Gratis Blockchain-kurser: Starta din resa nu!

Med blockchains popularitet ökar många gratis blockchain-kurser på marknaden. Men räcker det med dessa kurser för att utbilda dig om blockkedjan? Nu när blockchain får grepp är många företag angelägna om att lära sig allt om det.

Målet? Tja, för att bli kunnig när du utvecklar blockchain-lösningar. I verkligheten är tekniken extremt komplicerad. Således, utan ordentlig blockchain-utbildning, kan ingen verkligen lära sig att använda den, låt utveckla den.

Och så, för att hjälpa dig, är vi här med vårt tag på blockchain med gratis blockchain-kurser som du kan prova.

Så, låt oss komma igång.

Är det gratis Blockchain-kurser på marknaden??

Tja, vanligtvis kan alla gratis blockchain-kurser du hittar på internet inte räcka för att ge dig rätt kunskapsbas. I många fall är dessa gratis blockchain-kurser gratis guider fulla av falsk information som bara kan avvika från huvudämnet.

Mer så kan dessa gratis blockchain-kurser gratis guider få dig att förlora en enorm mängd tid tillsammans med resurser.

I grund och botten bör du vara mer försiktig när du väljer kurserna, eftersom dessa lätt kan ge dig falsk information. Därför bör du bara ta gratis blockchain-utbildning från kända webbplatser.

Mer så bör du alltid vara försiktig med gratis blockchain-kurser hela tiden. Men oroa dig inte, eftersom många av er ofta bara vill lära sig lite grundläggande information om denna teknik, vi är här för att hjälpa dig med vår samling av blockchain-kurser online gratis guider.

Varför ta våra gratis Blockchain-kurser?

Gratis Blockchain-kurser


Först och främst är vi på 101 Blockchains alltid mer än angelägna om att hjälpa någon som letar efter gedigen information om blockchain. I verkligheten är vi mycket entusiastiska över den här nya tekniken och vill att företagspersonal ska lära sig om den.

Det är därför vi ägnar vår webbplats och allt dess innehåll för att hjälpa dig att hitta önskad information. Dessutom är hela vår kurssamling här för att ge dig bästa möjliga kunskapsbas om denna nya teknik.

För att hjälpa dig att kontrollera kvaliteten på vårt premiuminnehåll erbjuder vi två blockchain-kurser utan kostnad!

Inte bara det, båda våra blockchain-gratisguider är utrustade med bonusmaterial som hjälper dig att uppleva premiuminnehållet.

Vi tenderar också att erbjuda gedigen information eftersom våra expertmedlemmar arbetar dag och natt för att hålla alla blockchain-kurser online gratis guider uppdaterade!

Dessa två blockchain-kurser är dock endast gratis för nybörjare. Om du är en professionell och vill förstå den arkitektoniska aspekten av denna teknik, se till att anmäla dig till våra premiumkurser.

Dessutom kan du förvänta dig att få en certifiering också i dessa kurser.

Vår samling av gratis Blockchain-kurser

Grundläggande om blockchains för företag

Kursens varaktighet

Vi ser till att du kan slutföra alla våra kurser på kort tid. Eftersom du kanske är upptagen med ditt professionella arbete kan det vara ett stort besvär att genomföra en kurs. Således tar vår grundläggande grundkurs för företag bara fyra dagar att genomföra.

Mer än så tar det bara 15 minuter varje dag! Vi är ganska säkra på att du kan ta dig tid att kolla in vår gratisguide för blockchain-kurser.

Vi har också åtta lektioner för dig att kolla in. Dessa åtta lektioner kommer att täcka alla grunderna du behöver för att lära dig om företagets blockchain-processer.

För att hjälpa dig att lära dig mer om ämnet snabbt delar vi upp alla 8 lektionerna under de fyra dagarna! Men oroa dig inte, du behöver inte ta lektionerna eller genomföra kursen inom bara fyra dagar.

I verkligheten kan du pausa och komma tillbaka till den gratis blockchain-kursen när du vill. Således får du mer flexibilitet med vår samling.

Anmäl dig till grundläggande kurs för företagets blockchains om du –

 • Vill du veta mer om grunderna för blockchain-teknik.
 • Är ivriga att lära dig om de olika viktiga blockchain-termerna.
 • Vill du förstå hur blockchain påverkar alla ledande sektorer på marknaden.

Kursöversikt

Denna gratis guide för blockchain-kurser online Enterprise Blockchains Fundamentals är det första steget för alla professionella i sin blockchain-resa. Mer än så är den här kursen perfekt för att uppgradera din position och färdigheter. Så i den här kursen lär du dig hur blockchain fungerar och hur du kan använda det som hävstång för din karriär.

Hur som helst, såg vi till att designa den här kostnadsfria kursen för alla yrkesverksamma som vill lära sig mer om tekniken men som först måste bekanta sig med delarna av denna teknik. Dessutom vill vi att du uppgraderar dina färdigheter och får tag på nya möjligheter.

Således, om du vill gå med i den här nya blockchain-revolutionen och vill få värdefull information om den här tekniken, bör du ta den här kursen ditt första val.

Vet du vad den bästa delen är? Våra gratis blockchain-kurser litar på mer än 5000 yrkesverksamma runt om i världen. Det faktum att du får ta kursen utan pengar alls är ett värdefullt alternativ just nu.

Hur som helst är vi ganska säkra på att inget annat företag på marknaden kan erbjuda dig så mycket värde i en helt gratis blockchain-kurs.

Så slösa inte mer tid, slutföra banan och gå vidare i loppet just nu!

Vad kommer du att lära dig?

Modul-1: Definition av Blockchain-teknik

I den här första modulen lär du dig den faktiska definitionen av blockchain-teknik. I verkligheten, om du bara är nybörjare och inte vet något om den här tekniken, hoppa aldrig över den här modulen. Det hjälper dig att lära dig om de underliggande förhållandena för denna teknik.

Mer så får du en visuell förklaring av hur det faktiskt fungerar. I grund och botten kommer vi att använda den för att göra inlärningsprocessen lite enklare.

Modul-2: Viktiga Blockchain Enterprise-villkor

När du känner till terminologierna hjälper det dig att fortsätta använda en gemensam standard i dina lösningar. I verkligheten kommer detta att förbättra dina chanser att få interoperabilitet också. Och så kommer du i den andra modulen att lära dig mer om dessa terminologier och anpassa dina strategier korrekt.

Mer så här kommer du att lära dig om frågor om dubbla utgifter, hur konsensusmekanismer fungerar och så vidare.

Det finns också olika typer av blockchain och deras skillnader, tillsammans med hur noder och validerare fungerar på modulen.

Så se till att inte hoppa över dessa alls.

Modul-3: Grunderna för smart kontrakt

I den tredje delen kommer vi att fokusera på det smarta kontraktet. I själva verket är smarta kontrakt absolut nödvändiga när det gäller företagsföretag. Du kan enkelt automatisera dem, och de kommer att köra på egen hand när varje part följer reglerna ordentligt.

Så det är ett utmärkt sätt att täta ett kontrakt med andra parter eller företag utan att oroa sig för lönecheck.

Här lär du dig hur det fungerar och vilken typ av fördel med denna funktion.

Modul-4: Blockchain Digital Transformation

Det sista avsnittet är den viktigaste delen av vår gratis blockchain-kurs. Mer om vi inte sätter det i rätt perspektiv kommer det att förbli en komplex teknik för alla företag.

Och så kommer vi att fokusera på var denna teknik fungerar och vad som är de ledande sektorerna för denna teknik just nu.

Du får också lära dig mer om blockchain digital transformation.

Inkluderat bonusmaterial

Kurspresentation

Du får ladda ner alla kurspresentationer när du har slutfört vår gratis blockchain-kurs. Så du kan alltid komma tillbaka och revidera dem och jogga ditt minne!

Ytterligare föreläsningar

Vi kommer att inkludera ytterligare föreläsningar tillsammans med föreläsningarna i gratis blockchain-träningspass. Så ditt lärande kommer inte bara att sluta här; du kommer alltid att få mer innehåll för att öka din kunskapsbas.

Gå med onlineevenemang

Du får också exklusiv tillgång till alla våra onlineevenemang, till exempel webbseminarier med de bästa yrkesverksamma inom branschen. Allt detta kommer helt kostnadsfritt!

Introduktion till Enterprise Blockchain

Kursens varaktighet

Vårt primära mål är att du kan genomföra alla våra kurser på kort tid utan problem. Varför? I själva verket kanske många av er är upptagna med ert professionella arbete och inte har tid att genomföra en långkurs.

För att hjälpa dig utan att tappa mycket av din tid ser vi till att den här blockchain-kostnadsfria kursen bara tar fem dagar att slutföra!

ja! Bara 5 dagar! Dessutom, istället för att spendera timmar och timmar på en kurs, behöver du bara spendera 15 minuter varje dag!

Vi har också tolv lektioner för dig att kolla in. Dessa 12 lektioner kommer att täcka alla grunderna du behöver för att lära dig om företagets blockchain-processer.

En annan bästa del om våra blockchain-gratiskurser är att vi delar upp allt kursmaterial i 5 dagar. På det här sättet kan du lära dig om de enkla termerna först och långsamt gå vidare till de svåra faktorerna.

Men oroa dig inte, du behöver inte ta lektionerna eller genomföra kursen inom bara 5 dagar för att lära dig blockchain gratis.

I verkligheten kan du pausa och komma tillbaka till den gratis blockchain-kursen när du vill. Således får du mer flexibilitet med vår samling.

Anmäl dig till en introduktion till företagets blockchain-kurs om du –

 • Är ivriga att veta om grunderna för blockchain-teknik.
 • Vill du lära dig mer om hur olika delar av företagets blockchain fungerar.
 • Är ivriga att förstå hela processen med blockchain digital transformation.

Kursöversikt

Denna kurs är speciellt beskriven för att ge dig en unik möjlighet i företagets blockchain-företag. Mer när du har slutfört den här kursen kan du äntligen uppskatta hur blockchain verkligen kan göra företagets affärsprocesser bra igen.

Hur som helst ser vi till att du får premiumåtkomst till alla tekniska detaljer tillsammans med affärsrelaterade användningsfall. Således kommer dessa säkert att hjälpa dig att implementera dina blockchain-lösningar utan problem.

Vi kommer dock att rekommendera dig att kolla in våra andra kurser innan du stirrar helt på ditt blockchain-projekt.

Hur som helst, den här gratisguiden för blockchain-kurser är här för att hjälpa dig att lära dig om de verkliga exemplen. Med detta kan du äntligen ta det första steget mot den underbara framtiden.

Så, om du verkligen vill gå med i den nya blockchain-revolutionen och vill få värdefull information om den här tekniken, bör du ta den här kursen ditt första val.

Du måste fokusera flitigt för att förbättra din karriär och bygga din kompetens. Om du redan är i företagsbranschen som konsult, chef eller chef, borde du veta detta.

Och så är det mycket viktigt att lära sig om blockkedjan och dess implikationer. Så använd dessa gratis blockchain-kurser för att få det perfekta paketet för din livstid. Du kan lära dig mer om den här kursen härifrån!

Glöm inte att kolla in våra andra kurser också.

Vad kommer du att lära dig?

Modul-1: Definition av Blockchain

Först och främst kommer vi att börja med definitionen av blockchain-teknik. Utan att veta eller lära dig vad det är kan du inte gå vidare till en mer komplex del av denna teknik. Så om du bara är nybörjare och inte vet någonting om den här tekniken, hoppa aldrig över den här modulen. Det hjälper dig att lära dig mer om den viktigaste aspekten av denna teknik.

Mer så kommer du att få en visuell förklaring av hur det faktiskt fungerar. I grund och botten kommer vi att använda den för att göra inlärningsprocessen lite enklare.

Du kommer också att känna till skillnaden mellan centraliserade, decentraliserade och distribuerade nätverksmodeller. Mer, vi kommer också att täcka historia och olika typer av blockchain-teknik också.

Modul-2: De viktigaste Enterprise Blockchain-villkoren

I skicka delen kommer vi huvudsakligen att fokusera på de olika terminologier som vanligtvis används i företagets blockchain-implementering.

Men varför? Tja, när du lär dig mer om dessa kommer du att fortsätta använda en gemensam standard i dina lösningar. Så detta kommer i slutändan att förbättra dina chanser att få interoperabilitet också.

Mer här, här kommer du att lära dig om frågor om dubbla utgifter, hur konsensusmekanismer fungerar och så vidare. Dessutom kommer du att lära dig mer om validerare, noder, transaktioner och så vidare.

Modul-3: Smarta kontraktsgrunder

I denna del av blockkedjekursen fokuserar vi på grundläggande smarta kontrakt. I verkligheten kan du enkelt automatisera dem, och de kommer att köra på egen hand när varje part följer reglerna ordentligt.

Så det är ett utmärkt sätt att täta ett kontrakt med andra parter eller företag utan att oroa sig för lönecheck.

Här lär du dig hur det fungerar och vilken typ av fördel med denna funktion. Mer så kommer du också att lära dig om nackdelarna med den här funktionen och populära användningsfall som du också kan prova.

Så att lära dig mer om detta avsnitt är relativt viktigt för dig.

Modul-4: Blockchain Transforming Enterprises

Detta avsnitt är tillägnad hur blockchain omvandlar företag. I grund och botten kommer den att fokusera på de viktiga aspekterna av blockchain digital transformation. Det är en viktig del, så hoppa inte över det här avsnittet till någon pris.

Hur som helst kommer vi att fokusera på var denna teknik fungerar och vad som är de ledande sektorerna för denna teknik just nu.

Vi kommer också att prata om IBMs livsmedelsförtroende och hjälpa dig att bygga upp din strategi för den perfekta blockchain-lösningen.

Modul-5: Hur Blockchain förändrar världen

Detta är den sista modulen i våra gratis blockchain-kurser. I själva verket kanske blockchain inte helt tar bort befintliga äldre nätverk för närvarande. Men det kommer säkert att förändra hur det fungerar och långsamt kan ta över full kontroll.

Kort sagt, den värld du ser just nu kommer att förändras helt, men det kommer att ske gradvis. Så se till att du hittar din position i den förändringen för att skydda dig mot störningar.

Det är därför vi i det här avsnittet hjälper dig att lära dig mer om fördelarna med web 3.0. Vi kommer också att fokusera på federerad blockchain och lära dig om det totala ekosystemet för konsortier. Dessutom kommer vi att täcka möjliga användningsfall.

Inkluderat bonusmaterial

Kurspresentation

Du får ladda ner alla kurspresentationer när du har slutfört vår gratis blockchain-kurs. Så du kan alltid komma tillbaka och revidera dem och jogga ditt minne!

Ytterligare föreläsningar

Vi kommer att inkludera ytterligare föreläsningar tillsammans med föreläsningarna i gratis blockchain-träningspass. Så ditt lärande kommer inte bara att sluta här; du kommer alltid att få mer innehåll för att öka din kunskapsbas.

Gå med onlineevenemang

Du får också exklusiv tillgång till alla våra onlineevenemang, till exempel webbseminarier med de bästa yrkesverksamma inom branschen. Allt detta kommer helt kostnadsfritt!

Vem ska ta våra gratis Blockchain-kurser?

Våra kurser är speciellt utformade för din gratis blockchain-utbildning. Så, alla branschproffs, företagsledare, juridiska konsulter eller någon kan enkelt lära sig blockchain gratis från våra kurser. Mer genom att använda dessa gratis blockchain-kurser online hjälper dig att förstå hur grunderna i blockchain-teknik ganska enkelt.

I grund och botten, om du är –

 • Marknadsförings specialist
 • Affärsanalytiker
 • Rådgivare
 • Affärsledare
 • Program- och produktchef
 • Industri Professionell
 • Entreprenör
 • Beslutstagare
 • Innovationschef

Då bör du definitivt kolla in våra blockchain-kurser online gratis guider. Mer om, om någon som inte finns på vår lista är angelägen om att lära sig, bör blockchain gratis också kolla in våra kurser.

Vanliga frågor om vår gratis Blockchain-kurs

FAQ-1: Vem kan anmäla sig till dessa kurser?

Uppriktigt sagt någon! Vi ser till att alla våra blockchain-kurser är öppna för alla professionella som vill lära sig mer om blockchain-teknik. Mer, du måste veta hur blockchain verkligen kommer att påverka de olika sektorerna runt om i världen.

Således kommer dessa kurser säkert att hjälpa dig att lära dig om störningarna tillsammans med möjliga användningsfall. Så alla blockchain-entusiaster eller chefer eller ledare är fria att kolla in våra blockchain-kurser gratis alternativ.

FAQ-2: Kan jag interagera med teamet?

Ja, uppenbarligen! Vi tror att man verkligen kan lära sig om ett ämne när man kan interagera med läraren mer. I verkligheten vet vi att du kan ha många frågor trots att du har slutfört vår gratis blockchain-kurs.

Därför ser vi till att vårt team är redo att svara på alla dina frågor när du vill! Mer än så är vårt team också helt berett att hjälpa till på något annat sätt med uppdaterad information.

Vi brukar skryta lite med den här funktionen eftersom många av de gratis kurserna där ute inte kommer att erbjuda dig den här funktionen alls.

FAQ-3: Hur förbereds kurserna?

Vi ser till att utforma alla våra kurser baserat på aktuell information. Någon form av information om vissa plattformar eller typer av blockchain kommer direkt från deras utvecklare. Så nej, vi utgör inte någon information som vi vill.

Vårt expertteam uppdaterar alltid vårt kursmaterial, eftersom saker och ting kan förändras i företagsverksamheten mycket snabbt.

Dessutom tar alla våra online-guider med blockchain-kurser dig bara 60 minuter att genomföra!

ja! Du behöver bara investera 15 minuter av din tid varje dag för att lära dig mer. Och det tar bara fyra dagar att slutföra helt!

FAQ-4: Har dessa kurser certifieringar?

Tyvärr erbjuder vi inga certifieringar med våra gratiskurser. I själva verket är dessa gratis blockchain-träningsguider endast för spelare på nybörjarnivå. Så att erbjuda en professionell certifiering med dem skulle inte vara ett klokt val från blockchain-jobbmarknaderna.

Våra kurser är mer för nybörjare som helt enkelt vill lära sig blockchain gratis eller till och med för dig som fortfarande inte kan bestämma om du ska välja vårt premiuminnehåll eller inte.

Om du verkligen letar efter certifieringar kan du kolla in vår certifierade blockchain-professionella kurs härifrån!

FAQ-5: Varför ska jag ta dessa gratiskurser från 101Blockchains?

Tja, vi brukar skilja sig mycket från resten av de gratis kursleverantörerna där ute. I själva verket fokuserar alla våra online-blockchain-kurser gratis guider på blockchain-påverkan på våra affärsmodeller. Detta är något som de andra kurserna på marknaden saknar.

Det fokuserar bara på tekniken och inte hur du kan använda den för att skapa dina egna företagsvärderingslösningar.

Så du blir tekniskt skicklig, men du förstår inte hur denna teknik fungerar i den här miljön. Men om du anmäler dig till våra akademikurser, kommer du säkert att behärska den kunskapen också.

Vi tenderar också att hålla allt vårt innehåll uppdaterat regelbundet. Således kommer du alltid att lära dig om den nuvarande situationen för denna nya revolution.

Slutligen är vårt innehåll för både arbetsgivare och anställda. Så gärna kolla in alla våra gratis blockchain-kurser gratis just nu!

I slutet,

Att lära sig om blockchain är en mycket komplicerad process. Men här försöker vi göra det så mycket enkelt som möjligt för dig att förstå dem perfekt. Som ett resultat har vi en bred samling av innehåll i vår akademi.

Men om du bara är nybörjare bör du definitivt kolla in våra gratis blockchain-kurser för att förstå hur det fungerar.

Vill du ha något mer? Kolla in vårt premiuminnehåll just nu!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map