Neovisni pregled rezervata: Pročitajte prije upotrebe

Independent Reserve je burza fiat-to-crypto koja je osnovana 2013. u Sydneyu u Australiji. Razmjeni vjeruje više od 200.000 kupaca da će kupiti Bitcoin s AUD, u sigurnom i sigurnom okruženju za trgovanje.

Misija Neovisne rezerve je transformirati tehnologiju kriptovaluta u sigurne, robusne i regulirane financijske usluge i raditi stvari na pravi način.

Posjetite Nezavisni rezervat

Nezavisna rezerva jedna je od najboljih kripto burza u Australiji, a njome upravlja australijski visoko regulirani financijski sektor i član Blockchain Australia. U ovom pregledu Neovisne rezerve, pogledat ćemo značajke razmjene, korisničko sučelje, metode pologa, naknade i sigurnost.

Ključne značajke:

 • Pouzdana kripto razmjena u Australiji
 • Trgujte 26 glavnih kriptovaluta
 • Trenutni depoziti putem Osko / PayID, EFT i SWIFT
 • Trgujte u AUD, USD, NZD i SGD fiat valutama
 • 0,5% naknade za trgovanje koja se smanjuje s opsegom
 • Podržava OTC, SMSF, pojedince visoke neto vrijednosti i ulaganja u povjerenje
 • 4.4 ocjena temeljena na 17 osvrta

sveukupno

4,2 / 5 Posjetite Neovisni rezervat

Ugled

Jednostavnost korištenja

Naknade

Sigurnost

Prije nego što započnete trgovati, preporučujemo upotrebu Bitcoin hardverskog novčanika kao što je Ledger Nano X. Ako nemate novčanik, pročitajte naš vodič o najboljim hardverskim novčanicima za pohranu kripto.

Što je neovisni rezervat?

Independent Reserve je licencirana berza kriptovaluta u Australiji koja pruža stabilnu i sigurnu platformu za pojedince kupiti / prodati 26 najpopularnijih digitalnih valuta. Burza je osnovana 2013. godine, a ponudu usluga proširila je na kripto ulagače na Novom Zelandu i u jugoistočnim azijskim regijama poput Singapura.

Od pokretanja burze 2013. godine, Independent Reserve stekao je povjerenje preko 200 000 pojedinaca i 8 000 SMSF računa za dobivanje kriptovaluta pomoću australskih dolara (AUD), novozelandskih dolara (NZD), američkih dolara (USD) i singapurskih dolara (SGD).

web stranica neovisne rezerve

Brzi sažetak

Neovisni rezervat u usporedbi

Bankovni prijenos jedan je od najpopularnijih načina polaganja AUD, USD i NZD na Neovisnu pričuvu. Ova usporedbena tablica navodi druge popularne australske burze kriptovaluta poput Independent Reserve koje nude bankovne transfere.

Je li zakon o neovisnoj pričuvi?

Independent Reserve je legitimna i pouzdana tvrtka (ABN 46 164 257 069) koja se nalazi na razini 26, 44 Market St, Sydney 2000, Australija. Razmjena je reguliran australijskim visoko upravljanim financijskim sektorom kako bi osigurala pravilno ponašanje i poslovanje s novcem investitora i bila je prva digitalna burza u Australiji koja je postala izvještajno tijelo australske vladine agencije AUSTRAC.

neovisna obilježja rezervata

Je li neovisni rezervat siguran?

Od svog osnutka na tržištu 2013. godine, Independent Reserve je nikada nije bio hakiran ili kompromitiran. Korisnička sredstva pohranjuju se u izvanmrežne novčanike kako bi se smanjio rizik od krađe, a računi im na raspolaganju imaju niz sigurnosnih mjera, uključujući Dvofaktorska autentifikacija kako bi se spriječio lažni pristup.

Zašto trgovati s neovisnom rezervom?

Trebali biste trgovati s Neovisnom rezervom ako:

 • Želite koristiti etablirano i pouzdano mjesto za kupnju / prodaju kriptografije
 • Želite mjesto za kupnju Ethereuma, Bitcoin Casha i altcoina u Australiji
 • Želite kupiti Bitcoin na Novom Zelandu
 • Tražite razmjenu sa strukturom naknada zasnovanom na količini
 • Više volite kripto razmjenu s osiguranjem (samo članovi s premijom)
 • Sviđa vam se razmjena koja pohranjuje korisnička sredstva u hladnjaču
 • Želite kupiti kripto koristeći SMSF
 • Trebate kripto razmjenu s procjeniteljem poreza i kalkulatorom

neovisni rezervat australija

Stvaranje računa

Postupak registracije računa Neovisne pričuve jednostavan je. Za početak posjetite web mjesto i kliknite vezu “Stvori račun” u gornjem desnom kutu. Otvorit će se još jedna stranica za odlučivanje o korisničkom imenu i lozinci. Sljedeća stanica bit će unos daljnjih osobnih podataka potrebnih za držanje računa.

neovisni registar rezervi

Za prijavu jednostavno upotrijebite svoj ID e-pošte i lozinku. Kad se prvi put prijavite, morat ćete potvrditi sljedeće:

 • Email adresa: Primarni način prijave na razmjenu
 • Broj mobitela: U slučaju da ne možete provjeriti autentičnost pomoću 2FA ili zaboravite lozinku, ovaj će vas mobilni broj trebati za identifikaciju
 • Sekundarni telefonski broj (nije obavezno): Dodatna zaštita u slučaju da izgubite mogućnost autentifikacije pomoću 2FA ili zaboravite lozinku i izgubite pristup primarnom mobitelu
 • Vaš identitet: Podaci za vašu potvrdu koji će se unakrsno provjeravati u raznim bazama podataka AML (sprečavanje pranja novca) i CTF (financiranje protuterorizma)

Polaganje sredstava

Korisnici u Neovisnoj rezervi mogu položiti sredstva koristeći AUD, USD, NZD i SGD fiat valute. Sljedeće načine plaćanja podržava Independent Reserve za financiranje računa za kupnju i prodaju imovine Bitcoin i kriptovaluta.

Jedan od najboljih načina za financiranje računa je korištenje PayID / Osko koji ima početni maksimalno dnevno ograničenje od 20 000 USD i treba manje od 24 sata da stigne. Sva ograničenja pologa mogu se povećati putem zahtjeva za tim za podršku.

Korisničko sučelje

Independent Reserve ima jednostavno i dobro postavljeno korisničko sučelje za kupnju / prodaju digitalnih valuta. Navigaciju je lako pratiti po prvi puta kupce Bitcoina s izbornicima na vrhu. Oni koji su upoznati s tehničkom analizom, stranica ‘Tržišta’ uključuje kontrolu TradingView koja omogućuje kartiranje i analizu visoke vjernosti.

neovisni grafikon rezervi

Sučelje Independent Reserve uključuje jednostavnu vizualnu kartu, profil dubine tržišta i nedavne trgovine. Korisnici će shvatiti taj Nezavisni rezervat grafikoni su prilično nezgodni za prilagodbu vremenskog okvira i ne postoji mogućnost crtanja trendova ili dodavanja tehničkih pokazatelja.

To može biti problematično i frustrirajuće prilagoditi klizač i zum za prikaz točnog vremenskog okvira za analizu uzoraka svijećnjaka. Ako se oslanjate na tehničku analizu, možda biste željeli upotrijebiti drugo mjesto za grafikone kriptovaluta u suradnji s Neovisnom rezervom (kako biste maksimalno iskoristili niske naknade za trgovanje).

Sve u svemu, Nezavisne rezerve grafičko sučelje razočarava za veliku kripto burzu u Australiji. Čitavo sučelje moglo bi biti potpuno popravljeno kako bi moderniziralo iskustvo trgovanja i bilo u toku. Sve više i više kripto razmjena po defaultu se integrira s TradingViewom koji pruža superiorne grafikone za ozbiljne investitore i trgovce.

Podržane Fiat valute & Kovanice

Tamo su 26 digitalnih sredstava pruža se na Neovisnoj rezervi kojom se može trgovati protiv fiat valuta poput AUD, USD, SGD i NZD, uključujući stabilne kovanice, altcoine i DeFi žetone. Dostupna digitalna sredstva uključuju Bitcoin, Ripple (XRP), Ether, EOS i druge. Potpuni popis potražite na web mjestu Independent Reserve.

neovisna pričuvna imovina

Naknade za trgovanje

Nezavisni rezervat naknada se temelji na količini trgovanja u proteklih 30 dana koja počinje s 0,5% po transakciji. Naknade se mogu smanjiti na 0,02% kako se povećava obim trgovine (preračunava se svaka 4 sata).

Čini se da povećanja u strukturi naknada odgovaraju pojedincima visoke vrijednosti i investitorima SMSF-a s velikim iznosima novca koji mogu uložiti kako bi dobili nižu naknadu za kripto trgovanje. Za početnike, 0,02% naknade za trgovanje vjerojatno nije nadohvat ruke. Za usporedbu, Binance nudi ravno trgovanje od 0,1% za sve transakcije kriptovaluta.

Korisnici bi trebali biti svjesni da će povlačenje kripto-računa imati mrežnu naknadu koja se naplaćuje kada odustanete od razmjene. Naknada se određuje opterećenjem blockchaina.

Podizanje valute Fiata u AUD ne naplaćuje naknadu za obradu. Međutim, stanovnicima Novog Zelanda ili drugim međunarodnim zemljama koji povuku sredstva u USD ili NZD naplatit će se naknada od 20 USD. Povlačenje SGD-a naplaćuje se 0,55%.

Sigurnost web mjesta

Independent Reserve koristi udaljene jezgrene poslužitelje koji su sigurno smješteni u podatkovnim centrima. To omogućuje razmjeni sinkrono kopiranje svih podataka na obje lokacije u stvarnom vremenu, kako bi se osiguralo nulti gubitak podataka ako dođe do hakiranja razmjene. Independent Reserve koristi okruženje za prekid rada kako bi održavalo uslugu u slučaju ugrožavanja podataka ili kvara infrastrukture.

Nisu sve berze kriptovaluta u Australiji iste.

USPOREDITE NEZAVISNU REZERVU S DRUGIMA

Usporedite sada!

Prijava korisnika i pristup računu mogu se dodatno zaštititi pomoću Dvofaktorska autentifikacija koja se može omogućiti za zaštitu vašeg računa od neovlaštenog pristupa. Nezavisna rezerva preporučuje aktiviranje 2FA tijekom postavljanja računa. Korisnici to također mogu iskoristiti Bijela lista uređaja, koja zahtijeva dodatnu provjeru autentičnosti za nove uređaje, a prema zadanim su postavkama svi korisnici zaštićeni pametnom IP adresom i popisom bijelih adresa za povlačenje.

Sigurnost novčanika

Nezavisni rezervat zapošljava a dinamičko rješenje za hladni novčanik za pohranu ogromne većine digitalne imovine. Hladni novčanici zaštićeni su višeslojnom enkripcijom i čuvaju se na izvanmrežnim digitalnim uređajima za pohranu hardvera. Hardver se čuva u fizičkim trezorima na geografski različitim mjestima.

Partnerski program

Independent Reserve ima pridruženi program i program preporuka koji postojećim korisnicima omogućuje zaradite 50% svih naknada za posredovanje koje plaćaju preporučeni kupci tijekom prvih 90 dana. Korisnici mogu podijeliti svoj referalni kôd kako bi pozvali prijatelje ili promovirali Independent Reserve putem sadržaja, videozapisa, članaka ili položaja oglasa.

Često postavljana pitanja

Zahtijeva li neovisni rezervat KYC?

Postoje KYC postupci prije nego što možete trgovati i podizati sredstva iz Nezavisne rezerve. Novi korisnici morat će učitati osobnu identifikacijsku dokumentaciju kako bi pristupili višim ograničenjima. Ovo je zaštita burze i investitora od sprečavanja pranja novca i financiranja protuterorizma, kako nalaže zakon.

Ima li Neovisna pričuva osiguranje fonda?

Nezavisni rezervat održava Polica osiguranja koja je dostupna samo vlasnicima premium računa. Fond osiguranja štiti korisnike od kršenja mjera fizičke sigurnosti Nezavisne rezerve, krađe zaposlenika ili gubitka bilo koje kriptografije koja se nalazi u novčaniku Neovisne rezerve. Bilo koji potpuno potvrđeni račun ispunjava uvjete za nadogradnju na Premium račun.

Mogu li uložiti svoj super sa neovisnom rezervom?

Independent Reserve nudi uslugu Self Managed Super Fund (SMSF) koja svakodnevno Australcima omogućuje ulaganje u kriptovalute kao što su Bitcoin, Ethereum, Ripple i druge. Prema web mjestu, Independent Reserve ima preko 8000 SMSF računa i bio je prva digitalna centrala u Australiji koja nudi ovu uslugu.

Ima li Neovisni rezervat aplikaciju?

Nezavisni rezervat nema aplikaciju za mobitel za iOS i Android uređaje. Web verzija platforme prilagođena je mobilnim uređajima i može se koristiti na pametnim telefonima.

Koje su zemlje podržane?

Neovisna rezerva omogućava razmjenu podataka iz sljedećih zemalja i kupnju kriptovaluta: Australija, Austrija, Belgija, Kanada, Kajmanski otoci, Češka, Danska, Finska, Francuska, Njemačka, Grenland, Hong Kong, Mađarska, Island, Irska, Otok Od čovjeka, Italija, Japan, Koreja, Republika Lihtenštajn, Luksemburg, Makao, Monako, Nizozemska, Novi Zeland, Norveška, Poljska, Portugal, Singapur, Slovačka, Slovenija, Španjolska, Švedska, Švicarska, Tajvan i Velika Britanija.

Jesu li američki investitori dopušteni?

Ulagači iz Sjedinjenih Država ne smiju kupovati i prodavati kripto koristeći Independent Reserve. Američki kupci trebat će koristiti uglednu burzu kriptovaluta u SAD-u.

Zaključak

Da zaključimo naš pregled Neovisne rezerve, zakoniti je i sigurni australski davatelj usluga digitalne valute koji ima nekoliko stotina tisuća klijenata. S niskim naknadama, nije ni čudo što je takva kao što je popularna razmjena za početnike i iskusne investitore.

Posjetite Nezavisni rezervat

Međutim, postoje neka poboljšanja koja bi Nezavisni rezervat trebao uzeti u obzir:

 • Bolje grafikone s naprednim alatima i značajkama za obavljanje tehničke analize
 • Aplikacija za trgovanje za mobitel i mogućnost provjere kripto cijena uživo na burzi

Osim gore navedenog, Independent Reserve jedna je od najlakših burzi kriptovaluta s najnižom naknadom s jednostavnim postupkom uplata i isplate i izvanrednom korisničkom podrškom.

neovisna rezervna kripto razmjena

Mogli bi vas također zanimati:

 • 5 najboljih platformi za zarađivanje kamata na Bitcoin & Kripto
 • Plus500 pregled: Trgovanje CFD-ovima, značajke & Naknade
 • 5 alternativa Coinspot-u s nižim naknadama
 • Kako zaraditi Bitcoin besplatno: 6 dokazanih metoda
 • 4 najbolja mjesta za kriptografsko grafikovanje za Altcoin trgovce

digitalni val

Naknade za razmjenu vrlo su važna razmatranja za svakog budućeg ulagača u kriptovalute. Sljedeće razmjene – uz gornju razmjenu – pružaju vrlo konkurentne naknade za trgovanje, depozite i isplate sa širokim rasponom metoda pologa koje će odgovarati svim vrstama ulagača u Australiji.

Posjetite web mjesto

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map