Bästa Blockchain-certifieringar för att öka din karriär

Letar du efter de bästa blockchain-certifieringarna för att ta din blockchain-karriär till nästa nivå? Du är på rätt plats!

Den ständigt ökande efterfrågan på nya och framväxande färdigheter är en av de formidabla trenderna på IT-arbetsmarknaden. Sedan december 2017 var det omfattande erkännandet av betydelsen av Blockchain-teknik och kryptovaluta, även om det var sent, ett fenomen som väntade på att hända. År 2009 väckte termen ”kryptovaluta” uppmärksamhet hos nästan alla individer i teknikvärlden.

Särskilt finansbranschen var överväldigad av förväntningar om möjligheter och utmaningar som organisationer skulle behöva möta för att anpassa sig till kryptovalutor. Snabbspola fram till 2020; världen är upptagen med att lära sig mer om blockchain – grunden för kryptovaluta och hur den kan omvandla konventionella dataparadigmer.

Därför har efterfrågan på bästa blockchain-certifieringar förvandlats till en uttrycklig observation för alla blivande IT-proffs. Nybörjare är dock ofta besvärade av olika tvivel när de väljer den perfekta blockchain-certifieringen enligt deras karriärmål. Följande diskussion dyker in i tre anmärkningsvärda blockchain-certifieringar som finns tillgängliga på 101 Blockchains Academy som kan ge en formidabel boost till din blockchain-karriär..

Anmäl dig nu: Gratis utbildningskurs för grundläggande blockchain-företag

Hitta rätt Blockchain-certifieringar

Så var är den beprövade plattformen för att hitta den bästa blockchain-certifieringen för din karriär? Eftersom blockchain är en ny teknik kan det vara svårt för kandidater att hitta trovärdiga plattformar för att uppnå blockchain-certifieringar. Låt oss ta en titt på de olika blockchain-certifieringarna som finns tillgängliga på 101 Blockchains. En närmare översikt över målen för varje certifiering och målgruppen för varje certifiering kan hjälpa dig att välja den perfekta certifieringen enligt dina karriärkrav.

1. Certifierad Enterprise Blockchain Professional (CEBP) certifiering

Certifierad Enterprise Blockchain Professional-certifiering är ett effektivt val för proffs som strävar efter att minska den extra milen mellan formell utbildning och omvandling till en känd blockchain-expert. CEBP: s identitet som en av de bästa blockchain-certifieringarna valideras med rätta i dess struktur och mål.

CEBP-certifiering är lämplig för seniorchefer, branschpersonal och företagsledare för att uppnå en stark förståelse och omfattande insikter om effekten av blockchain-teknik. Därför är CEBP-certifieringen idealisk för proffs som strävar efter följande roller,

 1. Ledande befattningshavare och beslutsfattare inom blockchain för företag
 2. Innovationschefer
 3. Blockchain-lösningar och programchefer
 4. Affärsanalytiker och rådgivare
 5. Blockchain-teknikentreprenörer

CEBP är den bästa blockchain-certifieringen på 101 Blockchains eftersom det har visat sig fördelar när det gäller att överbrygga klyftan mellan blockchain-teori och praktik för blockchain-utövare inom företaget. Vi på 101 Blockchains erbjuder en omfattande och välformulerad utbildning som sträcker sig över fyra veckor.

Aspiranter kunde ägna tre till fyra timmar varje vecka för att förbereda sig effektivt för CEBP-certifiering med 101 Blockchains-utbildningen. Viktigast är att stöd från branschexperter i utbildningen för CEBP-certifiering ger ytterligare en fördel. Låt oss nu reflektera över de viktiga domänerna som omfattas av CEBP-certifieringen för att förstå dess relevans för blockchain-karriärer.

CEBP-certifieringen är lätt en av de bästa blockchain-certifieringarna på grund av dess omfattning. Certifieringen täcker inte bara de olika aspekterna av blockchain-teknik utan fokuserar också på deras inverkan på olika företags affärsmål. Kandidater får möjlighet att bevisa sina förmågor för praktiskt samarbete med företagsledare.

Anmäl dig nu: Certified Enterprise Blockchain Professional (CEBP) Certification

Dessutom kan kandidater också använda CEBP-certifieringen för att bevisa sin förmåga att anpassa kraven för företagsledare med rimliga och mycket effektiva blockchain-lösningar. CEBP-certifieringen säkerställer att kandidaterna är beredda för sådana ansvarsområden genom täckning av följande examensdomäner:

Modul 1: Blockchain Technology Fundamentals

Den första modulen i en av de bästa blockchain-certifieringarna från 101 Blockchains speglar hur blockchain-tekniken fungerar och dess viktigaste funktioner. Här är kapitlen som omfattas av den första domänen för CEBP-certifiering.         

 1. Grunderna för blockchain
 2. Bevis på arbete
 3. Skapande av kedja av block
 4. Privata och offentliga blockkedjor
 5. Smarta kontrakt

Modul 2: Enterprise Blockchain-plattformar

Den andra modulen för CEBP-certifiering fokuserar på vikten av blockchain utanför ramen för kryptovalutor. De anmärkningsvärda kapitlen som omfattas av denna domän är följande,

 1. Grunderna i Ethereum
 2. Grunderna i Hyperledger Fabric
 3. Grunderna i Corda

Modul 3: Blockchain i handelsfinansiering

CEBP stärker sin identitet bland de bästa blockchain-certifieringarna på 101 Blockchains med den tredje domänen. Den här domänen fokuserar specifikt på kryptotillgångarnas betydelse för blockfinansieringsverksamheten. De viktiga kapitlen inom den tredje domänen av CEBP-certifiering inkluderar följande,

 1. Kryptovalutor och kryptotillgångar
 2. Grunderna i Ripple
 3. Handelsfinansieringsverksamhet relaterad till blockchain

Modul 4: Blockchain-applikationer

Den fjärde modulen i CEBP-certifiering fokuserar tydligt på att förstå blockchains radikala effekter på hantering av supply chain. Kandidater måste träna för följande kapitel inom detta område av CEBP-certifiering,

 1. Grunderna i supply chain management på blockchain
 2. Använd fall relaterade till hantering av supply chain på blockchain
 3. Digital transformation genom att utnyttja blockchain-teknik

Modul 5: Blockchain-användningsfall

Den sista domänen i CEBP-certifieringen av 101 Blockchains betonar på olika exempel på de praktiska implementeringarna av blockchain-teknik. Kandidater måste bevisa sina förmågor för att utnyttja olika verktyg i specifika verkliga scenarier.

Vill du bli en Blockchain-proffs? Kolla in de bästa tipsen för att starta en Blockchain-karriär av experterna

2. Certifierad Enterprise Blockchain Architect (CEBA) certifiering

Certified Enterprise Blockchain Architect-certifiering är också en av de bästa blockchain-certifieringarna på 101 Blockchains. CEBA-certifieringen syftar till att bevisa förmågan hos proffs att utnyttja rätt uppsättning praktiska färdigheter som krävs för blockchain-utvecklare, IT-utövare och blockchain-ingenjörer. Om du strävar efter följande roller är CEBA-certifieringen det första valet bland de bästa blockchain-certifieringarna för närvarande.

 1. Blockchain-lösningsarkitekter och ingenjörer
 2. Blockchain-utvecklare och IT-chefer
 3. Enterprise blockchain-utövare och molnarkitekter
 4. IT-chefer och Chief Information Officers
 5. Försäljningsingenjörer och IT-säljchefer

Betydelsen av CEBA som en av de bästa blockchain-certifieringarna idag framgår med rätta i den gradvis ökande antagandet av blockchain-teknik. Företag övergår långsamt från bevis på koncept till produktion i stort antal och betonar det uppenbara behovet av blockchain-expertis.

CEBA-certifieringen av 101Blockchain åtföljer en utbildning som är skräddarsydd för att förbättra kandidaternas färdigheter inom dess olika områden. Applikationsutvecklare, blockchain-fokuserade ingenjörer och IT-administratörer bör utnyttja CEBA-certifieringen för att öka deras karriärtillväxt. Låt oss nu titta på kärnan i de olika modulerna som omfattas av CEBA-certifieringen enligt följande,

 1. Grundläggande och avancerade koncept relaterade till blockchain-arkitektur såsom utveckling
 2. Val av ideala blockchain-system för olika användningsfall
 3. Analys av kundkrav och utvärdering av idealiska metoder för att utnyttja blockchain-beslutsträd
 4. Effektivt samarbete med allmänheten såväl som blockchain-system som Hyperledger och Ethereum

Anmäl dig nu: Certified Enterprise Blockchain Architect (CEBA) Certification

CEBA-certifieringen är en av de bästa blockchain-certifieringarna på 101 Blockchains med omfattande täckning av följande domäner,

Modul 1: Blockchain Fundamentals

Den första modulen för CEBA-certifiering betonar de grundläggande begreppen blockchain-teknik som är relevanta för blockchain-arkitekter. De viktiga kapitlen i denna modul är som följer,

 1. Definition av blockchain
 2. Jämförelse av blockchain, tokens och kryptovaluta
 3. Viktiga komponenter i blockchain
 4. Bysantinska generaler Problem
 5. Konsensusmekanismer
 6. Skrivblock på en blockchain
 7. Hashing
 8. Krav på gruvdrift
 9. Smarta kontrakt
 10. Gafflar och segwits
 11. Blockchain-typer
 12. Använd fall

Modul 2: Enterprise Blockchains

Den andra modulen för CEBA-certifiering fokuserar på företagets applikationer för blockchain. Kandidater bör förbereda sig för följande kapitel för att kvalificera en av de bästa blockchain-certifieringarna på 101 Blockchains,

 1. Definition av företagets blockchain
 2. Skapa värde i företagets blockchain
 3. Kostnadsmodellering i företagets blockchain
 4. Kostnadsöverväganden i företagets blockchain
 5. Prestationsaspekter i företagets blockchain
 6. Arkitektur för företagets blockchain
 7. Allmänna användningsfall i blockchain för företag
 8. Säljer blockchain-lösningar för företag
 9. Bekymmer för företagets blockchain-teknik
 10. Blockchain som en servicemodell
 11. Enterprise blockchain-utveckling
 12. Enterprise blockchain säkerhet

Modul 3: Översikt över Ethereum

Den tredje modulen i CEBA-certifiering fokuserar på Ethereum-teknik. Kandidater måste bevisa sin förmåga inom följande områden för att bevisa sin expertis för CEBA-certifiering.

 1. Översikt över Ethereum
 2. Ethereum utveckling
 3. Ethereum-distribution
 4. Ethereum använder ett fall i tokenplattformen

Modul 4: Översikt över Hyperledger Fabric

Denna modul i CEBA-certifiering betonar Hyperledger Fabric och täcker följande viktiga kapitel,

 1. Översikt över Hyperledger Project och Hyperledger Fabric
 2. Använd fodral av Hyperledger Fabric
 3. Utveckling i Hyperledger Fabric
 4. Logistikanvändningsfall av Hyperledger Fabric

Modul 5: Översikt över R3 Corda

Den sista modulen i en av de bästa blockchain-certifieringarna på 101 Blockchains täcker följande kapitel,

 1. Grundläggande och användningsfall av R3 Corda
 2. Corda utveckling

Har du några tvivel angående värdet av Blockchain-certifieringar? Här är de främsta anledningarna att få din Enterprise Blockchain-certifiering.

3. Certifierad Blockchain Security Architect (CBSE) certifiering

Certified Blockchain Security Architect-certifiering är en av de bästa blockchain-certifieringarna. Den är skräddarsydd speciellt för blockchain-säkerhetsroller och ger en lovande boost till karriärportföljen för blockchain-arkitekter och utvecklare. CBSE-certifieringen är perfekt för följande roller,

 1. Enterprise blockchain arkitekter och ingenjörer
 2. IT-chefer
 3. CIO: er
 4. Blockchain-utvecklare

CBSE-certifieringen står för de bästa blockchain-certifieringarna för att stärka din konceptuella och praktiska grundval inom blockchain-säkerhet. Blockchain-säkerhet är ett obligatoriskt krav för olika stadier av affärsplanering, programvaruutveckling och arkitekturdesign relaterad till blockchain-teknik.

Hoppande blockchain-proffs kan utnyttja CBSE-certifieringen för att fastställa sina kunskaper och kunskaper om olika blockchain-designhänsyn och säkerhetshot. Kandidater måste bevisa sin förmåga inom följande domäner i CBSE-certifieringen,

Modul 1: Blockchain Introduktion

Den första modulen för CBSE-certifiering fokuserar på följande viktiga kapitel,

 1. Grundläggande för blockchain
 2. Blockchain-struktur
 3. Block i blockchain
 4. Kedjor i blockchain

Modul 2: Blockchain Threat Modeling

Den andra modulen i CBSE-certifieringen fokuserar på hotmodellering, de viktigaste verktygen för kategorisering och diskussion om cybersäkerhetshot. Modulen täcker följande kapitel,

 1. Fördelar med hotmodellering
 2. Flera nivåer blockchain ekosystem
 3. Grunderna i STRIDE hot modellering ramverk
 4. Utveckling av blockchain hotmodell

Modul 3: Blockchain Cryptography Basics

Den tredje modulen i CBSE-certifiering på 101 blockkedjor täcker följande kapitel,

 1. Grundläggande blockchain-kryptografi
 2. Grunderna för kryptografi för offentlig nyckel
 3. Offentlig nyckelkryptografi relaterad till blockchain
 4. Allmänna nyckelkryptografi och säkerhetsaspekter
 5. Hash-funktioner i blockchain
 6. Säkerhet i hashfunktioner

Modul 4: Consensus Algorithm Security

Denna modul i de bästa blockchain-certifieringarna på 101 Blockchains, dvs. CBSE-certifiering fokuserar på följande ämnen heltäckande,

 1. Grunderna för blockchain-konsensusalgoritmer
 2. Grunderna i bevis på arbete
 3. Att attackera beviset på arbete
 4. Introduktion för bevis på stav
 5. Attacking the Proof of Stake

Modul 5: Blockchain-nod och nätverkssäkerhet

De viktiga ämnena som omfattas av denna domän är följande,

 1. Blockchain-implementeringar
 2. Blockchain-nodattacker
 3. Blockchain-nätverksattacker

Modul 6: Smart Contract Security

De anmärkningsvärda ämnena som behandlas i denna domän av CBSE-certifiering är följande,

 1. Grunderna för smart kontraktssäkerhet
 2. Vanliga programmeringssårbarheter
 3. Blockchain-relaterade sårbarheter
 4. Plattformsrelaterade sårbarheter

Modul 7: Utvärdering av Blockchain-system

De anmärkningsvärda ämnena som omfattas av denna domän är följande,

 1. Introduktion till blockchain-testning
 2. Överväganden för blockchain-arkitektur
 3. Designhänsyn
 4. Fel i blockchain-implementeringen

Modul 8: Enterprise Blockchain Security

Den slutliga domänen i CBSE-certifieringen täcker följande ämnen,

 1. Introduktion till blockchain-plattformar för företag
 2. Corda introduktion
 3. Corda säkerhetsöverväganden
 4. Introduktion till Hyperledger
 5. Säkerhetsöverväganden i Hyperledger

Anmäl dig nu: Certifierad Blockchain Security Architect (CBSE) certifiering

Efterfrågan på Blockchain Career

Innan en reflektion över den bästa blockchain-certifieringen enligt din kompetens är det rimligt att fokusera på efterfrågan på blockchain-certifieringar för närvarande. Den främsta faktorn som driver lovande möjligheter i en blockchain-karriär hänvisar till blockchain-teknikens nya natur.

Företag i nästan alla sektorer försöker blockchain för att skapa mervärde. Många media- och forskningsföretag förutspår radikal tillväxt i investeringar i blockchain-teknik. Vissa uppskattningar tyder på att de globala kostnaderna för blockchain-lösningar skulle nå nästan 15,9 miljarder år 2023 från 1,5 miljarder 2018.

Global Blockchain Survey 2020 från Deloitte påpekade att cirka 39% av ledande befattningshavare och blockchain-utövare verifierade införlivandet av blockchain i produktionen i sina företag. Viktigast av allt, den kända professionella nätverksplattformen, LinkedIn, räknade blockchain som en av de mest efterfrågade hårda färdigheterna för 2020 i en ny rapport.

Dessutom har anmärkningsvärda namn i företagsvärlden som Oracle, Microsoft, IBM, Amazon och JP Morgan Chase antagit blockchain-teknik. Samtidigt ökar blockchain-tekniken i olika branscher som underhållning, jordbruk, sjöfart, spel och sjukvård. Efterfrågan på bästa blockchain-certifieringar hämtar också bränsle från de förväntade jobbtrenderna relaterade till blockchain-marknaden.

Enligt rapporten Emerging Jobs 2020 från LinkedIn skulle blockchain-utvecklaren vara en av de mest efterfrågade jobbrollerna 2021. Dessutom visar de uppgifter som samlats in av en online-inlärningsplattform, Simplilearn, tydligt att den genomsnittliga årslönen för en blockchain-utvecklare i USA är cirka 157 893 USD. Dessa trender och siffror visar vikten av de bästa blockchain-certifieringarna på den befintliga IT-arbetsmarknaden.

Vill du höja din Blockchain-karriär med en av de bästa Blockchain-certifieringarna? Kontrollera hur du kan bli Certified Blockchain Expert.

Fördelar med att få en Blockchain-certifiering

Efterfrågan på blockchain-certifieringar är uppenbar eftersom de ger konkret dokumentation om blockkedjans expertis hos en professionell. Arbetsgivare kan effektivisera sin rekryteringsprocess för blockchain-talanger genom att använda certifieringar för att verifiera sökandes kompetens och kunskap för specifika blockchain-baserade jobbroller..

Blockchain-proffs kan använda certifieringar som instrument för karriärutveckling och uppnå erkännande i blockchain-professionella samhällen. Om du har letat efter en pålitlig plattform för att få den bästa blockchain-certifieringen, är 101 Blockchains ett lovande alternativ.

Slutsats

På en avslutande anteckning ger 101 Blockchains oundvikligen de bästa blockchain-certifieringarna. Hoppande blockchain-proffs kan välja den perfekta certifieringen enligt deras kompetens och karriärmål. Till exempel, om du vill bedriva en karriär inom blockchain-säkerhet är CBSE-certifieringen det perfekta valet.

Å andra sidan, om du vill etablera din karriär som en blockchain-utövare eller professionell företagare, är CEBP-certifieringen det rätta alternativet. 101 Blockchains förtjänar trovärdigheten i blockchain-teknik och forskning med den exceptionella kvaliteten på sina utbildningsresurser. Ta beslutet, bli certifierad med topp Blockchain-certifiering och markera ditt namn i blockchain-ekosystemet just nu!  

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map