Margex Review: Kripto, trgovanje i naknade

Špekuliranje o digitalnim valutama pomoću burzi za trgovanje polugama povećalo je popularnost posljednjih godina. To trgovcima omogućuje da kriptiraju ili preusmjeravaju kripto tržište s polugom do 100: 1 kako bi povećali potencijalnu dobit.

Nova burza kriptovaluta koja je pokrenula i nudi trgovanje derivatima Bitcoin je Margex.

Posjetite Margex

Iako nam je cilj pružiti vam točne i najnovije informacije u ovom pregledu Margexa, toplo preporučujemo da posjetite web mjesto kako biste bili u toku sa svim promjenama koje se mogu dogoditi nakon toga.

Ključne značajke:

 • Jednostavan za upotrebu i prilagođen početnicima
 • Trgujte USD kripto parovima koristeći BTC kao kolateral
 • Trgovanje izoliranom maržom do 100x
 • Kombinirana likvidnost od 12+

  razmjene na jednom mjestu

 • Konkurentne naknade za trgovanje
 • Zaštita od manipulacije cijenama
 • 2 Sigurnost računa faktora
 • Izdašni 40% pridruženog programa

sveukupno

4,0 / 5 Posjetite Margex

Jednostavnost korištenja

Korisničko sučelje

Naknade

Sigurnost

Prije ulaska u ovaj osvrt, to je toplo se preporučuje uporaba hardverskog novčanika kao što je Ledger Nano X pri kupnji Bitcoina, Ethereuma, Litecoina ili drugih kovanica. Vlasništvo nad kripto imovinom ostaje u vlasništvu i kontroli investitora, a ne na burzi. Za više informacija pročitajte naš vodič o najboljim Bitcoin novčanicima.

Što je Margex?

Margex je nova digitalna platforma za imovinu i ulaganja koja je osmišljena kako bi osigurala poštenu, transparentnu i sigurnu razmjenu za trgovanje. Primarna ponuda burze za trgovanje kriptovalutama je tržište derivata temeljeno na Bitcoin-u koje svojim korisnicima omogućava trgovanje dugim (kupnjama) ili kratkim (prodavanjima) kriptovalutnim parovima s poluga do 100: 1.

web stranica margex


Margex razmjena djeluje kombinirajući likvidnost 12 drugih popularnih burzi poluga na jednom mjestu što rezultira dubokom likvidnošću i njihovim Dubina knjige narudžbi 40 milijuna dolara. Korisnici mogu trgovati popularnim digitalnim futures kovanicama pomoću a moderno, user-friendly sučelje i uz konkurentne naknade.

Margex Usporedio

Napredne značajke, intuitivno korisničko sučelje i trgovanje velikim polugama važne su značajke Margexa. Ova usporedbena tablica navodi druge najbolje ocijenjene kripto burze poput Margexa koje nude značajke svjetske klase.

Značajke & Usluge

Jednostavan za korištenje

Margex nudi korisničko sučelje koje je jednostavan, elegantan i lak za slijediti. Iako trgovanje maržom nije uvijek najbolje za početnike, razmjena derivata odgovara širokom spektru pojedinaca s različitim razinama iskustva kako bi mogli otvoriti račun i započeti špekulacije s digitalnim valutama.

margex stvoriti račun

Nije potreban KYC

Margex je razmjena derivata koja prihvaća depozite kriptovaluta samo u Bitcoinu. Kako platforma ne dopušta prijenos fiat novca, postoji nema zahtjeva za dostavljanjem podataka o osoblju, prenesite osobne dokumente ili dovršite postupak Upoznajte svog kupca (KYC).

Trgovanje polugom od 100x

Margex se specijalizirao za trgovanje polugom i nudi izolirane marginalne pozicije do 100: 1 kako bi povećao potencijalnu dobit. Razmjena koristi izoliranu maržu koja obavještava trgovca o cijeni likvidacije i iznos rizičnih sredstava prije sklapanja trgovine. Napomena: nije prikladno za sve.

Zaštita od manipulacije cijenama

Trgovanje kripto leveridžom može biti rizično zbog vrlo nestabilne klase imovine koja može rezultirati naglim oscilacijama u kretanju cijena, a također i manipulacijom cijenama s niskolikvidnim trgovinskim parovima. Manipulacija cijenama bila je čest problem na burzama poput BitMEX-a. Margex rješava ovaj rizik ne nudeći nelikvidnu imovinu i vlastiti Sustav za upravljanje cijenama kako bi nadzirao konzistentnost cijena koristeći algoritme iz svog 12 partnera za likvidnost.

margex manipulacija cijenama

Je li Margex siguran?

Margex je nova razmjena poluga i prerano je govoriti da li je sigurno mjesto za trgovanje kriptovalutama. Međutim, čini se da postoji nekoliko sigurnosnih značajki koje osiguravaju podatke o klijentima i novčanim sredstvima, što uključuje upotrebu postupka povlačenja s više potpisa, izvanmrežno pohranjivanje novčanika i dvofaktorsku provjeru autentičnosti. Na temelju našeg istraživanja, tamo nije bilo većih sigurnosnih incidenata, hakiranja ili kompromisa sustava koji su se dogodili do danas.

Stvaranje računa

Da bi stvorili račun s Margexom, korisnici će morati proći postupak registracije da bi stvorili račun za trgovanje. Margexova razmjena zatražit će valjanu adresu e-pošte koju treba potvrditi. Nakon dovršetka, trgovci se mogu prijaviti na burzu i istražiti trgovačko sučelje. Tamo je nema zahtjeva za popunjavanjem KYC-a za polaganje sredstava.

Polaganje sredstava

Trgovci mogu financirati Margex novčanik kripto prijenosom Bitcoina iz hardverskog novčanika ili fiat-to-crypto burze kao što je Coinbase koja prihvaća fiat valutu. Ovo je najbrži i najlakši način polaganja novca Margexu kopiranjem QR koda ili BTC adrese za slanje sredstava na.

sredstva margex depozita

Za korisnike koji ne posjeduju nijedan Bitcoin i žele odmah započeti trgovanje, Margex nudi mogućnost kupite Bitcoin izravno na platformi. Ova značajka pruža se integracijom s Changellyjem, popularnom fiat to crypto exchange i instant swap platformom.

Mogućnost kupnje Bitcoina pomoću kreditne kartice (VISA ili Mastercard) korisna je značajka za brzo nadopunjavanje računa za trgovanje kako bi se udovoljilo minimalnim zahtjevima marže. Minimalna kupnja iznosi 100 USD ili protuvrijednost u eurima.

Korisničko sučelje

Korisničko sučelje grafikona važan je aspekt svake razmjene derivata, jer će ovdje trgovci provesti većinu svog vremena. Ako dublje pogledamo Margex, čini se da je paket s grafikonima bio dizajniran kako bi odgovarao početnicima i naprednim trgovcima. Da biste pogledali demonstracijski prikaz trgovanja uživo, kliknite ovdje.

margex trgovačko sučelje

Značajke crtanja, kao što su alati za crtanje i indikatori, pruža TradingView, jedno od najboljih web mjesta za kriptiranje karata u industriji. Integracija omogućuje Margexovim korisnicima da desnom tipkom miša kliknu grafikon kako bi promijenili vremenski okvir, dodali indikatore i prilagodili ljestvicu.

Primjeri pokazatelja koji se mogu dodati uključuju pokretne prosjeke, stohastiku, Bollingerove vrpce i mnoge druge. Prebacivanje između parova ne uklanja analizu grafikona, što je frustracija na drugim burzama za trgovanje kriptovalutama.

margex pozicije

Margex nudi standardnu ​​ponudu vrsta naloga za upravljanje ograničenim, tržišnim i stop-limit narudžbama. Izvrsna značajka je sposobnost istodobnog stavite stop loss i Take profit nalog za svaku trgovinu koja se ne nudi na nekim trgovačkim platformama.

Grafikon cijena, knjiga naloga, unos naloga, pozicije i prozori naloga koji su na čekanju dobro su postavljeni. Podržani kripto parovi nalaze se uz vrh kako bi se brzo prebacivali između trgovačkih parova s ​​grafikonom u sredini.

Trgovački parovi

Margexova razmjena derivata podržava trgovanje s 5 glavnih kripto imovine kao što su BTC, ETH, LTC, XRP, EOS i YFI. Svakim se terminskim ugovorima trguje protiv USD para koristeći Bitcoin kao kolateral. Broj parova prilično je ograničen, međutim, ovo su trenutno najpopularniji derivatni parovi kojima se trguje.

Cijene & Naknade

Nema troškova za stvaranje računa u Margexu ili održavanje novčanika. Burza naplaćuje naknadu za trgovanje za kupovinu i prodaju pozicija koja se temelji na modelu proizvođača i preuzimača naknade po 0,19% i 0,060%. Naknade za trgovanje konkurentne su u usporedbi s ostalim burzama za trgovanje polugom.

Margex ne nudi popuste na naknade temeljene na opsegu trgovanja ili trgovanju s matičnim tokenom platforme, kao što su Binance, Bybit i FTX. Međutim, korisnici mogu sudjelovati u marketinškim kampanjama za zaraditi bonuse koji se mogu koristiti za plaćanje trgovačkih naknada i financiranja.

Margex također naplaćuje naknada za financiranje preko noći (također se naziva i financiranje) za zadržavanje pozicije tijekom razdoblja od 24 sata. Naknade za financiranje razlikuju se za duge i kratke pozicije ovisno o tržišnim uvjetima. Trošak se dodaje na račun zadržavanja pozicije nakon svakih 8 sati. Posjetite web stranicu za popis naknada za financiranje za svaki trgovinski par.

Sigurnost

Web stranica Margex pruža informacije o broju sigurnosnih značajki koje su implementirane kako bi zaštitile podatke i sredstva svog klijenta. A višeslojni sigurnosni pristup koristi se za ublažavanje rizika od hakiranja, krađe i prijevara. Nekoliko od navedenih mjera zaštite uključuje:

 • 2-faktorska autentifikacija (2FA)
 • 100% imovine pohranjeno je u multi-sig hladnim novčanicima
 • Potvrda e-poštom za zahtjeve za povlačenje
 • Povlačenja se obrađuju jednom dnevno
 • Praćenje i upozorenja o imovini u stvarnom vremenu
 • SSL šifriranje za zaštitu korisnikovih podataka

Podržane zemlje

Margex je dostupan širom svijeta u zemljama poput Velike Britanije, Australije, Singapura i Novog Zelanda za korisnike koji trguju kriptovalutnim fjučers ugovorima s polugom.

Sljedeće države nisu podržane, poput Sjedinjenih Američkih Država (uključujući Portoriko i Američki Djevičanski otoci), provincije Ontario u Kanadi, provincije Québec u Kanadi, Hongkonške posebne upravne regije Narodne Republike Kina, Republika Sejšeli, Bermuda, Kuba, Krim i Sevastopol, Iran, Sirija, Sjeverna Koreja ili Sudan i Afganistan.

Često postavljana pitanja

Ima li Margex referalni program?

Postojeći trgovci Margexom mogu zaradite 40% provizija od preporučenih korisnika za trgovanje dijeljenjem jedinstvene preporuke s obitelji i prijateljima. Bilo koji korisnik može biti pridružen Margexu i početi zarađivati ​​besplatni kripto.

Možete li demo trgovati s Margexom?

Tamo je nema demo računa za nove korisnike koji će vježbati trgovanje polugom koristeći virtualne fondove. Trgovci će trebati pronaći demo platformu koja omogućava trgovanje kriptovalutama kao što su eToro i Plus500.

Je li Margex dostupan u SAD-u?

Margex ne podržava korisnike iz Sjedinjenih Država zbog regulatornih ograničenja. Trgovci iz ove regije morat će pronaći burzu kriptovaluta u SAD-u.

Zaključak

Da zaključimo naš pregled Margexa, platforma nudi a jednostavna, ali moćna trgovačka burza za trgovanje polugom popularnih digitalnih valutnih parova. Korisnici mogu povećati svoju potencijalnu zaradu s polugom od 100x kako bi udaljili ili smanjili tržište.

Posjetite Margex

Sve u svemu, Margex je dobra zamjena za početnike koji žele naučiti kako trgovati polugom. Nema kompliciranih značajki ili smetnji. Međutim, za širi izbor trgovačkih parova naprednih značajki trgovanja, korisnici mogu razmotriti upotrebu Binancea ili FTX-a.

Alati za upravljanje rizikom i značajke platforme vrlo su važni za svakog budućeg ulagača u kriptovalute. Sljedeće burze za trgovanje kriptovalutom – uz gornju burzu – pružaju napredne značajke trgovanja, tehničke pokazatelje i glatko sučelje za grafikoni koje reagiraju na mobilne uređaje, a koje će odgovarati početnicima i profesionalnim trgovcima kripto valutama.

Posjetite Margex

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map