Changelly pregled: Je li još uvijek sigurno i kako djeluje

Changelly je jedna od najpopularnijih kripto burzi na svijetu koja je nadaleko poznata po svojoj trenutnoj kripto-kripto-usluzi. Platforma nudi konkurentne naknade za trgovanje i ima preko 150 kripto valuta dostupnih za razmjenu.

Crypto swap platforma stekla je povjerenje korisnika tijekom nekoliko godina pružanjem stabilnog, transparentnog, brzog i user-friendly sučelja za brzu zamjenu kripto imovine na drugu, a također i kupnju kripto debitne ili kreditne kartice.

Posjetite Changelly

U ovom Changelly pregledu pružit ćemo pregled i procjenu platforme za digitalno trgovanje imovinom koja će vam pomoći da steknete uvid u njene značajke, korisničko sučelje i naknade za trgovanje. Iako nam je cilj uvijek vam pružiti točne informacije, predlažemo da s vremena na vrijeme posjetite njihovu web stranicu u slučaju da se nakon toga dogode neka ažuriranja.

web mjesto changelly

Kako djeluje Changelly?

Changelly koristi algoritam trgovanja koji se integrira u neke od najvećih burzi kriptovaluta danas za agregiranje najboljih kripto stopa, kao što su Binance, Poloniex i Bittrex.

Platforma traži i koristi najbolju dostupnu stopu za prikaz na korisničkom sučelju i zaključava cijenu dok korisnik ne izvrši transakciju i ne potvrdi je na blockchainu. Korisnici Changellya stoga su u mogućnosti zamijeniti kripto po najboljim mogućim cijenama.

kako promjenjivo djeluje

Changelly U usporedbi

Pogodnost za početnike i jednostavnost upotrebe važne su značajke Changellya. Ova usporedbena tablica navodi druge popularne kripto burze koje korisnicima omogućuju trenutnu zamjenu kripto stranica pomoću jednostavne web stranice.

Je Changelly Legit?

Changelly je a legitimna usluga kripto razmjene koja djeluje od 2015. godine. Mrežna kripto platforma stekla je povjerenje korisnika iz cijelog svijeta i nastavlja rasti. Platforma Changelly i njena mobilna aplikacija privlače više od milijun posjetitelja mjesečno prema njihovoj web stranici.

Je li Changelly siguran?

Changelly je sigurna razmjena kriptovaluta koja nije skrbnička. Sredstva korisnika NE pohranjuje internetska platforma koja bi u protivnom mogla biti hakirana ili ugrožena. Korisnički računi mogu se osigurati pomoću dvofaktorske provjere autentičnosti kako bi se osigurala dodatna sigurnost i sigurnost računa.


Changelly registracija & Prijaviti se

Da biste stvorili račun s Changellyjem, slijedite ove korake:

promijeni se prijavi

Kako zamijeniti kripto koristeći Changelly

Postupak razmjene kriptovaluta na Changellyju jednostavan je i jednostavan. Na početnoj stranici s desne strane nalazi se widget za početak. Jednostavno odaberite kriptovalutu koju želite prodati pomoću padajućeg izbornika. Nakon što unesete iznos prodaje, odaberite kriptovalutu koju želite kupiti.

Količina kriptovalute koju ćete primiti automatski će se izračunati na temelju toga jeste li odabrali pokretni ili fiksni tečaj. Nakon što provjerite detalje, kliknite na “Razmjeni odmah” da biste unijeli adresu hardverskog novčanika za kriptovalute kao što je prikazano u nastavku.

mijenjati kripto valutu

Zatim ćete morati unijeti adresu novčanika na koju ćete dobiti kriptovalutu. Prije dovršetka transakcije provjerite podržava li vaš hardverski novčanik kriptovalutu.

Na primjer, ako želite kupiti Ethereum, morat ćete unijeti svoju Ethereum adresu, a ne Bitcoin ili neku drugu kripto. U suprotnom možete izgubiti sve svoje novčiće. Nakon što ste zadovoljni narudžbom, prihvatite T&Cs i kliknite na “Sljedeći korak”.

Promijenite potvrdu narudžbe

Sada sve što trebate je izvršiti uplatu slanjem kriptovalute koju želite zamijeniti ili zamijeniti na adresu. Nakon što je narudžba dovršena, kriptovaluta će se poslati na vaš hardverski novčanik u roku od približno 5-30 minuta, ovisno o opterećenju blockchaina.

Kupite Crypto debitnom karticom ili kreditnom karticom koristeći Changelly

Korisnici Changellya mogu kupiti kripto s debitnom karticom ili kreditnom karticom MoonPay, Simplex ili Indacoin. Da biste kupili kripto s debitnom karticom, slijedite ove jednostavne korake:

Cijeli postupak traje oko 7 minuta od početka do kraja. Trebali biste provjeriti svoj Bitcoin novčanik kako biste bili sigurni da je transakcija uspješno završena. Pogledajte video u nastavku za detaljni video vodič o tome kako kupiti kripto s debitnom karticom koristeći Changelly.

Trebate li dovršiti provjeru računa?

Da, ako Changelly prvi put upotrebljavate za kupnju kriptovalute, morat ćete dokazati svoj identitet u skladu s protokolima Know-Your-Customer (KYC). Postupak provjere traje približno 30 minuta.

Da biste potvrdili svoj račun, mogu se prenijeti sljedeći dokumenti:

  • Međunarodna putovnica
  • osobna iskaznica
  • Vozačka dozvola

Što su Changelly naknade?

Naknade za razmjenu treba procijeniti prije nego što se odlučite za upotrebu razmjene kriptovaluta. To je važno kada zamijenite veliku količinu kriptoe na drugu kripto.

Naknade za trgovanje

Changelly primjenjuje a ravna 0,25% naknada za trgovanje za sve kripto trgovine.

Depozit & Naknade za povlačenje

Changelly radi NE naplatiti naknade za polog ili povlačenje kriptovalute. Postoji minimalna mrežna naknada koju određuje blockchain. Ova naknada varira ovisno o opterećenju mreže i za svaki kripto novčić.

Zaduženje & Naknade za kreditne kartice

Ako kriptovalutu kupite pomoću debitne ili kreditne kartice, nosit ćete dodatne naknade od približno 5%, ovisno o davatelju usluga kojeg koristite (npr. Simplex, MoonPay i Indacoin) plus 2,5% naknade za Changelly.

Ista naknada vrijedi ako kripto prodate natrag u fiat valutu ili prenesete na bankovni račun.

Često postavljana pitanja

Koje kriptovalute podržava Changelly?

Changelly podržava preko 150 kriptovaluta, uključujući glavne digitalne valute kao što su Bitcoin, Ethereum, Litecoin, Ripple, EOS, Stellar, Monero i mnoge druge. Changelly kontinuirano dodaje podršku za nove altcoin-ove kojih možda niste svjesni i koji stječu popularnost u blockchain prostoru.

Da biste saznali potpuni popis podržanih kripto valuta, posjetite stranicu ‘Podržane valute’.

Što je program upućivanja Changelly?

Changelly nudi pridruženi program koji nagrađuje svoje korisnike s 50% provizije za svaku transakciju. Da biste ispunili uvjete za referalni program, morate se prijaviti za Changelly račun i podijeliti svoju referalnu vezu.

Sve provizije zarađene putem pridruženog programa Changelly plaćaju se u Bitcoinu (BTC).

Koje su zemlje podržane na Changelly-u?

Changelly je globalna internetska usluga kriptovaluta koja je dostupna korisnicima u gotovo svim zemljama širom svijeta, uključujući SAD, UK, Australiju, Europu i Kanadu. Platforma se često smatra jednom od najboljih burzi kriptovaluta u SAD-u za kupnju kripto valuta debitnom ili kreditnom karticom.

Zaključak

Da zaključimo naš Changelly pregled, jednostavnost upotrebe i jednostavno korištenje sučelja čini njegovu atraktivnu internetsku kripto burzu za pretvaranje digitalnih valuta. Cijeli postupak trgovanja kripto-kartom ili kupnje kripto-podataka pomoću debitne kartice traje samo nekoliko minuta.

Posjetite Changelly

Također, budući da Changelly ne pohranjuje kripto imovinu, može se smatrati sigurnom kripto razmjenom za upotrebu. Međutim, naknade za trgovanje za kupnju kripto podataka pomoću debitnih kartica mogu doseći čak 7,5% od ukupnog iznosa. U usporedbi s drugim razmjenama fiat-to-crypto koje omogućuju kupnju kripto kartice kreditnom karticom, ovo je prilično visoko.

Ukratko, smatramo da je Changelly legitimna mrežna kripto platforma koju biste trebali razmotriti.

Sviđa vam se ovaj post? Ne zaboravite ga podijeliti!

Mogli bi vas također zanimati:

  • 5 najboljih platformi za zaradu kamata na kripto
  • 10 najboljih bitcoina & Razmjene kriptovaluta u Australiji
  • Kako kupiti bitcoine pomoću Amazon poklon kartice (super jednostavno)
  • 6 najboljih mjesta za kupnju bitcoina u Velikoj Britaniji
  • 8 najboljih razmjena bez kamata (trgovanje bez provizije)

Ako postoje druge razmjene kriptovaluta koje želite da pregledamo, ostavite nam komentar.

Važno je koristiti globalnu i pouzdanu kripto burzu za kupnju, trgovinu i prodaju Bitcoina i kriptovaluta. Postoji nekoliko razmjena koje su hakirane ili su im ukradena sredstva klijenata. Sljedeće su burze za trgovanje kriptovalutama – uz gornju burzu – dobro poznate i u njih se vjeruje da pružaju siguran i siguran način za početnike i profesionalne trgovce kripto valutama da polože fiat valutu i kupe digitalnu imovinu.

Posjetite Changelly

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map