Wunderbit Trading Review: Crypto Trading Bots & Social Trading

Wunderbit Trading är ett kryptovalutan utbytes- och socialt handelsnätverk som gör att du kan handla dig själv på plattformen, kopiera och handla de bästa kryptohandlarna med en transparent meritlista eller skapa en helt automatiserad kryptohandelsbot med TradingView.

Medan det finns flera kryptovalutahandelsbots där ute erbjuder Wunderbit Trading en innovativ tjänst som hjälper dig att hitta de mest lönsamma kryptobotarna och riktiga handlare som använder de mest populära börserna för kryptovalutahandel.

Besök Wunderbit Trading

Varje näringsidkares och kryptovalutabotens register och senaste affärer verifieras på plattformen. Medan kopieringshandel inte nödvändigtvis garanterar vinst är Wunderbit Trading-plattformen ett utmärkt verktyg för handlare och investerare på alla erfarenhetsnivåer för att lära sig att handla kryptovaluta..

wunderbit handel

Du kanske också är intresserad av:

 • 8 bästa kryptobörser med nollavgift (handel utan provision)
 • Räkorgranskning: Balansera din kryptoportfölj automatiskt
 • 4 Bästa Bitcoin Cashback & Belöningsapp (GRATIS pengar)
 • Quadency Review – Är det verkligen den bästa kryptoplattformen?
 • 4 Bästa Crypto Charting-programvaran & Verktyg för Altcoin-handlare

Vad är Wunderbit?

Wunderbit är ett fintech-företag som tillhandahåller kryptovalutatjänster och applikationer för att driva realtidsanvändning av kryptovaluta. De företag är en licensierad, ackrediterad och reglerad finansiell institution som tillåter sina kunder att köpa och sälja Bitcoin säkert och säkert.

Vilka tjänster erbjuder Wunderbit?

Wunderbit erbjuder flera produkter som inkluderar en fiat to crypto exchange, Over The Counter (OTC) tjänster, en avancerad handelsterminal, automatiserade kryptostrategier, handelsbots och en social handelsplattform.

 • Wunderbit Exchange är en kryptovalutatjänst som tillåter individer runt om i världen att köpa Bitcoin & Ethereum med VISA och MasterCard. Börsen är stolt över att tillhandahålla de bästa växelkurserna och låga provisioner.
 • Wunderbit Commerce är en betaltjänstleverantör som tillåter köpmän att börja acceptera Bitcoin-betalningar via deras webbplats, personligen eller till och med via e-post.
 • Wunderbit Trading är en kryptohandelsterminal med flera utbyten som inkluderar kopieringshandel och automatiska handelsbots.

Wunderbit Trading: Smart Crypto Trading

Wunderbit trading exchange är en innovativ plattform som förbinder flera av de bästa kryptovalutahandelbörserna i världen. Användare är utrustade med avancerade verktyg för att handla och investera i kryptovaluta sömlöst från en enda handelsterminal.

Wunderbits sociala handelsplattform ger inblick i strategierna för de bästa kryptohandlarna med full transparens och handelshistoria för att kopiera för dig själv eller skapa en helautomatisk kopieringsbot med TradingView. Genom att skapa en automatisk strategi kan du ställa in en vinst och stoppförlustorder på varje börs som är ansluten till plattformen.

Wunderbit-handelsfunktioner

Wunderbit Trading kommer med nya och innovativa funktioner för att öka den potentiella lönsamheten för näringsidkarens investeringar samtidigt som hantera risker med portföljhanteringsverktyg. Wunderbit social handelsplattform för att hitta och kopiera lönsamma handlare med bevisad meritlista är en spelväxlare. Andra fantastiska funktioner på plattformen inkluderar:


Smart Crypto Trading Automation

Handelsautomation är en flexibel metod för att skapa order för smart kryptohandel. Du kan lägga till och redigera Take Profit och Stop Loss i valfri order på börser som Binance och Kraken. Med automatisk handel får du också möjlighet att samtidigt hantera så många kryptohandelskonton som du vill. Det betyder bokstavligen att Wunderbit Trading handlar åt dig medan du kan koppla av och njuta av vinsterna.

Gratis kryptohandelsterminal

Till skillnad från andra handelsplattformar är alla handelsverktyg som erbjuds av Wunderbit Trading helt gratis. Näringsidkare kan starta handel med noll provision per handel utan månadsabonnemang eller avgifter.

Social handelsmarknad

Wunderbit Trading gör handeln enklare genom att ansluta dig till tusentals nya investerare, vilket hjälper dig att få konsekvent vinst genom att automatiskt tillämpa dina handelsstrategier på investerarens portföljer. ÝDu kan bli den bästa kryptokopihandlaren och tjäna extra vinst i procent av investerarnas kapitalvinst.

Flera kontohantering

Med Wunderbit Trading kan du hantera portföljer av flera kryptobörsekonton samtidigt utan att behöva utföra strategin på varje konto i terminalen. Dessutom kan handlare ansluta och hantera portföljer för befintliga externa investerares investeringar i Wunderbit Copy Trading via API utan registrering.

Pyramiding Bot Automation

Wunderbit Trading-plattformen har infört en pyramideringsfunktion för botautomatisering. Detta gör det möjligt för användare kryptohandelbots att skala till en position och tillhandahålla en flexibel exitstrategi som kan utlösas manuellt eller automatiskt via botten.

Stödda Crypto-utbyten

Wunderbit har integrerats i populära kryptovalutahandelbörser för att få olika handelsprodukter som spotmarknad, optioner, terminer, derivat och hävstångsmarknader. Användare kan hitta och kopiera handeln med de bäst presterande handlarna och investerarna på världens ledande kryptovalutabörser som:

 • Binance (spot och futures)
 • FTX
 • Deribit
 • Omloppsbana

Wunderbit-börser

Teamet bakom Wunderbit arbetar aktivt för att få ytterligare integration till andra globala kryptovalutaplattformar som BitMEX, OKEX och även Kraken.

Skapa ett konto med Wunderbit Trading

Till skapa ett konto hos Wunderbit Trading, registreringsprocessen går rakt fram och tar några minuter att slutföra. För att komma igång, följ dessa enkla steg:

När du har skapat ett konto rekommenderas att du aktiverar tvåfaktorautentisering för ytterligare kontosäkerhet. Detta kan nås genom att klicka på länken ‘Inställningar’ högst upp och sedan ‘Säkerhet’ för att aktivera 2FA.

wunderbit register

Wunderbit Trading Terminal

Wunderbit Trading-terminalen är integrerad med det populära Tradingview-diagrammet som de flesta kryptohandlare kommer att känna till. De användargränssnitt är enkel, elegant och ger tekniska indikatorer och ritverktyg som du förväntar dig.

Wunderbit trading terminal

Till höger kan du välja kryptovalutaväxling att ansluta till, kryptopar att handla, välja att långa eller korta, ställa in ta vinst och stoppa förlustnivåer och mängden av din handel balanserad att fördela till strategin.

Marknadsplats: Kopiera lönsamma handlare

Wunderbit innehåller ett ledartavla för att se och jämföra din handelsprestanda och strategier med andra handlare och automatiserade bots som kan nås via Wunderbit Marketplace.

Du kan filtrera resultaten till hitta de mest lönsamma kryptohandlarna på populära börser som Binance, FTX och Bybit. En sammanfattning av varje näringsidkares statistik såsom volym, genomsnittlig P&L%, aktiva bots och antalet affärer visas. Handelsresultaten kan granskas ytterligare genom att klicka på “Visa” -knappen.

Wunderbit kopiahandlare

Wunderbit-användare kan välja en näringsidkare eller bot för att i detalj visa handelsprestanda. Genom att bläddra i rapportavsnittet kan du bedöma följande handelsinformation:

 • Par som handlas med kryptovaluta
 • Handelsbörs används
 • Ingångspris
 • Handelsriktningen (t.ex. köpa eller sälja)
 • Handelsvolym
 • Ta vinst och stoppa förlustnivåer
 • Genomsnitt P&L
 • Positionsstatus

Oavsett om du bestämmer dig för att kopiera handeln eller inte kan Wunderbit Market användas för att ge insikt i handelsaktiviteten och strategierna för de bästa kryptovalutahandlarna i världen.

Wunderbit kopiahandel

Du kan också kopiera handel lönsamma kryptohandelsrobotar på Wunderbit handelsplattform. Processen fungerar på samma sätt som beskrivs ovan. Det finns ytterligare alternativ för att filtrera krypteringsbots baserat på kriterier som:

 • Handelsperiod (t.ex. 7 dagar eller en vecka)
 • Kryptoutbyte
 • Handelspar
 • Tidsramar (t.ex. 1 timme, 4 timmar eller dagligen)
 • Hävstångsbelopp

Du kan till exempel använda filtret för att visa bots som handlar med BTC / USD-par på Bybit-utbyte. När du väl har filtrerat bots kan du nu dyka djupare för att analysera strategin och se alla de senaste transaktionerna, positioneringsstorlek, handelsriktning och hävstångsbelopp.

Hur du kan tjäna på kopieringshandelsautomater

För att börja kopiera handel med automatiska kryptostrategier och bots, gå in på Wunderbit Market och bläddra igenom och hitta de mest lönsamma automatiska handelsstrategierna skapad av andra handlare på plattformen. Använd filtren och rullgardinsmenyerna för att söka efter en viss bot som handlar med ett visst kryptovalutapar, utbytes- och handelstidsram.

wunderbit kopia handel

När du väl har valt en kryptobot kan du börja följa deras affärer och Wunderbit-handelsplattformen kommer automatiskt att köpa och sälja affärer för dina räkning.

Du kan testa varje handelsstrategi för att säkerställa att konsekvent lönsamhet genereras varje månad innan du handlar. Det krävs ingen kodningserfarenhet eller tekniska färdigheter för att kopiera-handel omedelbart med hjälp av de mest populära kryptohandeln.

Fördelar & Nackdelar med att använda Crypto Trading Bots

Innan du hoppar in och kopierar en automatiserad kryptohandelsbot bör användarna överväga fördelar, nackdelar, risker och fördelar.

Fördelar

 • Placera affärer automatiskt när du är borta från marknaderna
 • Ta bort den emotionella stressen från kryptohandel
 • Backtest en handelsstrategi för att säkerställa en jämn aktietillväxt

Nackdelar

 • Kräver teknisk expertis för att skapa och utföra en handelsbot
 • Tidskrävande att ändra strategi och kodning för att uppnå konsekventa vinster
 • Marknadsdynamik kan negativt påverka botens prestanda

Wunderbit-handelsavgifter

Wunderbit Trading är en gratis plattform för både investerare och handlare. Det finns inga månatliga prenumerationer eller premiumkonton. Användare kan skapa ett konto utan några begränsningar för antalet utbytes-API: er som kan anslutas till ett Wunderbit Trading-konto.

wunderbit handelsavgifter

Vanliga frågor

Vad är en Crypto Trading Bot?

En kryptovalutahandel-bot är en automatiserad strategi som använder förutbestämda regler och villkor. När villkoret är uppfyllt på live-kryptovalutapar initieras utlösaren som automatiskt placerar en handelsposition.

Hur mycket kostar Wunderbit-handel?

Wunderbit Trading är en gratis tjänst till kryptohandlare och investerare. Plattformen tar inte ut ett medlemskap eller en månatlig abonnemangsavgift för att börja handla eller kopiera handel med automatiska bots.

Är Wunderbit säker?

Wunderbit Trading är en säker plattform som inte lagrar kryptofonder. Användare ansluter till kryptoutbyten med ett API och konfigurerar behörigheterna via sitt eget användarkonto.

De automatiserade kryptohandelsrobotarna kommer att utföra transaktioner på de börser du ansluter via API. Botarna kan endast få begränsad åtkomst och behörighet att utföra affärer. Behörigheter att göra uttag kan inaktiveras vilket håller användarnas pengar säkra när de använder Wunderbit Trading.

Wunderbit har tvåfaktorautentisering som kan aktiveras för att öka kontosäkerheten. 2FA kan aktiveras på kontot genom att besöka sidan ‘Inställningar’.

Slutsats

Wunderbit Trading är en innovativ ny multi-exchange-tjänst som tillåter användare att handla krypto direkt med hjälp av handelsterminalen, eller kopiera de bästa handlarna och de automatiserade kryptohandelsrobotarna på de mest populära kryptohandelsplattformarna i världen.

Möjligheten att bläddra bland hundratals automatiserade kryptobotar och näringsidkarens prestanda på marknaden är en stor tillgång. Vi tror att plattformen innehåller ett antal funktioner som kommer att gynna handlare och investerare med olika erfarenhetsnivåer som söker för att öka vinsten i deras kryptoportfölj.

Besök Wunderbit Trading

För att avsluta vår Wunderbit Trading-recension är det en fantastisk automatiserad handelsbotplattform som är enkel att använda, väl utformad och vi rekommenderar att du kolla in dem.

Riskhanteringsverktyg och plattformsfunktioner är mycket viktiga för alla potentiella kryptovalutainvesterare. Följande börser för kryptovalutahandel – förutom ovanstående börs – erbjuder avancerade handelsfunktioner, tekniska indikatorer och ett smidigt, mobilresponsivt kartgränssnitt som passar nybörjare och professionella kryptohandlare.

Besök Wunderbit Trading

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map