CoinSpot pregled: je li sigurno? (Evo što smo pronašli)

Coinspot je cijenjena razmjena kriptovaluta koja je jednostavna za upotrebu i omogućava korisnicima da kupuju Bitcoin u Australiji. Otkako je osnovana 2013. godine, razmjena CoinSpot dosegla je gotovo Milijun korisnika.

U ovom ćemo pregledu procijeniti korisničko sučelje platforme, naknade za trgovanje, ograničenja pologa, načine plaćanja, sigurnost & služba sigurnosti i korisničke podrške.

Posjetite Coinspot

Iako nam je cilj pružiti vam najtočnije informacije u ovom Coinspot pregledu, predlažemo da posjetite njihovo web mjesto kako biste bili u toku sa svim promjenama koje se mogu dogoditi nakon toga.

Ključne značajke:

 • Pouzdana australska kripto razmjena
 • Jednostavan za upotrebu i pogodan za početnike
 • Natjecateljski naknade za trgovanje za OTC i SMSF investitore
 • Više načina pologa AUD
 • ISO certifikat za informacijsku sigurnost
 • 4.6 ocjena temeljena na 354 osvrta
 • Odzivna služba za korisnike i sustav ulaznica

sveukupno

4.6 / 5 Posjetite Coinspot

Jednostavnost korištenja

Korisničko sučelje

Naknade

Sigurnost

Preporučujemo upotrebu Bitcoin hardverskog novčanika kao što je Ledger Nano X prilikom trgovanja kriptovalutama. Ako nemate novčanik, pročitajte naš vodič o najboljim hardverskim novčanicima za kriptovalute.

Što je Coinspot?

Coinspot je an Australski razmjena kriptovaluta sa sjedištem u Melbourneu koja pruža sigurnu i sigurnu platformu za kupnju i prodaju kriptovaluta. Razmjena se često smatra jednom od najboljih razmjena kripto valuta u Australiji. Korisnici mogu odmah kupiti ili prodati Bitcoin ili trgovati na otvorenom tržištu kako bi nagađali i ostvarili potencijalnu dobit.

Coinspot je legitimna tvrtka koja ima licencu pod Casey Block Services Pty Ltd ABN 19 619 574 186 i trguje kao CoinSpot. Razmjena je reguliran australijskim visoko upravljanim financijskim sektorom kako bi se osiguralo pravilno ponašanje i poslovanje s novcem ulagača.


web stranica coinspot

Brzi sažetak

Coinspot Usporedeno

Bankovni prijenos jedan je od najpopularnijih načina polaganja AUD na Coinspot. Ova usporedbena tablica navodi ostale popularne australske kriptovalute razmjene poput Coinspot-a koji omogućavaju ulagačima da polože sredstva pomoću bankovne doznake za početak trgovanja.

Značajke & Usluge

Coinspot je jedan od prvih australskih bitcoina & razmjene kriptovaluta u zemlji koja je proširila svoju osnovnu ponudu tako da uključuje značajke platforme kao što su:

 • Dizajniran kako bi odgovarao svim investitorima s korisničkim sučeljem
 • Preko 210 kovanica kriptovaluta dostupno kupcima i prodavačima
 • Odmah kupite & prodajte kriptovalutu za nekoliko minuta
 • Razmjenjujte platformu s TradingView grafikonima i naprednim vrstama narudžbi
 • Širok raspon opcija fiat depozita poput POLi plaćanja, PayID, BPAY i gotovina
 • Visok standard sigurnosnih značajki za smanjenje krađe računa
 • Recepcija i podrška australskim investitorima iz Super Fonda
 • Dvofaktorska autentifikacija za zaštitu računa za hakere i krađe
 • Vodeći sigurnosni procesi u industriji i ISO akreditacija za sigurnost
 • Partnerski program koji nagrađuje 30% provizija za upućene korisnike

Je li CoinSpot siguran?

Razmjena kriptovaluta Coinspot u skladu je s australijskim strogim novim zakonima AML / CTF koje provodi AUSTRAC kako bi se osigurala sigurnost korisničkih računa. Značajke razmjene sigurnosne mjere nalik na banke kako bi zaštitio podatke svojih kupaca i osigurao sigurnost sredstava. Kao i druge razmjene, CoinSpot koristi dvofaktorsku provjeru autentičnosti (2FA) koja za pristup platformi zahtijeva kôd mobilnog telefona i sada je sigurnosna mjerila za razmjene širom svijeta.

Je li CoinSpot pouzdan?

Coinspot je ugledna i pouzdana razmjena koja ima nikad nije bio hakiran od osnutka 2013. godine. Coinspot je ujedno i prva platforma za kriptovalute u Australiji koja je primila međunarodno priznatu ISO 27001 certifikat za informacijsku sigurnost. To znači da postoji mali rizik da osobni podaci koji su pohranjeni na razmjeni u skladu sa zahtjevima KYC-a budu ugroženi.

Izrada računa

Kao i većina burzi kriptovaluta, kako bi stvorili račun na Coinspotu, novi će korisnici trebati proći postupak registracije kako bi stvorili račun za kripto valutu. Za početak posjetite web stranicu i kliknite ‘Registar’ na vrhu stranice ispunite detalje i kliknite ‘Stvori račun’.

Razmjena Coinspot zatražit će e-adresu kako bi provjerila pristup korisnika poslanoj e-adresi. Potvrda adrese e-pošte dovršava osnovni postupak stvaranja računa Coinspot za korisnike da se prvi put prijave na Coinspot.

Provjera osobne iskaznice

Osnovni Coinspot račun omogućava korisnicima da istražuju značajke web mjesta, ali ne mogu položiti ili podići sredstva dok se provjera ne dovrši. Provjera Coinspot je ropremljen za dokazivanje identifikacijskih dokumenata koje treba dopustiti položite do 2000 AUD po danu i povucite sredstva iz Coinspot novčanika. Bit će potrebni sljedeći dokumenti:

 • Puno ime
 • Datum rođenja
 • Broj telefona
 • Adrese stanovanja
 • Kopija važeće osobne iskaznice ili putovnice s dokazom o adresi
 • Selfie fotografija na kojoj se nalazi osobni dokument

Ovaj je postupak prilično strog i pridržava se provjera i ravnoteža u skladu s AML politikama i ne treba ga brinuti. Ovo je standardni postupak za zaštitu kripto razmjene od umiješanja u pranje novca ili sumnjive aktivnosti. Sveukupno postupak potvrde traje manje od 24 sata da bi se odobrio prije nego što korisnici mogu obaviti kupovinu / prodaju.

Polaganje sredstava

Coinspot podržava nekoliko načina plaćanja za polaganje sredstava na račun za kupnju Bitcoina. Najpopularniji izbor za položiti sredstva na Coinspot putem bankovnog prijenosa koristeći izravni depozit, POLi ili PayID. Svaki način plaćanja ne uključuje naknade za trgovanje.

polog kovanica

Dostupni su načini depozita BPAY i Cash, no postoji mali trošak. Nažalost, razmjena ne pruža mogućnost za kupujte Bitcoin kreditnom karticom, AfterPay ili PayPal. Svaki način pologa ima različita ograničenja pologa dnevno i vremenske okvire kako bi se očistili kako slijedi:

Korisničko sučelje

Sučelje Coinspot sadrži jednostavnu i jednostavnu nadzornu ploču sa značajkama trgovanja koja omogućava korisnicima nadgledati više novčanika na jednom mjestu. Pored svakog sredstva nalaze se gumbi za brze narudžbe za kupnju i prodaju ili za prikaz grafikona cijena uživo. Vizualna karta portfelja s raspodjelom posjeda kovanica i njegovih postotaka lijepa je značajka za praćenje ukupne izvedbe.

coinpot račun

Ulagači i trgovci koji se oslanjaju na tehničku analizu grafikona opremljeni su alatima za trgovanje kao što su linije trendova, pokazatelji i tehnički obrasci za analizu cijena. The grafički paket povezan je s TradingViewom što je popularni paket za izradu grafikona. Korisnici bi trebali biti svjesni alata i indikatora za crtanje koji će se ukloniti nakon odjave te bi trebali razmisliti o korištenju zasebne web stranice za kriptogram.

coinpot kupiti bitcoin

Instant kupnja / prodaja

Coinspot nudi opciju za korisnike koji to žele kupujte i prodajte kriptovalute odmah kojima se može pristupiti klikom na vezu “Kupi / prodaj” na vrhu stranice. Postoji preko 200+ kovanica koje se mogu odmah kupiti ili vratiti AUD.

coinpot instant kupnja

Postupak upotrebe značajke trenutne kupnje jednostavan je. Na primjer, ako korisnik želi kupiti Bitcoin, sredstvo se bira s popisa i prikazuje se okvir za unos naloga. Ovdje korisnik može unijeti iznos AUD za kupnju Bitcoina.

Ekvivalent Bitcoin-a prikazan je prema trenutnom tržišnom tečaju. Naknada za trgovanje nije prikazana s detaljima transakcije i trebala bi biti prikazana kako bi investitoru pružio jasnost. Trgovci koji koriste značajka trenutne kupnje ili prodaje će imati višu naknadu za trgovanje od 1% radi praktičnosti. Ova je stopa znatno viša u usporedbi s drugim platformama za kriptovalute u Australiji.

coinpot kupiti bitcoin

Razmjena novčića

Coinspot nudi platformu za trgovanje kriptovalutama za trgovce koji žele kupovati i prodavati kriptovalute koja je prilagođena početnicima i srednjim trgovcima. Coinspot ‘Exchangeu’ možete pristupiti klikom na vezu ‘Market’ u gornjem izborniku. The naknade za trgovanje putem razmjene bitno se razlikuju od gore spomenute značajke Instant kupovine / prodaje (1% naspram 0,1%). Pogledajte Naknade za Coinspot odjeljak.

Korisničko sučelje sadrži grafikon cijena odabranog sredstva kriptovalute za trgovanje. Ovo je korisno pružiti korisniku pregled nedavne povijesti cijena pomoću svijećnjaka ili linijskog grafikona.

grafikon cijena coinspot

Slično popularnim platformama za trgovanje Bitcoinima, razmjena Coinspot uključuje okvir za unos naloga za kupnju i prodaju kriptovaluta protiv australskih dolara (AUD). Korisnici mogu unijeti iznos AUD za potrošnju i odabrati količinu kriptoa za kupnju. Sučelje je osnovno i narudžbe je potrebno unijeti ručno što može rezultirati pogreškama.

Knjiga naloga nalazi se ispod okvira za narudžbe, što može biti korisno za pregled obima trgovine i likvidnosti imovine. To je posebno važno za altcoine koji imaju mali obim trgovine.

trgovanje kovanicama

Tamo također bilježimo čini se da nije opcija za postavljanje stop loss-a ili uzimanje profitnih naloga pomoću razmjene Coinspot. Ovo je zaista važno za upravljanje trgovinskim rizikom i očuvanje kapitala, a voljeli bismo vidjeti i napredne vrste naloga, poput stop naloga, One-Cancels Other (OCO) i Fill-Or-Kill..

Sve u svemu, trgovanje na Coinspot-u pomoću ‘Market’ za kupnju & prodaji kriptovaluta nedostaju napredne značajke u usporedbi s drugim uglednim platformama poput Swyftx, Binance, Bybit i Plus500 koje su u Australiji dostupne za upotrebu.

Naknade za Coinspot

Struktura naknade Coinspot ovisi o načinu na koji korisnik postavlja narudžbe na burzi. The Naknada za trgovanje za trenutnu kupnju, prodaju i zamjenu kripto tačnih je 1%. Slično tome, naknada za trgovanje za plaćanje take profit-a, stop-loss naloga i ponovljenih kupnji (prosjek troška u dolarima) iznosi 1%. Naknada za trgovanje za korištenje mjenjačnice ili OTC stola iznosi 0,1%.

Sve u svemu, naknade za trgovanje namijenjene su početnicima koji žele stvoriti svoj prvi Bitcoin & ulaganje u kriptovalute koristeći AUD. Međutim, naknade za trgovanje previsoke su za aktivne kupce i trgovce kripto valutama jer će naknada od 1% ući u potencijalnu dobit.

Depozit & Naknade za povlačenje

Tamo je nema naknade za polog ili isplatu putem metoda bankovnog prijenosa kao što su POLi ili PayID ili izravnog pologa. BPAY i gotovinski depoziti u lokalnoj kiosku naplatit će naknadu od 0,9% 2,5% u skladu s tim. Povlačenje kriptovalute na drugu burzu ili hardverski novčanik naplatit će standardnu ​​naknadu za blockchain mrežu (rudarstvo), koja ovisi o opterećenju novčića i mreže u trenutku.

Trgovina bez recepta (OTC)

Bilo da je novo u trgovanju Bitcoinima i kriptovalutama ili iskusni trgovac, CoinSpot omogućuje Na šalteru (OTC) trgovanje za investitore visoke vrijednosti. Mjenjačnica nudi pomoć kod depozita velike vrijednosti & isplate uključujući podršku Self Managed Super Fund (SMSF) & Uključivanje poslovnog računa.

Nisu sve burze kriptovaluta u Australiji iste.

USPOREDITE NOVČANIK SA DRUGIMA

Usporedite sada!

Aplikacija Coinspot

Značajke Coinspot a mobilna aplikacija za trgovanje za kupnju, trgovinu, prodaju, prijenos iz novčanika, pregled grafikona cijena, prikaz podataka o novčićima i praćenje cjelokupnog portfelja kriptovaluta na jednom mjestu. Aplikaciju Coinspot možete preuzeti s Google Play Storea pomoću Aplikacija kompatibilna sa iOS-om dolazi uskoro.

aplikacija coinpot

Sigurnosne značajke

Coinspot ozbiljno shvaća sigurnost i pridržava se Međunarodna organizacija za standardizaciju za svoje sigurnosne sustave. Coinspot je only razmjene kriptovaluta u Australiji koja će biti akreditirana za svoje sigurnosne sustave. Sredstva pohranjena u novčaniku Coinspot čuvaju se na sigurnom dok se ne prebace u hardverski novčanik osoblja.

Da bi zaštitio korisničke račune od lažnih aktivnosti, CoinSpot koristi dvofaktorsku autentifikaciju (2FA) koja zahtijeva da korisnici unose kod generiran na registriranom mobilnom uređaju za prijavu na platformu.

Program preporuke

CoinSpot-ov program preporuka ispunjava uvjete za sve korisnike razmjene dijeljenjem koda preporuke prijateljima i obitelji obojici primite Bitcoin u vrijednosti od 10 USD nakon prvog AUD pologa. Točan iznos dodijeljenog Bitcoina (BTC) bit će protuvrijednost 10 USD u trenutku kada upućena strana izvrši svoj prvi AUD polog. Referalnu vezu možete pronaći u području nadzorne ploče.

Partnerski program

CoinSpot ima pridruženi program koji nagrađuje 30% provizija za promicanje njihovih usluga zajednici tijekom 12 mjeseci iz provjere svakog člana. Provizija se postupno smanjuje svakih 12 mjeseci.

Kupiti & Ograničenja prodaje

Ograničenja kupovine i prodaje CoinSpot-a su:

 • BTC, XRP, NPXS, HOT – 100 000 USD po transakciji
 • LTC, ETH, EOS, ADA, TRX, VET, DOGE, ICX, NEO, OMG – 50 000 USD po transakciji.

Kako pronaći određena ograničenja kupovine i prodaje za kovanice? Idite na ‘Kupi Prodaj’ na vrhu stranice i odaberite novčić koji želite. Ispod dostupnih CoinSpot sredstava prikazat će se ograničenje. Ograničenje prodaje možete pronaći na istoj poziciji ako kliknete na prodaj umjesto da kupiš.

Podržani kriptos

CoinSpot podržava preko 200 kripto valuta na burzi za kupnju, prodaju i zamjenu kao što su Bitcoin, Ethereum, Ripple, Litecoin, Bitcoin Cash, Cardano, NEO, EOS, Stellar Lumens, Tron i drugi. Razmjena također podržava popularne DeFi žetone i kovanice na svojoj platformi poput Compound, Uniswap, Aave, Yearn Finance i Sushi.

coinpot defi

Novčanik CoinSpot može se koristiti za pohranu bilo kovanica, pretvorbu natrag u AUD ili zamjenu u drugu kripto valutu. CoinSpot redovito dodaje nove kovanice što je pogodno za kupce altcoina u Australiji.

Paketi CoinSpot

Ulagači koji se odluče diverzificirati svoj portfelj kriptovaluta mogu iskoristiti CoinSpot pakete što olakšava kupnju grupe imovine u jednoj transakciji. Razmjena kategorizira popularnu imovinu u snopove.

Alokacija svakog sredstva u svežnju određuje se razmjenom. Na primjer, Top 3 kovanice prema tržišnoj kapitalizaciji uključuju 40,8% izdvajanja za Bitcoin, 46,2% za Ethereum i 12,9% za XRP.

svežnjevi kovanica

Prednost kupnje snopa dovodi do a jednokratna naknada za trgovanje, za razliku od plaćanja naknade za svako sredstvo pojedinačno. Loša je strana što određeni paket novčića može sadržavati sredstvo koje već ne želite kupiti ili posjedovati.

Sigurnost

Coinspot ozbiljno shvaća sigurnost i poštuje Međunarodna organizacija za standardizaciju za svoje sigurnosne sustave. Coinspot je only razmjene kriptovaluta u Australiji koja će biti akreditirana za svoje sigurnosne sustave. Sredstva pohranjena u novčaniku Coinspot čuvaju se na sigurnom dok se ne prebace u hardverski novčanik osoblja.

Da bi zaštitio korisničke račune od lažnih aktivnosti, CoinSpot koristi dvofaktorska autentifikacija (2FA) koji od korisnika zahtijeva unos koda koji se generira na registriranom mobilnom uređaju za prijavu na platformu.

Korisnička podrška

Coinspot nudi sveobuhvatan centar za pomoć koji sadrži vodiče i često postavljana pitanja kako bi pomogao početnicima da započnu s Coinspot-om za kupnju Bitcoina i druge digitalne imovine. Odjeljak pokriva teme poput:

 • Provjera Coinspot-a i prijava na račun
 • Sigurnost računa i aktiviranje 2FA
 • Polaganje AUD na platformu
 • Povlačenje sredstava na bankovni račun
 • Kupnja & prodaja na burzi
 • Slanje i primanje kovanica

Korisnici koji ne mogu pronaći pomoć u odjeljku Česta pitanja mogu stupiti u kontakt s timom za podršku pomoću widgeta za pomoć u donjem desnom kutu. Widget radi poput obrasca i može se postaviti određeno pitanje na koje će odgovoriti tim za podršku Coinspot. Prema našem iskustvu, dobili smo odgovor od tima za podršku za manje od 24 sata radnim danom.

Alternative Coinspot

Sljedeće zamjenske razmjene za Coinspot su ugledne i pouzdane platforme za kriptovalute u Australiji. Svaka je razmjena prikladna za kupnju / prodaju kriptopisa i ima svoje prednosti i nedostatke koje treba razmotriti prije upotrebe.

Često postavljana pitanja

Je li Coinspot Australijanac?

Coinspot je Australska berza kriptovaluta sa sjedištem u Melbourneu u državi Victoria. Razmjena se često smatra ‘australskom razmjenom kojoj se najviše vjeruje’ zbog strogog poštivanja lokalnih propisa i zakona.

Je li Coinspot Legit?

Čini se da je CoinSpot legitimnu razmjenu kriptovaluta s tisućama korisnika u Australiji. Razmjena je regulirana i u skladu je s australijskim novim zakonima o sprječavanju pranja novca i financiranja terorizma koji provodi AUSTRAC.

Je li Coinspot hakiran?

Coinspot ima nikada nije bio hakiran niti kompromitiran od osnivanja 2013. godine kao razmjena kriptovaluta. Burza sadrži visoke sigurnosne standarde kako bi zaštitila sredstva i informacije svojih korisnika od zlonamjernih hakera i krađa. Coinspot je prva kripto razmjena u Australiji koja je dobila ISO akreditaciju za informacijsku sigurnost.

Je li Coinspot novčanik?

CoinSpot uključuje a siguran internetski novčanik za pohranu vaših nedavno kupljenih kripto valuta. Ovaj novčanik može se koristiti za slanje i primanje vaših novčića na druge burze ili hardverski novčanik. Novčanik CoinSpot jednostavan je za upotrebu i sjajan način za početnike da svoje novčiće čuvaju na sigurnom.

Dopušta li Coinspot ulaganje SMSF-a?

Australac koji to želi koriste svoje samoupravne super fondove (SMSF) može stvorite CoinSpot račun za ulaganje pomoću SMSF-a za kupnju kriptovaluta kao što su Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH), Ripple (XRP) i mnogi drugi.

Koju razmjenu koristi Coinspot?

Coinspot je centralizirana razmjena kriptovaluta koja koristi vlastite knjige narudžbi i likvidnost za korisnike koji kupuju, trguju ili prodaju digitalnu imovinu pomoću platforme ‘Market’. Burza ne daje javne informacije o dnevnom opsegu trgovanja ili likvidnosti.

Zaključak

Da zaključimo naš pregled CoinSpot, vjerujemo da je razmjena sigurna razmjena za kupnju Bitcoina zbog usklađenosti s australijskim novim zakonima o pranju novca i financiranju terorizma. Sa sjedištem u Australiji, to je razmjena s povjerenjem koja je vrlo poštovana u lokalnoj kriptovaluti i pogodna je za početnike.

Posjetite Coinspot

Međutim, korisnici bi trebali paziti da značajku trenutne kupnje / prodaje ne koriste prečesto ili za velike narudžbe, jer privlači pozamašnu naknadu. Preporučili bismo stavljanje narudžbi na tržište / razmjenu jer su naknade 1/10 od veličine. Korisnici se mogu prebaciti na drugu kripto burzu, poput Swyftx, koja je naša najbolje ocijenjena berza kriptovaluta u Australiji.

Možda će vas također zanimati sljedeće čitanje ovih članaka:

 • Najbolje web stranice za prodaju bitcoina za gotovinu u Australiji [trenutno]
 • Pregled Coinmama: Bitcoin, trgovanje & Naknade
 • 8 najboljih razmjena bez kamata (trgovanje bez provizije)
 • 5 alternativa Coinspot-u s nižim naknadama
 • 10 najčešćih pitanja o porezu na kripto u Australiji (koji bi vam mogli uštedjeti novac)

digitalni val

Naknade za razmjenu vrlo su važna razmatranja za svakog budućeg ulagača u kriptovalute. Sljedeće razmjene – uz gornju razmjenu – pružaju vrlo konkurentne naknade za trgovanje, polog i povlačenje (bez skrivenih naknada) sa širokim rasponom metoda pologa koje će odgovarati svim vrstama ulagača u Australiji.

Posjetite Coinspot

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map