DueDEX pregled: kripto, trgovanje i naknade (2021)

DueDEX je globalna burza koja nudi platformu za trgovanje polugom Bitcoin. Brzo je postala popularna kripto berza za trgovce koji žele trgovati Bitcoinom 24/7 i s maržom do 100x.

Posjetite DueDEX

U okruženju u kojem trgovci traže nove platforme za trgovanje i povećanje svojih BTC posjeda, pregledat ćemo razmjenu DueDEX kako bismo procijenili njegove značajke, naknade za trgovanje, sigurnost i pouzdanost (tako da ne morate!)

Općenito je dobra ideja za recenzije korisnika prije nego što se prijavite na kripto burzu i položite sredstva, zar ne? Dakle, bez daljnjega, evo naše DueDEX recenzije.

duedex

Što je DueDEX?

DueDEX je Platforma za trgovanje maržom samo za bitcoin koja dolazi od kombinacije riječi “Dat”, “Derivati” i “Razmjena”. Riječ “Zbog” predstavlja sve što je primjereno, primjereno, redovito i zakonito. Kao registrirana burza u Belizeu, DueDEX želi unijeti pravednost i transparentnost u razmjenu digitalne imovine.

DueDEX U usporedbi

Napredne značajke, intuitivno korisničko sučelje i mobilna aplikacija za trgovanje važne su značajke DueDEX-a. Ova usporedbena tablica navodi druge najbolje ocijenjene kripto burze koje nude značajke svjetske klase.

Mogli bi vas također zanimati:

 • OKEx pregled: Procjena je li sigurno & Pouzdan?
 • 8 najboljih razmjena bez kamata (trgovanje bez provizije)
 • Instars Review: Je li to legalno? Kako zaraditi BESPLATNI kripto
 • BlockFi pregled: 3 stvari koje treba znati prije upotrebe
 • 10 najboljih razmjena kriptovaluta u Australiji

DueDEX značajke

duedex značajke

Evo sažetka najboljih značajki DueDEX-a (s našim komentarom):

 • Trgovanje bitcoin maržom s polugom do 100x
 • Bonus za trgovanje dobrodošlicom do 70 USD koji ispunjava uvjete za sve nove korisnike
 • Izolirana i poprečna margina
 • 100.000 TPS po ugovoru, mala latencija manja od 10 ms
 • Mehanizam pravednog označavanja cijena (kako bi se spriječili korisnici od tržišnih manipulacija)
 • Fond osiguranja & ADL poluga
 • Demo trgovinski račun (testnet)
 • Nema KYC zahtjeva

Registracija DueDEX-a & Prijaviti se

Da biste registrirali račun na DueDEX, postupak je prilično jednostavan. Morat ćete se prijaviti na nominiranu adresu e-pošte. Nema potrebe za unosom bilo kakvih podataka o osoblju ili za prijenos identifikacijskih dokumenata. Budući da je DueDEX platforma za trgovanje bitcoinima i ne nudi fiat-to-crypto rampu, ne postoji KYC postupak.

duedex registar


Nakon što se registrirate, možete se prijaviti na DueDEX koristeći svoj ID e-pošte i lozinku. Verifikacijski kod poslat će vam se na e-poštu pa provjerite jeste li provjerili svoju neželjenu poštu ako je ne primite.

Kao i na svim burzama za kripto trgovanje, i mi uvijek predlažemo korisnicima da postave i aktiviraju 2FA i SMS provjeru autentičnosti (toplo se preporučuje) radi dodatne sigurnosti. Da biste to učinili, idite na “Sigurnost računa” u odjeljku vašeg profila. Potrebno je samo nekoliko minuta.

Financiranje vašeg DueDEX računa

DueDEX je kripto platforma samo za Bitcoin. Stoga prihvaća depozite samo u BTC-u. Da biste položili BTC na svoj račun DueDEX, idite na izbornik ‘Depozit’ s lijeve strane. Ovdje možete položiti Bitcoin izravno iz hardverskog novčanika ili s druge burze.

Alternativno, uvijek možete kupiti sredstva koristeći uglednu fiat-to-crypto burzu, a zatim prenijeti kupljeni Bitcoin u DueDEX.

depozit duedex

Korisničko sučelje DueDEX-a

Ovo je važan odjeljak, jer će tehnički trgovci provesti puno vremena gledajući karte i analizirajući svoje specifične strategije trgovanja. Sučelje za trgovanje, kao što je prikazano u nastavku, elegantno je, intuitivno i jednostavno za upotrebu.

Otvoreni nalozi i pozicije mogu se brzo pregledati na dnu. To je prilično tradicionalno, ali po našem mišljenju omogućuje vam da na najbolji način povećate veličinu grafikona. S desne strane uredno su postavljeni knjiga naloga, nedavna trgovanja, detalji ugovora o BTCUSD-u i prozor naloga.

duedex sučelje

Svaki se prozor trgovanja čini fiksnim na svom položaju, no kao što je spomenuto, aranžman korisničkog sučelja je standardan i udovoljit će većini kripto trgovaca. Ako se bavite tehničkom analizom i trebaju vam sofisticirane alate za trgovanje, DueDEX grafikone pokreće TradingView koji pruža cjelovit trgovinski paket za početnike i napredne trgovce.

Kao što će većina znati, TradingView grafikoni poznati su po glatkim, intuitivnim i čistim vizualnim prikazima s nizom naprednih trgovačkih alata i pokazatelja koji se mogu umetnuti na grafikone.

Oglas

BYBIT

zaraditi nagrade do t0 600 USD s depozitima bitcoina

OCJENA

4,7 / 5

Potražite 600 USD

DueDEX uključuje nekoliko vrsta narudžbi koje će udovoljiti raznim strategijama kripto trgovanja, kao što su:

 • Granični poredak
 • Napredno ograničenje (samo objava, dobro do otkazivanja, popunjavanje ili ubijanje, trenutno ili otkazivanje)
 • Tržišni poredak
 • Stop Limit

Pomoću prozora narudžbe možete postaviti polugu, ograničenje rizika, cijenu narudžbe, količinu. Količina poluge kontrolira se pomoću klizača kako je prikazano u nastavku koji se može mijenjati u postojećem položaju.

duedex redoslijed

DueDEX upravitelj rizika

DueDEX pomaže trgovcima u upravljanju trgovinskim rizikom i sprječavanju likvidacije pomoću vlastitog Upravitelja rizika.

Omogućuje korisnicima da prilagode rizik na kapitalu od samo 0,25% po trgovini. Alat se automatski prilagođava "Stop" i "Veličina položaja" prema vašem definiranom% rizika (ili bodova).

Također možete postaviti "Uzeti profit" pružiti svoj prilagođeni rizik & Omjer nagrade i vizualizirajte trgovinu prije izvršenja.

Ovaj alat će biti koristan za početnike kripto trgovaca da odrede parametre vaše trgovine prije nego što je izvršite. Ako se pravilno koristi (i dosljedno), pomoći će vam da isplanirate i vizualno prikažete potencijalnu trgovinsku postavku i smanjite gubitak trgovina na kripto tržištu.

duedex menadžer rizika

Postoji cjelovit vodič o tome kako koristiti korisničko sučelje DueDEX koje možete pročitajte ovdje.

Poluga DueDEX-a

DueDEX nudi trgovinu maržom na svoj Bitcoin derivatni proizvod s visokom polugom do 100x. Platforma može postaviti samo jedan iznos poluge za istu vrstu naloga. Korisnici također imaju mogućnost izbora između izolirana i poprečna margina.

DueDEX naknade

Naknade za razmjenu treba procijeniti prije nego što se odlučite za trgovanje na berzi kriptovaluta. To je još kritičnije kada trgujete većim pozicijama s maržom ili obavljate više poslova u jednom danu (tj. Dnevni trgovci) koji mogu pojesti vašu dobit.

Polog / Isplata

DueDEX radi NE naplaćuju naknade za depozite ili isplate. Prilikom povlačenja kriptovalute postoji minimalna mrežna naknada koja se određuje opterećenjem blockchaina.

Naknade za trgovanje

DueDEX primjenjuje model proizvođača i preuzimača za određivanje naknada za trgovanje. Ovisno o vrsti naloga koji je korisnik dao, razmjena će odrediti naknadu za trgovanje koja se primjenjuje na sljedeći način:

 • Primjenjuje se 0,075% naknade za ograničene i uvjetne narudžbe (primatelj)
 • -Primjenjuje se 0,025% naknade za tržišne narudžbe koje ispunjavaju (proizvođač)

U usporedbi s drugim platformama za trgovanje kripto maržom, naknade za trgovanje na DueDEX-u prilično su razumne i konkurentne.

Često postavljana pitanja

Je li DueDEX zakonit & Sef?

DueDEX je registriran u Belizeu u nastojanju da uvede poštenost i transparentnost u razmjenu dionica trgovanjem digitalnom imovinom poput Bitcoina. Web stranica navodi niz sigurnosnih mjera kako bi osigurala sigurnost sredstava svojim kupcima prilikom trgovanja na burzi, kao što su:

 • 100% imovine pohranjeno je u hladnjači s više potpisa
 • Povlačenje klijenta revidira se višeslojnim ljudskim sudjelovanjem
 • Računi mogu omogućiti dvofaktorsku autentifikaciju
 • Web stranica je u potpunosti šifrirana SSL-om

Ima li DueDEX račun za trgovinu testnom / demo / papirnatom računom?

Da. DueDue ima dostupan testnet koji svojim korisnicima omogućuje demo trgovinu bitcoinima s virtualnim novcem. Omogućuje potencijalnim trgovcima da iskuse upotrebu platforme za trgovanje DueDEX prije polaganja sredstava.

Ima li DueDEX pridruženi / referalni program?

Da, DueDEX ima doživotni referalni program na dvije razine koji vam omogućuje primanje 30% naknada za pridruženo trgovanje plus dodatnih 10% povezanih osoba razine 2.

duedex podružnica

Koje zemlje podržava DueDEX?

DueDEX omogućuje klijentima da koriste njegove usluge iz cijelog svijeta, osim odabrane skupine zemalja zbog jurisdikcijskih ograničenja na kriptovalutama. Države i teritoriji koji NE SMIJU trgovati na DueDEX-u uključuju sljedeće:

 • Hong Kong
 • Kuba
 • Iran
 • Sjeverna Koreja
 • Krim
 • Sudan
 • Malezija
 • Sirija
 • Sjedinjene Države (uključujući sva područja SAD-a)
 • Bangladeš
 • Bolivija
 • Ekvador
 • Kirgistan

Trgovci koji se nalaze u SAD-u ne smiju trgovati kripto računima koristeći DueDEX zbog strogih propisa. Korisnici iz ove regije morat će pronaći burzu kriptovaluta koja se nalazi u SAD-u.

Pregled DueDEX-a: Naša je presuda…

Da zaključimo naš pregled, čini se da je DueDEX sigurna i pouzdana platforma za trgovanje bitcoin vječitostima s visokom polugom. Iako ne nudi druge glavne kripto parove kao što su Bitcoin, Ethereum, Litecoin i Ripple, razmjena to nadoknađuje sjajnim značajkama i korisničkim sučeljem.

Posjetite DueDEX

Očekujemo da će DueDEX u bliskoj budućnosti privući puno korisnika i likvidnost (nakon što dodaju više tržišta u trgovinu)

Sviđa vam se ovaj post? Ne zaboravite ga podijeliti!

Ako postoje druge burze za trgovanje kriptovalutama koje želite da pregledamo, ostavite nam komentar.

Alati za upravljanje rizikom i značajke platforme vrlo su važni za svakog budućeg ulagača u kriptovalute. Sljedeće burze za trgovanje kriptovalutom – uz gornju burzu – pružaju napredne značajke trgovanja, tehničke pokazatelje i glatko sučelje za grafikoni koje reagiraju na mobilne uređaje, a koje će odgovarati početnicima i profesionalnim trgovcima kripto valutama.

Posjetite DueDEX

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map