ByBit pregled: VAŽNO – Pročitajte ovo prije upotrebe

Odabir burze za trgovanje kriptovalutama može biti izazovan zadatak. Postoji nekoliko razmatranja kao što su značajke platforme, sučelje grafikona, trgovački parovi, naknade, sigurnost i korisnička podrška.

Jedna od najpopularnijih kripto burzi s polugom na svijetu je Bybit.com

Posjetite Bybit

Iako nam je cilj pružiti vam točne i najnovije informacije u ovom Bybit pregledu, toplo preporučujemo da posjetite web mjesto kako biste bili u toku sa svim promjenama koje se mogu dogoditi nakon toga.

Ključne značajke:

 • BTC, ETH, EOS i LTC vječni USDT parovi
 • Do 100 puta poluga
 • 0,025 do 0,075% naknada za trgovanje
 • Knjiga naloga s visokom likvidnošću s malim rasponima
 • Bybit aplikacija za mobilno trgovanje
 • 4,9 ocjena na temelju 50 000+ recenzija
 • 30% pridruženog i referalnog programa

sveukupno

4.7 / 5 Posjetite Bybit

Jednostavnost korištenja

Korisničko sučelje

Naknade

Sigurnost

Prije početka preporučujemo upotrebu bitcoin hardvera kao što je Ledger Nano X. Ako nemate novčanik, pročitajte naš vodič o najboljim hardverskim novčanicima za kriptovalute koje možete kupiti.

Što je ByBit?

ByBit je derivat kriptovalute trgovačka platforma s naglaskom na trgovanje polugom s polugom do 100x na BTC / USD i ETH / USD trgovačkim parovima. The razmjena derivata nudi vječne ugovore koji slijede spot cijenu kriptovalute, a ne stvarnu imovinu kriptovalute.

Sa sjedištem i sjedištem u Singapuru, Bybit je registrirana trgovačka burza na Britanskim Djevičanskim otocima. Platforma podržava trgovce iz cijelog svijeta, uključujući Sjevernu Ameriku, Europu, Rusiju, Japan, Južnu Koreju i jugoistočnu Aziju. Osnivački tim čine profesionalci iz Forex industrije, investicijskog bankarstva i ranih blockchaina.

web mjesto bybit


Brzi sažetak

Bybit Usporedi

Napredne značajke, intuitivno korisničko sučelje i mobilna aplikacija za trgovanje važne su značajke na Bybit.com. Ova usporedbena tablica navodi druge najbolje ocijenjene kripto burze poput Bybita koje nude značajke svjetske klase.

Značajke bybit

Bybit se izdvaja od tradicionalne burze za trgovanje kriptovalutama pružajući advanaeste platforme za crtanje koji svojim trgovcima omogućuje sudjelovanje u trgovanju polugom. Osim što omogućuje kupnju i prodaju pomoću BTC-a, ETH-a, EOS-a, XRP-a ili USDT-a kao zalog, Bybit nudi i sljedeće značajke.

Mobilna aplikacija

Bybit nudi izvrsnu aplikaciju za mobilno trgovanje koja je vrlo intuitivan, jednostavan za upotrebu i reagira na Android i iOS uređajima. Mobilna aplikacija uključuje sve značajke, pokazatelje i alate za trgovanje na web verziji. Trgovci mogu brzo i jednostavno trgovati, nadzirati pozicije i provjeravati bilans.

bybit mobilna aplikacija

Uzeti profit & Nalozi za zaustavljanje gubitaka

Sposobnost postavljanja naloga za uzimanje dobiti i gubitka pomoću Bybita izvrsna je značajka koja nije dostupna na svim platformama za trgovanje polugom. Trgovci mogu održavati pravilno upravljanje rizikom kada planirate trgovinu i prilagodite rizik nakon što se pozicija aktivira povlačenjem limitiranih naloga na grafikonu.

Osiguranje

ByBit održava nepredviđene slučajeve zvane “Fond osiguranja” što smanjuje mogućnost za automatsko razduživanje u slučaju likvidacije. U osnovi, fond služi za zaštitu trgovaca u slučaju da burza ne može likvidirati poziciju po cijeni stečaja ili bolje.

Brza trgovina

Zloglasna pogreška “Preopterećenje sustava” na BitMEX-u i zastojima u sustavu frustracija je koja rezultira time da trgovci gube novac na mnogim trgovinskim burzama. ByBit zadržava fokus na vremenu bez poslužitelja i dostupan je u 99,99% vremena. Napredni mehanizam za trgovanje može obraditi 100.000 transakcija u sekundi (TSP) omogućava izvršavanje naloga u brzom vremenu i izbjegava zastoj sustava.

bybit brza brzina

Je li bybit siguran?

Čini se da je Bybit sigurna platforma za trgovanje s polugom koja sadrži sigurnosne mjere i operativne postupke nalik bankama kako bi osigurali da se sredstva klijenta čuvaju na sigurnom. Razmjena također nikada prije nije bila hakirana ili ugrožena na temelju našeg istraživanja. Izvanmrežna pohrana za novčanik, postupak povlačenja s više potpisa i dvofaktorska autentifikacija primjeri su postojećih sigurnosnih mjera.

Je li ByBit legitiman?

Bybit je legitimna berza kripto trgovanja kojom upravlja Bybit Fintech Limited. Tvrtka je sa sjedištem u Singapuru i registriran na Britanskim Djevičanskim otocima. Kripto razmjena trenutno nije regulirana ni u jednoj zemlji i stoga korisnici ne zahtijevaju da KYC trguje na Bybit-u.

Korisničko sučelje

Za pametne trgovce kriptovalutama, sučelja za grafikone jedno je od najvažnijih razmatranja. Ako ste upoznati s trgovanjem na BitMEX-u ili Binance-u, korisnicima će se svidjeti grafičko sučelje na bybit-u koje je daleko naprednije i prepuno izvrsnih alata i značajki za tehničku analizu.

Kad se prvi put prijavite u Bybit, vidjet ćete da Sučelje za trgovanje bybitom izuzetno je dobro postavljeno, vizualno jednostavno za oko s naprednim značajkama. Gornja traka je statična i pruža jednostavan način za povratak u prozor ‘Trgovina’, provjerite svoje ‘Imovine’ i padajući izbornik ‘Više’ koji sadrži veze do velikog broja vodiča i često postavljanih pitanja.

bybit sučelje

Za sezonske trgovce primijetit ćete da ih čini ljestvice tvrtke TradingView koje su poznate po glatkim, intuitivnim i čistim kartama. Trgovci će moći koristiti napredne trgovačke alate i indikatore kako bi poboljšali svoju trgovačku prednost kako bi maksimizirali dobit i smanjili rizik. Grafikoni TradingView nude širok raspon vremenskih okvira i alata za iscrtavanje linija trenda, dodavanje pokazatelja i uzoraka grafikona kako bi se savršeno vremenski odredila trgovina.

knjiga narudžbi bybit-1

Bybit sadrži prostrani niz pokazatelja grafikona koji se mogu dodati na svaki grafikon, poput jednostavnih pokretnih prosjeka, indeksa relativne snage (RSI), Ichimokua, Bollinger-ovih opsega, prosječnog istinskog raspona, MACD-a, volumena, stohastike i mnogih drugih…

U usporedbi s drugim burzama, sučelja za grafikoniranje i alati koji se nude s Bybitom iznimni su i kao nijedna druga burza. Ako ste trgovac tehničkom analizom, tada ćete biti zadovoljni glatkim grafičkim prikazom na Bybit-u.

Napredne narudžbe

ByBit nudi napredni sustav naručivanja koji omogućuje trgovcima da jednim klikom postave profit i zaustave gubitak iz prozora za potvrdu narudžbe s više vrsta narudžbi i vremenom na snazi. Ovo je sjajna karakteristika sama po sebi. Ne morate ručno unositi naloge za stop loss i take profit, a prozor će se prikazati da zatraži trgovinske ciljeve prije izvršenja naloga.

Take profitni nalozi pokreću se prema zadanim postavkama kao tržišni nalozi i a naknada za uzimatelja je primijenjen.

bybitni uvjetni poredak

The dostupni nalozi uključuju “ograničenu narudžbu”, “tržišnu narudžbu” i “uvjetnu narudžbu” koji će biti poznati većini trgovaca. ByBitov sustav narudžbi daje veću fleksibilnost i kontrolu pomoću okidača temeljenih na cijeni kako bi se omogućilo pravilno upravljanje rizikom. Također postoji mogućnost upravljanja trajanjem svake narudžbe pomoću sljedećih kriterija:

Ako zadržite pokazivač iznad svake od ovih opcija, prikazat će se kratak opis korištenja opcije ili možete otići na najčešća pitanja koja imaju detaljne vodiče koje treba slijediti.

Mehanizam dvostruke cijene

ByBit koristi mehanizam dvostruke cijene kako bi osigurao pravedno trgovačko okruženje za svoje korisnike i spriječio manipulaciju cijenama. Tamo gdje će većina burzi kao okidač za likvidaciju koristiti ‘Posljednju trgovanu cijenu’, s druge strane Bybit koristi ‘Oznaku cijene’. Inače se naziva “Global Spot Index Price” kao okidač za likvidaciju.

ByBit dvostruki mehanizam cijena može povećati zaštitu od zlonamjernih likvidacija i znači da je teže onima koji pokušavaju manipulirati tržištem uz smanjenu korist. To je još jedna prednost korištenja ByBita, gdje kripto trgovci imaju veću zaštitu od manipulacije cijenama.

Metode pologa

Bybit ne prihvaća metode depozita u fiat valutama putem bankovnog prijenosa ili kreditne kartice. To je samo razmjena kriptovaluta koja prihvaća Bitcoin (BTC) depozite. Novi korisnici morat će izvršiti kupnju Bitcoina koristeći uglednu kripto burzu koja prihvaća metode pologa koristeći fiat valutu (npr. USD) u zamjenu za Bitcoin.

Naknade za trgovanje

Naknade za trgovanje bybitom konkurentne su u usporedbi s drugim burzama u industriji trgovine kriptovalutama i temelje se na struktura naknada za marketera i preuzimača. Ovisno o vrsti narudžbe (tj. Tržišne ili ograničene narudžbe), Bybit naknade su -0,025% ili 0,075%.

Da biste objasnili različite naknade za trgovanje Bybitom i kada će se primijeniti:

 • A tržište tvorac je netko tko postavi granični nalog ili uvjetni okidač to ide u knjigu narudžbi i dodaje se dubini tržišta, bez obzira na to je li trgovac odlučio ići dugo ili kratko. Ti trgovci pomažu u stvaranju tržišta i stoga su imenovani market mejkeri.
 • A tržište uzimač je netko tko daje tržišne narudžbe koji se odmah ispunjavaju prije nego što odu u knjigu narudžbi i smanjenjem dubine tržišta uzimajući narudžbe iz knjige narudžbi.

Depozit & Naknade za povlačenje

Bybit ne naplaćuje naknadu za polaganje kriptovalute na burzu. Za povlačenje sredstava iz Bybita naplaćuje se minimalna naknada za Bitcoin mrežu koja se određuje opterećenjem blockchain mreže koja je obično oko 0,0005 BTC.

Fond osiguranja ByBit

Kako bi umanjio svojstveni rizik koji predstavljaju nedostaci u nagodbi Bybit-ovog terminskog ugovora, ByBit održava rezervni fond koji smanjuje mogućnost automatskog razduživanja u slučaju likvidacije. U osnovi, fond služi za zaštitu trgovaca u slučaju da ByBit ne može likvidirati poziciju po cijeni stečaja ili bolje.

U ovom će slučaju ByBitovo osiguranje iskoristiti saldo za pokrivanje manjka. Da bi se razuvjerili trgovci ByBita, razmjena prikazuje trenutni saldo fonda kao i sve priljeve & odljevi na njihovoj web stranici. Svatko ga može pogledati u bilo kojem trenutku, osiguravajući vrlo transparentan sustav.

Uzajamno osiguranje

Bybit je predstavio značajku uzajamnog osiguranja koja je alat za upravljanje rizicima dostupan svojim korisnicima zaštite od nepovoljnih kretanja na tržištu. Ako korisnik doživi gubitak na osiguranom položaju (unutar stvarnog razdoblja osiguranja), korisnik će dobiti isplatu s računa uzajamnog osiguranja.

bybit uzajamno osiguranje

Korisnici koji predviđaju povećanje volatilnosti tržišta mogu se odlučiti za sklapanje osiguranja umjesto tradicionalne stop-stop narudžbe na dugim i kratkim pozicijama. Osiguranje će trajati unaprijed određeni vremenski okvir od 2 sata, 12 sati ili 48 sati.

Svaka trgovina imat će premiju za zaštitu koja se pripisuje Bybit fondu uzajamnog osiguranja. Trgovine zaštićene osiguranjem nadoknadit će se ako se tržište kreće protiv vaše pozicije.

Testnet / Demo trgovanje

Bybit sadrži testnet za korisnike koji to žele demo trgovina bez uplate depozita. Funkcionira kao virtualni račun platforme za vježbanje kripto trgovanja s lažnim novcem koji prati trenutnu cijenu Bitcoina. Korisnici mogu pristupiti demo računu Bybit na testnet.bybit.com i kliknuti na ‘Registriraj se’ u gornjem desnom dijelu stranice.

Sve što trebate je adresa e-pošte i telefonski broj. Prije nego što započnete trgovinu, morat ćete nabaviti testnet Bitcoin kovanice iz slavine. Predlažemo da slijedite ovo vodič za početak jer to nije najjednostavniji postupak!

bybit testnet

Pridruženi član & Program preporuke

Bybit sadrži pridruženi program i sustav preporuka koji nagrađuje nove korisnike koji se prijave pomoću referalnog koda. Isplata je 30% naknada prikupljenih za sve transakcije napravljene za život računa na koje ste se pozvali. Jedinstveni kôd preporuke može se podijeliti s obitelji ili prijateljima koji žele započeti trgovanje da bi zaradili pasivan prihod.

Natjecanja

Iskusni trgovci mogu sudjelovati u ByBitovim natjecanjima. Kompjuteri za kripto trgovanje nikada prije nisu viđeni u industriji i atraktivan prijedlog za pridruživanje razmjeni. Korisnici ByBita mogu se registrirati za započnite trgovanje na trgovinskim natjecanjima svjetske klase za miješanje s najboljim trgovcima kripto valutama na svijetu, u sigurnom i prijateljskom okruženju.

Prethodno Bybitino globalno natjecanje zvalo se BTC Brawl koje je sadržavalo ogromne nagrade, uključujući i do 100 u Bitcoinima koje se poklanjaju. Kako Bybit nastavlja svoj ubrzani rast, natjecanja i igre samo će rasti u veličini i BTC nagradama.

Bybit vs. BitMEX

Obje se burze natječu u prostoru za trgovanje derivatima bitcoina i često se uspoređuju. Postoje sličnosti između dviju razmjena, no mi ćemo se usredotočiti na glavne razlike. BitMEX ima mnogo veću dnevnu količinu kojom se može pohvaliti i kojom zapovijeda znatno veći broj korisnika te ima ustaljenu reputaciju na tržištu. Ima problema s preopterećenjem poslužitelja koji mogu biti stvarno frustrirajući.

Nadalje, uvode se ograničene nove značajke i inovacije kako bi trgovci bili zainteresirani. Ovdje pročitajte našu cjelovitu recenziju o platformama za trgovanje kripto polugom. S druge strane, Bybit je relativno nova platforma koja u kratko vrijeme ima preko 100 000 trgovaca. Bybit nudi jedinstvene značajke koje su vrlo atraktivne kao što su trgovanje konkurentima, kontrola manipulacije cijenama, brza trgovina i mala latencija, fond osiguranja i do 100 puta poluga na ugovorima Etherium.

Bybit nasuprot Binanceu

Binance je velika težina u industriji trgovine kriptovalutama koja je usredotočena na inovativne proizvode i usluge za kriptovalute. Binance je nedavno na svoju burzu uveo trgovinu maržama i terminskim ugovorima kako bi se natjecao s Bybitom. Binance nudi širok izbor altcoina i stablecoina za trgovinu gdje Bybit prihvaća samo Bitcoin depozite.

Bybit je posebno dizajniran za profesionalne trgovce da koriste do 100 puta povećane ugovore o marži. Za sada je Bybit očigledan pobjednik u usporedbi derivata. Iako, očekujemo da će se konkurencija povećati u bliskoj budućnosti jer Binance nastavlja inovirati i uvoditi nova trgovačka iskustva i proizvode kako bi privukao nove korisnike.

Bybit nasuprot Deribitu

Deribit je popularna platforma za trgovanje koja omogućava do 100x maržinsku trgovinu bitcoin fjučersima ili opcijama. Platforma je zabilježila porast obujma trgovanja, a nedavno se proširila i na Bitcoin i Ethereum futures kojima se može trgovati s polugom. U usporedbi s Bybitom koji korisnicima nudi i trgovinu EOS-om i Ripple XRP-om.

Što se tiče trgovačkog sučelja, Deribit platforma je prilično osnovna i slična je BitMEX-u. Ima sve funkcije koje su vam potrebne, ali osjeća se pomalo zastarjelima i moglo bi vam doći do ažuriranja. Sučelje za trgovanje bybitom puno je brže, brže i bolje iskustvo trgovanja.

Naknade za Deribit slične su Bybitima, tako da ništa ne razdvaja dvije platforme za kripto trgovanje. Međutim, nedostatak trgovačkih natjecanja i promocija na Deribitu s datumskim sučeljem čini Bybit malo boljom opcijom za profesionalne kripto trgovce.

Bybit naspram PrimeXBT

Prime XBT je popularna burza za trgovanje kriptovalutama koja se temelji na Bitcoinu i omogućava špekuliranje tradicionalnim financijskim proizvodima. Trgovci mogu trgovati širokim spektrom tržišta, uključujući Forex (FX), kriptovalutu, robu i indekse koristeći Bitcoin kao kolateral – nešto što Bybit ili mnoge druge burze kriptovaluta danas nude. Najbolje prodana značajka PrimeXBT-a koja profesionalnim trgovcima daje fleksibilnost u trgovanju s više klasa imovine i još uvijek zarađuju u Bitcoinima.

Trgovinsko sučelje između Bybita i PrimeXBT-a prilično se razlikuje. Grafikone na Bybit-u pruža Tradingview, koji je poznat po čistim i brzo reagirajućim kartama. Za usporedbu, PrimeXBT su razvili vlastitu trgovačku platformu koja ne razočarava.

Uključeni su svi alati i pokazatelji tehničke analize, što je sjajno. Dva sučelja za trgovanje ne mogu se razdvojiti puno osim osobnih preferencija.

bybit razmjena

ByBit sigurnost

Bybit uključuje nekoliko sigurnosnih značajki za zaštitu korisničkih sredstava i podataka na web mjestu. Nije bilo ozbiljnih hakiranja ili krađe sredstava na Bybit-u što se može pripisati sljedećim sigurnosnim mjerama.

Sigurnost novčanika

Bybit je izgrađen na vodećem hijerarhijskom determinističkom sustavu hladnih novčanika u industriji za pohranu svih digitalnih sredstava korisnika i platforme. Ogromni iznosi klijentovih sredstava pohranjeni su u izvanmrežnom hardverskom novčaniku sa svakom adresom pologa dodijeljenom korisnicima adresa hladnog novčanika. U slučaju kompromisa sustava, napadač još uvijek neće imati puni pristup svim potrebnim ključevima za krađu sredstava. Ni na jednom poslužitelju u oblaku ne čuva se privatni ključ koji uvelike smanjuje kibernetičke rizike poput hakera.

Povlačenja s više potpisa

Povlačenje ByBita zahtijeva postupak višestrukog potpisivanja. Ako se javni ključevi ne podudaraju, sustav se odmah isključuje i trgovanje se zaustavlja. Iako povlačenje sredstava izvan mreže može biti sporiji postupak, ByBit tim stavlja sigurnost iznad svega i još uvijek dopušta podizanje novca 3 puta dnevno.

Dvofaktorska autentifikacija

Druga značajna sigurnosna mjera je Dvofaktorska autentifikacija. Međutim, ovo nije obavezno, preporučuje se svim trgovcima koji koriste ByBit. To znači da su korisnici dužni koristiti lozinku I registrirani mobilni telefon za autentifikaciju računa prilikom prijave i za podizanje sredstava s burze.

ByBit Recenzije & Korisnička podrška

Jedna stvar koja se zaista ističe je opsežna zbirka vodiča i članaka u odjeljku Bybit FAQ koja pokriva širok raspon tema poput:

 • Početnici Q&A
 • Početak rada na ByBitu
 • Depozit & Povlačenje
 • Margina & Poluga
 • Dobit & Gubitak
 • Likvidacija

Ako ovdje ili na blogu Bybit ne možete pronaći odgovor na pitanje, korisnici se mogu izravno obratiti timu za korisničku podršku pomoću zendesk bota za chat uživo. Chat bot dostupan je 24/7 na brojnim jezicima.

Ostali mediji za kontakt s timom za korisničku podršku uključuju e-poštu i kanale društvenih medija. Povratne informacije o profilima na društvenim mrežama na Twitteru i Telegramu pozitivne su na Bybit-u.

Često postavljana pitanja

Ima li Bybit mobilnu aplikaciju?

Bybit.com ima mobilnu aplikaciju za trgovanje za Android i iOS pametne telefone koji se mogu preuzeti s Trgovine Play, odnosno Apple Store. Aplikacija Bybit preuzeta je preko 50 000 puta s 4,6 zvjezdica na temelju 912 recenzija.

Mogu li izgubiti više od početnog pologa na Bybit?

Bybit ima naprednu pozadinu likvidacije osiguran fond za sprečavanje trgovca da izgubi više od početne marže. Trgovac ne bi pretrpio gubitke iznad početne marže koju je postavio na poziciju.

Koje države podržava Bybit?

Bybit je usluga kriptovaluta za kupce diljem svijeta s podrškom za prijevod na engleski, pojednostavljeni i tradicionalni kineski, korejski i japanski. Postoji niz zemalja kojima je zabranjeno trgovanje kriptovalutom na Bybitu zbog regulatornih razloga kao što su:

 • Québec (Kanada)
 • Kuba
 • Krim
 • Sevastopolj
 • Iran
 • Sirija
 • Sjeverna Koreja
 • Sudan
 • Singapur
 • Ujedinjene države

Trgovci iz Sjedinjenih Država (SAD) ne smiju koristiti Bybit zbog strogih propisa koji su izvan kontrole tvrtke Bybit. Stanovnici će u SAD-u morati pronaći odgovarajuću burzu za trgovanje kripto-polugama.

Zaključak

Da zaključimo naš Bybit pregled, razmjena je pouzdana, sigurna i robusna razmjena kriptovaluta to je pogodno za početnike i iskusne trgovce koji bi željeli špekulirati o digitalnim valutama s visokom maržom.

Posjetite Bybit

Bybit.com uspješno je kombinirao najbolje kriptovalute i tradicionalna financijska tržišta s korisničkom razmjenom. Za trgovce kojima je ugodno trgovanje polugom i žele vodeću platformu za trgovanje derivatima s inovativnim značajkama i alatima, ByBit je izvrstan izbor.

Mogli bi vas također zanimati:

 • 8 najboljih razmjena bez kamata (trgovanje bez provizije)
 • Najbolje svjetske burze Fiat-To-Crypto
 • Shrimpy Review: Automatski uravnotežite svoj kripto portfelj
 • Wunderbit Trading Review: Crypto Trading Bots & Društveno trgovanje
 • Zašto stalno gubim novac na Bitmexu? Izbjegavajte ovih 5 pogrešaka

Alati za upravljanje rizikom i značajke platforme vrlo su važni za svakog budućeg ulagača u kriptovalute. Sljedeće burze za trgovanje kriptovalutom – uz gornju burzu – pružaju napredne značajke trgovanja, tehničke pokazatelje i glatko sučelje za grafikoni koje reagiraju na mobilne uređaje, a koje će odgovarati početnicima i profesionalnim trgovcima kripto valutama.

Posjetite Bybit

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map