Pregled BTC tržišta: VAŽNO – Pročitajte prije upotrebe

BTC Markets je popularna kripto razmjena u Australiji koja omogućava pojedincima da trguju Bitcoinom koristeći AUD. Burza je bila jedna od prvih kripto burzi koja je pokrenuta u Australiji 2013. godine, a široko su je koristili početnici i iskusni investitori. Pročitajte naš članak o najboljim razmjenama bitcoina u Australiji da biste vidjeli je li BTC tržište ušlo među 10 najboljih.

Posjetite BTC tržnice

U ovom pregledu BTC tržišta pružit ćemo pregled i procjenu našeg iskustva korištenja burze, njezinih značajki, korisničkog sučelja, metoda depozita i naknada za trgovanje. Iako nam je uvijek cilj pružiti vam točne podatke, predlažemo vam da posjetite njihovu stranicu s vremena na vrijeme u slučaju da se kasnije dogode neka ažuriranja.

Što su BTC tržišta?

BTC Markets je popularna australska platforma za trgovanje kriptovalutama sa sjedištem u Melbourneu koja nudi jednostavan za upotrebu, sigurna i pouzdana razmjena bitcoina za početnike i profesionalne investitore. Platforma nudi 13 različitih kriptovalutnih parova kojima se može trgovati pomoću naprednog sustava trgovanja koji odgovara aktivnim investitorima.

web mjesto btc marketa

Brzi sažetak

BTC tržišta u usporedbi

PayID je jedan od najpopularnijih načina polaganja AUD na BTC tržištima. Ova usporedbena tablica navodi druge popularne australske razmjene kriptovaluta poput BTC tržišta koja omogućuju bankovne transfere pomoću PayID-a za trgovanje Bitcoinom.

Jesu li BTC tržišta sigurna?

Čini se da su BTC tržišta a sigurna burza za trgovanje kriptovalutom koja uključuje nekoliko sigurnosnih značajki za zaštitu sredstava svojih kupaca. Osnovana 2013. godine, nije zabilježeno hakiranje razmjene niti krađa korisničkih sredstava. Međutim, u prosincu 2020. BTC Markets izložio imena i e-adrese tisuća korisnika u e-poruci koja je ostala neotkrivena. Incident informacijske sigurnosti pogodio je sve trgovce na platformi.

Značajke & Prednosti

BTC Markets nudi stabilnu i sigurnu platformu za kupnju, trgovinu i prodaju kriptopisa. Uz to, trgovačka platforma nudi sljedeće značajke i pogodnosti:

 • Intuitivna i jednostavna platforma za trgovanje pogodna za početnike i srednje poduzetnike
 • Jednostavna značajka kupovine / prodaje za brzi početak rada s digitalnim valutama
 • 20 altcoina za kupnju, trgovinu i prodaju protiv AUD ili BTC
 • Tržišni podaci i grafikoni u stvarnom vremenu za trgovanje popularnim altcoinima
 • Alati za usrednjavanje troškova dolara za ponavljajuće transakcije
 • Napredne vrste narudžbi, uključujući stop-limit, take profit i vrijeme na snazi
 • Alati za crtanje i tehničku analizu svjetske klase s Trading Viewom
 • Položite AUD koristeći PayID, BPAY i Osko
 • Siguran novčanik koji pohranjuje preko 98% sredstava u izvanmrežne hladne novčanike radi zaštite korisničkih sredstava
 • Dvofaktorska autentifikacija za zaštitu korisničkih računa
 • Sveobuhvatna obuka, obrazovni vodiči i česta pitanja

Stvaranje računa na BTC tržištima

Stvorite račun na BTC Markets, slijedite ove jednostavne korake:

Nakon što stvorite račun, prijavite se na BTC Markets i popunite svoj korisnički profil. Ovdje ćete morati navesti osobne podatke poput punog imena, adrese stanovanja, datuma rođenja i broja mobitela.

Profil korisnika BTC Markets

Potvrda računa

Da biste izvršili bankovni depozit ili povlačenje sredstava na vaš račun BTC tržišta ili s njega, prvo ćete morati izvršiti postupak potvrde KYC (Upoznajte svog kupca). Ovo je potvrda vašeg identiteta kako bi se smanjila prijevara u skladu s australskim zakonima i propisima.

Najlakši i najbrži način za dovršetak provjere BTC tržišta jest predaja australske putovnice ili vozačke dozvole. Također ćete trebati potvrditi svoju trenutnu adresu stanovanja koristeći dokument kao što je bankovni izvod, račun za komunalne usluge ili ugovor o najmu stana koji pokazuje vaše puno ime i adresu. Da biste potvrdili svoj račun, kliknite na "Račun" na vrhu izbornika, a zatim "Provjera osobne iskaznice" i dovršite svaki korak.

Dostupne metode pologa

BTC Markets Australia omogućuje svojim korisnicima da financiraju njegov račun pomoću sljedećih metoda depozita:

 • ID plaćanja: Način plaćanja podržava većina australskih banaka. Depoziti se obično obrađuju odmah i bit će odmah dodijeljeni na vaš račun BTC tržišta i nema dodatnih naknada.
 • BPAY: Siguran i pouzdan način financiranja vašeg računa. Svi depoziti položeni putem BPAY-a, no može proći između 1 i 3 radna dana dok sredstva ne dođu do BTC tržišta. Nema dodatnih troškova za slanje sredstava putem BPAY-a.

Trgovanje kripto računima pomoću BTC tržišta

Burza je poznata po namjenski izgrađenom sustavu trgovanja koji pruža kapital, veliku količinu obrade transakcija i automatizirane sustave trgovanja. Uključuje naprednu platformu za trgovanje kriptovalutama koja svojim korisnicima nudi mogućnost kupnje i prodaje digitalne imovine i iskorištavanja dnevnih kretanja cijena.

Trgovanje na BTC tržištima

Trgovci na platformi mogu dugo trajati ili kratiti tržište kako bi se zaštitili od promjenjivosti cijena s obzirom na to da korisnici imaju fleksibilnost u upravljanju rizikom ulaganja. Grafikone pokreće TradingView koji je poznati softver za kriptogram i trgovanje koji sadrži nekoliko alata, indikatora i obrazaca crtanja..

Oglas

kovanica

KUPITE BITCOIN sa australski miljenik kripto razmjena

OCJENA

4,3 / 5

Posjetite Coinspot

Da biste naručili, koristite prozor za narudžbu koji se nalazi ispod grafikona. Postoji nekoliko vrsta narudžbi koje možete odabrati na temelju vaše strategije ulaska i izlaska.

Na primjer, za kupnju 1 Bitcoina pomoću tržišne narudžbe:

Naručivanje BTC tržišta

Podržane kriptovalute

BTC tržišta podržava 20 digitalnih sredstava kojima se može trgovati protiv Bitcoina ili australskih dolara (AUD). Dostupne kriptovalute uključuju Bitcoin, XRP, Ethereum, Stella Lumens, Chainlink, Litecoin, OmeseGo, PowerLedger, Ethereum Classic, Bitcoin Cash, Bitcoin SV, Basic Coin Coin, Compound, Algorand, Enjin, Meld Gold i Golem.

btc trguje kovanicama

Naknade za trgovanje

BTC Markets koristi a struktura višestruke naknade za AUD parove koja varira između 0,10% i 0,85% ovisno o količini kojom se trguje. Naknade za trgovanje sasvim su razumne samo za investitore s visokim neto vrijednostima. Za većinu početnika koji žele napraviti prvu kripto kupnju naknade su razumne. Korisnici koji žele maksimalizirati polog trebali bi razmotriti jeftiniju opciju kao što je Swyftx.

BTC Markets koristi market maker i takeer model za trgovce na burzi koji zamjenjuju digitalnu imovinu s kriptovalutnim parom kao što su Bitcoin, Litecoin, Ethereum i XRP. Trgovanje naknada za trgovanje kripto računima s BTC tržištima iznosi -0,05% i 0,2% odnosno.

Depozit & Naknade za povlačenje

BTC Markets ne naplaćuje naknadu za polaganje AUD ili kriptovalute na burzu ili podizanje AUD iz vašeg novčanika na australski bankovni račun. Ako povučete sredstvo kriptovalute, nastat će standardna naknada za transakciju (rudarstvo) koja se temelji na opterećenju blockchain mreže za određeni novčić.

Je li BTC tržište legalno?

Čini se da su BTC tržišta legitimna razmjena kriptovaluta koja se temelji na njegovom strogom poštivanju Australski zakoni i propisi. Trgovačka platforma uspostavljena je od 2013. godine i sadrži stroge protokole Know-Your-Customer (KYC) kako bi se smanjio rizik od prevara.

Alternative BTC tržišta

Sljedeće alternative BTC tržištima su ugledne berze kriptovaluta u Australiji.

Često postavljana pitanja

Da li tržišta BTC-a zahtijevaju potvrdu računa?

Korisnici koji namjeravaju kupiti ili prodati kriptovalute na BTC tržištima morat će prvo dokazati svoj identitet u skladu s protokolima Know-Your-Customer (KYC). Da biste potvrdili svoj račun, mogu se prenijeti sljedeći dokumenti:

 • Međunarodna putovnica
 • osobna iskaznica
 • Vozačka dozvola

Imaju li BTC tržišta pridruženi program?

Čini se da BTC tržišta ne nude referalni bonus za pozivanje novih prijatelja ili pridruženi program.

Mogu li trgovati kriptovalutom pomoću svog SMSF-a?

BTC Markets Australcima omogućuje da koriste svoj Super Fund (SMSF) za kupnju digitalnih valuta poput Bitcoina (BTC), Ethereuma (ETH) i drugih kriptovaluta. Stupna struktura naknada odgovarat će investitorima da kupuju kripto s SMSF-om u Australiji. Za odobrenje otvaranja računa potrebno je ovlaštenje super fonda.

Imaju li BTC tržišta aplikaciju?

BTC tržišta čini se da nema aplikaciju za mobilno trgovanje za iOS i Android uređaje kako bi svojim korisnicima omogućili trgovanje kriptovalutama. Web stranica je prilagođena mobilnim uređajima, ali nije idealna za postavljanje, nadgledanje ili upravljanje aktivnim pozicijama.

Naša konačna presuda

Da zaključimo naše BTC tržišta Australija pregled, razmjena pruža cjelovitu i sigurnu berzu kripto trgovanja za Australce za kupnju i prodaju popularnih kripto valuta. Iskustvo grafikona djeluje kao profesionalna kripto platforma, bez kompliciranih jelovnika ili distrakcija.

Posjetite BTC tržišta

Opcije dostupne za deponiranje AUD-a su ograničene i BTC tržišta trebale bi razmisliti o proširenju tako da uključuju uobičajene načine plaćanja za kupnju Bitcoina pomoću gotovinskog pologa i POLi-a. Međutim, naknade su vrlo razumne za pojedince s visokim neto udjelom ili investitore u SMSF.

Također, preporučujemo upotrebu Bitcoin hardverskog novčanika kao što je Ledger Nano X prilikom trgovanja kriptovalutama. Ako nemate novčanik, pročitajte naš vodič o najboljim hardverskim novčanicima za kriptovalute koje možete kupiti.

Mogli bi vas također zanimati:

 • 10 najčešćih pitanja o porezu na kripto u Australiji (koji bi vam mogli uštedjeti novac)
 • 7 najboljih platforma za kripto zamenu (brzo, sigurno & Siguran)
 • 8 najboljih razmjena kriptovaluta na Novom Zelandu
 • ChangeNOW pregled: Kripto zamjene, naknade za trgovanje & Više
 • 5 alternativa Coinspot-u s nižim naknadama za trgovanje

digitalni val

Naknade za razmjenu vrlo su važna razmatranja za svakog budućeg ulagača u kriptovalute. Sljedeće razmjene – uz gornju razmjenu – pružaju vrlo konkurentne naknade za trgovanje, depozite i isplate sa širokim rasponom metoda pologa koje će odgovarati svim vrstama ulagača u Australiji.

Posjetite BTC tržišta

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map