Pregled Crypto.com: Je li to legitimno? Imamo odgovore

Crypto.com je platforma digitalne imovine koja nudi nekoliko proizvoda i usluga za kriptovalute. Davatelj digitalnih valuta dobro je poznat po svojoj kripto aplikaciji koja vam dopušta kupujte, prodajte, trgujte, trošite, čuvajte, zaradite, posudite gotovinu, pa čak i platite račune kripto!

Posjetite Crypto.com

U ovom pregledu Crypto.com procijenit ćemo raznolikost proizvoda i usluga ponuđenih na platformi, uključujući značajke App, Exchange, Earn and Pay. Naša procjena uključivat će komentare o korisničkom sučelju, imovinu za trgovanje, naknade, podržane zemlje & fiat valute i još mnogo toga.

Ključne značajke:

 • Aplikaciju Crypto.com preuzelo je 5 milijuna korisnika širom svijeta
 • Kupujte, trgujte i prodajte više od 50 kripto parova
 • Kupite kripto s nula naknada za kreditne kartice tijekom prvih 90 dana
 • Naknade za trgovanje temeljene na količini počevši od 0,2%
 • Napredna platforma za trgovanje, alati i pokazatelji
 • Referalni program od 25 USD za dovođenje novih korisnika

sveukupno

4,5 / 5 Posjetite Crypto.com

Jednostavnost korištenja

Korisničko sučelje

Naknade

Sigurnost

Iako nam je cilj pružiti vam točne i najnovije informacije, toplo preporučujemo da posjetite web mjesto kako biste bili u toku sa svim promjenama koje se mogu dogoditi nakon toga.

Nabavite 50 USD BESPLATNO prilikom naručivanja MCO debitne kartice s našim referalnim kodom 45h3ct59tv.

Potražite 50 USD

Prije nego što započnemo s ovom recenzijom, često se preporučuje korištenje Bitcoin hardverskog novčanika kao što je Ledger Nano X prilikom kupnje ili trgovine kriptovalutama. Ako nemate novčanik, pročitajte naš vodič o najboljim hardverskim novčanicima za kriptovalute.

Što je Crypto.com?

Crypto.com je globalna usluga digitalne imovine koja nudi široku paletu proizvoda u početnoj i intuitivnoj mobilnoj aplikaciji. Davatelj digitalnih valuta omogućuje kupcima kupnju, trgovinu, prodaju, pohranu, zaradu, posudbu i plaćanje računa pomoću kriptovaluta koristeći njegove proizvode.

Crypto.com ima vlastitu ‘burzu’ koja omogućava kupcima širom svijeta da trguju raznovrsnom digitalnom imovinom na sigurnoj kripto platformi pomoću vlastitog web sučelja. Kroz vlastiti izvorni novčić za digitalne tokene (CRO), razmjena Crypto.com može pružiti duboka likvidnost i konkurentne naknade za trgovanje za uživanje svojih korisnika.

web mjesto crypto.com

Crypto.com U usporedbi

Crypto.com je svjetska klasa kriptovaluta koja nudi široku paletu proizvoda i značajki. Evo nekoliko drugih trgovačkih platformi koje pružaju vrhunske kripto usluge.

Za početnike

Crypto.com nudi izuzetno intuitivan pristup, jednostavna za upotrebu i jednostavna mobilna aplikacija za kupnju i prodaju 90+ kovanica po istinitom trošku. Aplikacija je prilagođena osobama svih razina iskustva i podržana je na iOS i Android uređajima.

Kupite Crypto po istinitom trošku

Jedinstveno za Crypto.com, korisnici mogu kupovati i prodavati više od 90 kripto valuta po istinitom trošku bez naknada i najboljih mogućih cijena izvršenja. Novi korisnici aplikacije mogu primati nulte naknade za trgovanje za 30 dana kada koristite kreditnu ili debitnu karticu za kupnju kriptovaluta. Osim toga, korisnici mogu odmah poslati kripto drugim korisnicima bez naknada ili razmijeniti kripto u kripto s nula naknada za trgovanje.

aplikacija crypto.com

Zaradite kamate

Slično platformama za pozajmljivanje i posudbu poput BlockFi-a i Nexo-a, korisnici koji svoja sredstva pohranjuju na novčanik Crypto.com mogu zaradite kamate na kripto do 6,5% p.a.. Kamate se isplaćuju tjedno u kriptovaluti koja se može povući ili koristiti za trgovanje na burzi.

MCO VISA kartica

Ulagači kriptovaluta u Kanadi, Velikoj Britaniji, Singapuru, SAD-u i Europi mogu naručiti Crypto.com VISA karticu za trošenje (poput gotovine) kod podržanih prodavača i trgovaca. Kartica nudi do 8% povrata gotovine na kupnje pomoću MCO kartice.

Je li Crypto.com legitiman?

Crypto.com čini se da je legitimna razmjena koja je osigurana i regulirana. Stanje novčanika u američkim kupcima (u američkim dolarima) pokriveno je FDIC osiguranjem do 250.000 američkih dolara, što osigurava razinu osiguranja da su fondovi sigurni na platformi. Do danas nije bilo hakiranja ili velike krađe sredstava na Crypto.com ili njegovoj aplikaciji.

Je li Crypto.com siguran?

Crypto.com sadrži sigurnosne mjere nalik na banke kako bi zaštitilo web mjesto, korisničke podatke i novčana sredstva. Na temelju našeg istraživanja, bilo je nema hakiranja ili velike krađe sredstava u aplikaciji ili razmjeni Crypto.com. Primjeri sigurnosnih protokola koji osiguravaju sigurnost imovine uključuju 100% novčanik za hladnjake za korisnička sredstva i dvofaktorsku autentifikaciju (2FA).

Burza ima strateško partnerstvo s tvrtkom Ledger koja je vodeći dobavljač hardverskih novčanika. Hladnjača imovina je pokrivena polisom osiguranja od 100 000 000 USD. Burza je također jedna od prvih tvrtki za kriptovalute na svijetu koja ima ISO27001: 2013, PCI: DSS 3.2.1, usklađenost razine 1 i CCSS.

Aplikacija Crypto.com

Aplikacija Crypto.com jedna je od najpopularnijih fiat kripto burzi na svijetu s preko 5 milijuna preuzimanja. Aplikacija za trgovanje pruža a brz, jednostavan i siguran način za kupnju kriptopisa po istinitom trošku koristeći debitnu / kreditnu bankovnu karticu. Dizajn aplikacije prilagođen je upotrebljivosti, što korisnicima olakšava skeniranje i pronalazak značajke ili proizvoda u nekoliko sekundi. Aplikacija je podržano samo na iOS i Android mobilnim uređajima. Aplikacija se ne može koristiti na stolnom računalu za kupnju kriptografije.

aplikacija za mobitel crypto.com

Registracija & Prijaviti se

Za kupnju, prodaju, slanje i primanje kriptovaluta pomoću Crypto.com korisnici će morati preuzmite aplikaciju i otvorite račun koristeći svoj mobilni telefon. Za primanje kontrolnog koda za potvrdu novog novčanika bit će potrebna valjana adresa e-pošte. Nema naknade za stvaranje ili održavanje Crypto.com računa ili novčanika.

Provjera osobne iskaznice

Kao i većina fiat-a za kripto burze na svijetu, novi korisnici koji kreiraju račun na Crypto.com za kupnju i prodaju kripto-valuta koristeći fiat-valutu trebaju potvrditi njihov identitet. Postupak provjere osobne iskaznice mora biti u skladu s AML / CTF propisima koji su propisani u nekoliko zemalja širom svijeta.

Puno ime, vladin identifikacijski dokument ili putovnica moraju se dostaviti pomoću aplikacije. Odobrenje brzine postupka verifikacije obično traje manje od 3 radna dana. Za više informacija o postupku Upoznajte svog kupca (KYC), pročitajte ovaj vodič na web mjestu Crypto.com.

Polaganjem novca Fiata

Aplikacija Crypto.com podržava 21 različitu fiat valutu što uključuje AUD, BGN, CAD, CHF, CZK, DKK, EUR, GBP, HKD, HRK, HUF, ILS, JPY, NOK, NZD, PLN, RON, SEK, SGD, USD i ZAR. Novac se može položiti u aplikaciju Crypto.com za kupnju kriptopisa pomoću sljedećih načina plaćanja (ovisno o dostupnosti u svakoj zemlji):

 • Bankovni prijenos
 • Žični prijenos
 • Kreditna ili debitna bankovna kartica
 • SEPA
 • Transfer Wise
 • PayPal

Najpopularnija metoda prijenosa fiat valute u SAD-u je putem a bankovni prijenos (ACH) ili bankovni prijenos. Bankovni prijenos (ACH) jeftin je način polaganja sredstava za koji je potrebno približno 3-5 radnih dana. Za veća ograničenja korisnici mogu uplatiti do 250 000 USD putem devizne doznake koja ima veću brzinu pologa od 1-2 radna dana. Minimalni iznos pologa iznosi 50.000 USD s deviznom doznakom što je razumno u usporedbi s ostalim američkim burzama kriptovaluta.

Polaganje kripto

Aplikacija Crypto.com omogućuje polog 17 digitalnih sredstava kao što su BTC, ETH, CRO, BAT, LINK, USDC i DOT. The popis podržanih kovanica i ERC-20 tokeni su ograničeni u određenim zemljama kao što su Sjedinjene Države, Singapur i Hong Kong. Na primjer, Kupci iz SAD-a ne mogu položiti popularne tokene YFI, AAVE i UNI.

mobilna aplikacija crypto.com

Brzina polaganja ovisi o novčiću i broju potrebnih potvrda prije nego što sredstva stignu u novčanik. E-mail će se poslati nakon uspješnog pologa.

Naknade za aplikaciju Crypto.com

Crypto.com naplaćuje standardnu ​​naknadu između 1,49% -3,99% za kupnju kriptovaluta putem debitnih ili kreditnih kartica, ovisno o zemlji korisnika. Točan trošak prikazat će se u aplikaciji kada se narudžba izvrši. Za ograničenu vremensku promociju, novi korisnici Crypto.com ispunjavaju uvjete za Odricanje od naknade za kreditnu karticu od 0% za prvih 30 dana.

Podržane zemlje

Aplikacija Crypto.com je dostupan širom svijeta za kupnju kriptovalute pomoću debitne kartice ili kreditne kartice, uključujući rezidente SAD-a. Prihvaćene zemlje uključuju SAD, Australiju, Singapur, UK i nekoliko europskih jurisdikcija. Tamo su neke ograničene zemlje kojima je zabranjeno kupovati kripto koristeći aplikaciju Crypto.com.

Crypto.Com Zaradite

Prednost korištenja aplikacije Crypto.com je mogućnost zarade kamata na kriptovalutama. Da biste dobili bonus, položena sredstva moraju se čuvati u Crypto.com novčaniku zaradite do 6,5% godišnje na kripto i 12% za stabilan novac. Iznos kamate Crypto.com zarađuje se tjedno na položeni novac. Na primjer, Bitcoin (BTC) depoziti zaradit će kamate u BTC tjedno.

crypto.com zaraditi

Ulogom od 50 000 ili više CRO tokena otključava se dodatnih 2% godišnje. kamate na ugovore na određeno vrijeme. Međutim, dodatna kamata plaća se u CRO tokenima, a ne u imovini.

Crypto.com Zaradite podržava ukupno 34 digitalna novčića koji uključuju glavne kovanice kao što su Bitcoin, Ethereum, Litecoin, XRP i Binance Coin. Postoji 8 stabilnih kovanica koje se također mogu položiti u aplikaciju Crypto.com da bi se zaradile kamate kao što su USD Coin, Tether i True USD.

crypto.com zarađuje podržane kovanice

Crypto.com VISA kartica

Aplikacija Crypto.com nudi VISA debitnu karticu da biste potrošili kripto i zaradili povrat novca za kupnje do 8%. Tamo su bez naknada za postavljanje ili godišnjih naknada do početka zarađivanja nagrada kod podržanih prodavača pomoću Crypto.com VISA kartice. Da bi se prijavili za debitnu karticu Crypto.com VISA, korisnici moraju preuzeti aplikaciju Crypto.com, dovršiti provjeru identiteta (KYC), kupiti CRO tokene iz aplikacije i položiti u svoj novčanik na uložite CRO tokene (za 180 dana).

crypto.com VISA kartice

Nagrade za povraćaj novca

Ovisno o iznosu CRO tokena uloženih unutar novčanika Crypto.com, vlasnici MCO VISA kartica dobit će različiti postotak povrata novca između 1% i 8% kako slijedi:

 • Obsidian VISA kartica: 2% do 8%
 • Ledena bijela / matirano ružičasto zlato VISA kartica: 1,75% – 5%
 • VISA kartica Royal Indigo / Jade Green: 1,5% – 3%
 • VISA kartica od Ruby Steel-a: 1% – 2%

Kupci koji ne ulažu CRO tokene i dalje se mogu prijaviti i koristiti Crypto.com VISA karticu kako bi zaradili 1% povrata novca pri kupnji. Međutim, ne ispunjavaju uvjete za dodatne pogodnosti i popuste na kartice.

kripto.com kartica

Popust na kartice

Osim zarade do 8% bonusa za povraćaj novca na domaćim i međunarodnim kupnjama, vlasnici Crypto.com VISA kartice mogu profitirati zarađivanjem popusta prilikom trošenja na Crypto.com premium partneri koji uključuju Spotify, Netflix, Prime i Expedia. Iznos popusta razlikuje se ovisno o iznosu CRO-a koji je stavljen na aplikaciju, što također omogućuje zaradu bonus kamata. Primjeri rabata uz upotrebu Crypto.com VIA kartice nalaze se u nastavku.

Postoje ograničenja za rabate mjesečno i kupci bi to trebali učiniti detalje potražite na web mjestu. Nakon što istekne razdoblje klađenja od 180 zaključavanja, tokeni se mogu prenijeti u novčanik Crypto.com radi trgovanja ili nastaviti ulagati kako biste ostvarili dodatne pogodnosti.

Razmjena Crypto.com

Crypto.com nudi platformu za trgovanje kriptovalutom za zamjenu digitalnih valuta i naziva se “razmjenom Crypto.com”. Exchange je dostupan putem interneta i sadrži napredno korisničko sučelje.

KYC razine & Ograničenja

Za trgovce koji žele kupiti / prodati digitalne valute na Razmjena Crypto.com, stupnjeviti sustav provjere s povećanim značajkama, funkcionalnošću i ograničenjima za svaku višu razinu. Trgovci mogu položiti neograničenu količinu kripto na burzu nakon završetka KYC-a.

Korisničko sučelje

Crypto.com Exchange nudi a elegantna, intuitivna i čista platforma kako bi trgovci nagađali na tržištima digitalnih valuta. Platforma za trgovanje kriptovalutama nudi napredne značajke, alate i pokazatelje za analizu grafikona i akcije cijena. Softver i alate za izradu grafikona pruža Tradingview, s kojim će većina kripto trgovaca biti upoznata.

Prebacivanje između kripto parova brzo, brzo i gotovo trenutno, s čime se mogu boriti druge burze. Bilo je nema kašnjenja za učitavanje grafikona cijena svakog trgovinskog para. Padajući izbornik u gornjem desnom kutu za prikaz ostalih sredstava sjajna je značajka jer ne pretrpava sučelje.

korisničko sučelje crypto.com

Sučelje je postavljeno s grafikonom u sredini i nedavnim trgovinama s desne strane kako bi se vidjele posljednje cijene koje su ljudi spremni kupiti i prodati odabranu kriptovalutu i opseg / iznos kojim se trguje na svakoj razini cijena. To olakšava unos narudžbe klikom na nedavnu trgovinu kako biste automatski popunili točnu cijenu para. Ručni unos cijene može dovesti do pogrešaka.

Trgovanje putem razmjene Crypto.com

Dostupne narudžbe za ulazak u trgovinu su samo limitirani i tržišni nalozi. U usporedbi s naprednim platformama za kripto trgovanje kao što su Binance, Coinbase Pro, Kraken i KuCoin, dostupne narudžbe su ograničene i trebale bi se proširiti tako da uključuju stop-limit i OCO narudžbe.

kutija za narudžbu crypto.com

Postoci iznosa narudžbe (npr. 25%, 50% i 100%) olakšavaju i brzo unose u red. Klikom na ove gumbe utvrdit će iznos na temelju stanja na vašem tekućem računu za određenu kriptovalutu. To je postalo standard za digitalne razmjene posljednjih godina.

Podržane kriptovalute

Razmjena Crypto.com pruža podršku za preko 24 kripto valute kao što su BTC, XRP, LTC, MCO, EOS, XLM, ATOM, LINK, XTZ, BCH, VET i USDT. Imovinom se može trgovati protiv Bitcoina, Tethera i CRO tokena pružajući velik broj trgovinskih parova. Kako je razmjena još uvijek u beta verziji, možemo očekivati ​​da ćemo u bliskoj budućnosti dodati još kripto parova na razmjenu.

crypto.com tržišta

Naknade za zamjenu Crypto.com

Crypto.com Exchange koristi model proizvođača i preuzimača koji počinje od 0,20% po transakciji za tržišne i limitirane narudžbe. Naknade se razlikuju ovisno o ukupnom obimu trgovine koji se izračunava iz ukupnog volumena trgovanja od 30 dana u protuvrijednosti u USD. Najniža naknada za transakcije na Crypto.com Exchange iznosi 0,04% (proizvođač) i 0,10% (primatelj) za količine trgovanja iznad 10 milijuna dolara mjesečno.

Sve u svemu, Crypto.com Exchange početna naknada od 0,2% za tržišne i limitirane naloge nešto je veća od konkurencije kao što je Binance, koji nudi naknadu za trgovanje od 0,10% koja se može dodatno smanjiti za 25% bonusima za preporuke ili držanjem matičnog BNB tokena na burzi.

Depozit & Naknade za povlačenje

Crypto.com Exchange ima ne naplaćuju naknadu za polog ili povlačenje imovine kriptovalute na razmjenu radi trgovanja. Primjenjivat će se standardne naknade za transakcije blockchaina za povlačenje sredstava s burze koje ovise o sredstvu i opterećenju mreže. Na primjer, naknada za povlačenje BTC-a iznosi 0,0005 BTC.

Razmjena derivata Crypto.com

Da bi upotpunio popularne burze za trgovanje polugom poput Bybit, FTX, pa čak i Binance, Crypto.com je proširio svoje proizvode nudeći i razmjenu derivata. Platforma omogućava trgovanje BTC / USD trajnim ugovorima koristeći USDC kao kolateral. Korisnici na platformi mogu trgovina koristeći polugu od 50x za kontrolu veće pozicije kako bi se iskoristile male promjene cijena.

Slično kao i Crypto.com burza za trgovanje, trgovci koji drže i ulažu određene iznose kovanica Crypto.com (CRO) imaju pravo na popuste za naknade za trgovanje. Korisničko sučelje za tržište derivata slično je spot razmjeni kao što je prikazano u nastavku.

Crypto.com Bitcoin Perpetual

Crypto.com Pay

Crypto.com snažan je zagovornik blockchain tehnologije i usvajanja kriptovaluta. Kako bi unaprijedio svoj dugoročni cilj, ekosustav Crypto.com pruža sigurnu platformu za pojedince i tvrtke za integraciju digitalnih valuta u svakodnevni život. Crypto.com Pay omogućuje trgovcima da prihvate plaćanje u Bitcoinu ili drugim popularnim kriptovalutama na njihovoj web stranici.

Naknade za trgovce na Crypto.com transakcije u kriptovalutama nude uštedu do 80% u usporedbi s tradicionalnim sustavima plaćanja kao što su PayPal i glavne tvrtke za izdavanje kreditnih kartica. Internetsko poslovanje može odabrati plaćanje Bitcoinom, Ethereumom, Litecoinom ili Crypto.com novčićem koji se zatim pretvara u USD, CAD ili EUR.

crypto.com platiti

Za mrežne kupce korisnici aplikacije Crypto.com mogu svoje digitalne valute trošiti u novčaniku poput uobičajene bankovne kartice. Aplikacija pruža izdašne poticaje u obliku povrata novca i nagrada za trošenje kripto.

Sigurnost

Sigurnost sredstava i informacija koje posjeduje platforma za kriptovalute od vitalnog je značaja prilikom odabira burze za kupnju, trgovinu, prodaju ili zaradu kamata na kripto valuti. Crypto.com traje pristup prvi pristup sigurnosti što se tiče sigurnosti i primijenio je niz strogih mjera i protokola za zaštitu imovine kupaca.

Sažetak ključnih sigurnosnih značajki uključuje:

 • 100% korisnika sredstava pohranjuju se izvan mreže u hladnjači
 • Fiatova valuta na američkim i visoko osiguranim skrbničkim bankovnim računima
 • Namjenski tim za praćenje svih transakcija, uključujući provjere usklađenosti KYC / AML / ATF
 • Nadgleda sve zahtjeve za povlačenje sumnjivih transakcija i aktivnosti
 • Vanjska adresa za povlačenje na bijelom popisu putem provjere e-pošte
 • Dvofaktorska autentifikacija (2FA) za pristup aplikaciji

Crypto.com je također prva tvrtka za kriptovalute na svijetu imati ISO / IEC 27001: 2013, ISO / IEC 27701: 2019, PCI: DSS 3.2.1, usklađenost razine 1 i CCSS.

sigurnost crypto.com

Korisnička podrška & Recenzije

Crypto.com je snažno prisutan na društvenim mrežama na Facebooku i Twitteru. Postoji nekoliko komentara koji dopunjuju korisničko sučelje i jednostavnost upotrebe u aplikaciji. Iako je većina recenzija na TrustPilot jer su Crypto.com usredotočeni na MCO karticu, sveukupno stranica ima ocjena od 4 od 5 zvjezdica na temelju preko 200 recenzija. Postoji nekoliko komentara koji se žale na sporu korisničku uslugu.

Botu Crypto.com uživo treba neko vrijeme da predstavnik službe za korisnike odgovori. Međutim, odjeljak Podrška na web mjestu vrlo je sveobuhvatan i obuhvaća sve teme o svakom od ponuđenih proizvoda.

Često postavljana pitanja

Tko je vlasnik Crypto.com?

Kris Marszalek je Suosnivač i izvršni direktor tvrtke Crypto.com koji vodi tim od preko 200 zaposlenika širom svijeta smještenih u 11 ureda. Sjedište globalne tvrtke je u Hong Kongu, Singapuru, Kini, Sjedinjenim Državama, Ujedinjenom Kraljevstvu, Brazilu, Bugarskoj, Japanu, Rusiji, Indiji i Irskoj.

Je li Crypto.com dobra razmjena?

Crypto.com je jedna od boljih platformi koja nudi široku paletu značajki za ulagače kriptovaluta koji koriste jednu platformu. Kupci mogu brzo i sigurno kupiti kriptovalute koristeći kreditnu / debitnu karticu s bilo kojeg mjesta na svijetu pomoću telefonske aplikacije. Burza je dobra platforma koja uključuje napredne opcije trgovanja, alate za crtanje i pokazatelje za srednje i profesionalne trgovce.

Ima li Crypto.com demo račun?

Crypto.com ne nudi demo račun na svojoj burzi za početnike kako bi naučili kako trgovati ili se upoznati s platformom za trgovanje. Prije nego što polože stvarna sredstva na Crypto.com burzu, novi trgovci mogu koristiti druge platforme koje nude bezopasno kripto trgovanje s praktičnim računom.

Je li Crypto.com dostupan u Australiji?

Crypto.com je globalna berza kriptovaluta koja je dostupna za upotrebu u nekoliko zemalja širom svijeta. Razmjena pokrenuo svoju uslugu u Australiji i ima dobiveni a licencirano iz australske licence za financijske usluge (AFSL) krajem 2020.

Tvrtka je brzo postala poznata berza kriptovaluta u Australiji koja prihvaća australske dolare (AUD) putem transakcije bankovnom karticom. Kupci više ne trebaju plaćati naknade za konverziju deviza da bi kupili kripto pomoću aplikacije Crypto.com.

Zaključak

Da zaključimo naš pregled Crypto.com, App i Exchange nude izvrsne financijske usluge i proizvode za povećanje globalnog usvajanja digitalnih valuta. Aplikacija Crypto.com posebno je legitimna platforma za mobilne uređaje koja investitorima širom svijeta to omogućuje lako i sigurno dobiti kriptovalute kao što su Bitcoin i Ethereum s debitnom / kreditnom karticom.

Posjetite Crypto.com

Razmjena Crypto.com dobra je platforma za posredne i napredne trgovce koji mogu nagađati o kriptovalutama putem intuitivnog, stabilnog i korisničkog sučelja za grafikone. Korisnici mogu nagađati o više od 12 trgovačkih parova s ​​konkurentnim naknadama za trgovanje koje se mogu popustiti držanjem CRO tokena. Sve u svemu, Burza je jedna od boljih platformi za trgovanje kriptovalutama koje možete birati.

Mogli bi vas također zanimati:

 • Binance pregled: kripto, trgovanje & Naknade
 • 4 najbolja Bitcoin povrata novca & App Rewards (BESPLATAN novac)
 • BlockFi pregled: je li zakonito & Sef?
 • 8 najboljih razmjena kriptovaluta u SAD-u
 • 4 najbolja softvera za kriptogram & Alati za Altcoin trgovce

Alati za upravljanje rizikom i značajke platforme vrlo su važni za svakog budućeg ulagača u kriptovalute. Sljedeće burze za trgovanje kriptovalutom – uz gornju burzu – pružaju napredne značajke trgovanja, tehničke pokazatelje i glatko sučelje za grafikoni koje reagiraju na mobilne uređaje, a koje će odgovarati početnicima i profesionalnim trgovcima kripto valutama.

Posjetite web mjesto

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map