Pregled BiKi razmjene: Bitcoin, trgovanje i naknade

BiKi.com ima za cilj pružiti najsigurniju, najstabilniju i najučinkovitiju platformu za trgovanje kriptovalutama. 100% naknada za transakcije koristi se za otkup i spaljivanje matičnog tokena platforme, BIKI.

Posjetite Biki

Ako tražite mjesto za zamjenu digitalne imovine, BiKi je relativno nova kripto burza koja ima raznovrsnu kripto imovinu za trgovanje. U ovom BiKi pregledu procijenit ćemo značajke platformi, korisničko sučelje, kripto parove, metode depozita, naknade za trgovanje i još mnogo toga.

biki

Što je BiKi?

BiKi je globalna razmjena kriptovaluta koja pruža digitalno trgovanje imovinom za više od 150 kriptovaluta i 250 trgovačkih parova. Burza kriptovaluta sa sjedištem u Singapuru osnovana je 2018. godine i postala je jedna od najbrže rastućih burzi na svijetu od službenog otvaranja u pogledu dnevnog prometa kojim se trguje prema Coinmarketcap.

biki coinmarketcap

BiKi razmjena tvrdi da je akumulirala 1,5 milijuna registriranih korisnika, 130 000 aktivnih korisnika dnevno, preko 2000 partnera u zajednici i 200 000 članova zajednice i čini se da je do danas legitimna kripto razmjena.

BiKi Usporedio

Napredne značajke, intuitivno korisničko sučelje i mobilna aplikacija za trgovanje važne su značajke na BiKi-u. Ova usporedbena tablica navodi druge najbolje ocijenjene kripto burze koje nude značajke svjetske klase.

Mogli bi vas također zanimati:

 • Najbolje svjetske burze Fiat za kripto razmjenu
 • Zašto stalno gubim novac na Bitmexu? Izbjegavajte ovih 5 pogrešaka
 • 8 najboljih razmjena bez kamata (trgovanje bez provizije)
 • U usporedbi s najboljim berzama za trgovanje kripto leveridžom
 • 4 najbolja mjesta za kriptografsko grafikovanje za Altcoin trgovce

BiKi žetoni

BIKI je token koji je izdala trgovačka platforma BikiCoin i predstavnik je prava i interesa burze. Izdavanje i uništavanje BIKI-a temelji se na principu “trgovanje je rudarenje, otkup i uništavanje, ograničenje cijene”.

Početni ukupni iznos BIKI-ja iznosi milijardu, a ukupni iznos smanjit će se na 100 milijuna kontinuiranim otkupom i uništavanjem platforme. BiKi ima obvezao se koristiti 100% svojih naknada za platformu za ponovnu kupnju i spaljivanje tokena dok se ne smanji na opskrbu od 100 milijuna.

Je li BiKi zakonit / siguran?


BiKi je prilično nova razmjena koja je brzo rasla i ima preko 1,5 milijuna registriranih korisnika i 130.000 aktivnih korisnika dnevno širom svijeta. Na temelju toga čini se da je BiKi legitimna i sigurna berza kripto trgovanja.

Tehnički i operativni tim ima dobra sredstva i iskustvo kako bi osigurao posvećenost platforme stvaranju najsigurnije, najstabilnije i najučinkovitije platforme za trgovanje digitalnim valutama za korisnike širom svijeta.

BiKi je uveo fond za jamstvo rizika koji prima 20% mjesečnog prihoda od platforme za trgovanje. To je osiguravanje sigurnosti imovine korisnika ako bi došlo do bilo kakvog kompromisa ili hakiranja.

Platforma je također financijski iza kojeg stoji suosnivač Huobija Jun Du, suosnivač Huobija i trenutni izvršni direktor tvrtke Kapital čvora i Isperite. Obje su osobe poznate u kripto prostoru i vrlo su pozitivan znak legitimnosti BiKi razmjene.

Oglas

BYBIT

zaraditi nagrade do t0 600 USD s depozitima bitcoina

OCJENA

4,7 / 5

Potražite 600 USD

Trgovanje razmjenom BiKi

Za sve trgovce, trgovačko sučelje jedno je od najvažnijih razmatranja pri odabiru kripto burze. Pogotovo za trgovce koji se oslanjaju na tehničku analizu kako bi pronašli prednost na tržištu. Kada odabirete razmjenu kriptovaluta, morate biti upoznati s paketom grafikona, jer ćete ovdje identificirati i upravljati poslovima.

razmjena bikija

Kada se prvi put prijavite na kripto platformu BiKi Exchange, prvo što ćete primijetiti je da grafikone pruža TradingView. TradingView je dobro poznat po svojim glatkim, intuitivnim i čistim kartama. Omogućuje trgovcima da koriste napredne trgovačke alate i pokazatelje kako bi poboljšali svoju trgovačku prednost kako bi maksimizirali dobit i smanjili rizik.

Ispod je slika BiKi trgovačke burze i TradingView grafikona.

BiKi imovina za kripto trgovanje

BiKi Exchange nudi više od 150 kriptovaluta i 250 parova s kojima korisnici mogu trgovati pomoću sigurne, stabilne i pouzdane platforme. Svakim digitalnim novčićem može se trgovati prema sljedećim parovima:

 • USDT
 • BTC
 • TRX
 • ETH

Burza redovito dodaje nove ponude kovanica koje bi mogle pružiti konkurentnu prednost na tržištu za iskusne kripto trgovce. Cjelovit popis trgovačkih parova možete pogledati na web stranici Biki.

biki kripto

BiKi poluga

BiKi Exchange nudi do 3x polugu protiv USDT para koji uključuje:

 • BTC
 • ETH
 • TRX
 • EOS
 • LTC
 • BCH
 • I slično
 • XRP
 • HT
 • CRTICA
 • ADA
 • ATOM
 • NA T

marža biki

Trgovina polugom na BiKi nije toliko opsežna u usporedbi s glavnim konkurentima i nudi samo 3x. Trgovci će i dalje moći otvoriti veće pozicije nego što je uobičajeno kako bi iskoristili relativno mala kretanja cijena kako bi vam bilans brže rastao.

Također pročitajte: Najbolje berze za trgovanje polugom kriptovaluta

BiKi naknade

Naknade za zamjenu valuta važan su faktor prilikom odabira burze za trgovanje kriptovalutama. To postaje još kritičnije kada trgujete većim veličinama pozicija i na burzi s polugom gdje plaćate naknade na pozicijama koje su puno veće od vaše marže.

Naknade za polog

BiKi prihvaća samo depozite u kriptovalutama (BTC i USDT) i ne naplaćuje naknadu za polog.

Naknade za povlačenje

Za isplate BiKi naplaćuje se mrežna naknada od 0,05 JPY po zahtjevu za povlačenjem Bitcoina. To je više od industrijskog standarda u usporedbi s drugim sličnim burzama kriptovaluta i na to treba uvažiti prilikom odluke hoće li se prijaviti za Biki.

Naknade za trgovanje

BiKi platforma koristi a paušalna naknada od 0,15% što je isto za svaki novčić kriptovalute. Ovo je prilično konkurentno na tržištu i ispod industrijskog standarda za slične burze za trgovanje kriptovalutama.

BiKi alternative

BYBIT

Bybit

ByBit je platforma za trgovanje derivatima kriptovaluta s naglaskom na trgovanju polugom s polugom do 100x na trgovinskim parovima Bitcoin i Etherium. Bybit je postao jedna od najboljih kripto burzi na svijetu.

Posjetite web stranicu plus500

Plus500

Plus500 je dobavljač CFD-a koji nudi svoju masivnu bazu kupaca za trgovanje najpopularnijom svjetskom kripto imovinom s do 30x poluge kao što su Bitcoin, Ethereum, Litecoin, Neo, Ripple XRP, EOS, Cardano, Tron i Monero.

Izjava o odricanju odgovornosti: vaš je kapital u opasnosti

Posjetite web stranicu binance

Binance

Binance je najveća razmjena kriptovaluta po opsegu trgovine i jedan od najbržih pružatelja usluga trgovanja za blockchain ekosustav. Burza je zabilježila astronomski rast i predstavlja premium platformu za kripto trgovanje.

Posjetite web stranicu

Često postavljana pitanja

Smiju li američki trgovci koristiti BiKi?

Američki kupci ne smiju trgovati kriptovalutom na burzi BiKi zbog strogih propisa. To je izvan kontrole kripto razmjene. Američki trgovci morat će pronaći uglednu berzu kripto trgovanja u Sjedinjenim Državama, poput Coinbase, Gemini i eToro.

Zahtijeva li BiKi KYC?

BiKi ne zahtijeva KYC za registraciju računa, trgovanje, deponiranje ili povlačenje sredstava. Korisnici mogu početi trgovati kriptovalutama odmah nakon što se sredstva polože na platformu.

Ima li Hotbit demo račun?

BiKi ne nudi testnet ili demo račun za kripto trgovanje bez pologa. Korisnici trebaju položiti sredstva na burzu za trgovanje kriptovalutom.

Postoji li pridruženi program?

BiKi nema pridruženi program ponuditi bonuse za preporuke kao nagradu za dovođenje novih korisnika na platformu. Web stranica navodi da će uskoro biti dostupan pridruženi program.

Zaključak

Da zaključimo našu BiKi recenziju, možemo reći da za sve koji žele koristiti a centralizirana kripto razmjena, Biki je dobra opcija za razmatranje. Burza podržava masivan popis trgovačkih parova i daje svojim korisnicima prednost kada su u pitanju nove token ponude.

Posjetite Biki

BiKi razmjena nudi intuitivnu platformu i organizirano sučelje za trgovanje koje je dobro dizajnirano za stolne i mobilne aplikacije za kripto trgovce.

Alati za upravljanje rizikom i značajke platforme vrlo su važni za svakog budućeg ulagača u kriptovalute. Sljedeće burze za trgovanje kriptovalutom – uz gornju burzu – pružaju napredne značajke trgovanja, tehničke pokazatelje i glatko sučelje za grafikoni koje reagiraju na mobilne uređaje, a koje će odgovarati početnicima i profesionalnim trgovcima kripto valutama.

Posjetite BiKi

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map