Blade Exchange Review – Bitcoin, trgovanje kripto i naknade

BLADE razmjena je uzbudljiva nova platforma za trgovanje maržom kriptovaluta koja nudi trajne ugovore parovima kriptovaluta Bitcoin i Altcoin kojima se može trgovati s polugom do 150x. Razmjenu podržavaju investitori svjetske klase i pouzdani investitori poput Coinbase i SV Angel stvoriti namjensku platformu za vječno trgovanje Bitcoin.

Posjetite BLADE

U ovom pregledu BLADE razmjene, procijenit ćemo značajke platforme, sučelje za trgovanje, naknade i još mnogo toga kako bismo provjerili je li to legitimna i sigurna kripto razmjena na temelju naših iskustava.

Razmjena oštrica

Što je BLADE razmjena?

BLADE je kripto berza za trgovanje koja svojim korisnicima omogućava trgovinu vječnih ugovora u Bitcoinu i Altcoinima. Korisnici mogu trgovati visokom polugom na kripto trgovinskim parovima do 150x uz podmirivanje u Bitcoin (BTC) ili Tether (USDT).

Osnivači koji stoje iza BLADE-a usredotočeni su na izgradnju novog temeljnog sloja za tržišta kriptovaluta, a na kraju i za globalna financijska tržišta šire. Burza je također pokrenula kripto trgovanje bez ikakvih naknada kako bi privukla trgovce koji su se umorili od prekomjerne provizije na drugim platformama.

Prijavite se za BLADE koristeći našu preporuku veza i ostvarite 10% popusta na naknade za trgovanje tijekom 6 mjeseci.

Oštrica u usporedbi

Napredne značajke, intuitivno korisničko sučelje i mobilna aplikacija za trgovanje važne su značajke BLADE-a. Ova usporedbena tablica navodi druge najbolje ocijenjene kripto burze koje nude značajke svjetske klase.

Mogli bi vas također zanimati:

 • Shrimpy Review: Automatski uravnotežite svoj kripto portfelj
 • Zašto stalno gubim novac na Bitmexu? Izbjegavajte ovih 5 pogrešaka
 • 4 najbolja Bitcoin povrata novca & App Rewards (BESPLATAN novac)
 • ChangeNOW pregled: Kripto zamjene, naknade za trgovanje & Više
 • 4 najbolja mjesta za kriptografsko grafikovanje za Altcoin trgovce

Je BLADE Legit & Sef?

Čini se da je BLADE legitimna i sigurna platforma za trgovanje s obzirom na to da iza nje stoji jedna od najvećih i najuglednijih svjetskih burzi, Coinbase. BLADE sadrži sigurnosne protokole kao što su novčanici s više potpisa, izvanmrežni (zračni) sustav hladnjaka i reviziju svih povlačenja od strane BLADE tima.

Stvaranje računa & Prijaviti se

Da biste stvorili račun na BLADE:


registar oštrica

Polaganje sredstava na BLADE

BLADE je platforma za trgovanje kriptovalutama i prihvaća depozite u Bitcoin (BTC) ili USDT. To znači da će novi korisnici koji žele trgovati pomoću BLADE-a prvo morati izvršiti kupnju imovine kriptovalute koristeći razmjenu.

Da biste to učinili, trebat će vam fiat-to-crypto burza koja prihvaća depozite fiat valute u zamjenu za kripto valutu.

Da biste položili sredstva na BLADE:

 • Idite na ‘Novčanik’ vezu na vrhu navigacijskog izbornika
 • Odaberite valutu koju želite položiti (npr. BTC ili USD)
 • Kliknite na ‘Polog’ i zabilježite prikazanu adresu novčanika
 • Prenesite sredstva iz hardverskog novčanika ili fiat-to-crypto razmjene pomoću adrese novčanika

taloženje oštrice

Korisničko sučelje

Za sve trgovce, charting sučelje jedno je od najvažnijih razmatranja pri odabiru kripto razmjene. Pogotovo za trgovce koji se oslanjaju na tehničku analizu kako bi pronašli prednost na tržištu. Kada odabirete razmjenu kriptovaluta, morate biti zadovoljni s trgovačkim sučeljem. Mora se osjećati ispravno jer će ovdje provesti većinu vašeg vremena!

Kada se prvi put prijavite na kripto platformu BLADE, prvo što ćete primijetiti je kako dobro postavljen i jednostavan nadzorna ploča za trgovanje je. Ne postoje komplicirani jelovnici ili smetnje, samo jednostavno trgovačko sučelje. S desne strane su navedeni trgovački parovi na kojima možete prelaziti između različitih digitalnih kovanica.

BLADE karte

Čini se da BLADE ne nudi alate i pokazatelje za trgovanje. To bi mogle biti značajke koje će se dodati u bliskoj budućnosti, no presudno je za trgovce tehničkom analizom. Nismo bili sigurni kako promijeniti i vremenske okvire grafikona.

Sve u svemu, bili smo prilično razočaran s BLADE sučeljem za crtanje na dubljoj procjeni. Ne slaže se dobro s ostalim popularnijim burzama kriptovaluta.

Kako trgovati pomoću BLADE-a

Da biste ušli u trgovinu s BLADE-om, idite na ‘Naručiti trgovački okvir s lijeve strane prozora za trgovanje. Sučelje je vrlo jednostavno za upotrebu i nudi nekoliko različitih vrsta narudžbi koje uključuju:

 • Tržište
 • Ograničiti
 • Stop nalog (tržište i limit)

BLADE red

Poluga se može podesiti pomoću klizača koji je postavljen izvan prozora trgovinskog naloga. Otkrili smo da je ovo malo čudno jer bismo to očekivali u okviru s narudžbenicom.

BLADE nema kalkulator poluge ili likvidacije za procjenu ukupnog dobitka i gubitka trgovine s unaprijed definiranom polugom.

BLADE trgovačka imovina

BLADE nudi vječne ugovore koji trgovcima omogućuju nagađanje hoće li se cijena imovine pomicati prema gore ili prema dolje, uz upotrebu poluge i bez potrebe za posjedovanjem imovine. BLADE nudi vječne ugovore o:

 • BTC / USD
 • BTC / KRW
 • ETH / USDT
 • XRP / USDT
 • ZEC / USDT
 • XMR / BTC
 • DOGE / USDT

Svaki trgovački par ima svoju knjigu naloga, što znači da je za novu burzu likvidnost u svakoj knjizi naloga trgovačkog para trenutno tanka.

parovi za trgovanje oštricama

Oštrica poluga

BLADE nudi 1Poluga od 50 puta na trajne ugovore s Bitcoinima. Poluga dostupna za ostale altcoine iznosi 50x, što je prilično visoko u usporedbi s drugim platformama za trgovanje izvedenicama kriptovaluta. BLADE sadrži klizač poluge na dnu sučelja za trgovanje gdje se može odabrati iznos poluge.

Razmjena također nudi poprečna margina što znači da su sva sredstva smještena na maržinskom računu dostupna za trgovanje maržom. To trgovcima omogućuje otvaranje znatno većih pozicija od uobičajenih.

Moramo upozoriti da trgovanje polugom može biti moćan alat za trgovca. Možete ga koristiti za take prednost razmjerno malog kretanja cijena kako bi vam ravnoteža brže rasla. Djeluje tako što uložite djelić pune vrijednosti vaše trgovine – a razmjena osigurava ostatak pologa kako bi se olakšala mnogo veća veličina pozicije bez vezanja vašeg kapitala. To također može imati suprotan učinak i povećati veličinu vaših gubitaka.

BLADE naknade

Naknade za zamjenu valuta važan su faktor prilikom odabira burze za trgovanje kriptovalutama. To postaje još kritičnije kada trgujete većim veličinama pozicija i na burzi s polugom gdje plaćate naknade na pozicijama koje su puno veće od vaše marže.

Naknade za polog

BLADE radi ne naplaćuju polog.

Naknade za povlačenje

Za BLADE povlačenja naplatit će se mala mrežna naknada od ₿0.0005 po zahtjevu za povlačenje Bitcoina. Za povlačenja putem Tether-a BLADE će naplaćivati ​​2,00 ₮ po zahtjevu za povlačenjem Tether-a kako bi nadoknadio naknade naplaćene na Bitcoin blockchainu i Omni Layer-u..

Naknade za trgovanje

BLADE platforma koristi model proizvođača i preuzimača za određivanje naknada za trgovanje koji je jednak za svaki novčić kriptovalute. Ovisno o vrsti narudžbe, razmjena će odrediti naknadu za trgovanje koja će se primijeniti. Na BLADE-u naknada za trgovanje za one koji preuzimaju iznos je 0,075%, dok za proizvođače daje se mali popust od 0,025%. Naknada za trgovanje oduzima se od stanja na računu i neće utjecati na početnu maržu naloga.

BLADE naknade

Da biste objasnili različite naknade za BLADE i kada će se primijeniti:

 • A tvorac je netko tko postavlja granični nalog ili uvjetni nalog to ide u knjigu narudžbi i dodaje se dubini tržišta, bez obzira na to je li trgovac odlučio ići dugo ili kratko. Ti trgovci pomažu stvoriti tržište i stoga su imenovani tvorcima.
 • A uzimač je netko tko daje tržišne narudžbe koji se odmah ispunjavaju prije nego što odu u knjigu narudžbi i smanjenjem dubine tržišta uzimajući narudžbe iz knjige narudžbi.

Sve u svemu, naknade za trgovanje BLADE relativno su korektne u usporedbi s drugim razmjenama u industriji trgovine kriptovalutama.

pregled oštrice

BLADE sigurnost

BLADE platforma uključuje brojne sigurnosne značajke koje pružaju najvišu razinu sigurnosti i štite sredstva korisnika od kompromisa. Posjetite web mjesto kako biste pronašli cjelovit popis sigurnosnih mjera i protokola za ublažavanje.

BLADE novčanik

BLADE koristi a cstari sustav novčanika za pohranu svih digitalnih sredstava korisnika i platforme. To znači da se ogromni iznosi klijentovih sredstava pohranjuju u offline hardverski novčanik, a svaka adresa pologa dodijeljena korisnicima zapravo je hladna adresa novčanika.

U slučaju kompromisa sustava, napadač još uvijek neće imati puni pristup svim potrebnim ključevima za krađu sredstava. Ni na jednom poslužitelju u oblaku ne čuva se privatni ključ koji uvelike smanjuje kibernetičke rizike poput hakera.

OTKAZ povlačenja

Povlačenja BLADE-a revidira sigurnosni tim mjenjačnice kako bi se osigurali javni ključevi m. To može usporiti postupak povlačenja, međutim, tim BLADE-a sigurnost stavlja iznad svega radi zaštite sredstava korisnika.

Oštrice Alternative

BYBIT

Bybit

ByBit je platforma za trgovanje derivatima kriptovaluta s naglaskom na trgovanju polugom s polugom do 100x na trgovinskim parovima Bitcoin i Etherium. Bybit je postao jedna od najboljih kripto burzi na svijetu.

Posjetite web stranicu plus500

Plus500

Plus500 je dobavljač CFD-a koji nudi svoju masivnu bazu kupaca za trgovanje najpopularnijom svjetskom kripto imovinom s do 30x poluge kao što su Bitcoin, Ethereum, Litecoin, Neo, Ripple XRP, EOS, Cardano, Tron i Monero.

Izjava o odricanju odgovornosti: vaš je kapital u opasnosti

Posjetite web stranicu binance

Binance

Binance je najveća razmjena kriptovaluta po opsegu trgovine i jedan od najbržih pružatelja usluga trgovanja za blockchain ekosustav. Burza je zabilježila astronomski rast i predstavlja premium platformu za kripto trgovanje.

Posjetite web stranicu

Često postavljana pitanja

Trebam li predati KYC dokumente da bih započeo trgovanje s BLADE?

Ne postoje KYC postupci niti je potrebno učitati podatke o osoblju da biste započeli trgovanje s BLADE. Trgovci se mogu prijaviti i za nekoliko minuta početi trgovati parovima kriptovaluta koji se nude na burzi.

Ima li BLADE demo ili papirni račun za trgovanje?

BLADE ne nudi demo račun za trgovanje kako bi omogućio svojim kupcima da nauče trgovati Bitcoinom bez polaganja sredstava.

Ima li BLADE mobilnu aplikaciju?

BLADE trenutno nema aplikaciju za mobitel za iOS ili Android uređaje. Desktop verzija web stranice prilagođena je mobilnim uređajima i intuitivna je na pametnim telefonima.

Postoji li pridruženi program?

BLADE nudi svojim korisnicima priliku da se pridruže pridruženom programu partnera. Poticaj nagrađuje korisnike s do 20% naknada za trgovanje plaćaju ih njihovi referali dijeljenjem njihovog jedinstvenog pridruženog koda.

Mogu li američki kupci trgovati BLADE-om?

Američki kupci smiju otvoriti račun u BLADE-u i započeti trgovanje digitalnom imovinom s polugom. Razmjena je u skladu s američkim propisima.

Zaključak

Da zaključimo našu BLADE recenziju, trgovinsku platformu podržavaju neki od najpoznatijih i najpouzdanijih svjetskih investitora poput Coinbase, SVAngel i a_Capital. Platforma je dizajnirana da se usredotoči na vječno trgovanje i nudi brojne kripto parove za trgovanje.

The trgovačko sučelje je prilično ograničeno i ne nudi širok spektar alata za provođenje bilo kakve analize grafikona. To je glavni nedostatak, a drugo, nedostaje dnevni volumen razmjene. Ako se njima može pozabaviti, možemo očekivati ​​da ćemo u bliskoj budućnosti čuti za BLADE razmjenu.

Posjetite BLADE

Alati za upravljanje rizikom i značajke platforme vrlo su važni za svakog budućeg ulagača u kriptovalute. Sljedeće burze za trgovanje kriptovalutom – uz gornju burzu – pružaju napredne značajke trgovanja, tehničke pokazatelje i glatko sučelje za grafikoni koje reagiraju na mobilne uređaje, a koje će odgovarati početnicima i profesionalnim trgovcima kripto valutama.

Posjetite BLADE

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map