Fördelar med NEO – mycket mer än smart ekonomi

När Bitcoin först kom kunde ingen gissa hur allmänt acceptabel kryptovaluta kommer att bli. Det var bara början.

Vi såg snart ny kryptovaluta som löste problemen i samband med första generationens blockchain-kryptovaluta, dvs. Bitcoin. Ethereum och Litecoin följde vilket förbättrades jämfört med sin föregångare. Men de var inte perfekta.

Möt, NEO, en decentraliserad blockchain-plattform som också är känd som “Ethereum Killer” eller “Chinese Ethereum.”

Så, vad är så speciellt med NEO? I den här artikeln kommer vi att undersöka fördelarna med NEO för kryptovaluta-communityn.

Vi kommer att diskutera dess funktioner och även subtilt jämfört det med andra kryptovalutor där ute. Men innan vi börjar, lär vi oss kort om NEO.

Vad är NEO?

NEO är öppen källkod, decentraliserad blockchain-plattform och kryptovaluta. Det är första i sitt slag och Kina lanserade det.

Enligt NEO webbplats,

NEO använder blockchain-teknik och digital identitet för att digitalisera tillgångar, för att automatisera hanteringen av digitala tillgångar med hjälp av smarta kontrakt och för att realisera en “smart ekonomi” med ett distribuerat nätverk.

Det är en munfull. Men efter att ha läst den här artikeln kommer du säkert att förstå allt som omger den. Du kan också läsa den ultimata guiden “Vad är NEO Blockchain?”

Så, låt oss komma igång.

Topp 5 fördelar med Neo Blockchain-plattformen

1. Smart ekonomi

Smart ekonomi är en av försäljningsställena för NEO. Det skiljer sig helt från vad andra kryptovalutor har att erbjuda, särskilt Ethereum. Den smarta ekonomin består av digitala tillgångar, digitala identiteter och smarta kontrakt.

Fördelar med NEO

Bildkrediter: NEO

Genom att använda smart ekonomi är det möjligt att digitalisera fysiska tillgångar i blockchain.

När de väl är digitaliserade kan de stanna kvar i blockchain och njuta av fördelar som decentraliserad, transparent, pålitlig och spårbar.

Vem som helst kan registrera en tillgång. För att göra alla dessa möjliga digitala identiteter används.

2. Digital identitet

Så, vad är digital identitet?

Digital identitet är ett sätt att registrera alla organisationer, individer eller andra enheter som kan äga en tillgång. Den drivs av ett system som kallas Public Key Infrastructure (PKI).

3. Smarta kontrakt

För att göra det möjligt för hela infrastrukturen att arbeta kan utvecklare använda smarta kontrakt. Till skillnad från Ethereum behöver du inte lära dig ett nytt programmeringsspråk för att skapa smarta kontrakt på NEO. Detta innebär att alla utvecklare kan komma igång och bygga en smart ekonomi på NEO-plattformen.

Möjligheten att använda vilket programmeringsspråk som helst görs tack vare NEO: s Universal Lightweight Virtual Machine. Det är också känt som NeoVM. Den virtuella maskinen som erbjuds av NEO-plattformen är effektiv, säker och skalbar.

4. DApps

Neo Blockchain-fördelar

Bildkrediter: ndapp.org

Så betyder det att det inte finns något behov av DApps på NEO-plattformen? Det är inte sanningen. NEO också Stöd DApps utveckling. Läs mer om NEO dApps Ecosystem: The Complete List

5. GAS

GAS är den mest fördelaktiga fördelen med NEO-plattformen. Det kan definieras som NEO: s tillgångsparning. Så vad betyder det? Detta innebär att NEO-innehavare kommer att få gas. Det är en utdelning som betalas för innehav av NEO.

Den distribueras enligt en formel. Om du har NEO i din plånbok får du GAS varje dag.

Om du till exempel har 100 NEO får du 0,03411 gas per år. För att inte tala om har GAS-priset ökat de senaste månaderna, vilket gör det till ett utmärkt incitament för att hålla NEO.

Stora projekt / partnerskap på plattformen

En plattform kan bara lyckas om den har fantastiska projekt som körs. Och den goda nyheten är att det finns många bra projekt på NEO-plattformen. Alla dessa projekt tillför NEO värde på sitt sätt. Låt oss lista dem nedan.

1. OnChain:

NEO för företag

Bildkrediter: OnChain

NEO har en djup relation med OnChain. De har en liknande avsikt när det gäller en lösning. Kort sagt, NEO fungerar som en grundsten för DNA (Decentralized Network Architecture) – OnChains system. Du kan läsa mer om deras förhållande här.

2. NEX:

NEO Smart Economy-fördelar

Bildkrediter: NEX

NEX är ett lovande NEO-baserat projekt. Det är en decentraliserad utbytes- och betalningslösning på NEO. Dess pre-ICO-process för att registrera personer har börjat och huvudförsäljningen planeras senare i år.

Det finns också många fler fantastiska projekt och investeringar på NEO som gör NEO värdefullt. Några av dem inkluderar Projekt ICO, City of Zion, NEOX och andra.

Så, vad tycker du om fördelarna med NEO? Gillar du dess ekosystem eller vad det har att erbjuda? Kommentera nedan och låt oss veta.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map