Zebpay pregled: kripto, trgovanje i naknade (2021)

U ovome Zebpay pregled, procijenit ćemo razmjenu kako bismo provjerili je li prikladno za početnike da započnu s Bitcoinom i kriptovalutama. ZebPay je regulirana kripto razmjena koja je dostupna u nekoliko regija širom svijeta, uključujući Australiju koja je dizajnirana da se usredotoči na jednostavnost i jednostavnost upotrebe.

Posjetite Zebpay

Iako nam je cilj pružiti vam točne i najnovije informacije u ovom pregledu, uvijek je najbolje da to redovito dajete posjetite stranicu kako bi se obavještavao o svim promjenama koje se mogu dogoditi nakon toga.

Zebpay

Što je ZebPay?

Zebpay je fiat za kripto razmjenu koja pruža jednostavnu rampu koja investitorima omogućuje kupnju kriptovaluta putem svojih aplikacija za trgovanje na stolnim i mobilnim uređajima. Burza je osnovana 2014. godine, a sjedište joj je u Singapuru. Popularna je platforma za digitalne valute i opslužila je preko 3 milijuna korisnika širom svijeta.

Trebali biste trgovati sa Zebpayem ako:

 • Početnik ste i tražite platformu jednostavnu za upotrebu
 • Želite trgovati nekoliko fiat / kripto parova
 • Sviđa vam se razmjena koja vam omogućuje trenutnu kupnju / prodaju kriptopisa
 • Tražite konkurentne naknade za trgovanje
 • Želite koristiti uspostavljenu i pouzdanu kripto razmjenu

ZebPay Usporedio

Bankovni prijenos jedan je od najpopularnijih načina polaganja AUD na ZebPay. Ova usporedbena tablica navodi druge popularne australske burze kriptovaluta koje nude bankovne transfere.

Mogli bi vas također zanimati:

 • Kako kupiti Altcoins u Australiji [brzo & Lako]
 • Changelly Review: Je li još uvijek sigurno & Kako radi
 • 7 načina za kupnju bitcoina gotovinom u Australiji
 • 5 alternativa Coinspot-u s nižim naknadama za trgovanje
 • 4 najbolja mjesta za kriptografsko grafikovanje za Altcoin trgovce

Je li ZebPay zakonit?

Od pokretanja 2014. godine, Zebpay je upravljao milijardama korisničke imovine i smatrao je legitimnom kripto razmjenom. Nije zabilježen nijedan veći sigurnosni incident, hakiranje ili gubitak korisničke imovine na Zebpayu i osigurao je sigurnost sredstava korisnika. ZebPay su također članovi ADCA-e i jesu U skladu s AUSTRAC-om.

Kako se registrirati sa Zebpayem

Postupak registracije Zebpay računa stvarno je jednostavan. Za početak posjetite web stranicu i kliknite vezu “Prijavi se” u gornjem desnom kutu. Ovo će vas dovesti do stranice za registraciju računa kao što je prikazano u nastavku.

zebpay prijava


Ovdje unesite svoj broj mobitela i pozivni broj države, svoje ime i postavite četveroznamenkasti PIN. Ovo je PIN koji ćete trebati za prijavu. Nakon što to učinite, kliknite i dalje primati SMS s Zebpay kontrolnim kodom.

Unesite svoj kod i skoro ste stigli.

Potvrda vašeg Zebpay računa

Sljedeći je korak potvrda vašeg Zebpay računa. Trebat ćete dostaviti osobne dokumente za potvrdu svog identiteta (KYC) kako biste bili u skladu s lokalnim propisima i dokazali:

 • Vaš identitet: To može biti putovnica ili vozačka dozvola koja prikazuje vašu fotografiju, datum rođenja i adresu.
 • Vaša trenutna adresa: To može biti komunalni dokument kao što je račun za vodu ili struju koji prikazuje vašu trenutnu adresu.

Cjelokupni KYC postupak traje otprilike 5 minuta ako imate dokumente spremne za prijenos i nekoliko sati da Zebpay odobri.

Financiranje vašeg Zebpay računa

Kripto razmjena nudi dva načina pologa koji su dostupni svakodnevnim osobama za brzo financiranje Zebpay novčanika:

Bankovni prijenos (EFT)

Zebpay omogućuje korisnicima polaganje sredstava putem bankovnog prijenosa (elektronički prijenos sredstava). Kada se prvi put prijavite na svoj Zebpay račun, morat ćete registrirati podatke o svom bankovnom računu kako biste omogućili bankovni prijenos. Potrebno je odobriti bankovne podatke prije nego što možete uplatiti sredstva i kupiti kripto.

Bankovnim doznakama na Zebpay obično treba oko 1-2 radna dana da se depozit obradi. Poslat će se e-poruka s obavijesti da su sredstva dostupna na vašem računu.

POLi depoziti

Korisnici mogu uplatiti sredstva putem POLi. Ograničenje za POLi depozite kreće se od 2.000,00 USD u roku od 24 sata i može se povećati ovisno o trgovačkoj aktivnosti. Depoziti se obično obrađuju odmah i odmah se pripisuju vašem računu (Zebpay napomena na njihovoj web stranici da obrada prvog oročenja može potrajati i do 1 dan).

Nakon što se depozit obradi, poslat će se e-pošta s obavijesti da su sredstva dostupna na vašem računu.

Zebpay korisničko sučelje

Zebpay korisničko sučelje je pojednostavljeno i čisto. Dizajniran je kako bi smanjio nered i pružio kripto iskustvo bez stresa pogodno za početnike.

Kada se prvi put prijavite, prikazuje se korisnička nadzorna ploča koja prikazuje stanje vašeg kripto portfelja i trenutno stanje. Odavde možete polagati i podizati sredstva sa svog Zebpay računa.

zebpay nadzorna ploča

Da biste kupili kripto, idite na izbornik “Kupi / prodaj” na gornjoj traci.

Opet, sučelje je minimalističko, intuitivno i lako se kretati što je savršeno za početnike. Sva kripto imovina navedena je na lijevoj strani prema AUD ili BTC.

Da biste odmah kupili kripto pomoću Zebpay-a, slijedite ove korake:

zebpay kupiti bitcoin

Ako ste već upoznati s investiranjem ili trgovanjem kriptovalutama, tada ćete shvatiti da Zebpay nema prikaz grafikona cijena uživo. To bi moglo iznenaditi, međutim razmjena je usmjerena na jednostavnost svakodnevnih ulagača da kupe Bitcoin i druge altcoine.

Ulagači koji se na vrijeme oslanjaju na grafikone i kupuju poziciju morat će koristiti web mjesto za kriptogram sa Zebpayem. Preporučujemo da za crtanje linija trenda itd. Koristite drugi paket grafikona, kao što je TradingView, jer ćete utvrditi da kripto burze obično ne spremaju analizu grafikona nakon što se odjavite.

Zebpay dolazi sa vlastitim mrežnim novčanikom koji možete pronaći klikom na ‘Novčanik’ na vrhu. Novčanik vam omogućuje sigurno slanje / primanje kriptografije.

zebpay novčanik

Dostupna kripto imovina navedena je s lijeve strane s prikazanim raspoloživim saldom i opcijom pregleda vaše povijesti trgovine. Opet, početnicima nije nimalo lakše. Dobro je uređen, čist i jednostavan za upotrebu.

Zebpay kripto imovina

Zebpay omogućuje svojim korisnicima pretvaranje AUD u kripto kovanice kao što su:

 • Bitcoin
 • Mreškanje
 • Eter
 • EOS
 • Bitcoin Cash
 • Litecoin

Svakim kripto kovanicama može se trgovati protiv AUD ili Bitcoina (BTC).

Zebpay naknade

Naknade za trgovanje

Zebpay tereti a ravna naknada od 0,4% u cijeloj imovini za trgovanje. U usporedbi s drugim kripto burzama u Australiji, vidjet ćete da su naknade za Zebpay konkurentne na kripto tržištu i jedna od najnižih u zemlji.

zebpay naknade

Naknade za polog

NEMA naknade za polog za prijenos australskih dolara ili kripto u vaš Zebpay novčanik.

Naknade za povlačenje

NEMA naknade za povlačenje za prijenos australskih dolara ili kripto s vašeg Zebpay novčanika. Malu mrežnu naknadu naplaćuje blockchain koji određuje novčić, a ne Zebpay. Za popis mrežnih naknada, kliknite ovdje.

Zebpay sigurnost

Sigurnost web mjesta

Prema web stranica, Zebpay razmjenu neprestano testiraju sigurnosni stručnjaci unutar i izvan Zebpay-a kako bi tražili greške i sigurnosne ranjivosti.

Infrastruktura Zebpay Australije zaštićena je vatrozidima, a njihovi zaposlenici prolaze pozadinsku provjeru i kontrolirani pristup mreži na temelju njihove uloge u kripto tvrtki.

Nisu sve burze kriptovaluta iste.

USPOREDITE ZEBPAY S OSTALIMA

Usporedite sada!

Sigurnost novčanika

Zebpay navodi da koristi rješenje za hardverski novčanik za pohranu 98% korisničkih digitalnih sredstava. To znači da su novčanici zatvoreni zrakom i fizički pohranjeni u trezore smještene na različitim mjestima. Stoga, korisničkom novčiću pohranjenom u Zebpay novčaniku ne može pristupiti s jednog zemljopisnog mjesta ili od strane jedne osobe.

Transakcije na burzi morat će biti potpisane pomoću sustava na različitim platformama u oblaku. Cilj mu je izbjeći bilo koju točku neuspjeha u sprječavanju ugrožavanja korisničkih računa od strane mrežnih hakera.

Web stranica Zebpay navodi da je implementirala zaštićeni protokol zaštite koji štiti sve transakcije između hladnih i vrućih novčanika.

ZebPay alternative

Sljedeće Zebpay alternative su ugledne i pouzdane burze kriptovaluta u Australiji.

swyftx

Swyftx

Swyftx je vrhunska platforma koja vam omogućuje brzu i jednostavnu kupnju kriptovaluta. Postupak registracije nevjerojatno je jednostavan s brzom prijavom i provjerom koja traje manje od dvije minute.

Posjetite web stranicu neovisna rezerva

Nezavisni rezervat

Neovisna rezerva je popularna burza među trgovcima kripto valutama širom svijeta koja nudi konkurentne naknade i podršku za tradicionalne fiat valute kao što su australski dolar, novozelandski dolar i američki dolar.

Posjetite web stranicu razmjena koinjara

CoinJar

CoinJar je pouzdana kripto burza u Australiji koja korisnicima omogućuje kupnju, prodaju, pohranu i trošenje digitalne imovine. S preko 400 000 korisnika i brojeći, CoinJar razmjena jedno je od najboljih mjesta za kupnju Bitcoina u Australiji.

Posjetite web stranicu

Često postavljana pitanja

Zahtijeva li ZebPay KYC?

Korisnici trebaju izvršiti KYC postupak kako bi mogli kupiti kripto i povući sredstva sa Zebpay-a. Osobni identifikacijski dokumenti potrebni su za dokazivanje identiteta i poštivanje lokalnih propisa.

Ima li ZebPay osiguranje fonda?

ZebPay na svojoj web stranici ne navodi je li dostupan fond osiguranja koji štiti korisnike od kršenja mjera fizičke sigurnosti burze, krađe zaposlenika ili gubitka bilo koje kripto datoteke koja se nalazi u Zebpay novčaniku.

Ima li ZebPay mobilnu aplikaciju?

Zebpay ima aplikacija za mobitel za iOS i Android uređaje koji vam omogućuje da kupujete i prodajete kripto odmah s bilo kojeg mjesta s internetskom vezom. Poput mrežne verzije, verzija Zebpay-a za mobilne aplikacije jednostavna je za korisnika i intuitivna. Web verzija platforme također je prilagođena mobilnim uređajima i može se koristiti na pametnim telefonima.

Ima li ZebPay program za preporuke?

Zebpay nudi program preporuka kao nagradu za dovođenje novih korisnika na platformu. Kad sa Zebpayjem predstavite svoje prijatelje kripto kripto svijetu, oboje ćete dobiti kredit u vrijednosti od 10 USD. Da biste zatražili bonus preporuke, podijelite svoj kôd preporuke s novim korisnicima. Morat će izvršiti registraciju i KYC postupak.

Zaključak

Da zaključimo našu ZebPay recenziju, to možemo reći Zebpay je izvrsna kripto razmjena u Australiji za početnike koji su započeli s kripto.

Posjetite Zebpay

Dizajniran je za jednostavnost, konkurentne strukture naknada, iskustvo bez stresa i s obzirom na sigurnost kako bi vam omogućili da trgujete s lakoćom i bezbrižnošću. Cjelokupni postupak trenutne kupnje i prodaje kriptografije izuzetno je brz i prilagođen početnicima.

Postoje neka poboljšanja koja bi Zebpay učinila još boljim:

 • Kriptografske ljestvice cijena uživo s naprednim alatima i značajkama za obavljanje tehničke analize
 • Fond osiguranja za zaštitu korisnika u slučaju hakiranja razmjene

Osim gore navedenog, konkurentne naknade za trgovanje i jednostavno za korištenje sučelje čine Zebpay dobro prilagođenim početnicima koji žele započeti s kriptovalutom.

Podijelite ovaj članak sa svojom mrežom ako vam se učini korisnim!

digitalni val

Naknade za razmjenu vrlo su važna razmatranja za svakog budućeg ulagača u kriptovalute. Sljedeće razmjene – uz gornju razmjenu – pružaju vrlo konkurentne naknade za trgovanje, polog i povlačenje (bez skrivenih naknada) sa širokim rasponom metoda pologa koje će odgovarati svim vrstama ulagača u Australiji.

Posjetite Zebpay

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map