SwapSpace pregled: je li siguran i zakonit?

SwapSpace je agregator razmjene kriptovaluta koji trgovcima i investitorima omogućuje pretražite najbolje cijene na kripto tržištu kako biste odmah zamijenili novčiće. Njihova trenutna kripto-kripto-usluga jednostavan je, za početnike i siguran način razmjene različitih digitalnih sredstava bez potrebe za stvaranjem računa i razmjenom ograničenja.

SwapSpace razmjena podržava preko 300 kripto sredstava i udružen je s pouzdanim i uspostavljenim globalnim burzama kako bi svojim kupcima ponudio najbolje cijene.

Posjetite SwapSpace

Iako nam je cilj da vam uvijek pružimo točne informacije u ovom pregledu SwapSpacea, predlažemo vam da posjetite web stranicu kako biste bili u toku s promjenama koje se mogu dogoditi nakon toga.

Također, bitcoin hardverski novčanik kao što je Ledger Nano X potreban je za primanje kriptovaluta pomoću ove platforme. Ako nemate novčanik, pročitajte naš vodič o tome koje kripto hardverske novčanike kupiti.

mjesto razmjene prostora

Što je SwapSpace?

SwapSpace djeluje kao posrednik informacija i agregator različitih razmjena virtualnih valuta što klijentima omogućuje trenutno zamijenite preko 300 kripto valuta s fiksnim i promjenjivim cijenama. Platforma SwapSpace udružila se s globalnim trenutnim kripto razmjenama kao što su Changelly, ChangeNOW i Jednostavna zamjena kako bi investitorima širom svijeta donijeli najbolje cijene kriptokripcija.

SwapSpace u usporedbi

Pogodnost za početnike i jednostavnost upotrebe važne su značajke na SwapSpaceu. Ova usporedbena tablica navodi druge popularne kripto burze koje korisnicima omogućuju trenutnu zamjenu kripto stranica pomoću jednostavne web stranice.

Mogli bi vas također zanimati:

  • 5 najboljih platformi za zaradu kamata na kripto
  • 10 najboljih bitcoina & Razmjene kriptovaluta u Australiji
  • Wunderbit Trading Review: Crypto Trading Bots & Društveno trgovanje
  • Stealthexova recenzija: Crypto, Instant Swaps & Naknade
  • 8 najboljih razmjena bez kamata (trgovanje bez provizije)

Kako djeluje SwapSpace?

SwapSpace je udružen s nekim od najpopularnijih instant kriptovaluta objediniti najbolje kripto stope od usluga kao što su StealthEX, Changelly, ChangeNOW, SimpleSwap, ChangeHERO i GodEX. Nije potrebno prijaviti se za višestruke burze za trgovanje kriptovalutama kako biste pronašli najbolju cijenu. SwapSpace radi naporan posao tražeći najbolju dostupnu cijenu.

Ponuđene cijene zaključavaju se dok korisnik ne izvrši transakciju i ne potvrdi se na blockchainu. To znači da korisnici SwapSpacea mogu brzo i anonimno pretvorite kriptovalutu ili tokene u nekoliko minuta po najpovoljnijoj cijeni.

kako funkcionira swapspace

Je li SwapSpace siguran?

SwapSpace je sigurno mjesto za trenutnu konverziju kriptovaluta i tokena. Sredstva korisnika NE pohranjuju se na web mjestu koja bi u protivnom mogla biti hakirana ili ugrožena. SwapSpace također ne zahtijeva pristup vašim privatnim ključevima ili bilo kojim korisničkim podacima. Usluga zamjene poslati će kovanice na hardverski novčanik vašeg osoblja kad se transakcija dovrši radi sigurnog čuvanja.

SwapSpace naknade

SwapSpace okuplja kripto stope na jednom mjestu na zaslonu i omogućuje kupcima usporedbu i odabir najbolje cijene na tržištu. Tamo su bez dodatnih naknada u odnosu na stope partnera.

Kako zamijeniti kripto koristeći SwapSpace

Da biste odmah zamijenili kriptovalutu sa SwapSpaceom, slijedite ove jednostavne korake:

swapspace kriptovaluta

Odaberite kriptovalutu & Iznos za zamjenu

Pomoću widgeta na web mjestu SwapSpace.co pomoću padajućeg izbornika odaberite kriptovalutu koju želite prodati. Na izbor je više od 300 kriptovaluta kao što su Bitcoin, Ethereum, Cardano, Basic Attention Token, LINK i Tezos. Nakon što unesete iznos prodaje, odaberite kriptovalutu koju želite kupiti.

Odaberite najbolju cijenu

SwapSpace prikazat će popis dostupnih opcija cijena s popisa partnera. Na vrhu će se prikazati najbolja stopa. Odaberite najbolji tečaj od partnera na razmjeni. Neke razmjene zahtijevaju da prođete AML / KYC postupak.

Odaberite najisplativiju stopu i kliknite gumb ‘Razmjena’.

stope razmjene prostora

Unesite pojedinosti o transakciji

Sljedeći je korak unos adrese primatelja. Prije završetka transakcije provjerite može li vaš hardverski novčanik za kriptovalute podržati novčić. Na primjer, ako želite zamijeniti Bitcoin u Ethereum, morat ćete unijeti svoju Ethereum adresu kao što je prikazano u nastavku. Ni Bitcoin adresa niti neka druga kripto. U suprotnom biste mogli izgubiti svoje novčiće.

Nakon što ste zadovoljni narudžbom, prihvatite T&Cs i kliknite na “Dalje”.

swapspace novčanik

Prijenos sredstava

Posljednji korak je prijenos sredstava kriptovalute koju želite zamijeniti. Nakon što je narudžba dovršena, kriptovaluta će biti poslana na navedenu adresu. Vrijeme obrade može potrajati do 1 sat i ovisi o brzini rada SwapSpaceovih partnera i ukupnom opterećenju blockchain mreža.

The prosječno vrijeme zamjene za najpopularnije kriptovalute je oko 15-20 minuta.

polog swaps prostora

Često postavljana pitanja

Je li SwapSpace zakonit?

SwapSpace je legitimna kripto usluga koja djeluje od 2019 i platforma s pouzdanim imenima u kriptovalutnom okruženju kao što su ChangeNOW i Changelly. Korisnici mogu odmah anonimno trgovati kripto, jer nema potrebe za stvaranjem računa ili podnošenjem dokumentacije o identitetu na SwapSpace.

Koje kriptovalute podržava SwapSpace?

SwapSpace podržava preko 300 kriptovaluta uključujući glavne digitalne valute kao što su Bitcoin, Ethereum, Litecoin, Ripple, EOS, Stellar, Monero i mnoge druge. SwapSpace kontinuirano dodaje podršku za nove partnere na razmjeni što će rezultirati dodavanjem više kovanica u uslugu. Potpuni popis kovanica podržanih za SwapSpace, posjetite njihovu web stranicu.

Trebate li dovršiti provjeru računa?

SwapSpace korisnici ne trebaju otvarati račun da bi koristili uslugu. Neki od partnera za razmjenu SwapSpace zahtijevaju od svojih korisnika da dokažu identitet i dovrše postupak Know-Your-Customer (KYC). Ako odaberete stopu zamjene s jednim od ovih davatelja, morat ćete predati identitetnu dokumentaciju prije dovršenja transakcije.

Postoji li minimalni iznos za zamjenu?

SwapSpace ne ograničava iznos na zamjenu. Korisnici će morati razmotriti mrežnu naknadu kako bi osigurali da iznos pokriva troškove blockchain transakcije.

Mogu li stanovnici SAD-a koristiti SwapSpace?

SwapSpace ne dopušta američkim kupcima upotrebu ili pristup njihovoj usluzi zbog strogih propisa. Na popisu zabranjenih zemalja nalaze se Bangladeš, Bolivija, Kuba, KrimIran, Sjeverna Koreja, Sudan, Sirija, Sjedinjene Američke Države (uključujući sva američka područja poput Portorika, Američke Samoe, Guama, sjevernog otoka Mariana i američkih Djevičanskih otoka (St. Croix, sv. Ivan i sv. Toma))

Zaključak

Da zaključimo naš pregled SwapSpacea, jednostavnost upotrebe i jednostavno korištenje sučelja čini instant uslugu kripto zamjene izvrsnim mjestom za razmjenu digitalnih valuta. Kroz svoj partnerski program s renomiranim fiat kripto razmjenama, SwapSpace je u mogućnosti ponuditi svojim korisnicima najbolje opcije stopa.

Posjetite SwapSpace

Što se tiče sigurnosti i zaštite, SwapSpace ne prikuplja podatke od korisnika i ne pohranjuje nikakva sredstva na burzi. Također se ne naplaćuju dodatne naknade za razmjenu kriptovaluta. Sve u svemu, SwapSpace je inovativna usluga za trenutnu konverziju kriptovaluta.

Važno je koristiti globalnu i pouzdanu kripto burzu za kupnju, trgovinu i prodaju Bitcoina i kriptovaluta. Postoji nekoliko razmjena koje su hakirane ili su im ukradena sredstva klijenata. Sljedeće su burze za trgovanje kriptovalutama – uz gornju burzu – dobro poznate i u njih se vjeruje da pružaju siguran i siguran način za početnike i profesionalne trgovce kripto valutama da polože fiat valutu i kupe digitalnu imovinu.

Posjetite SwapSpace

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map