ZipMex pregled – je li to legitimno ili prijevara? (2021.)

Zipmex je digitalna razmjena imovine koja je usmjerena na pružanje mogućnosti malim i institucionalnim investitorima mogućnosti sigurnog ulaganja u kriptovalute. Razmjena pruža platformu za korisnike Bitcoina u Australiji i široj azijsko-pacifičkoj regiji, poput Singapura, koja također podržava rast globalne industrije kriptovaluta.

Posjetite Zipmex

Iako nam je cilj pružiti vam najtočnije informacije u ovom Zipmex pregledu, predlažemo da s vremena na vrijeme posjetite njihovu web stranicu kako biste bili u toku sa svim promjenama koje se mogu dogoditi nakon toga.

Što je ZipMEX?

Zipmex je a regulirani davatelj usluga razmjene digitalnih valuta kojem je cilj postati tržišni lider nudeći brze trgovine, visoku likvidnost i širok izbor kripto imovine. Burza svojim korisnicima pruža niz naprednih trgovačkih značajki i alata za grafikone koji se mogu koristiti za ucrtavanje širokog izbora kripto valuta kojima se može trgovati 24/7.

zipmex

Zipmex u usporedbi

Niske naknade čest su faktor za investitore koji traže razmjenu za kupnju Bitcoina koristeći AUD. Ova usporedbena tablica navodi ostale vrhunske australske burze kriptovaluta koji nude niske naknade za trgovanje.

Zipmex pregled

Zipmex je licencirana i regulirana razmjena kriptovaluta sa sjedištem u Singapuru čiji je cilj pružiti niz naprednih značajki trgovanja i alata za grafikone za trgovce kriptovalutama i pružatelje likvidnosti. Platforma ima elegantno korisničko sučelje i omogućuje transakcije s besprijekornim iskustvom za korisnike koji bez napora kupuju i prodaju imovinu.

zipmex značajke

Kako ZipMEX djeluje?

Zipmex nije uobičajena razmjena i radi poput brokera kako bi pronašao najbolje BTC cijene agregirajući količinu s nekih od najvećih svjetskih burzi i OTC stolova kako bi se osigurala znatno veća likvidnost. To omogućuje Zipmexu da se bavi velikim količinama trgovina i stoga svojim kupcima može ponuditi niže razmake između kupaca & prodavača i manje klizanja u usporedbi s drugim kripto burzama u Australiji.

Početak rada sa Zipmexom

Korak 1 – Prijavite se & Potvrditi email

Postupak prijave na Zipmex nevjerojatno je jednostavan. Sve što trebate je posjetiti web mjesto, kliknite na ‘Prijava’ zatim nastavite s popunjavanjem vašeg korisničkog imena, adrese e-pošte i postavljanja lozinke.

zipmex registar

Korak 2 – Aktivirajte dvofaktorsku autentifikaciju

Sigurnost vaših digitalnih kovanica trebala bi biti vrhunska i predlagati aktiviranje dvofaktorske provjere autentičnosti prilikom prve prijave. Ići “Postavke” na gornjoj traci izbornika i uključite 2FA. Morat ćete preuzeti aplikaciju za dvostruku provjeru autentičnosti na svoj telefon, poput Authy ili Google Authenticator. Nakon što to učinite, upotrijebite aplikaciju za skeniranje QR koda prikazanog na Zipmexu i unesite kôd sa svog telefona.

Korak 3 – Depozit sredstava

Da biste financirali svoj račun, idite na ‘Račun’, zatim odaberite ‘Financiranje’ a zatim idite na ‘Polog’ i odaberite željeni način pologa.

Korak 4 – Kupnja, trgovina & Trgujte kriptovalutom

Nakon što vaša sredstva budu položena na račun, možete započeti trgovanje sa Zipmexom.

Zipmex provjera

Nakon prijave za račun, morat ćete pružiti potvrdu prije nego što budete mogli koristiti metode financiranja ili započeti trgovanje. Zakoni i propisi zahtijevaju od Zipmexa da potvrdi trgovački račun kako bi se spriječile prijevare i da bude u potpunosti usklađen s KYC i AML propisima za trgovanje digitalnom imovinom.

Osnovna provjera traje manje od 1 sata prema web mjestu. Za više informacija posjetite Odjeljak s čestim pitanjima. Kripto za kripto depozite i trgovanje trebaju samo potvrdu putem e-pošte.

Da bi dovršio KYC postupak, Zipmex zahtijeva:

 • Dokaz o identitetu – vaša važeća osobna iskaznica
 • Vozačka dozvola ILI putovnica

Zipmex korisničko sučelje

Nadzorna ploča za trgovanje Zipmexom jednostavna je, čista i laka za navigaciju. Uz gornju traku bitcoin cijena u AUD u AUD, ponuda i traženje BTC cijene i 24-satni obujam za sredstvo. Područje grafikona i izbornik slijeva izgledat će poznatim ozbiljnim kripto trgovcima.

Zipmex grafičko sučelje pruža Tradingview koji je poznat po glatkim, intuitivnim i čistim kartama.

Trgovci će moći koristiti napredne trgovačke alate i pokazatelje koje pruža TradingView kako bi poboljšali svoju trgovačku prednost kako bi maksimizirali dobit i smanjili rizik. Zipmex grafikoni nude širok raspon vremenskih okvira i alata za crtanje linija trenda, dodavanje pokazatelja i uzoraka grafikona kako bi se savršeno vremenski odredio trgovinski nalog koristeći tržište, ograničenje ili zaustavljanje naloga.

zipmex grafikon

Za kupnju ili prodaju kriptovalute postoji jednostavan obrazac za unos naloga koji daje procjenu cijene od 1 BTC do AUD i iznos koji treba platiti u zamjenu. Izvrsna značajka su različite vrste narudžbi koje su dostupne:

 • Tržište
 • Ograničiti
 • Ograničenje: Dobar otkaz (GTC)
 • Ograničenje: trenutno ili otkazivanje (IOC)
 • Ograničenje: Ispunite ili ubijte (FOK)

Izvrstan dodatak Zipmexu bile bi narudžbe One Cancel the Other (OCO) i kalkulator dobiti i gubitka.

Oglas

kovanica

KUPITE BITCOIN sa australski miljenik kripto razmjena

OCJENA

4,3 / 5

Posjetite Coinspot

Zipmex imovina za trgovanje

Zipmex podržava brojne kriptovalute s kojima se može trgovati prema AUD ili BTC:

Fiat za kripto parove:

 • BTC / USD
 • ETH / USD
 • LTC / USD
 • XRP / USD
 • EOS / USD

Parovi kriptovaluta:

 • ETH / BTC
 • LTC / BTC
 • XRP / BTC
 • EOS / BTC
 • EOS / ETH

Metode pologa

Zipmex podržava bankovni prijenos, POLi i kriptovalute depoziti. Brzina načina polaganja ovisit će o kripto novcu i odabranoj banci. Bankovni prijenosi obično mogu potrajati između 1 i 3 radna dana, dok depoziti kriptovaluta mogu potrajati samo nekoliko minuta.

Za bankovne transfere, Zipmex podržava sljedeće fiat valute:

 • Singapurski dolar
 • Američki dolar
 • Australski dolar
 • Indonezija Rupiah

Zipmex naknade

Naknade za zamjenu valuta važan su faktor prilikom odabira burze za trgovanje kriptovalutama. To postaje još kritičnije kada trgujete većim veličinama pozicija i na burzi s polugom gdje plaćate naknade na pozicijama koje su puno veće od vaše marže.

Zipmex su transparentni sa svojim naknadama koje su navedene na web mjestu.

Naknade za trgovanje

Zipmex naplaćuje paušalnu naknadu za trgovanje u iznosu od 0,2% za kupovinu i prodaju. Ovo je vrlo konkurentno na tržištu.

Naknade za polog

Fiat naknade za povlačenje

Kripto naknade za povlačenje

Zipmex novčanik

Zipmex razmjena ima vlastiti internetski novčanik za pohranu kriptovaluta svojih klijenata tako što ćete u gornjem izborniku prijeći na ‘Novčanici’. Ova vam stranica omogućuje polog i povlačenje sredstava sa Zipmexa.

Prijenos kriptovaluta sa vašeg Zipmex računa u vanjski novčanik ili razmjenu može pokrenuti samo vlasnik računa. Nakon pokretanja, od vas će se zatražiti da unesete a "Adresa odredišta" (to osigurava vaš vanjski hardverski novčanik ili mjenjačnica) i iznos koji želite podići. Da biste povukli BTC, morat ćete osigurati da unesete drugu BTC adresu.

Nisu sve burze kriptovaluta iste.

USPOREDITE ZIPMEX S OSTALIMA

Usporedite sada!

Je li Zipmex siguran?

Zipmex sadrži nekoliko sigurnosnih i zaštitnih mjera za zaštitu podataka korisnika i sredstava koja uključuju:

 • Uredba. Zipmex razmjena registrirana je kod AUSTRAC-a i udovoljava AML / KYC zahtjevima.
 • Proces provjere. Pridržava se KYC procesa u skladu s propisima za devizne depozite, isplate i trgovanje. Kripto-kripto-depoziti, isplate i trgovanje mogu se izvoditi samo s osnovnom provjerom e-pošte.
 • Sigurnosne značajke. Zipmex uključuje dvofaktorsku autentifikaciju uz potvrđenu e-adresu povezanu s računom. To dodaje dodatni sloj sigurnosti na račun koji cyber kriminalcima jako otežava kompromitiranje računa klijenata i povlačenje sredstava. Morali bi znati vaše podatke za prijavu i posjedovati vaš mobitel (i moći ga otključati)
 • Krađa & hakiranje. Nisu poznati slučajevi hapšenja Zipmexa.

Zipmex alternative

swyftx

Swyftx

Swyftx je vrhunska platforma koja vam omogućuje brzu i jednostavnu kupnju kriptovaluta. Postupak registracije nevjerojatno je jednostavan s brzom prijavom i provjerom koja traje manje od dvije minute.

Posjetite web stranicu neovisna rezerva

Nezavisni rezervat

Independent Reserve je popularna burza među trgovcima kripto valutama širom svijeta koja nudi konkurentne naknade i podršku za tradicionalne fiat valute kao što su australski dolar, novozelandski dolar i američki dolar.

Posjetite web stranicu kovanica

Coinspot

Razmjena CoinSpot dobro je cijenjena u lokalnoj Bitcoin zajednici i usredotočena je na pomaganje pridošlicama da kupuju Bitcoin i kriptovalute u Australiji s australskim dolarima.

Posjetite web stranicu

Često postavljana pitanja

Kako Zipmex cijeni kriptovalute?

Vrijednost svake kriptovalute (Bitcoin, Ether, Litecoin, EOS, XRP) određuje se prema najnovijoj trgovini (“zadnja cijena”) koju je izvršio odgovarajući mehanizam za podudaranje. Sva stanja na računu na Zipmexu određuju se na ovaj način, konvencija koja se naziva „označavanje na tržištu“.

Ima li Zipmex aplikaciju za mobilno trgovanje?

Zipmex svojim korisnicima trenutno ne nudi aplikaciju za mobilni telefon za trgovanje za Android ili iOS uređaje. Desktop verzija web stranice prilagođena je mobilnim uređajima i reagira na pametnim uređajima.

Da li Zipmex nudi trgovinu maržom?

Zipmex ne nudi trgovanje polugom kriptovaluta, no prema web mjestu Zipmex tim razvija ovu značajku.

Je li Zipmex legitiman?

Zipmex je registrirana razmjena izvještaja s AUSTRAC koji provode financijske zakone kako bi umanjili rizik od kriminala koji koriste razmjene kriptovaluta za pranje novca, financiranje terorizma i cyber zločine.

The Zakon o suzbijanju pranja novca i financiranja terorizma iz 2006 zahtijeva od reguliranih subjekata da prikupljaju podatke za utvrđivanje identiteta kupca, nadgledanje transakcijskih aktivnosti i izvještavanje AUSTRAC-a o transakcijama ili sumnjivim aktivnostima koje uključuju velike količine gotovine veće od 10.000 USD.

Mogu li podići USD svoj Zipmex račun?

Ako na svom računu imate USD koji možete podići, možete pokrenuti bankovni prijenos na svoj povezani bankovni račun u svoje ime.

Zaključak

Da zaključimo naš Zipmex pregled, čini se da je razmjena vjerodostojna razmjena koja nudi vrlo niske naknade za trgovanje pronalaženjem najboljih BTC cijena agregiranjem volumena najvećih svjetskih burzi i OTC stolova.

Posjetite Zipmex

To je direktna i jednostavna fiat to crypto platforma koja podržava više fiat valuta. Sve u svemu, trebali biste razmotriti trgovanje sa ZipMEX-om ako:

 • Sviđa vam se razmjena koja je licencirana i regulirana
 • Želite niske naknade za depozite i trenutne kupovine
 • Želite izbor različitih metoda pologa
 • Sviđa vam se razmjena jednostavna za upotrebu i prilagođena početnicima
 • Želite razmjenu s visokom likvidnošću kako biste postigli najbolje cijene

Mogli bi vas također zanimati:

 • Plus500 pregled: Trgovanje CFD-ovima, značajke & Naknade (2020)
 • Kako kupiti ethereum (ETH) u Australiji [za početnike]
 • 10 najčešćih pitanja o porezu na kripto u Australiji (koji bi vam mogli uštedjeti novac)
 • 7 načina za kupnju bitcoina gotovinom u Australiji
 • ChangeNOW pregled: Kripto zamjene, naknade za trgovanje & Više

digitalni val

Naknade za razmjenu vrlo su važna razmatranja za svakog budućeg ulagača u kriptovalute. Sljedeće razmjene – uz gornju razmjenu – pružaju vrlo konkurentne naknade za trgovanje, depozite i isplate sa širokim rasponom metoda pologa koje će odgovarati svim vrstama ulagača u Australiji.

Posjetite ZipMex

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me