Gate.io pregled: je li sigurno koristiti? (Ažurirano 2021.)

Odabir burze za trgovanje kriptovalutama može biti izazovan zadatak. Postoji nekoliko razmatranja kao što su značajke platforme, sučelje grafikona, trgovački parovi, naknade, sigurnost i korisnička podrška.

Jedna od najstarijih i najpoznatijih burzi na svijetu je Gate.io.

Posjetite Gate.io

Iako nam je cilj pružiti vam točne i najnovije informacije u ovom pregledu, toplo preporučujemo da posjetite web mjesto kako biste bili u toku sa svim promjenama koje se mogu dogoditi nakon toga.

Ključne značajke:

 • Preko 150 kriptovaluta dostupnih za trgovanje
 • Spot, EFT, futures i derivati
 • 0,2% naknade za trgovanje radi razmjene kripto imovine
 • Dvofaktorska autentifikacija
 • Zaradite kamate za kripto u Gate.io novčaniku
 • Na 27. mjestu na temelju volumena i likvidnosti

sveukupno

3.95 / 5 Posjetite Gate.io

Jednostavnost korištenja

Korisničko sučelje

Naknade

Sigurnost

Prije nego što započnete, često se preporučuje korištenje Bitcoin hardverskog novčanika kao što je Ledger Nano X prilikom trgovanja kriptovalutama. Ako nemate novčanik, pročitajte naš vodič o najboljim hardverskim novčanicima za kriptovalute koje možete kupiti.

web stranica gateio

Što su vrata.io?

Gate.io je a globalna berza trgovine kriptovalutama koja je osnovana 2013. godine kako bi se omogućilo kupcima širom svijeta da kupuju, trguju, prodaju i pohranjuju širok raspon kriptovaluta. Razmjena se smatra jednom od najboljih platformi za trgovanje kripto i trenutno je zauzeo 27. mjesto u svijetu na temelju prometa, likvidnosti, obujma trgovanja spot tržištima. Gate.io je proširio svoju osnovnu ponudu na EFT, opcije, derivate i futures tržište za investitore koji kupuju i prodaju kripto s maržnom trgovinom.

Gate.io U usporedbi


Napredne značajke, intuitivno korisničko sučelje i mobilna aplikacija za trgovanje važne su značajke na Gate.io. Ova usporedbena tablica navodi alternativne kripto burze poput Gate.io koje nude značajke svjetske klase.

Gate.io Značajke & Usluge

Gate.io nudi a početnička i jednostavna platforma za trgovanje nagađati o digitalnim valutama. Razmjena se prvenstveno fokusira na pružanje stabilne i sigurne spot razmjene. Gate.io također nudi sljedeće značajke:

 • Početnička ili profesionalna platforma za trgovanje
 • Spot tržište s preko 150 kripto parova
 • Marža, derivati ​​i futures tržište trguju kripto s polugom do 100x
 • Kriptovalutni EFT proizvodi poput poluga, kombinirani i inverzni
 • Tržišni podaci i grafikoni u stvarnom vremenu za trgovanje altcoinima, Defi tokenima i stablecoinima
 • Demo trgujte kriptovalutom pomoću testne mreže Gate.io
 • Web i mobilna aplikacija za praćenje portfelja i trgovinu s bilo kojeg mjesta
 • HODL i zaradite kamate na ulaganja u kriptovalute
 • Kripto zajmovi i kripto zajmovi za zalog imovine za posudbu druge
 • Popusti za VIP naknade za trgovanje s većim iznosima
 • Opsežni vodiči, odjeljak s čestim pitanjima i tim za korisničku podršku

Je li Gate.io siguran?

Gate.io uključuje nekoliko industrijski standardni sigurnosni protokoli koji osiguravaju kupčeva sredstva na burzi su sigurni i osiguran od internetskih prijetnji. Te mjere uključuju dvofaktorsku autentifikaciju, novčanike s hladnjakom i web mjesto osigurano SSL-om.

Registracija računa & Prijaviti se

Da bi stvorili račun s Gate.io korisnici će morati proći postupak registracije da bi stvorili trgovački račun. Razmjena Gate.io zatražit će korisničko ime i e-poštu. Potvrda adrese e-pošte dovršava osnovni postupak stvaranja računa. A druga lozinka bit će zatražena za povlačenje sredstava iz korisničkog novčanika Gate.io.

Gate.io Provjera

Dokaz o identifikaciji nije potreban odmah za trgovanje na Gate.io. Korisnici mogu položiti sredstva na Gate.io i započeti kripto trgovanje bez dovršavanja KYC-a. Korisnici će morati predati identifikacijske dokumente za povlačenje sredstava s burze. Te su provjere i ravnoteže u skladu s AML politikama. To je standardni postupak zaštite digitalne valute od umiješanja u pranje novca ili sumnjive aktivnosti. Za dovršetak provjere Gate.io potrebne su sljedeće informacije:

 • Ime
 • Datum rođenja
 • Broj telefona
 • Kopija važeće osobne iskaznice ili putovnice i dokaz o adresi
 • Fotografija (selfie)

Polaganje sredstava

Gate.io prihvaća depoziti za glavnu imovinu kriptovaluta i stabilne kovanice kao što je Tether (USDT) za početak trgovanja. Sredstva se mogu prenijeti na Gate.io račun pomoću radne površine i mobitela uključuje odabir kriptovalute za depozit (npr. Bitcoin), kopiranje jedinstvene adrese za polog i prijenos sredstava s druge burze ili hardverskog novčanika kriptovalute. Popis imovine koja se može prenijeti na Gate.io radi trgovanja prikazan je na stranici ‘Moja sredstva’. Korisnici bi također trebali biti svjesni da postoji nema mogućnosti za fiat depozite za kupnju kripto.

vrata.io polog

Trgovanje s Gateom.io

Gate.io je dizajniran za početnike i napredne trgovce kriptovalutama na platformi nudeći Standardno i profesionalno korisničko sučelje. Popis trgovačkih parova kriptovaluta skriveni su i mogu se proširiti za cjelovit prikaz.

Pretpostavlja se da standardna verzija (prikazana u nastavku) služi za nove trgovce koja uključuje grafikon, okvir za unos naloga, popis profila naloga i povijest trgovine. Okvir za unos naloga velik je i jednostavan za upotrebu, no knjiga narudžbi i povijest trgovine odvlačiće pažnju novim trgovcima koji ne pročitaju ove podatke.

gate.io standardno sučelje

Kao i većina renomiranih burzi za trgovanje kriptovalutama, Gate.io se integrirao s Tradingviewom kako bi pružio niz značajki grafikona, pokazatelja i alata za crtanje. Korisnici mogu promijenite vremenske okvire, dodajte indikatore grafikona i postavite upozorenja desnim klikom na grafikone. To omogućuje brzo i jednostavno kretanje po kartama, promjenu značajki i postavki prikaza.

Čini se da je profesionalno korisničko sučelje kompaktnije i minimalnije od standardnog. Sučelje je bilo dizajniran da se usredotoči na cjenovnu akciju i tehničku analizu s većim prozorom grafikona. Dolazi s istim značajkama kao i osnovna verzija, a trgovci mogu na grafikone preklopiti nekoliko različitih vrsta pokazatelja.

gate.io profesionalno sučelje

Da biste mogli trgovati putem Gate.io kripto burze, postoji standardni prozor za unos narudžbi koji ima sličan izgled kao i druga web mjesta za razmjenu kripto valuta. Korisnici mogu kliknuti na nedavne narudžbe koje će automatski popuniti cijene u okviru za narudžbu. Ovo je korisno kako biste izbjegli pogrešku prilikom unosa cijene. Obim trgovine može se podesiti pomoću klizača.

Dostupne vrste narudžbi uključuju limit, market i sgornja granica. Ograničene narudžbe mogu se pokrenuti na temelju cijene i / ili vremena. Tu je i opcija za trenutne ili otkažite (IOC) i Iceberg narudžbe za napredne trgovce.

gate.io trgovanje maržom

Korisničko sučelje za trgovanje izvedenicama na Gate.io razlikuje se od spot razmjene. Glavna razlika je klizač poluge ispod prozora za unos naloga i detalji ugovora. Izgled ima sličan izgled kao i kod kripto razmjena kao što su Bybit i BitMEX.

Sve u svemu, korisničko sučelje Gate.io za spot i tržišta derivata je za početnike, robustan i prilagođen raznim vrstama trgovaca i razini vještina. Prozor za grafikone je prilagodljiv i uključuje napredne alate za grafikovanje i softver za trgovanje kriptovalutom.

Oglas

BYBIT

zaraditi nagrade do t0 600 USD s depozitima bitcoina

OCJENA

4,7 / 5

Potražite 600 USD

Aplikacija Gate.io

Korisnici koji radije trguju digitalnom imovinom s bilo kojeg mjesta i u bilo koje vrijeme mogu je koristiti Gate.io aplikacija za mobilno trgovanje. Aplikacija je podržana na iOS i Android uređajima i već je bila preuzeto preko 50 000 puta s prosječnom ocjenom recenzija 3,1 od 5 zvjezdica. Aplikacija pruža sličnu funkcionalnost kao i verzije za trgovanje na stolnim računalima, gdje trgovci mogu unositi pozicije i pratiti trgovanje u pokretu.

gate.io aplikacija

Gate.io Naknade

Gate.io koristi drugačiju strukturu naknada za ponuđena tržišta spot i marži. The naknada za spot trgovanje po transakciji iznosi 0,2% a smanjuje se s povećanim količinama trgovine. Tečajevi su nešto viši od konkurenata kao što su Binance i KuCoin koji nude 0,1% naknada po trgovini. Postoji mogućnost plaćanja naknada pomoću Gate.io tokena (GT) kako biste ostvarili popust od 25%.

Naknade za tržište terminskih ugovora temelje se na modelu ‘proizvođača i preuzimača’ koji je -0,025% odnosno 0,075%. Ovo se smatra niskom naknadom u usporedbi s najpopularnijim svjetskim platformama za trgovanje maržama.

Nisu sve burze kriptovaluta iste.

USPOREDI GATE.IO S OSTALIMA

Usporedite sada!

Depozit & Naknade za povlačenje

Za deponiranje sredstava na burzi Gate.io ne postoje naknade za transakcije. Povlačenje imovine kriptovaluta s trgovačke burze nanijet će standardna mrežna naknada za blockchain što je neizbježno i automatski se prilagođava na temelju tržišnih uvjeta. Naknada za povlačenje sredstava i ograničenja mogu se pronaći na Stranica naknade za Gate.io.

Vrata.io HODL & Zaraditi

Korisnici na Gate.io mogu prenijeti sredstva na platformu za trgovanje zaraditi kripto kao alternativu nižeg rizika za trgovanje digitalnom imovinom. Gate.io nudi razne financijske proizvode kao što su oročeni i fleksibilni aranžmani za trgovce zarađuju kamate na svoju imovinu kriptovaluta između trgovanja na burzi. Vremensko razdoblje za zaradu nagrada može se kretati između 7 i 28 dana i uključuje kovanice kao što su USDG, TRX, EOS, ATOM, ALGO i Tezos.

vrata.io zaraditi

Podržane zemlje

Gate.io podržava trgovce kriptovalutama i ulagače iz cijelog svijeta na platformi, izuzev sljedećih zemalja:

 • Građani i stanovnici države Washington (SAD)
 • Država New York (SAD)
 • Kuba
 • Iran
 • Sjeverna Koreja
 • Sudan
 • Sirija
 • Pakistan
 • Venezuela
 • Krim

Često postavljana pitanja

Je li Hate.io hakiran?

Gate.io’s sigurnosni sustavi probijeni su 2019 to je rezultiralo Ukrade se 4.200 Ethereum Classic kovanica, vrijednih približno 271.500 USD. Ukradena sredstva su navodno vraćena Gate.io. Od ovog incidenta, čini se da nije bilo daljnjih hakiranja koja su se dogodila prema našem istraživanju.

Ima li Gate.io demo račun?

Početnici mogu naučite kako trgovati i demo trgovati imovinom kriptovaluta pomoću testne mreže Gate.io. Korisnici se mogu prebaciti na kripto trgovanje novcem za vježbanje unutar korisničkog sučelja pomoću navigacijskog izbornika na vrhu.

Mogu li američki građani koristiti Gate.io?

Gate.io kripto razmjena omogućuje korisnicima 49 država unutar SAD-a trguje spot kripto tržištem, osim države Washington i New York. Trgovci koji imaju prebivalište u državama Washington i New York morat će pronaći drugu burzu kriptovaluta sa sjedištem u SAD-u.

Zaključak

Da zaključimo naš pregled razmjene Gate.io, razmjena je vodeća platforma za trgovanje kriptovalutama koja pruža platformu koja se lako koristi za kupce diljem svijeta za kupnju, trgovinu i prodaju digitalne imovine poput Bitcoina i Ethereuma. Gate.io je solidna razmjena koja je bila dizajniran za trgovce različitih razina vještina, stručnosti i iskustva u trgovanju digitalnom imovinom s nekoliko grafičkih sučelja za odabir.

Posjetite Gate.io

Sveukupno, trgovci koji traže novu razmjenu kriptovaluta s spotom, EFT-om, opcijama, terminskim ugovorima, izvedenicama, demo kripto trgovanjem i sposobnošću zarade na kripto, trebali bi razmotriti upotrebu Gate.io. Međutim, trgovci koji traže veći opseg trgovanja preko altcoina morat će koristiti burzu s dubljom likvidnošću kao što je Binance.

Mogli bi vas također zanimati:

 • StormGain pregled: PROČITAJTE OVO prije nego što se prijavite
 • 10 najboljih razmjena kriptovaluta u Australiji
 • Nexo Review: Kako zaraditi kamatu na svom kripto
 • Kako uložiti kozmos (ATOM): 4 najbolja mjesta za osvajanje nagrada
 • 6 najboljih mjesta za kupnju bitcoina u Velikoj Britaniji

Alati za upravljanje rizikom i značajke platforme vrlo su važni za svakog budućeg ulagača u kriptovalute. Sljedeće burze za trgovanje kriptovalutom – uz gornju burzu – pružaju napredne značajke trgovanja, tehničke pokazatelje i glatko sučelje za grafikoni koje reagiraju na mobilne uređaje, a koje će odgovarati početnicima i profesionalnim trgovcima kripto valutama.

Posjetite Gate.io

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map