Så du får den övergripande idén att dra av din strategi.

 

Modul-4: Blockchain-plattformar i handelsfinansiering

Efter den sista modulen är du redo att lära dig om de befintliga plattformarna i denna nisch. I praktiken är detta blockchain-applikationer eller plattformar för handelsfinansieringsindustrin. I verkligheten använder många av företagen redan dem och ser stora förbättringar.

 

Modul-5: Senaste utvecklingen inom Trade Finance och Blockchain

I det sista segmentet i en av våra bästa kurser för blockchain kommer vi att fokusera på initiativ som harmoniserar olika blockchain-arkitekturer för att driva handelsfinansieringsindustrin. I själva verket är dessa anläggningar ansvariga för att vidta drastiska åtgärder för att digitalisera det övergripande systemet.

Vill du lära dig mer om den här kursen? Klicka här!

 

Enterprise Blockchain-mallar

Mallöversikt

Vi är alltid angelägna om att hjälpa våra studenter att lysa på de förändrade marknaderna. Eftersom scenen fortsätter att förändras är det extremt svårt att fortsätta affärer utan att störa frågorna för gott. Men med blockchain i mixen är det nu möjligt.

Således erbjuder vi lukrativa mallar som du kan testa. I själva verket byggde vi alla mallar baserat på en enorm mängd marknadsundersökningar och med egna expertteam.

Så våra mallar kommer alltid att överträffa alla fria på marknaden.

 

Vad kommer det att täcka?

Behöver du Blockchain?

Detta är en mall som hjälper dig att förstå om du behöver blockchain-teknik eller inte. I grund och botten har företagspersonal svårt att avgöra om de ska ringa eller inte. Med vårt enkla verktyg kan du enkelt veta om ditt företag behöver blockchain.

Om det inte behöver det kommer vårt verktyg att informera dig om det också.

 

Blockchain-projektberedskap

Nästa mall är i grunden för att informera dig om din lösning är redo för lansering. I grund och botten måste blockchain-lösningar eller projekt gå igenom flera utvecklingsstadier innan de kan göra sig redo. Men om du rullar ut produkten utan att tillgodose alla behov kommer det inte att gynna dig så mycket.

Vårt verktyg, i det här fallet, kommer att erbjuda dig att selektivt mata in alternativ som du kan använda för att se om vårt projekt är redo för den officiella lanseringen.

 

Presentera ett Enterprise Blockchain-projekt

Om du har en bra innovativ idé om ett blockchain-projekt, men du saknar presentationsförmåga, bör du definitivt prova vår mall. I verkligheten passar den här mallen perfekt eller de av er som vill kommunicera värde till era kamrater eller kunder.

Med våra förenklade konturer kan du bli av med alla tekniska termer och vidarebefordra ditt budskap mycket skickligt.

 

Enterprise Blockchain vs. leveranskedjeprocesser

Detta verktyg är specifikt för sektorn för hantering av försörjningskedjan. Om du är inom den branschen eller vill arbeta i dessa sektorer bör du använda vårt verktyg. I verkligheten kan du med hjälp av vårt verktyg se vilka delar av dina företags leveranskedja som kan dra nytta av företagets blockchain-element.

Vill du lära dig mer om den här kursen? Klicka här!

 

Grundläggande om blockchains för företag

Kursöversikt

Detta är en av våra gratis blockchain-kurser som kommer att täcka en mer grundläggande analogi med blockchain. I själva verket är den här kursen mer en startguide. Så om du har praktiskt taget ingen kunskap om blockchain bör du prova det.

Kursen är helt gratis och du får bonusmaterial när du är klar.

 

Vad kommer banan att täcka?

Lektion-1: Vad är Blockchain Technology exakt??

I våra första gratis blockchain-kurser börjar vi med att täcka varje enskild aspekt av själva tekniken. Enkelt sagt betyder det att vi kommer att prata om hur tekniken fungerar med hjälp av diagram och enkla förklaringar för att hjälpa dig att förstå konceptet bättre.

 

Lektion-2: Måste känna till Blockchain-villkoren

I grund och botten, i den här, kommer våra gratis blockchain-kurser att fokusera på viktiga villkor du bör komma ihåg för din blockchain-karriär. Mer, dessa termer används mycket i företagsmiljön. Så att känna dem skulle säkert ge dig en boost.

Här kommer vi att täcka, tillåten blockchain, validatorer, dubbla utgifter, noder, etc..

 

Lektion-3: Grunderna för smarta kontrakt

Det här är en annan cool lektion i vår kurs som enbart kommer att fokusera på smarta kontrakt. Smarta kontrakt är automatiserad affärslogik som följer en uppsättning regler och utför kontraktet när de uppfylls.

Så de är ganska viktiga för affärsändamål. Här kommer vi också att täcka fördelarna med den här funktionen.

 

Lektion-4: Blockchain Digital Transformation

Det sista avsnittet i våra gratis blockchain-kurser är extremt viktigt eftersom det kommer att säkerställa att du kan komma med den perfekta lösningen.

I verkligheten, utan att känna till de ledande sektorerna eller vertikalerna för blockchain-transformation, är det ganska svårt att komma med en POC.

Så här kommer vi att täcka alla de ledande sektorerna för att hjälpa dig.

 

Bonuslektion

Eftersom vi alltid är förtjusta i våra studenter och vill uppskatta dem för att använda våra kurser, kommer vi att erbjuda en speciell bonuslektion för dig i slutet.

 

Ingår material

 • Kurspresentation
 • Gå med onlineevenemang
 • Ytterligare föreläsningar

Vill du lära dig mer om den här kursen? Klicka här!

 

Introduktion till Enterprise Blockchain

Kursöversikt

Detta är en annan av våra gratis blockchain-kurser som du kan använda för att lära dig mer om grunderna i blockchain. Det liknar vår tidigare blockchain-kurs; den här är dock mer detaljerad.

I den här gratisguiden för blockchain-kurser kommer vi att erbjuda dig alla detaljer i blockchain-tekniken och hur du kan använda den för din digitala omvandling.

Så vi föreslår att du ger vår kurs en chans just nu!

 

Vad kommer banan att täcka?

Modul-1: Vad exakt är Blockchain-teknik?

Den första modulen i vår gratisguide för blockchain-kurser börjar med att informera dig om blockchain-teknik. När du väl har en gedigen uppfattning om det kommer vi därför att gå mot historien, olika typer, fördelar och mycket mer.

 

Modul-2: Viktiga Blockchain-villkor

I grund och botten fokuserar vår gratisguide för blockchain-kurser på viktiga termer du bör komma ihåg för din blockchain-karriär. Mer, dessa termer används mycket i en företagsmiljö.

Utan att lära sig mer om dessa termer blir det svårt att få ett bra jobb i denna nisch.

Här kommer vi att täcka, tillåten blockchain, validatorer, dubbla utgifter, noder, etc..

 

Modul-3: Allt om smarta kontrakt

Nästa modul innehåller grunderna för smarta kontrakt. Smarta kontrakt är automatiserad affärslogik som följer en uppsättning regler och utför kontraktet när de uppfylls. Såsom du kan se kan företagsföretag använda dem för olika ändamål.

Med deras rättvisa andel av fördelarna kan du förvänta dig att dessa kontrakt kommer att övergå manuella kontrakt ganska snart.

Så de är ganska viktiga för affärsändamål. Här kommer vi att täcka fördelar, nackdelar, användningsfall och många fler.

 

Modul-4: Blockchain Digital Transformation

Denna modul fokuserar på populära vertikaler och ledande sektorer inom blockchain-teknik. Så efter att ha lärt dig mer om dem får du en bredare uppfattning om hur det kommer att förändra våra företag.

 

Modul-5: Blockchain förändrar vår värld

I den sista modulen kommer vår kurs att fokusera på hur det inte kommer att störa världen helt utan snarare bli en integrerad del av den. Du kan förvänta dig ämnen som decentraliserat och centraliserat internet, federerad blockchain, etc. i denna del av kursen.

 

Ingår material

 • Kurspresentation
 • Gå med onlineevenemang
 • Ytterligare föreläsningar

Vill du lära dig mer om den här kursen? Klicka här!

 

Enterprise Blockchain och Internet of Things

Kursöversikt

Detta är en av de bästa banorna för blockchain i vår samling just nu. I den här kursen kommer vi att fokusera på hur blockchain påverkar sakernas internet i snabb takt. Efter att ha avslutat våra kurser om blockchain-teknik kommer du säkert att uppskatta resultatet.

I vår kurs kommer du också att känna igen hur dessa två tekniker kan gå sida vid sida och bli den perfekta duon!

Slutligen kommer vår kurs att täcka alla befintliga användningsfall och hjälpa dig att ringa rätt samtal.

 

Vad kommer banan att täcka?

Lektion-1: Vad är Internet of Things (IoT)?

I den här kommer vår kurs att bekanta dig med grunderna i sakernas internet. Så om du är nybörjare är den här lektionen mycket viktig för dig.

 

Lektion-2: Vad är komponenterna i IoT?

I den andra lektionen kommer vi att beskriva komponenterna i sakernas internet. I grund och botten förstår du hur varje komponent fungerar och utgör den övergripande arkitekturen.

 

Lektion-3: Vilka är problemen med IoT?

Nu när du känner till IoT kommer vi att flytta för att lyfta fram alla de problem som denna teknik står inför. I verkligheten är de bakomliggande frågorna vad som gör denna teknik sårbar för attacker.

 

Lektion-4: Hur Blockchain kan hjälpa IoT

Lektion 4 kommer att täcka hur blockchain kan påverka och senare bidra till att förbättra IoT-branscherna för gott. Dessutom kommer det att innehålla fördelar också.

 

Lektion-5: Exempel på Blockchain IoT på jobbet

I den sista kommer vi att erbjuda dig en lista över blockchain och IoT som arbetar tillsammans i verkliga scenarier.

 

Certifierad Enterprise Blockchain Architect

Kursöversikt

Om du vill bli en certifierad blockchain-arkitekt är vår kurs perfekt för dig. Detta är en av våra bästa blockchain-kurser som erbjuder blockchain-certifiering efter att du har slutfört hela kursen.

I verkligheten, med hjälp av våra kurser om blockchain-teknik, kan du verkligen lysa i en företagsmiljö. Eftersom vår kurs leder dig genom kunskapsbasen måste du bli blockchain-arkitekt, du kommer säkert att få en framgångsrik karriärmöjlighet i livet.

 

Vad kommer banan att täcka?

Modul-1: Blockchain Fundamentals

I den här modulen kommer kursen att fokusera på grundläggande blockchain-teknik. I grund och botten lär du dig om alla komponenter i blockchain tillsammans med Blockchain as a Service.

 

Modul-2: Enterprise Blockchains

Den här modulen kommer att täcka blockchain-applikationer för företag, utveckling, säkerhet, arkitektur, användningsfall och många fler.

 

Modul-3: Översikt över Ethereum

Modulen kommer att fokusera på den detaljerade analysen av Ethereum blockchain-plattformen. Mer, så kommer vi också att täcka applikationer baserade på Ethereum också.

 

Modul-4: Översikt över Hyperledger Fabric

Modulen kommer att fokusera på den detaljerade analysen av Hyperledger Fabric blockchain-plattformen. Mer, vi kommer också att täcka applikationer och användningsfall baserade på Hyperledger Fabric också.

 

Modul-5: kvorumöversikt

Modulen kommer att fokusera på den detaljerade analysen av Quorum blockchain-plattformen och populära användningsfall. Dessutom kommer vi att jämföra kvorum med privat Ethereum för att påpeka de största skillnaderna mellan dessa två.

 

Modul-6: R3 Corda Översikt

Modulen kommer att täcka allt relaterat till R3 Corda blockchain-plattformen. Dessutom kommer vi också att täcka populära användningsfall och deras inverkan på finansiella sektorer.

 

Ingår material

 • Respekterat intyg
 • Intervju med blockchain-experter
 • Personlig vägledning

 

Enterprise Blockchain och säkerhet

Kursöversikt

Detta är ytterligare en av våra bästa banor för blockchain. När du arbetar i ett blockchain-projekt kanske många av er förbiser vikten av säkerhet. Således hjälper våra kurser om blockchain-teknik dig att förstå vikten av det.

Mer om det lär du dig också hur du skyddar din plattform från eventuella sårbarheter.

 

Vad kommer banan att täcka?

Modul-1: Introduktion till Blockchain Security

Den första modulen börjar med att introducera dig för blockchain-säkerhet. Här kommer vi att diskutera hur blockchain-säkerhet fungerar och hur det kan gynna det övergripande ekosystemet.

 

Modul-2: Blockchain-säkerhetskomponenter och datastrukturer

I den här kommer vi att täcka alla element i blockchain-säkerhet. Mer kommer vi också att diskutera hur datastrukturer kan påverka säkerheten för en blockchain-plattform.

 

Modul-3: Fundamentals of Blockchain Cryptography

Hash-funktioner, public key-kryptografi är några av de viktiga faktorerna som avgör hur tekniken uppfattar säkerhet. Så för att utveckla dina projekts säkerhet felfria måste du lära dig mer om dem.

 

Modul-4: Smart kontraktsäkerhet

Här kommer vi att prata om vissa sårbarheter i smarta kontrakt. Mer så kommer vi också att täcka penetrationstest för smarta kontrakt för att hjälpa dig att hitta eventuella underliggande sårbarheter.

 

Modul-5: Blockchain-plattformar för företag

Slutligen kommer kursen att täcka blockchain-plattformar för företag som är lämpliga för att erbjuda högsta säkerhetsnivå för ditt företag.

 

Vem ska ta dessa kurser?

Du måste undra vem som ska ta våra bästa blockchain-kurser. Egentligen är våra kurser för alla personer som är intresserade av att lära sig mer om blockchain. Mer så, alla som arbetar i en företagsmiljö bör också ta våra kurser.

I grund och botten, om du är –

 • Marknadsförings specialist
 • Entreprenör
 • Innovationschef
 • Affärsledare
 • Affärsanalytiker
 • Beslutstagare
 • Program- och produktchef
 • Industri Professionell
 • Rådgivare

då borde du säkert kolla in våra kurser. Vår breda samling av kurser är mer än tillräckligt för att uppfylla alla dina behov.

 

I slutet

Blockchain är det slagord som stör allt runt oss när vi pratar. Så när det tar över hela världen, varför skulle du stanna kvar? Börja använda alla dess funktioner och digitalisera ditt företag också.

För att hjälpa dig med ditt blockchain-uppdrag är vi här med vår breda samling av kurser om blockchain åt dig. Så kolla in dem och starta din blockchain-omvandling just nu!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map