Hur man blir certifierad Enterprise Blockchain Architect (CEBA)?

Den befintliga IT-arbetsmarknaden riktar sin uppmärksamhet mot att utveckla omfattande kunskap om teknikinnovationer. Kandidater bör ha omfattande kunskap om blockchain-teknik för att dra nytta av de olika nya karriärmöjligheterna. Många blivande blockchain-proffs vill bli Certified Enterprise Blockchain Architect på grund av de exceptionella utsikterna för deras karriärutveckling i den berörda rollen.

Blockchain kan revolutionera affärer som vi känner till det. Det är dock också viktigt att notera att blockchain inte är en störande teknik. Tvärtom är det en grundläggande teknik och skulle kräva omfattande expertis inom blockchain-antagande för att förverkliga dess verkliga potential. Även om många yrkesverksamma strävar efter att bli certifierade blockchain-arkitekter, är de mindre benägna att hitta rätt vägledning för detsamma.

Anmäl dig nu: Certifierad Enterprise Blockchain Architect-certifiering

Följande diskussion hjälper dig att ta reda på efterfrågan på blockchain-arkitekter på den befintliga arbetsmarknaden och detaljerna i Certified Enterprise Blockchain Architect-certifieringen av 101 Blockchains. Viktigast av allt kan aspirerande kandidater också använda följande diskussion för att ta reda på de bästa metoderna för att säkerställa att de framgångsrikt får CEBA-certifiering.

Efterfrågan på Blockchain Architect Jobs

En av de främsta aspekterna för din uppmärksamhet innan du dyker in i kraven för att bli Certified Enterprise Blockchain Architect är bedömningen av efterfrågan på blockchainjobb. Det är rimligt för alla nybörjare inom IT eller en befintlig professionell att undra över möjligheten att välja blockchain som ett karriäralternativ.

Det finns dock ingen anledning att oroa sig eftersom blockchain fortsätter att utvecklas som en av de mest efterfrågade färdigheterna kontinuerligt. Enligt LinkedIn Job Report för 2020 är blockchainutvecklarens roll det översta jobbet 2020. Rekryteringsföretaget Hired presenterade en rapport i februari 2019 som visade en radikal 517% ökning av den globala efterfrågan på blockchainingenjörer årligen.

Dessutom visade rapporten från Hired också att blockchainingenjör var en av de mest betalda mjukvaruteknikjobben. Den globala statistiken om lön för blockchain-ingenjörer indikerade variationer från $ 150.000 till $ 175.000 i genomsnitt per år. Kravet på att få CEBA-certifiering valideras till stor del på grund av en potentiellt ökande efterfrågan på blockchain-arkitektjobb.

Vill du bli en Blockchain-proffs? Kolla in de bästa tipsen för att starta en Blockchain-karriär av experterna.

Den genomsnittliga årslönen för blockchain-tekniska arkitekter är nästan $ 90.000 för nybörjare. Den genomsnittliga årslönen för en erfaren blockchain-arkitekt kan uppgå till $ 250.000, enligt Gartner Survey 2019. Samtidigt är det också viktigt för kandidater att leta efter olika företag som anställer blockchain-proffs.

Professionella konsultföretag EY, Deloitte, PWC och KPMG är bland de bästa alternativen för att publicera blockchain-jobbannonser. Även toppföretag som IBM, Amazon och Microsoft vänder sig också mot blockchain-trenden för att öka affärsvärdet. Nu kan alla individer förstå möjligheterna att bli Certified Enterprise Blockchain Architect.

Så var ska du börja skapa en karriär som certifierad blockchain-arkitekt? Det mest lönsamma svaret på denna fråga pekar direkt mot 101 Blockchains. Låt oss ta reda på hur 101 Blockchains ger en konkurrensfördel för karriärutsikterna för en blivande blockchain-arkitekt.

Varför ska jag välja 101 blockkedjor?


101 Blockchains är ett nytt men ändå formidabelt omnämnande inom blockchain-utbildning och utbildning. Kompetensen hos teamet som ligger till grund för grunden för 101 Blockchains är en av dess främsta styrkor som kan stödja studenter. Kandidater kan bli Certified Enterprise Blockchain Architect med hjälp av CEBA-certifieringen av 101 Blockchains. Hur? Vi kommer att dyka in i detaljerna i CEBA-certifieringen strax efter att vi har upptäckt omfattningen av 101 Blockchains trovärdighet.

101 Blockchains förlitar sig på tre viktiga principer för kvaliteten på sina certifieringar. De tre principerna är förtroende, strategi och praktisk erfarenhet. 101 Blockchains försäkrar förtroende för alla sina inlärningsresurser genom stöd från branschexperter och blockchain-proffs. Varje utbildningsresurs och certifiering av 101 Blockchains skräddarsys med ett strategiskt perspektiv på blockchain-industrin.

Viktigast är att fokuset på praktiska aspekter av blockchain-utbildning och utbildning av 101 Blockchains är en formidabel boost för den professionella kompetensen hos 101 Blockchains-certifierade kandidater. Med det formidabla stödet för utbildning och kvalitet på blockchain-utbildning på 101 Blockchains kan yrkesverksamma säkerställa en stark grund för sin blockchain-karriär på lång sikt.

Börja nu med Free Blockchain Fundamental Course!

Hur man blir certifierad Enterprise Blockchain Architect (CEBA)

företag blockchain arkitekt certifiering

101 Blockchains erbjuder Certified Enterprise Blockchain Architect-certifiering tillsammans med två andra rollbaserade blockchain-certifieringar. Kandidater kan bli certifierade blockchain-experter med CEBA-certifiering genom att bevisa deras förmåga att hantera det professionella ansvaret i rollen som en blockchain-arkitekt..

CEBA-certifieringen av 101 Blockchains är utformad speciellt för att hjälpa blivande yrkesverksamma att lära sig om de väsentliga färdigheter som krävs för att kunna vara en blockchain-arkitekt. CEBA-certifieringen hjälper också till att förbättra kompetens, kunskap och kapacitet för blockchain-ingenjörer och utövare.

CEBA-certifieringen dyker djupt in i blockchain-grunden, såsom komponenter, relaterad terminologi, lösningsförsäljning, värdeskapande och blockchain-arkitektur. Viktigast är att kandidater har försäkran om att få CEBA-certifiering med täckningen av interaktiva övningar, demos och whiteboardillustrationer.

Samtidigt ger möjligheterna till omfattande insikter om blockchain-teknik ett trovärdigt lyft till de professionella förmågorna hos blivande blockchain-arkitekter. CEBA-certifieringen fokuserar också på att förstå blockkedjans inverkan på att revolutionera företagens och regeringarnas perspektiv för att uppnå bättre effektivitet i blockkedjan.

Intressant är att kandidater inte behöver oroa sig för att förbereda sig för CEBA-certifiering eftersom 101 Blockchains erbjuder en utbildning för samma. Den självkörande träningskursen på 101 Blockchains sträcker sig över 5 veckor med 3-4 studietimmar tilldelade varje vecka. Kandidater kan utnyttja 101 Blockchains CEBA-certifieringskurser för fördelarna med flexibelt lärande.

Om du är nybörjare bör du börja din karriär med denna Blockchain for Beginners-guide.

Målgrupp för CEBA-certifiering

En av de viktigaste aspekterna att förstå om du vill bli Certified Enterprise Blockchain Architect är målgruppen för tentamen. Blockchain-arkitektrollen är en lukrativ och tilltalande roll för nästan alla IT-proffs. Kandidater måste dock kontrollera de olika blockchain-baserade rollerna de kan utöva med CEBA-certifiering.

Blockchain-teknik har mer betydelse än någonsin när de enkelt går från proof of concept till produktionsstadier. Så även om CEBA-certifiering är lämplig för rollen som blockchain-arkitekt, kan kandidater utforska karriärmöjligheter i många andra roller. Här är en översikt över den idealiska målgruppen för CEBA-certifiering (Certified Enterprise Blockchain Architect),

 1. Blockchain-teknikinriktade ingenjörer
 2. IT-administratörer
 3. Blockchain-lösningsutvecklare
 4. Informationschef
 5. Blockchain-lösningsingenjörer
 6. Blockchain-orienterad kundinriktad professionell
 7. Molnarkitekter
 8. IT-säljchefer
 9. Ingenjörer inom blockchain-teknik
 10. Blockchains teknologichefer

Mål för CEBA-certifieringen

Nu är det viktigt för alla kandidater som vill bli Certified Enterprise Blockchain Architect för att ta reda på certifieringsmålen. Målen för CEBA-certifieringen är följande,

 1. Utveckla en heltäckande förståelse för avancerade koncept inom blockchain-arkitektur och utveckling
 2. Förbättra kunskaperna hos kandidater om olika fallkedjeanvändningsfall och metoderna för val av ideala blockkedjessystem för olika kundbehov
 3. Validering för kunskapen om kvalificerade kandidater för professionellt företagande blockchain arkitektansvar genom en branschledande blockchain arkitektur certifiering

Moduler som omfattas av CEBA-certifieringen

Därför kan en blivande kandidat lägga märke till CEBA-certifieringens potential för att etablera sin karriär som blockchain-arkitekt. En kandidats framgång beror på deras förståelse för de ämnen som omfattas av certifieringen. Med ett omfattande intryck av alla moduler och ämnen som omfattas av CEBA-certifiering kan kandidater skapa perfekta förberedelsestrategier.

Viktigast av allt skulle kandidater lära känna de olika ämnen de måste förbereda sig för att säkerställa deras framgång. Medvetenheten om moduler i CEBA-certifieringen kan ge lovande fördelar för att enkelt bli Certified Enterprise Blockchain Architect. Här är översikten över de olika domänerna eller modulerna i 101 Blockchains CEBA-certifiering och de ämnen som omfattas av dem.

 • Grundläggande blockchain

Den första domänen eller modulen i CEBA-certifieringen fokuserar främst på olika grundläggande aspekter av blockchain-teknik. Modulen etablerar kunskapsgrunden för kandidater i såväl grundläggande som avancerade koncept inom blockchain-teknik. Kandidater måste täcka viktiga punkter relaterade till följande områden i den första modulen för CEBA-certifiering.

 1. Definition av blockchain
 2. Skillnad mellan blockchain, kryptovaluta och tokens
 3. Viktiga komponenter i blockchain-teknik
 4. Det bysantinska generalernas problem
 5. Grunden för konsensusmekanismer
 6. Metoder för att skriva block till en blockchain
 7. Definition och praktiska tillämpningar av hashing
 8. Krav för blockchain mining
 9. Grunderna för smarta kontrakt
 10. Segwits & gafflar
 11. Varianter av blockchain och användningsfall
 • Enterprise Blockchains

Den andra modulen i CEBA-certifieringen spelar en avgörande roll för att stödja kandidaternas ambitioner att bli Certified Enterprise Blockchain Architect. Den här modulen dyker djupare in i de olika konsekvenserna relaterade till antagandet av blockchain-teknik på företagsnivå. Kandidater hittar komplexa ämnen relaterade till blockchain-arkitektur i denna modul. De viktiga områden där kandidater måste bevisa sina färdigheter, kunskaper och förmågor för att behärska denna modul inkluderar följande,

 1. Definition av företagets blockchain
 2. Värdeskapande i företagets blockchain
 3. Kostnadsmodelleringsaspekter av företagskedjor
 4. Kostnadsöverväganden relaterade till företagskedjor
 5. Prestanda för företagskedjor när det gäller transaktioner per sekund
 6. Grunden för företagets blockchain-arkitektur
 7. Allmänna användningsfall i blockkedjor för företag
 8. Lösningar som säljer för företagskedjor
 9. Tekniska överväganden för företagets blockchain-lösningar
 10. Grunderna i Blockchain as a Service eller BaaS-modell och praktiska exempel
 11. Grunderna för utveckling av blockchain-företag
 12. Säkerhetsproblem för blockchain-lösningar för företag
 • Översikt över Ethereum

Denna modul av CEBA-certifiering stärker studenternas praktiska expertis för att bli Certified Enterprise Blockchain Architect. Den slående höjdpunkten i denna certifiering fokuserar på Ethereum, en av de vanligaste plattformarna för blockchain-arkitektur och utveckling. Kandidater måste bevisa sina färdigheter, förmågor och kunskaper i följande kapitel i den här modulens CEBA-certifiering.

 1. Översikt över Ethereums grunder
 2. Koncept för utveckling av Ethereum
 3. Praktisk demonstration av användningen av Ethereum Etherscan
 4. Praktisk förståelse för Ethereum-distribution
 5. Praktiska konsekvenser av Metamask
 6. Praktisk insikt om Ethereums tokenplattform
 • Översikt över Hyperledger Fabric

Den fjärde modulen i Certified Enterprise Blockchain Architect eller CEBA-certifiering, uppmärksammar också en annan viktig komponent för blockchain-arkitektur. Kandidater bör bevisa sina färdigheter, kunskaper och förmågor i följande kapitel för att bli Certified Enterprise Blockchain Architect.

 1. Översikt över Hyperledger-projektet
 2. Grunderna i Hyperledger Fabric
 3. Använd fall relaterade till Hyperledger Fabric
 4. Praktiska demonstrationer för distribution av Hyperledger Fabric på AWS
 5. Insikt i utvecklingen av Hyperledger Fabric
 6. Praktisk förståelse av Hyperledger Fabric-användningsfall inom logistik
 • Översikt över R3 Corda

Den sista modulen i CEBA-certifieringen hjälper dig att bli certifierad blockchain-expert i arkitektroller med praktiska färdigheter. Kandidater måste täcka följande kapitel i denna modul för att säkerställa bättre chanser att kvalificera sig för CEBA-certifiering.

 1. Översikt över grunderna för R3 Corda
 2. Använd fodral av Corda
 3. Praktisk förståelse av Cordas användningsfall
 4. Corda utveckling
 5. Praktisk kunskap om implementeringen av CordaBench

Fördelarna med 101 Blockchains att bli Certified Enterprise Blockchain Architect framgår också av stödet för certifiering. 101 Blockchains erbjuder trovärdigt stöd för kandidater att förstå certifieringsprocessen. Intressant, 101 Blockchains erbjuder också trovärdiga insikter om potentiella blockchain-roller som du kan bedriva med CEBA-certifiering. Dessutom kan kandidater uppnå omfattande rapporter genom att bedöma deras prestationer i CEBA-kursen före slutprovet.

Certifiering ger validering av dina färdigheter och tar din Blockchain-karriär till nästa nivå. Så få din Blockchain-expertcertifiering och ta din Blockchain-karriär framåt.

Rekommenderade metoder för framgångsrik CEBA-certifiering

Så du kan märka att 101 Blockchains inte bara erbjuder Certified Enterprise Blockchain Architect-certifiering utan också formidabelt stöd för att kvalificera certifieringen. Därför kan alla blivande blockchain-arkitekter uppfatta tydliga möjligheter att kvalificera CEBA-certifieringen enkelt. Å andra sidan bör kandidater också ställa frågan ”är det så enkelt?” Innan de föreställer sig fördelarna med certifiering.

Även om 101 Blockchains erbjuder omfattande stöd för att kvalificera CEBA-certifieringen för att bli Certified Enterprise Blockchain Architect, är det viktigt att hitta den perfekta strategin för att förbereda sig effektivt för provet. Vad kan vara det bästa svaret på dina CEBA-certifieringsproblem? Låt oss titta på rekommenderade tips från kvalificerade yrkesverksamma och branschexperter för CEBA-certifiering.

 • Börja med grunderna

En av de främsta rekommendationerna för förberedelser för att bli Certified Enterprise Blockchain Architect behandlar grundläggande. Kursplanen för CEBA-certifiering har en enkel struktur och organisation. Kandidater måste dock veta att det finns många ämnen i modulerna för CEBA-certifiering. Utan en tydlig medvetenhet om examensämnena är det lättare för kandidater att avvika från sina förberedelser.

Dessutom kan osäkerhet kring de ämnen du måste möta i CEBA-certifieringen hämma förtroendet för förberedelserna. Börja därför det första steget i din förberedelse för CEBA-certifiering med en detaljerad bedömning av certifieringsprovens ämnen. Översikten över alla examensämnen spelar också en avgörande roll för att navigera i olika studiehandböcker för att hitta tillförlitliga resurser.

 • Välj den trovärdiga träningsplattformen

Nästa steg i din förberedelse för att bli Certified Enterprise Blockchain Architect hänvisar till att välja trovärdiga träningsplattformar. Vad kan vara bättre än 101 blockkedjor i det här fallet? Utbildningen med 101 Blockchains för CEBA-certifiering ger djupgående utbildningsmaterial och praktisk insikt.

Som ett resultat förbereder utbildningen inte bara kandidaterna för teoretiska frågor utan också de praktiska frågorna i provet. Viktigast av allt, praktiska demonstrationer spelar också en avgörande roll för att förbereda kandidater för professionella blockchain-arkitektroller. 101 Blockchains ger också användbar vägledning för kandidater att närma sig certifieringsprocessen.

 • Håll dig trogen mot dina förberedelsemål

Förberedelserna för kandidater för CEBA-certifiering är bara lika bra som kandidaternas ansvar för deras förberedelser. Många kandidater börjar ofta sina förberedelser med en positiv ton bara för att sluta svänga bort från det på grund av andra åtaganden. I det här fallet kan en milstolpsbaserad förberedelseplan tillsammans med en studiepartner eller någon som gör dig ansvarig för dina förberedelser göra underverk. Be dina vänner och familjemedlemmar stödja dig i resan för att bli Certified Enterprise Blockchain Architect. Med stöd av en partner i din förberedelseresa kan du enkelt nå dina studiemål.

 • Tjäna praktisk erfarenhet

En annan avgörande aspekt som kandidater ofta underminerar i sina förberedelser för CEBA-certifiering är en praktisk erfarenhet. Att klämma upp de teoretiska begreppen blockchainarkitektur och utveckling kan bara få dig så långt i dina förberedelser. Bristen på praktisk erfarenhet av olika blockchain-teknik och arkitekturkoncept kan vara skadligt för din totala prestation i provet.

Så utnyttja alla möjligheter att utveckla din praktiska erfarenhet av blockchain-teknik och -verktyg. 101 Blockchains erbjuder flera praktiska demonstrationer, interaktiva övningar och användningsfall för att förbättra praktisk upplevelse. Prova koncepten du lär dig under dina förberedelser för CEBA-certifiering i verkliga projekt. Börja i det lilla med praktiska experiment och upptäck en lovande förbättring av dina praktiska färdigheter.

Slutord

På en avslutande anteckning kan du märka att det är lätt att bli Certified Enterprise Blockchain Architect med 101 Blockchains. Kandidater bör dock också förstå att resan till CEBA-certifiering skulle ge enorma utmaningar. Varje kandidat bör anamma dessa utmaningar och förstå hur de kan bidra till sin yrkeskunskap.

Enterprise blockchain-arkitekter kan dra nytta av ett brett spektrum av utökade karriärmöjligheter i blockchain-ekosystemet med den globalt erkända CEBA-certifieringen. Samtidigt kan kandidater också utnyttja sin CEBA-certifiering för att få ett framstående rykte i professionella kretsar. På lång sikt kan CEBA-certifiering motivera kandidater kontinuerligt att uppdatera sina färdigheter och kunskaper som blockchain-arkitekter. Börja förbereda dig nu för en framgångsrik blockchain-karriär!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map