Enterprise Blockchain Workshop

Enterprise Blockchains workshop er stedet der teamet ditt vil lære om blockchain, dets virkelige brukssaker og eksempler som reflekterer over din læring.

Ved å bestille blockchain-verkstedet vil teamet ditt kunne forstå blockchain-kunnskap og bruke den i forretningsprosessen eller i den virkelige implementeringen av enterprise blockchain.

Dette er en av de beste måtene å komme i gang med blockchain!

Blockchain Workshop

Hvorfor bestille 101 Blockchains Workshop?

Vår blockchain-verksted dekker viktige aspekter av blockchain som du bør vite!

Det er et ideelt verksted for bedriftsledere, da det lar dem dykke dypt ned i selve fundamentet til blockchain og lære om det. Som konsernsjef kan du finne deg selv når du kommer etter et nytt blockchain-prosjekt. Denne workshopen kan gi deg det grunnleggende grunnlaget for å håndtere prosjektet med største tillit.

For å sikre at du forstår verdien av 101Blockchains-verkstedet, la oss gå gjennom årsakene til at du bør bestille det?

Praktisk opplevelse: Blockchain-verkstedet vil tilby unik praktisk blockchain-opplevelse. Du vil kunne lære om unike brukstilfeller fra den virkelige verden som fungerer. Vi vil dekke disse brukssakene i detalj.

Strategiske tilnærminger: Ved å gå gjennom workshops vil du ha en klar forståelse av strategiske tilnærminger som store selskaper tar for å gjøre prosjektet deres vellykket.

Forstå brukstilfeller: Hver brukstilfelle er forskjellig og må kontaktes annerledes for å få en bedre forståelse. Vi går gjennom overbevisende brukstilfeller som gir deg verdi og læring.

Private økter: Vår workshop i blockchain-teknologi leveres av private økter. Disse øktene vil bare bli gitt til profesjonelle bedrifter. På denne måten kan du lære å løse unike bedriftsproblemer. Private økter gir deg også sjansen til å samhandle direkte med instruktøren og fjerne tvilen din mer fritt.

Topp innhold: Innholdet vårt i blockchain-teknologiverkstedet er av høyeste kvalitet, skapt med utmerket forskning og omhu.

Mer om vårt Enterprise Blockchain Workshop

Blockchains innvirkning på det nåværende markedet kan bare ikke ignoreres. Det har endret hver sektor og hvordan den fungerer. Bedrifter er nå opptatt av å dra full nytte av blockchain, men mangler kunnskapen til å gjøre det.

I blockchain-teknologiverkstedet vil vi dykke dypt inn i betydningen av blockchain-teknologi. Vi vil lære hva som får det til å krysse av. Vi vil gå gjennom kjernemodellen.

Blockchain Training for Executives

Også, vårt verksted er hovedsakelig rettet mot bedrifter og ledere som ønsker å lære om blockchains innvirkning på tradisjonell virksomhet. Foreløpig har blockchain påvirket alle sektorer, inkludert myndigheter, helsevesen, finans, forsyningskjede og handel.

Utfordringen er imidlertid å forstå prosessen med å implementere blockchain. Ledere og ledere sliter med å forstå blockchain og implementere det. Det er der workshopen vil hjelpe deg!

Vi dekker blockchain ved å bruke førsteklasses innhold som er rettet mot profesjonelle. Vår tilnærming er enkel ettersom vi formidler vårt verksted om blockchain er lett å forstå språk.

Enterprise Blockchain Workshop Emner

Ok! Du er nå interessert i å lære hvilke emner vi skal dekke.

Vi har sørget for at vårt verksted om blockchain inneholder alle viktige temaer for at det faller inn under kategorien blockchain designverksted og blockchain-treningsverksted..

La oss liste dem nedenfor.

Introduksjon til Blockchain-teknologi

Her vil vi dekke introduksjonen til blockchain-teknologien. Introduksjonen vil dekke viktige emner som nedenfor:

Grunnleggende om Blockchain: Dykk dypt inn i kjernen til blockchain. Hva får det til å fungere? Hva er nøkkelprinsippet bak det?

Ordliste for blockchain: Vet du ikke om nøkkelordene i blockchain? Ikke bekymre deg, da vi dekker all den populære blockchain-ordlisten der ute.

Blockchain-historie: Hvem oppfant blockchain? Hva er tilstanden til blockchain i 2019? Alt om blockchain-historien vil bli dekket her!

Blockchain typer: Blockchain har utviklet seg raskt enn vi trodde! Og det er derfor det er flere typer blockchain der ute. Vi dekker alle typer blockchain her og hjelper deg med å forstå forskjellen mellom dem.

Smarte kontrakter: Smarte kontrakter er lovlige bindinger i blockchain-verdenen. Vi dekker det i detalj!

DLT-er: Distribuert regnskapsteknologi er et paraplybegrep som omfatter alle hovedboksteknologier i distribuert form.

Enterprise Blockchain-plattformer

Enterprise blockchain-plattformer styrker hele bransjen ved å tilby blockchain-relaterte rammer, tjenester og løsninger. Her lærer vi om de store blockchain-plattformene for bedrifter og utforsker hver enkelt av dem i detalj.

Hyperledger: Hyperledger er et open source-initiativ fra Linux Foundation som startet i 2015. Det har flere prosjekter som kjører under det. Vi dekker grunnleggende, funksjoner, designarkitektur, brukstilfeller, rammeverk, verktøy, BaaS-leverandører og dets langsiktige visjon.

Corda: Corda er finansiell blockchain distribuert hovedboksløsning. Vi dekker forretningsprinsippet, arkitekturen, det globale Corda-nettverket, BaSS-leverandører, Corda-konsortier og mye mer!

Enterprise Ethereum: Enterprise Ethereum er en privat implementering av offentlig Ethereum. Vi dekker fordelene, arkitekturstakken, brukstilfeller, BaaS-leverandører og virkelige selskaper som bruker den!

Quorum:Quorum er hjernebarnet til JP Morgan er rettet mot finansielle systemer. Vi dekker det i detalj!

Designtenking og innovasjon

Designtenking og innovasjon er den delen der vi beveger oss til mer kreative aspekter av blockchain.

Blockchain Digital Transformation: Lær hvordan blockchain digital transformasjon. Her diskuterer vi den digitale effekten av blockchain.

Populære forretningstrender: Lær mer om blockchain ved å gå gjennom populære forretningstrender.

Web 3.0 og Internett: Web 3.0 er her med blockchain. Vi utforsker dens innvirkning på Web 3.0 og flere spennende konsepter om det!

Bedriftsbrukstilfeller: Vi velger de beste sakene for bedriftsbruk for å vise blockchain-potensial.

Enterprise Blockchain-selskaper: Lær om blockchain-selskapene som jobber mot en lys fremtid!

Retningslinjer for implementering: Vi går gjennom retningslinjene for implementering av blockchain.

Risikovurdering: Risikovurderinger er der vi lærer om risikoen involvert i blockchain.

Tilgang til kursmateriell

Du får full tilgang til kursmateriell, inkludert 100+ sider med presentasjonsbilder, kursbøker og andre ressurser som kan hjelpe deg med å engasjere deg i Workshop-innholdet..

Hvem bør du bestille vår Blockchain Workshop?

Vår Blockchain Workshop er en one-stop workshop for fagpersoner som ønsker å starte deres blockchain-reise.

Designet for ikke-tekniske ledere som jobber med ledelse, kan du bestille verkstedet og få riktig kunnskap til å jobbe med avanserte blockchain-prosjekter..

Dette betyr at den kan bestilles av CTO, CIO, CEO, Strategic Directors, Innovation Managers, Business Leaders, Entrepreneurs, Decision Makers, and VPs.

Ferdigattest

Ja, du vil motta en fullføringssertifisering etter vellykket gjennomføring av workshopen.

Alle som deltar eller fullfører bedriftens blockchain-verksted, får 101 Blockchains Certificate of Completion.

Om instruktøren

Aviv Lichtigstein er en erfaren leder og gründer som har lang erfaring med å bygge bedriftens produkter med kunstig intelligens og Big Data. Han er også administrerende direktør og grunnlegger av en av verdens ledende ressursportaler for blockchain – 101Blockchains.com.

Siden Aviv er overordnet leder i over 12 år, har han nå omfattende erfaring innen ulike felt hvor han deltar i forretningsorienterte, operasjonelle og tekniske orienterte roller. Videre er han effektiv i å lansere, vokse og kjøre programmer og prosjekter ved hjelp av en rekke forretningsmodeller. Med Avivs glans og vidd, kjørte han mange anerkjente nyetablerere til Fortune 500-selskaper til deres suksess og herlighet.

Annet enn alle disse, viser Aviv et enormt nivå av ekspertise i å utvikle og administrere team for å utvikle virksomheter og produkter. Dessuten Ironman triatlet og en lidenskapelig reisende.

Så bestill vår blockchain-masterclass nå og lær av en av de aller beste i bransjen.

La oss koble til og finne ut hvordan vi kan hjelpe deg med å få nye verdier til organisasjonen din

JA! Jeg vil bestille Enterprise Blockchain Workshop

La oss koble til og finne ut hvordan vi kan hjelpe deg med å få nye verdier til organisasjonen din

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map