bitFlyer pregled: je li sigurno? Morate pročitati prije prijave

bitFlyer je popularna razmjena kriptovaluta koja pruža početnicima prijateljsku i sigurnu uslugu kupnje i prodaje Bitcoina, Ethereuma, Litecoina i drugih altcoina. Razmjena podržava fiat valute poput eura, japanskog jena i američkog dolara, uključujući nekoliko značajki koje će odgovarati širokom spektru investitora i trgovaca.

Posjetite bitFlyer Europe Posjetite bitFlyer Japan

Iako nam je cilj pružiti vam točne i najnovije informacije o njegovim značajkama, korisničkom sučelju, naknadama za trgovanje i još mnogo toga u ovom pregledu bitFlyer-a, toplo preporučujemo da posjetite web mjesto kako biste bili u toku sa svim promjenama koje se mogu dogoditi nakon toga.

web stranica bitflyer

Često se preporučuje trgovina Bitcoin hardverskog novčanika kao što je Ledger Nano X prilikom trgovanja kriptovalutama. Ako nemate novčanik, pročitajte naš vodič o najboljim hardverskim novčanicima za kriptovalute.

Što je bitFlyer?

bitFlyer je platforma za trgovanje kriptovalutama i licencirana financijska institucija koja djeluje u nekoliko jurisdikcija širom svijeta uključujući Japan, Europu i Sjedinjene Države. Burza je prikupila tisuće trgovaca i zauzela je prvo mjesto u 2017. po mjesečnom obujmu trgovanja s više od 250 milijardi u Japanu..

bitFlyer nastavlja pružati sigurnu i jednostavnu platformu za trgovanje najpopularnijim svjetskim kriptovalutama i često se pojavljuje u internetskim publikacijama poput TechCrunch, Wall Street Journal i CoinDesk.

bitFlyer U usporedbi

Napredne značajke, intuitivno korisničko sučelje i mobilna aplikacija za trgovanje važne su značajke na bitFlyeru. Ova usporedbena tablica navodi druge najbolje ocijenjene kripto burze koje nude značajke svjetske klase.

Je li bitFlyer siguran?

Čini se da je bitFlyer sigurna razmjena za trenutnu kupnju Bitcoina i drugih kriptovaluta. Web stranica sadrži brojne sigurnosne mjere za sprečavanje tehničkog napada. Klijentska sredstva pohranjena u bitFlyer novčaniku osigurana su dvofaktorskom autentifikacijom, hladnom tehnologijom pohrane novčanika i postupcima višestrukog potpisivanja.

značajke bitFlyer & Proizvodi

bitFlyer pruža značajke svjetske klase za kupnju, trgovinu i prodaju kriptovaluta pomoću verzije za stolne računale i mobilne aplikacije. Najbolje značajke bitFlyer-a uključuju:

 • Korisničko sučelje prilagođeno početnicima koje će odgovarati početnicima i iskusnim trgovcima
 • Značajka “Odmah kupi” za brzu kupnju Bitcoina i Ethereuma
 • bitFlyer Lightning Exchange za profesionalne kripto trgovce
 • Tržišni podaci i grafikoni u stvarnom vremenu za trgovanje popularnim altcoinima
 • Aplikacija za trgovanje za praćenje portfelja i trgovanje s bilo kojeg mjesta
 • Siguran novčanik bitFlyer koji je koristio hladni novčanik za zaštitu sredstava korisnika
 • Pridruženi program koji vas nagrađuje za dovođenje većeg broja korisnika na platformu
 • 24/7 tim za korisničku podršku s višejezičnom podrškom

bitflyer instant kupnja

Registracija računa & Prijaviti se

Do stvoriti račun s bitFlyer, postupak je vrlo jednostavan i traje samo nekoliko minuta. Za početak slijedite ove korake:

bitFlyer provjera

Da biste ispunjavali uvjete za trgovanje na bitFlyeru, korisnici moraju imati prebivalište u podržane regije SAD-a, Japana ili Europe i dovršiti postupak provjere. Postupak se odvija prema Upoznajte svog kupca (KYC), Protiv pranja novca (AML) i Suzbijanja financiranja terorizma (CFT). Te aktivnosti pomažu obeshrabriti nezakonite transakcije i poboljšavaju sigurnost računa BitFlyer i novčanika od zlonamjernih aktivnosti.

Da biste dovršili provjeru bitFlyer-a, trebate poslati sljedeće podatke:

 • Skeniranje putovnice ili osobne iskaznice
 • Dokaz adrese
 • Fotografija (selfie)
 • Nacionalnost
 • Broj telefona

Kako položiti sredstva na bitFlyer

Korisnici mogu položiti sredstva na bitFlyer račun prijenos sredstava pomoću bankovnog transfera (SEPA za kupce iz EU-a). Da biste započeli, slijedite ove jednostavne korake:

 • Prijavite se na račun bitFlyer
 • Idite na gornji izbornik i kliknite “Financiranje računa”
 • Odaberite željenu fiat valutu, npr. EUR za građane Europe
 • Unesite bankovne podatke i jedinstveni 6-znamenkasti kôd
 • Pregledajte detalje i kliknite na “Potvrdi plaćanje”

bitflyer depozitna sredstva

nadzorna ploča bitFlyer

Bitflyer nadzorna ploča zadani je prozor nakon prijave na račun. The nadzorna ploča je dobro postavljena i pruža snimku imovine unutar bitFlyer novčanika. Korisnici također mogu brzo pronaći informacije o tržištu s desne strane, poput cijene Bitcoina u fiat valuti. S lijeve strane nalazi se koristan navigacijski izbornik s brzim poveznicama na druge značajke bitFlyer-a.

bitflyer nadzorna ploča

bitFlyer Instant kupnja

BitFlyer je objavio novu značajku nazvanu ‘Instant Buy’ koja omogućava korisnicima da odmah kupuju kriptovalute koristeći kreditnu karticu i druge trenutne načine plaćanja. Opcija trenutne kupnje izuzetno je prikladna za početnike koji traže brz i jednostavan način kupnje kriptovaluta poput Bitcoina ili glavnih altcoina pomoću internetske verzije za stol ili mobilne aplikacije BitFlyer.

Da biste odmah kupili kripto s bitFlyer, slijedite ove jednostavne korake:

bitFlyer trgovanje munjama

Trgovci kriptovalutom bit će prikladni za bitFlyer Lightning Exchange koji nudi početničko korištenje korisničkog sučelja s trgovinskim alatima, nalozima za upravljanje rizikom i odgovarajućim grafikonima. Trgovci koji znaju čitati karte svijećnjaka mogu nagađati na tržištu bez potrebe za otvaranjem drugog računa.

U usporedbi s najpopularnijim svjetskim burzama za trgovanje kriptovalutama, značajke i alati dostupni s bitFlyer Lightning vrlo su jednostavni i prikladni za početnike koji žele naučiti kako trgovati kriptovalutom.

bitflyer munja

Značajke platforme mogu biti prilično ograničene u usporedbi s drugim naprednim burzama za trgovanje, međutim, BitFlyer Lighting uključuje sve osnovne alate. Korisnici mogu pregledati grafikon cijena, povijest trgovine, knjigu narudžbi (nedavne narudžbe za kupnju i prodaju) i unositi poslove koristeći ograničenje ili tržišni nalog.

bitFlyer Lightning također podržava integraciju API-ja koja će korisnicima omogućiti izgradnju i testiranje botova za kripto trgovanje. To zahtijeva postavljanje programskog iskustva, ali sjajna je značajka koja će se svidjeti određenim trgovcima. Željeli bismo vidjeti bitFlyer integriran s popularnim stranicama s automatiziranom kripto strategijom kao što su Quadency, Wunderbit Trading i Shrimpy.

Podržane kriptovalute

bitFlyer podržava sve glavne kriptovalute kao što su Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH), Bitcoin Cash (BCH), Ethereum Classic (ETC), Litecoin (LTC), Lisk (LSK) i Monacoin (MONA). Ovom imovinom se može trgovati u odnosu na fiat valute kao što su EUR, JPY i USD. U usporedbi s drugim trgovinskim burzama, ponuda parova kriptovaluta ograničena je samo na popularne kovanice.

Nisu sve burze kriptovaluta iste.

USPOREDITE BITFLYERA S DRUGIMA

Usporedite sada!

aplikacija bitFlyer

bitFlyer ima aplikaciju za mobilno trgovanje koja podržava iOS i Android mobilne operativne sustave. Aplikaciju bitFlyer Novčanik možete preuzeti s Trgovina Google Play ili iOS App Store. Korisnici aplikacije mogu kupovati, trgovati i prodavati digitalne valute u pokretu i u bilo kojem trenutku.

Naknade za trgovanje

naknada za bitFlyer Europe

Razmjena bitFlyer Europe nudi konkurenciju Struktura naknade za trenutnu kupnju kripto podataka pomoću eura i temelji se na 30-dnevnom obimu trgovine kako je prikazano u nastavku. Trgovci koji kupuju i prodaju kriptovalute na burzi ne naplaćuju naknadu za trgovanje.

Tamo su bez naknade za polog eura u bitFlyer novčanik pomoću SEPA-e. Međutim, postoji mala naknada za transakciju od 0,30 € za ≤ 250.000,00 € i 10,00 € za > 250.000,00 EUR za podizanje eura natrag na bankovni račun što je vrlo razumno.

bitFlyer USA naknade

Struktura naknada za korisnike bitFlyer-a u Sjedinjenim Državama neznatno se razlikuje. Sve u svemu, naknade za kupnju kriptograma konkurentne su ostalim burzama u SAD-u. Tamo su bez naknade za polaganje USD u bitFlyer novčanik pomoću bankovnog pologa putem ACH-a i Fedwire-a. Uz Fedwire naplaćuje se 20 USD naknade koja je malo visoka za početnike. Korisnici bi trebali koristiti ACH za elektroničko povlačenje sredstava jer je besplatan.

naknada za bitFlyer Japan

Naknade za trgovanje s bitFlyer Japanom smatraju se niskim i konkurentnim. Struktura naknada je višerazinska, što znači naknada za trgovanje postupno se smanjuje s većim povećanim opsegom trgovine na temelju prethodnog razdoblja od 30 dana.

Nema naknade za polog i podizanje JPY na bitFlyer račun putem bankovnog prijenosa putem SBI Sumishin Netbank. Primjećujemo da pomoću drugih načina plaćanja može nastati naknada za transakciju do 330 JPY za svaki depozit.

Sigurnost & bitFlyer novčanik

bitFlyer se ponosi usvajanjem najviših sigurnosnih standarda kako bi ponudio trgovačko okruženje u kojem se njegovi korisnici osjećaju sigurno obavljajući Bitcoin transakcije. Web stranica uključuje sigurnosne mjere poput SSL certifikata, SHA-2 šifriranja i vatrozida web aplikacija.

Korisnička sredstva u novčaniku bitFlyer čuvaju se na sigurnom uz sigurnosne mjere kao što su:

 • Dvofaktorska autentifikacija (2FA)
 • 80% imovine čuva se u novčanicima za hladnjače
 • Postupak višestrukog potpisivanja

Iako su sigurnosne mjere u skladu s industrijskim standardima za kripto razmjenu, preporučujemo korisnicima da svoju imovinu uvijek prebace u vanjski novčanik. Ako nemate novčanik, pročitajte naš članak o najboljim hardverskim novčanicima za Bitcoin.

Korisnička podrška

Web stranica bitFlyer sadrži opsežnu podršku i odjeljak s čestim pitanjima za početnike koji započinju s bitFlyerom. Teme pomoći odjeljka za podršku razvrstane su u kategorije za brzu navigaciju ili korisnici mogu koristiti značajku pretraživanja kako bi pronašli često postavljana pitanja.

BitFlyer sadrži sustav podrške za prodaju ulaznica za traženje pomoći, postavljanje pitanja ili pružanje povratnih informacija o usluzi. Odgovor putem e-pošte bio je brz (manje od 24 sata), a predstavnici korisničke podrške bili su profesionalni.

bitFlyer alternative

BYBIT

Bybit

ByBit je platforma za trgovanje derivatima kriptovaluta s naglaskom na trgovanju polugom s polugom do 100x na trgovinskim parovima Bitcoin i Etherium. Bybit je postao jedna od najboljih kripto burzi na svijetu.

Posjetite web stranicu plus500

Plus500

Plus500 je dobavljač CFD-a koji nudi svoju masivnu bazu klijenata za trgovanje najpopularnijom svjetskom kripto imovinom s do 30x poluge poput Bitcoin, Ethereum, Litecoin, Neo, Ripple XRP, EOS, Cardano, Tron i Monero.

Posjetite web stranicu

Izjava o odricanju odgovornosti: vaš je kapital u opasnosti

binance

Binance

Binance je najveća razmjena kriptovaluta po opsegu trgovine i jedan od najbržih pružatelja usluga trgovanja za blockchain ekosustav. Burza je zabilježila astronomski rast i premium je platforma za kripto trgovanje.

Posjetite web stranicu

Često postavljana pitanja

Je BitFlyer Legit?

Čini se da je bitFlyer legitimna razmjena kripto imovine koja je licenciran i reguliran u više jurisdikcija širom svijeta poput Europe, Japana i Sjedinjenih Država. Burza je stekla povjerenje korisnika iz cijelog svijeta s 250 milijardi dolara kojima se trgovalo u 2017. godini.

Koje zemlje podržava bitFlyer?

bitFlyer EU pruža usluge stanovnicima Europe i Europskog gospodarskog prostora (EEA). Razmjena trenutno posluje u svim zemljama EGP-a kao što su: Austrija, Belgija, Bugarska, Hrvatska, Cipar, Češka, Danska, Estonija, Finska, Francuska, Njemačka, Grčka, Mađarska, Island, Irska, Italija, Latvija, Lihtenštajn, Litva, Luksemburg, Malta, Nizozemska, Norveška, Poljska, Portugal, Rumunjska, Slovačka, Slovenija, Španjolska, Švedska, Švicarska i Velika Britanija.

Korisnici bitFlyer Japan koji su dio EGP-a mogu otvoriti račun u bitFlyer EU, međutim morat će stvoriti novi račun koristeći drugu adresu e-pošte.

Ima li bitFlyer pridruženi ili referalni program?

Pridruženi program bitFlyer omogućuje korisnicima da generiraju dodatni prihod promovirajući bitFlyer prijateljima i obitelji zaradite nagrade do 130 €. Da bi ispunjavali uvjete za pridružene provizije, svaki upućeni korisnik treba dovršiti registraciju računa s bitFlyer-om i obavljati poslove.

Mogu li američki investitori trgovati s bitFlyerom?

bitFlyer US platforma je za trgovanje kriptovalutama za kupce u SAD-u koji žele kupovati, trgovati, pohranjivati ​​i prodavati Bitcoin i drugu digitalnu imovinu poput stabilnih kovanica. bitFlyer US je zaseban entitet od europske i japanske razmjene, tako da će korisnici u SAD-u morati stvoriti račun na web mjestu bitFlyer US. Za popis ostalih Bitcoina & kripto razmjene u SAD-u, pročitajte ovaj članak.

Je li bitFlyer dostupan u Australiji?

bitFlyer nema dozvolu za rad u Australiji i dopušta fiat-to-crypto kupnje putem AUD-a. Kupci iz ove regije trebat će kupiti digitalne valute poput Bitcoina pomoću australske kripto burze.

Zaključak

Da zaključimo naš bitFlyer pregled, razmjena je jednostavna platforma za kriptovalute koja je idealna i za početnike i za napredne trgovce. Korisničko sučelje dobro je dizajnirano za verzije stolnih računala i mobilnih aplikacija. Licenciran je i reguliran u više regija, poput Europe, Japana i Sjedinjenih Država, što je vrlo važno.

Posjetite bitFlyer Europe Posjetite bitFlyer Japan

Mogli bi vas također zanimati:

 • 5 najboljih platformi za zaradu kamata na kripto
 • 6 najboljih mjesta za kupnju bitcoina u Velikoj Britaniji
 • 8 najboljih platforma za trgovanje maržom kriptovaluta
 • ChangeNOW pregled: Kripto zamjene, naknade za trgovanje & Više
 • 8 najboljih razmjena bez kamata (trgovanje bez provizije)

Važno je koristiti globalnu i pouzdanu kripto burzu za kupnju, trgovinu i prodaju kriptovaluta. Postoji nekoliko razmjena koje su hakirane ili su im ukradena sredstva klijenata. Sljedeće su burze za trgovanje kriptovalutama – uz gornju burzu – dobro poznate i u njih se vjeruje da pružaju siguran i siguran način za početnike i profesionalne kriptotrgovce da polože kriptovalute i trguju digitalnom imovinom.

Posjetite bitFlyer

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map