Blockchain Job Lön: Få ditt drömjobb!

Blockchain-jobblön kan variera mycket beroende på vilken typ av position det är. Mer, det finns också andra variabler som direkt kan ändra intervallet för blockchain-jobblönen, såsom plats, efterfrågan, knapphet, land, företagsprofil och så vidare.

I alla fall är det bara naturligt för alla blockchain-proffs att få lite högre lön än förväntat. Men varför? Det beror på att blockchain är ett mycket komplicerat ämne, och alla jobbtyper måste ha någon form av kunskap om det.

Till exempel måste en blockchain-utvecklare veta hur man utvecklar sådan teknik utan problem, men en blockchain-teknisk rekryterare behöver inte ha den nivån av kunskapsbasen.

Så du ser även om rekryteraren kanske inte vet hur man programmerar, men ändå måste han / hon förstå hur det fungerar och bedöma kandidaterna på den meriten.

I vilket fall som helst är lönen för blockchain-jobb den allra högsta för tillfället. Så det är bäst att ansöka om blockchainjobb just nu! Men hur man får ett jobb i blockchain?

För att hjälpa dig kommer jag att täcka allt du behöver veta i den här guiden.

Så, låt oss börja!

Contents

Blockchain-teknikjobb och lön

Innan jag dyker in i hur jag får ett jobb i blockchain, låt oss kolla in de olika jobbmöjligheterna och löneområdet för dem. Låt oss börja!

Blockchain Professional

I praktiken tenderar blockchain-proffs att ha högre blockchain-jobblön jämfört med andra motsvarigheter. I själva verket tenderar efterfrågan på jobb för blockchain-proffs att vara på den högre sidan. Mestadels för att det inte finns många människor med tillräckliga färdigheter för att utveckla blockchain-plattformar utan några fel.

Här kommer du också i princip att arbeta som full-stack-utvecklare. Så du måste veta hur man kodar. Hur som helst måste du vara skicklig inom C, C ++, SDL, .NET, MVC, SOAP, FTP, REST, XCOD, AJAX, Python, Solidity, JavaScript och så vidare.


Hur som helst, här kommer du främst att skapa noder, skapa nätverk, skapa smarta kontrakt och så vidare.

Löneintervall

Blocklönsteknologins jobblön för den här specifika positionen är hög, från $ 68 000 till $ 200 000 varje år! Det är mycket lön för en tjänst som alla kan drömma om.

Hur som helst är det typiska genomsnittliga löneintervallet för blockchain-professionella mellan $ 150k – $ 175k. Så du kan se att utbudet kan variera kraftigt.

För att jämföra, verkar de typiska jobbpositionerna för mjukvaruutvecklare få $ 137 000 varje år. Så du ser hur bara utvecklare blir mycket högre än typiska programvaruexperter inom något annat område.

Men du måste vara skicklig, och för det kan du be om en lön på 200 000 dollar från ett företag i gengäld.

Enligt en undersökning form Hyrd kan lönespecifikationen för blockchain-proffs också variera beroende på plats. Låt oss kolla in tabellen nedan för att få veta mer om problemet –

Plats

Blockchain Professional lön

Austin

140 817 dollar

Denver

$ 142,615

Los Angeles

$ 147,541

SF Bay Area

167 975 $

Boston

149 144 $

London

79.048 £

New York

158 451 $

Chicago

134 161 dollar

Dallas

135 000 dollar

Frankrike

€ 60.495

Washington DC.

$ 136,541

Toronto

124 459 $

Seattle

154 144 dollar

San Diego

152 500 dollar

Så som du kan se är lönen den högsta i San Francisco Bay Area jämfört med andra platser i världen.

blockchain jobb lön

Blockchain-konsult

Blockchain-konsult / rådgivare är nästa med hög blockchain-jobblön. Men vad gör rådgivarna egentligen nuförtiden? De kommer faktiskt med de perfekta strategierna och färdplanen för företagsföretagen som letar efter blockchain för att öka sina intäkter.

Hur som helst, för detta måste du analysera företaget och förstå hur deras verksamhet fungerar. Mer så måste du veta vad och hur blockchain-teknik fungerar för att erbjuda den perfekta affärsstrategin för alla tider.

Jag kommer att föreslå att du använder ett blockchain-certifieringsprogram för att utnyttja dina färdigheter i det här fallet.

Löneintervall

Lönedagen för blockchain-konsulter ligger inte långt efter. Du kan förvänta dig att få något inom intervallet $ 69k – $ 179k varje år. Hur som helst, som du kan se, kommer den lägre rankningen främst från platser där blockchain-tekniken fortfarande inte är så mycket igenkänd.

Men om du kan gå igenom alla hinder eller kan klara dig snabbare, kan du förvänta dig att få en hög summa från början.

Blockchain-arkitekt

Företag är mer än angelägna om att anställa blockchain-arkitekter för sin internetorienterade present. Jag menar, hur annars kommer ett företag att fokusera på deras användarnärvaro utan att använda en attraktiv webbplats eller så? Förutom att skapa lukrativa webbplatser kommer du också att utforma användargränssnittet för varje enskild lösning i ditt företag.

Så att göra det attraktivt är ditt primära val eftersom det är ett utmärkt sätt att ansluta konsumenterna till att få lösningen. Förutom det kan du också designa blockchain-lösningens huvudinfrastruktur.

Jag kommer också att tillägga att du kommer att få en hög blockchain jobblön här jämfört med typiska designers.

Löneintervall

I verkligheten förändras löneområdet för en blockchain-arkitekt mycket på grund av blockchain-expertis. Det kan dock variera mycket beroende på företaget också. Det finns många företag som är villiga att betala en bra lön för att anställa infrastrukturdesigners specifikt för blockchain-lösningar.

Så du kan förvänta dig att det varierar från $ 31k till $ 140k varje år. Det är ett generöst belopp för denna position. Mer så kan du förvänta dig att få mer om du är i en senior arkitekt.

Blockchain projektledare

Som projektledare måste du också ha en hög nivå av analytiska färdigheter, kommunikativa färdigheter och problemlösande färdigheter. Om du rekryteras måste du köra hela projektet från början till slut.

I många fall kan du behöva ytterligare färdigheter såsom avancerade kodningsfärdigheter eller andra metoder. Men varför? Tja, eftersom ansvaret för denna position är ganska högt.

Mer så kommer du att vara den direkta länken mellan det icke-tekniska teamet och det tekniska teamet. Således är det helt normalt att få en högre blockchain-jobblön här.

Löneintervall

Du kommer att älska att höra om löneområdet för blockchain-projektledare. Det kostar vanligtvis mellan 38 000 och 111 000 dollar.

Det kan dock ändras baserat på företaget eller platsen, precis som blockchain-utvecklare. I verkligheten kan utgångspunkten för en blockchain-projektledare gå lägre till $ 50 000.

Om du är en äldre blockchain-utvecklare eller någon med mer kaliber än resten av teammedlemmarna är det en lätt uppgift att gå upp till $ 200 000..

Men om du kan visa att du verkligen kan hantera alla ansvarsområden än du säkert kan förvänta dig att få en högre lön från alla avancerade företag.

Startups kanske inte är så generösa, till att börja med.

Blockchain ingenjör

En annan bra jobbposition för denna nisch är blockchainingenjören. Lönen för detta blockchain-jobb ligger också på den övre nivån. I verkligheten är det ett bra tillfälle som du kan använda för att säkra dig en bra avlöningsdag.

Mer, det finns redan en stor efterfrågan på rekrytering av blockchain-ingenjörer också.

Här måste du utforma lösningarnas arkitektur, ställa in infrastrukturer och så vidare. Mer så måste du förstå hur Hyperledger, Corda, Ethereum fungerar och ha kunskap om Python, Oracle och Java.

Löneintervall

Du kommer att älska att höra om löneområdet för blockchain-ingenjörer. Det kostar vanligtvis mellan 104 000 och 186 000 dollar. Det kan dock ändras baserat på företaget eller platsen, precis som blockchain-utvecklare. I verkligheten kan utgångspunkten för en blockchainingenjör gå ner till $ 50K.

Men om du kan visa att du verkligen kan hantera alla ansvarsområden än du säkert kan förvänta dig att få en högre lön från alla avancerade företag.

Startups kanske inte är så generösa till att börja med.

Blockchain Marketing Specialist

Hur kan du någonsin försöka bli en blockchain-marknadsföringsspecialist om du inte vet hur tekniken fungerar? I verkligheten verkar blockchain-marknadsföringsspecialister naturligtvis ha en hög blockchain-jobblön också för sina färdigheter.

Härifrån måste du veta hur du använder företagets teknik och lockar möjliga konsumenter till den. Mer så kan du också behöva lära konsumenterna vad denna teknik är.

Men den här jobbet är främst för de företag som vill producera masslösningar för användaränden och inte som deras interna nätverkssystem.

Löneintervall

Den vanliga genomsnittliga lönecheck som du kan förvänta dig att få från den här jobbet är mellan $ 34k- $ 72k. Det är faktiskt ett mycket generöst belopp för att anställa en marknadsföringsspecialist. I verkligheten är det bara avancerade företag som kan förvänta sig att betala dig denna höga rang.

Men baserat på din skicklighet kan du be om mer om du korrekt kan visa din fulla potential.

Hur som helst, låt oss gå vidare till vår nästa punkt i detta hur man får en blockchain jobbguide.

Blockchain Quality Engineer

Ingenjörer i Blockchain-kvalitet måste arbeta under en blockchain-ingenjör eller bara arbeta i en liknande position som dem. I praktiken måste du analysera kvaliteten på en lösning innan den släpps.

Här, när en utvecklare eller ingenjör är klar med kodningen, måste du gå igenom den rad för rad för att ta reda på eventuella avvikelser. Så ditt primära mål är att testa den nya lösningen tills du kan hitta någon form av fel eller något annat.

Således måste du förstå en hel del arkitekturer och ramar för blockchain för det. Du kan också förvänta dig en stor blockchain-jobblön också.

Löneintervall

Lönedagen för blockchain-kvalitetsingenjör är inte långt efter. Du kan förvänta dig att få något inom intervallet $ 51k- $ 94k varje år. Hur som helst, som du kan se, kommer den lägre rankningen främst från platser där blockchain-tekniken fortfarande inte är så mycket igenkänd.

Men om du kan gå igenom alla hinder eller kan klara dig snabbare än du kan förvänta dig att få en hög summa från början.

Men se till att du också får en certifiering för detta.

Blockchain Legal Consultant

Tja, blockchain är relativt nytt, och på grund av dess struktur är det ganska normalt att ha juridiska problem. I verkligheten är det decentraliserat så många gånger att det kanske inte går med de traditionella lagarna 100%. Det är här du kommer in som en blockchain juridisk konsult.

Så företag kommer att använda din expertis för att följa reglerna ordentligt eller till och med komma med fallstudier som inte kommer att påverka deras företag på ett dåligt sätt.

Så det är ett stort ansvar. Du måste självklart vara advokat och förstå tekniken för att räkna ut eventuella avvikelser i dem också.

Hur som helst, blockchain juridiska konsulter har också hög blockchain jobb lön.

Löneintervall

Den vanliga genomsnittliga lönecheck som du kan förvänta dig att få från den här jobbet är mellan $ 23k – $ 176k. Det är faktiskt ett mycket generöst belopp för att anställa en juridisk konsult. I verkligheten är det bara avancerade företag som kan förvänta sig att betala dig denna höga rang.

Baserat på din skicklighet kan du dock be om mer om du korrekt kan visa din fulla potential.

Blockchain Technical Recruiter

Att anställa potentiell blockchain, den skickliga medarbetaren, är en enorm uppgift. Om du inte kan anställa rätt person förvrängs företagets öde. I många fall behöver tekniska rekryterare inte använda någon grundläggande teknisk kunskap.

Men i blockchain måste du lära dig mer om teknik. Utan att förstå tekniken kommer det att vara svårt att anställa människor som kan dra ut det.

Så även om du är i HR-position måste du ha en högre kunskapsbas. Utan det kan du inte identifiera rätt personer.

Hur som helst är detta också ett utmärkt tillfälle att få en hög blockchain-jobblön.

Löneintervall

I verkligheten är löneområdet för blockchain teknisk rekryterare ganska mycket. Varför? För att du måste förstå hur blockchain fungerar. Så för det måste du investera mer tid och resurser.

Att hyra en potentiellt bra kandidat bland andra kandidater som inte är kvalificerade är också ganska svårt. Så du kan förvänta dig något mellan $ 37k- $ 98k varje år!

Blockchain Data Scientist

En annan högt betalande blockchain-jobblön är datavetenskapspositionerna. Du kanske undrar vad gör en datavetare här i första hand? I själva verket är blockchain ett enormt huvudbokssystem som kommer att behöva ytterligare hjälp då och då.

Det är här dataforskarna spelar in. De måste gå igenom alla dessa data och analysera dem och ta reda på eventuella avvikelser.

Uppenbarligen är privata data säkra från det, men det finns andra viktiga uppgifter som måste granskas regelbundet.

Löneintervall

I själva verket förändras löneområdet för en blockchain-datavetare inte mycket på grund av expertis inom blockchain. Det kan dock variera mycket beroende på företaget också. Det finns många företag som är villiga att betala en bra lön för att anställa dataforskare specifikt för blockchain-lösningar.

Så du kan förvänta dig att det varierar från $ 65k till $ 154k varje år. Det är ett generöst belopp för denna position. Mer så kan du förvänta dig att få mer om du är i en senior datavetare.

Hur som helst, låt oss se nästa del i detta hur man får en blockchain jobbguide.

Vilka färdigheter behöver du för att få en hög Blockchain jobblön?

Det finns några färdigheter som du behöver för att behärska om du vill få en ordentlig lön för alla jobb. Låt oss kolla vad de är –

Lär dig mer om de grundläggande och grunderna

Detta är en av de viktiga färdigheterna för en hög blockchain-jobblön. I verkligheten måste du lära dig mer om blockchain-teknikens grunder och se till att du förstår varje aspekt ordentligt.

Börja utveckla dina tvärvetenskapliga breda färdigheter

En annan viktig färdighet är att utnyttja dina tvärvetenskapliga färdigheter. Varför? Tja, du kommer att behöva det för att hålla dina strategiska färdigheter borta. Mer än så är dessa färdigheter nödvändiga för att implementera en blockchain-lösning. Så att ha dem kommer säkert att hjälpa dig att få din önskade lön för blockchainjobb.

Förstå hur olika Blockchain-plattformar fungerar

Det är verkligen en viktig faktor för din höga lön för blockchainjobb. Utan att veta hur plattformar fungerar kan du inte förvänta dig att få mycket gjort. I verkligheten, ju mer du förstår att de fungerar, desto fler jobbmöjligheter får du.

Var en teknik- och affärsmannaskap

Försök att bli en person som kan integrera både affärer och blockchain helt och hållet. I verkligheten, ju mer du kan koppla ihop dessa två, desto mer kan du förvänta dig att få en bra blockchain jobb lön. Hur som helst föreslår jag att du tittar på en blockchain-kurs för att lära dig mer om både företag och blockchain.

Få kunskap om decentraliserade och distribuerade ledgers

Att lära sig om olika decentraliserade och distribuerade huvudböcker är absolut nödvändigt för att få en hög lön för blockchainjobb. Så var noga med att förstå hur varje typ av blockchain-teknik fungerar.

Lär dig mer om företagets affärsprocesser

Du vet att bara att ha en teknisk kunskapsbas hjälper inte till att få en bra blockchain-lön. Om du kan förstå hur ditt företags affärsprocesser fungerar kommer du att vara perfekt för positionen.

Du måste visa ditt värde och sedan förvänta dig en bra lön i utbyte mot ditt värde.

Hur som helst, låt oss se nästa färdighet i detta hur man får en blockchain jobbguide.

Lär dig att förenkla

Det är nödvändigt att förenkla en lösning. Om du överkomplicerar det kan det ge upphov till många problem. Mer, det kan också minska dina företags varumärkesvärde. Så se till att lära dig att förenkla alla typer av blockchain-lösningar.

Om du kan visa potentialen för det kan du förvänta dig en hög lön för ett blockchainjobb.

Gå med i en Blockchain-community

Försök att bli en person som kan erbjuda värde i en blockchain-community. I själva verket är blockchain-samhällen bara perfekta för att lära sig mer om blockchain-teknik. Så du kan förvänta dig att polera dina färdigheter mycket snabbare också.

Integrera både affärer och blockchain helt och hållet. I själva verket kan du förvänta dig att få en bra lön för att skaffa dig snabbare också. Hur som helst föreslår jag att du tittar på en blockchain-kurs för att lära dig mer om både företag och blockchain.

Förstå Blockchain Architecture Patterns, Ecosystems and Standards

Det är verkligen en viktig faktor för din lön med hög blockchain-teknik. Utan att veta om de olika arkitekturmönstren och ekosystemet för blockkedjor kan du inte utveckla blockkedjan. I verkligheten, ju mer du förstår att de fungerar, desto fler jobbmöjligheter får du.

Lär dig att kommunicera värde

En annan viktig färdighet är att lära sig att kommunicera värde. I verkligheten kommer det att hjälpa dig mycket eftersom du lättare kan förmedla dina idéer till dina medarbetare och kunder.

Varför? Tja, du kommer att behöva det för att hålla dina strategiska färdigheter borta. Mer än så är dessa färdigheter nödvändiga för att implementera en blockchain-lösning. Så att ha dem kommer säkert att hjälpa dig att få din önskade lön för blockchainjobb.

Slutför ett Blockchain-certifieringsprogram

Detta är en av de viktigaste färdigheterna för en hög lön för blockchain-teknik. I verkligheten måste du här få kunskap om olika blockchain-teknikutvecklingsprocesser och se till att du förstår alla aspekter ordentligt.

Mer så måste du slutföra ett certifieringsprogram framgångsrikt för en högre jobblön. Således, för att hjälpa dig har vi Certified Enterprise Blockchain Professional Course. Så se till att kolla in det!

Gå en Blockchain-kurs för att lära dig mer om Blockchain-teknik

I verkligheten kan du få en certifiering från en blockchain-kurs det bästa för att få en bra blockchain-tekniklön. För att hjälpa dig har vi en hel del blockchain-kurser som är rika på information och etablerade baserat på din önskan.

Blockchain-kurser som kan hjälpa dig att bli snabbare

Vi har en bra samling blockchain-kurser som hjälper dig att få ett höglönearbete. Om du vill veta hur du får ett jobb i blockchain, kolla in vår kurs just nu!

Certifierad Enterprise Blockchain Professional

Tja, svaret på din fråga “hur man får ett jobb inom blockchain-teknik” är våra kurser. I själva verket är den här kursen mycket lämpad för alla typer av blockchain-relaterade jobb.

Vad kommer du att lära dig?

Essentials för Blockchain Technology

 • Grundläggande element i blockchain
 • Privata och offentliga blockkedjor
 • Hur blockchain skapar block
 • Smart kontrakt

Detaljerad analys av olika blockchain-plattformar för företag

 • Ethereum
 • Hyperledger tyg
 • Corda

Blockchain In Trade Finance Industries

 • Blockchain-lösningar inom handelsfinansiering
 • Fundamentals of Ripple
 • Grunderna för kryptovalutor och kryptotillgångar

Enterprise Industry-baserade Blockchain-appar

 • Supply chain process och blockchain
 • Blockchain-digital-transformation
 • Blockchain leveranskedjans verkliga användningsfall

Viktiga blockchain-användningsfall

 • Verkliga företag som använder blockchain

Enterprise Blockchains och Supply Chain Management

Detta är en annan av våra populära sektioner. Med den här kursen kommer du att veta hur du får ett jobb inom blockchain-teknik och hur du också kan få en högre lön.

Vad kommer du att lära dig?

Process för hantering av försörjningskedjan

 • Försörjningskedjeprocessen förklarad
 • Ansvar för en leverantörskedjechef

Värdeskapande i SCM

 • Kartlägg ditt rörelsekapital mot företagets värde
 • Analysera dina SCM-modeller med ekonomiskt mervärde (EVA) -modell
 • Process för hantering av supply chain och rörelsekapital

Supply Chain Blockchain Användningsfall

 • Supply chain-applikationer med blockchain
 • Hur supply chain-plattformar fungerar med blockchain

Implementera ditt drömförsörjningskedjeprojekt

 • Hur kommer du att utveckla ett sådant projekt?

Låt oss kolla in nästa kurs i den här “hur man får ett jobb i blockchain” -guiden.

Enterprise Blockchains och Trade Finance

Denna kurs är speciellt avsedd för handelsfinansieringsindustrin. Så om du är intresserad av ett jobb inom handelsfinansiering, kolla in den här kursen just nu!

Vad kommer du att lära dig?

Hur fungerar handelsfinansiering?

 • Grundläggande delar av handelsfinansiering
 • Frågor inom handelsfinansieringsbranschen

Blockchains-inverkan i handelsfinansieringsprocessen

 • Blockchain-fördelar med handelsfinansiering
 • Insikt i blockchain-handelsfinansieringsinitiativ
 • Förstå grunderna för olika blockchain-plattformar inom handelsfinansiering

Verkliga exempel på Blockchain för handelsfinansiering

 • Gränsöverskridande betalningar
 • Letter of Credit (LC)
 • Bill of Lading (BoL)

Olika Blockchain-baserade handelsfinansieringsplattformar

 • TradeLens
 • Kontur
 • Handel
 • Marco Polo

Blockchain-framsteg med hög profil inom handelsfinansiering

 • TradeTrust
 • Initiativ för digitala standarder

Enterprise Blockchains-mallar

Det är en av de viktigaste blockchain-kurserna i vår guide för “hur man får jobb i blockchain-teknik”. Med hjälp av dessa mallar kan du enkelt designa dina helt egna blockchain-lösningar utan problem.

Mallområdet –

 • Behöver du en blockchain?
 • Blockchain-projektberedskap
 • Presentera ett Enterprise Blockchain-projekt
 • Mapping Supply Chain Business Vs. Enterprise Blockchain

Slutsats

Det kan bli svårt att få en hög lön med blockchain-teknik, om du inte vet hur du gör det. I själva verket är det bara att behärska mycket specifika färdigheter som kan ge dig jobbet. Så se till att följa upp listan med råd.

När det gäller jobbet kan du också se att varje enskild jobbmöjlighet kommer att erbjuda en bra lön. Så oavsett vad du väljer kan du redan säkra dina framtida planer.

Hur som helst, glöm inte att kolla in våra kurser också.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map