OKEx pregled: Je li to sigurno i pouzdano 2021. godine?

OKEx globalna je burza digitalne imovine koja nudi napredne financijske usluge trgovcima širom svijeta koristeći blockchain tehnologiju. Burza nudi nekoliko parova za trgovanje tokenima i terminskim ugovorima koji pomažu trgovcima da optimiziraju svoju strategiju kripto trgovanja. OKEx neprestano inovira kako bi udovoljio potrebama kupaca i jedna je od najpopularnijih svjetskih burzi za trgovanje kriptovalutama.

Posjetite OKEx

Iako nam je cilj pružiti vam točne i najnovije informacije u ovom pregledu OKEx-a, toplo preporučujemo da posjetite njihovu web stranicu kako biste bili u toku sa svim promjenama koje se mogu dogoditi nakon toga.

Ključne značajke:

 • Trgovinsko mjesto poput Bitcoina, Ethereuma, Litecoina i XRP-a
 • Margina, vječna & Futures tržište s polugom od 100x
 • Decentralizirana platforma za trgovanje
 • Početničko i napredno korisničko sučelje
 • Konkurentne naknade za trgovanje
 • Pohranite kripto za zaradu od 6,57%
 • Ocjena s 2,4 zvjezdice na temelju 52 recenzije kupaca

sveukupno

4.15 / 5 Posjetite OKEx

Jednostavnost korištenja

Korisničko sučelje

Naknade

Sigurnost

Prije nego što započnete, često se preporučuje korištenje Bitcoin hardverskog novčanika kao što je Ledger Nano X prilikom trgovanja kriptovalutama. Ako nemate novčanik, pročitajte naš vodič o najboljim hardverskim novčanicima za kriptovalute koje možete kupiti.

Što je OKEx?

OKEx je vodeći u svijetu razmjena digitalne imovine koja pruža napredne financijske usluge. Mjenjačnica kriptovaluta ima sjedište na Malti u Italiji i opslužila je milijune korisnika u preko 100 zemalja širom svijeta. OKEx je osmišljen kako bi pružio sigurnu i sigurnu platformu za trgovanje za korisnike da trguju stotinama novčića, tokena & terminski parovi za trgovanje. OKEx je jedna od najvećih svjetskih burzi i jest trenutno zauzima 14. mjesto po obimu trgovanja.

okex


OKEx ima sjedište u Belizeu, a glavni ured za poslovanje nalazi se u Hong Kongu. OKEx se nedavno proširio na Maltu s obzirom na napore zemalja da pruže zdrav regulatorni okvir za blockchain tvrtke i razmjenu digitalne imovine.

OKEx u usporedbi

Napredne značajke, intuitivno korisničko sučelje i mobilna aplikacija za trgovanje važne su značajke na OKExu. Ova usporedbena tablica navodi druge najbolje ocijenjene kripto burze poput OKEx-a koje nude značajke svjetske klase.

Je li OKEx siguran?

Čini se da je OKEx a sigurna razmjena kriptovaluta koja na svojoj platformi sadrži nekoliko sigurnosnih mjera za zaštitu podataka o klijentu i zaštitu sredstava. Prema našem istraživanju, OKEx nije sudjelovao u hakiranju razmjene niti je doživio veće narušavanje sigurnosti ili kompromis. U 2017. godini bilo je izvještaja o milijuni Bitcoina koji su premješteni iz OKEX-a što je izazvalo paniku u kripto zajednici. Međutim, izvršni direktor Jay Hao objasnio je da je to bilo zbog planiranog održavanja.

Značajke OKEx

Korisnici platforme OKEx imaju pristup nekoliko inovativnih značajki trgovanja i financijskim alatima. Razmjena se smatra vodećom platformom za trgovanje kriptovalutama na jednom mjestu koja uključuje značajke kao što su:

 • Jednostavno sučelje za početnike i napredne trgovce
 • Brzo i jednostavno kupiti i prodati kripto koristeći više od 30 lokalnih valuta
 • Podržava kupnju kreditnim / debitnim karticama i plaćanja bankovnim prijenosom
 • Prihvaća fiat valute poput USD, CNY, EUR, ARS, AUD i BGN
 • Spot trgovanje s knjigom naloga s visokom likvidnošću s malim rasponima
 • Vječna swap i futures tržišta za trgovanje kripto s polugom do 100x
 • Osigurajte OKEx novčanik pomoću izvanmrežnih mjera za pohranu
 • Mobilna aplikacija za trgovinu bilo kad i bilo gdje
 • Referalni i pridruženi program koji vas nagrađuje za dovođenje korisnika na burzu
 • 24/7 tim za korisničku podršku

Registracija, prijava & Ograničenja

Postupak registracije za OKEx Exchange prilično je jednostavan. Za početak vam je potrebna samo valjana adresa e-pošte. Morat ćete se prijaviti na nominiranu adresu e-pošte i unijeti kontrolni kôd. Tamo je nema potrebe za prijenosom bilo kakve identifikacijske (KYC) dokumentacije osim ako ne namjeravate povući više od 100 BTC u razdoblju od 24 sata. Razine i ograničenja OKEx provjere su kako slijedi:

ograničenja okexa

Nakon što se registrirate, možete se prijaviti na OKEX koristeći svoj ID e-pošte i lozinku. Za dodatnu sigurnost trebali biste postaviti i aktivirati 2FA i SMS provjeru autentičnosti (toplo se preporučuje). Da biste to učinili, u odjeljku Profil idite na “Sigurnost računa”. Za daljnje informacije također možete pročitati njihove vodič.

Polaganje sredstava

OKEx omogućuje korisnicima financiranje računa samo pomoću digitalnih valuta. Ne postoji mogućnost prijenosa fiat valute na mjenjačnicu. Dvije mogućnosti dostupne na OKExu za financiranje vašeg novog trgovačkog računa:

 • Kupite kripto kreditnom karticom na web mjestu putem Simplexa ili Koinala
 • Prenesite kripto iz hardverskog novčanika ili druge razmjene

Nakon što sredstva stignu, korisnici mogu početi trgovati kriptovalutama na OKExu.

okex kupiti kripto

Kupnja digitalne imovine

OKEx nudi mjesto za kupnju kriptovaluta izravno na platformi za trgovanje pomoću različitih načina plaćanja. Ovisno o fiat valuti koja se koristi za plaćanje, korisnici se mogu odlučiti za prijenos sredstava na burzu pomoću a kreditna / debitna kartica, bankovni prijenos, IMPS, Google Pay i PayPal. Novi korisnici na burzi mogu stvoriti račun, financirati novčanik i početi trgovati kripto za nekoliko minuta.

okex kupiti bitcoin

Trgovanje kriptovalutom

Za sve trgovce, sučelja za grafikone jedno je od najvažnijih razmatranja pri odabiru kripto burze. Pogotovo za trgovce koji se oslanjaju na tehničku analizu kako bi pronašli prednost na tržištu. Pri odabiru burze za trgovanje kriptovalutama, neophodno je da se ugodno suočite s trgovačkim sučeljem, vrstama narudžbi i alatima za grafikone. Nadzorna ploča na OKExu je jednostavan za korištenje kako je prikazano dolje.

trgovanje okexom

Kripto parovi su uredno navedeni s lijeve strane, a prozor s narudžbenicom s desne strane. Otvoreni nalozi i pozicije mogu se brzo pregledati na dnu. Iako je vrlo pojednostavljeno, zadano korisničko sučelje pruža korisnicima relevantne informacije za ulazak u pozicije za kupnju i prodaju ili postavljanje naloga na čekanju. Trgovac tehničkom analizom koji koristi indikatore grafikona i alate za trgovanje može koristiti način cijelog zaslona kao što je prikazano u nastavku.

okex karte

Trgovci mogu prebacivati ​​se između zadanih OKEx ljestvica ili TradingView ljestvica koje su poznate po glatkim, intuitivnim i čistim vizualima, gdje trgovci mogu upotrijebiti napredne trgovačke alate i indikatore kako bi poboljšali svoju trgovačku prednost kako bi maksimizirali dobit i smanjili rizik. To će odgovarati trgovcima koji su upoznati s Tradingviewom da ucrtaju tradicionalnu imovinu.

Povezano: 4 najbolja softvera za kriptogram & Alati za Altcoin trgovce

Inače, zadane ljestvice OKEx potpuno su u redu i pružaju sve osnovne alate kao što su linije trenda, indikatori i uzorci grafikona. Izvrsna značajka koju smo primijetili kod OKEx-a je broj vrsta narudžbi koje se mogu odabrati, a sastoji se od:

 • Ograničiti
 • Napredno ograničenje (samo objavljivanje, popunjavanje ili ubijanje, trenutno ili otkazivanje)
 • Tržište
 • Stop Limit
 • Trag
 • Ledeni brijeg
 • TWAP

Iceberg naređuje čini se jedinstvenom značajkom OKEx razmjene. To je u osnovi algoritamski tip naloga koji omogućuje korisnicima da izbjegnu veliko narudžbu kako bi izbjegli klizanje. Automatski će podijeliti veliku korisničku narudžbu na više manjih narudžbi koje se daju prema najnovijoj najboljoj cijeni ponude i potražnje, kao i parametrima koje je korisnik postavio. Za daljnje informacije možete pročitati vodič ovdje.

red ledenog brijega

Slično tome, vremenski ponderirana prosječna cijena Čini se da su narudžbe (TWAP) ekskluzivne za OKEx. To su napredne narudžbe koje se mogu koristiti kao dio strategije kripto trgovanja za izvršavanje naloga u dijelovima u redovitim intervalima, kako ih odrede korisnici. To može minimizirati utjecaj tržišta na narudžbe u košarici.

Sveukupno, trgovci će se zadovoljiti korisničkim sučeljem OKEx koje pruža a bogati značajkama, user-friendly i intuitivan sustav grafikona koji će trgovcima pružiti poboljšanu tehničku vizualizaciju, fleksibilnost i kontrolu trgovinskog rizika u skladu s njihovom strategijom kripto trgovanja.

Nisu sve burze kriptovaluta iste.

USPOREDITE OKEX S DRUGIMA

Usporedite sada!

Podržani novčići

Trenutno razmjena OKEx-a nudi 246+ različitih kriptovaluta kojima se na web mjestu može trgovati protiv USD, BTC, ETH, DAI i OKB parova. Burza nudi popuste na naknade za trgovanje ako se korisnici na platformama odluče trgovati uslužnim tokenom OKEx OKB.

OKEx je započeo shemu otkupa kako bi postupno sagorio 300 milijuna cirkulacijska opskrba OKB koja se javlja svaka 3 mjeseca. Mnogi to čine pozitivnom namjerom da povećaju cijenu tokena smanjenjem iznosa ponude.

kovanice okex

Uz spot razmjenu, OKEx nudi i druge kripto proizvode koji uključuju:

 • Mjesto: trgovanje od kripto do kripto ili s maržom
 • Derivati: trgujte fjučersima i vječnim zamjenama duge ili kratke s polugom do 100x
 • Opcije: Značajka dolazi uskoro prema OKExu

Poluga OKEx

OKEx nudi trgovinu maržom na spot i derivate. Mjenjačnica također nudi fiksne i poprečna margina. Maksimalni iznos marže kojim se može trgovati za svaki proizvod su:

 • Spot razmjena: Do 10x marže
 • Budućnosti: Do 100x marže

Trgovina polugom može biti moćan alat za trgovca da iskoristi relativno mala kretanja cijena na kripto tržištu. Djeluje tako što uložite djelić pune vrijednosti vaše trgovine – a razmjena osigurava ostatak pologa kako bi se olakšala mnogo veća veličina pozicije bez vezanja vašeg kapitala. To također može imati suprotan utjecaj i povećati veličinu vaših gubitaka.

Naknade za trgovanje

Naknade za razmjenu treba procijeniti prije nego što se odluči trgovati na platformi za trgovanje kriptovalutama. Niske naknade su kritične kada trgujete većim pozicijama s maržom ili obavljate više poslova u jednom danu (tj. Dnevni trgovci) koji mogu pojesti potencijalnu dobit.

Spot naknade

Naknade za OKEx temelje se na modelu proizvođača i preuzimača koji počinje od 0,1% i 0,15% za korisnike s manje od 500 OKB tokena. Naknada za proizvođača / preuzimača može se smanjiti na 0,06% odnosno 0,09% ako se u OKEx novčaniku drži 2.000 OKB tokena.

U usporedbi s popularnom trgovačkom platformom kao što je Binance koja naplaćuje ravno 0,1%, Naknade za OKEx prilično su konkurentne. Pojedinci visoke vrijednosti s velikim opsegom trgovine tijekom razdoblja od 30 dana mogu otključati daljnje popuste i popuste za naknade za trgovanje.

Budućnosti & Vječne naknade

Slično kao i naknada za OKEx spot trgovanje, proizvođač i preuzimatelj naknade za terminska i vječna tržišta počinju od 0,02% i 0,05% odnosno. Naknade se mogu smanjiti na temelju žetona OKB koji se nalaze na trgovačkom računu, kako je navedeno u nastavku. Ovo je jeftinije od popularnih platforma za trgovanje maržama kao što su Bybit i FTX.

Depozit & Naknade za povlačenje

OKEx nudi nula za polog i povlačenje. Postoji minimalna naknada za Bitcoin mrežu koja se naplaćuje kada povučete Bitcoin s razmjene koja je određena blockchain opterećenje za svako sredstvo. Na primjer, mrežna naknada za povlačenje Bitcoina iznosi oko 0,0005BTC.

Podržane zemlje

OKEx je globalna platforma za trgovanje kriptovalutama koja omogućava klijentima da koriste njegove usluge iz cijelog svijeta, osim odabrane skupine zemalja zbog ograničenja jurisdikcije na kriptovalutama. Države i teritoriji koji NE SMIJU trgovati na OKExu uključuju – Hong Kong, Kubu, Iran, Sjevernu Koreju, Krim, Sudan, Maleziju, Siriju, Sjedinjene Države (uključujući sva teritorija SAD-a), Bangladeš, Boliviju, Ekvador i Kirgistan.

Često postavljana pitanja

Ima li OKEx mobilnu aplikaciju?

OKEx ima mobilnu trgovinsku aplikaciju koja je dostupna za preuzimanje za Android, iOS, Microsoft i Mac uređaje. Aplikacija omogućuje korisnicima OKEx-a da trguju kriptovalutom u pokretu.

Ima li OKEx referalni ili pridruženi program?

OKEx ima referalni program koji vam omogućuje primanje 30% njihovih naknada za trgovanje. Oni će također dobiti 10 USDT nakon što trguju (spot i margin trgovanje) preko 16 000 USDT.

Smiju li američki trgovci koristiti OKEx?

Američki kupci ne mogu trgovati s OKExom zbog strogih propisa koji su izvan kontrole burze. Ulagači kriptovaluta morat će pronaći licenciranu platformu za trgovanje u SAD-u.

Zaključak

Da zaključimo ovaj pregled OKEx-a, to je sigurna i pouzdana platforma za trgovanje širokim rasponom altcoina i glavnih kripto parova kao što su Bitcoin, Ethereum, Litecoin i Ripple. Razmjena omogućuje izravne depozite kripto s drugih burzi ili vašeg vlastitog hardverskog novčanika. Možete čak i odmah kupiti kripto putem burze koristeći fiat valutu.

Posjetite OKEx

Mogli bi vas također zanimati:

 • 5 najboljih svjetskih berzi za kripto razmjenu
 • Najbolje razmjene kriptovaluta u Australiji
 • Wunderbit Trading Review: Crypto Trading Bots & Društveno trgovanje
 • 6 najboljih mjesta za kupnju bitcoina u Velikoj Britaniji
 • Kako zaraditi Bitcoin besplatno: 6 dokazanih metoda

Važno je koristiti globalnu i pouzdanu kripto burzu za kupnju, trgovinu i prodaju Bitcoina i kriptovaluta. Postoji nekoliko razmjena koje su hakirane ili su im ukradena sredstva klijenata. Sljedeće su burze za trgovanje kriptovalutama – uz gornju burzu – dobro poznate i u njih se vjeruje da pružaju siguran i siguran način za početnike i profesionalne trgovce kripto valutama da polože fiat valutu i kupe digitalnu imovinu.

Posjetite OKEx

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map