Kdo je Daniel Larimer? Puška EOS

Kdo je Dan Larimer v tej blockchain dobi? Tudi ob meteorskem porastu novih žetonov in ICO-jev je vsak dan maestro.

Vsaka panoga ima svoje mojstre. Torej, tudi industrija veriženja blokov. Nekaj, kar lahko prezrete, je, da imajo mojstri velik vpliv, kadar koli pridejo do kakršnega koli duška informacij. Torej, če želite izvedeti vse o Danovem učinku, se držite.

Ste že slišali za “Ethereum Killer”? Oh! Morilec Ethereuma je EOS. In ali veste, kdo jo je ustvaril? Daniel Larimer. Daniel je glavni izvršni direktor v blockchain industriji in se je preusmeril skozi projekte, ki jih je ustvaril.

Dan Larimer je razvijalec in je sodeloval pri prejšnjih projektih. Prejšnji projekti, za katere je služil, še vedno potekajo. Trenutno je na zadnjem trendnem projektu – EOS. Iz tega razloga sta njegov vpliv in moč v industriji verig blokov neverjetna.

Njegov prispevek v kripto verzu mu je poleg vpliva prinesel ogromne donose.

Zdaj pa naj vam povem, kdo je Dan Larimer v svetu verig blokov. Kaj je dosegel in kako mu je uspelo doseči.

kdo je dan larimer

Kdo je Daniel Larimer: Bio

Po spletu ste po naključju naleteli na EOS, Bitshares. In potem je nekaj vsebine, ki ste jo prebrali, verjetno prišlo od Steemita. Toda ali poznate tistega, ki jih je videl od začetka do višin, ki so jih dosegli? Te med drugimi projekti je ustvaril Dan Larimer. In kot sem rekel, ste verjetno uporabili njegove izdelke.

Vsak žeton in projekt, za katerega ste že slišali, ima svojega lastnika. Zelo pomembna je vloga, ki jo ima Dan.

Dan je programer. Leta 2014 je ustanovil BitShares, leta 2016 Steemit in žeton EOS in njegovo verigo blokov. Poleg tega je EOS v lasti block.one, v katerem je Dan CTO. Dan je tudi izvršni direktor Cryptonomex, Inc, podjetja, ki so ga ustanovili z očetom. To zdaj kaže, kako močan in aktiven je Dan Larimer v industriji blockchain.

Dan je poleg razvijalca tudi sodelavec na blockchain konferencah. Znanje je ponudil drugim. Temu bi lahko rekel zelo dobra oblika družbene odgovornosti.

Dan deluje bolj kot na konzervativni filozofiji, ki napreduje. Njegovi projekti temeljijo na tej mantri. Ta filozofija še naprej spodbuja njegovo nenaklonjenost vladi kot centralizirani enoti.

V njegovem visokem profilu morajo obstajati prepiri in soglasja, ki izhajajo iz njegovega odraščanja. Poglejmo si Danjevo mladost in ozadje. Gotovo je prispevalo k temu, kar je danes.

Ozadje Larimer` Youth

Dan je Američan. Rodil se je v Koloradu. Bil pa je privilegiran, da je odraščal v dveh zveznih državah: Virginiji in Floridi.

Kot odraščajoč otrok je bil Dan v tako rosnih letih izpostavljen računalnikom. Nadalje bi se igral z računalniki. Z radovednostjo prihaja tudi svoboda raziskovanja. In s svobodo pride tudi stvarjenje stvari. Tako se je Dan seznanil z računalniki.

V Virginiji je obiskoval Virginia Polytechnic Institute in State University. Kasneje je leta 2003 diplomiral iz računalništva. V isti širini je spoznal tudi ekonomijo. In ekonomija ga je spustila v prostovoljstvo in sprožila sinergijo pri protidržavnem nadzoru.

Tudi ob poznavanju računalnikov je bila potrebna še ena spretnost, da postanete programski inženir – programiranje. Torej, kje je Dan dobil svoje veščine kodiranja? Kako srečno, da imam mentorja za očeta. Danove programske spretnosti se je naučil Stan Larimer, njegov oče v osnovni šoli.

Drug nabor spretnosti, s katerim boste nekaj v katerem koli podjetniškem svetu, je podjetništvo. Dan je od mladosti postal serijski podjetnik. In ta podjetniška miselnost mu je postavila, da zdaj počne velike stvari.

Tako je po fakulteti nekaj ustvaril s prijatelji. Sodeloval je s prijatelji in ustanovil podjetje za navidezno resničnost. Čeprav so vsako leto zaslužili, so podjetje po petih letih zaprli. In potem so nadaljevali še druge stvari.

Dan` First Blockchain Discovery

Dan, ki je bil aktiven programer programske opreme, mu je nagnil k lažjemu poznavanju blockchaina in kripto.

Danova prizadevanja za nekaj storiti so ga pripeljala do tega, da je spoznal državni nadzor v denarnih zadevah. Spomnite se, kako se je Dan učil ekonomije. To poglavje v njegovem življenju se je izkazalo za koristno pri prepoznavanju nadzora države v denarnih zadevah.

Denar je bil in je še vedno razlog za ogromno vladno moč. Ker je uporaba denarja prostovoljna, je bila prvotna ideja zajeti uporabo srebra ali zlata. Vendar tega vlada ni sprejela.

Nasprotujoča si narava vlade proti drugim oblikam valute je Dan spodbudila k iskanju drugih valut. Spodbuja ga njegova protidržavna osebnost, zato je raziskoval druge valute v primerjavi z državnim in premoženjskim denarjem.

Rezultat je bil nalet na Bitcoin leta 2009. Odkritje Bitcoina je bilo posledica spletnega iskanja po “decentralizirani valuti”. Rezultat je bil Satoshi Nakamoto, psevdonim za razvijalca Bitcoinov.

Domnevno naj bi Dan kmalu po tem, ko je rezultat spletnega iskanja začel komunicirati s Satoshijem. Klepet med obema je Dan navdihnil, da je izvedel več o blockchainu.

Hkrati je z raziskovanjem blockchaina poskušal ustvariti digitalno valuto. Z odkritjem Bitcoina kot njegovega arzenala je Dan postal takojšnji promotor Bitcoina. In to srečanje ga je navdušilo za kripto verz.

Dan`s Blockchain Kariera

Iskanje resnice o vsem – Dan Larimer

Citat je steber Danove kariere. V predsedniških kampanjah Rona Paula je Dan spodbudil k radovednosti, kako deluje svet. Istega dne je Dan postal svobodnjak, ki ga je strast obveščala o njegovi edinstveni fuziji inovacij, politike, ekonomije in skupnega dobrega..

Vse njegove novosti so usmerjene v omejevanje vladnega nadzora. Resda deli, da verjame v prostovoljna združenja. Ideja je, da se preselite iz pogodbene družbe, kjer ste prisiljeni kaj početi. Zanj so pogodbe prisiljene s strani vlade. In to povečuje stroške in bedo pri transakcijah.

Dan torej želi, da se v poslu ukvarja z ugledom in ne s prisilo. Ta misel utemeljuje svoj argument na zlatem pravilu.

Naredite drugim, kot želite, da naredijo vam – zlato pravilo

Še eno načelo, ki mu vodi pri omejevanju vladnega nadzora. Morda mislite, da je Dan ekonomist. Ni pa tako, saj je bil njegov pot navzgor, ko je izvedel, kako deluje svet. In pri tem zdaj pozna ekonomijo. Zato opredelitev 3 ključnih elementov povpraševanja.

Življenje, svoboda in lastnina so ključni elementi povpraševanja, ki usmerjajo njegove projekte v prizadevanju za izboljšanje življenjskega standarda.

Poglejmo si še en del Danovega življenja, ki je utemeljil njegove odločitve in odločitve. In to je družinsko življenje.

Družinsko življenje in zadeve Dan

Preden vidite Danov neposredni učinek in prizadevanja na področju verige blokov, mu je bila pomembna tudi družina. Vsaj tako vemo po njegovih slabih izkušnjah z ločitvijo. In določilo je, kako Dan razmišlja.

Približno v istem času je bil prvič priklopljen na Bitcoin, Dan se je ukvarjal s poroko. Kakšen boleč dogodek zanj? Ločil se je zaradi misli o tem, kako deluje svet. Zanimivo je bilo njegovo zavračanje starih krščanskih verovanj. Rezultat je bil konflikt.

Čeprav ga je ločitev motila, si je izbral koristne lekcije. Presenetljivo je bil, da je bil njegov način prostovoljnega reševanja konfliktov za razdelitev premoženja in poravnavo skrbništva nad otroki zaman.

Čeprav je nekoliko dosegel to, kar je hotel, je ugotovil, da ima država v lasti naše premoženje tudi otroke. To, da so ga starši, ki nimajo nobene besede o skrbništvu nad otroki, razjezili. V dogovoru bi Dan plačal veliko preživnino za zakonca in otroka, žena pa bi živela v 30 minutah.

Dogovor ni ugajal njegovi nekdanji ženi. Torej je izpodbijala izid na sodiščih. Kako hinavsko je to storila? Kljub temu pa ceni krščanska prepričanja – prepričanja, ki jih postavlja Dan. Dan je po izidu sodišča spoznal, kako pristranski je bil postopek, saj je moral slediti ukazom sodišča.

Prav tako kaznivo v Danovi domišljiji je sodišče vnaprej določilo njegovo plačo, ne da bi upoštevalo njegovo željo po zamenjavi kariere. Bil je prisiljen živeti s starši, ker mu je nekdanja žena prevzela polovico plače. Za Dana je bilo to ponižujoče. Čeprav je bankrotiral in se pred dvema letoma oddaljil od pravnih stroškov, Dan ni obupal v svojem prizadevanju za skupno dobro.

Še vedno je šel naprej s svojimi interesi blockchain. In to danes vidimo kot BitShares in EOS.

Dan`s Blockchain Energy in projekti

Dogajanje v mlajših letih ga je oblikovalo. Zaradi tega ga je plodna narava uveljavila kot ustvarjalca.

Izkušnje, ki jih ima Dan, izvirajo iz vlog, ki jih je igral v različnih sektorjih. Dan je bil pripravnik za razvijanje programske opreme za SAIC. Nato je postal asistent pri Virginia Tech. Po šolanju je postal izvršni direktor podjetja Open Tech, ki dokazuje vodstvene sposobnosti.

Danove programske spretnosti so se izboljšale, ko je bil imenovan za programskega inženirja pri Raytheonu, TORC Robotics, Park Intuit in Phoenix Integration.

Zlitje podjetniških in programskih veščin se kaže v zagonu in rasti Bitsharesa, Steemit in EOS. Uspelo mu je biti tudi, če ne celo izvršni direktor, pa glavni tehnolog inovacij Invictus, Cryptonomex in BlockOne. To so podjetja, ki jih je ustanovil.

BitShares

Po ločitvi je Dan znova obljubil blockchain. V istem obdobju meditacije od ločitve se je Bitcoin spopadel z zaprtjem vlade ali menjalnicami in njihovimi bančnimi računi. Dan je ob misli na smrt te tehnologije vznemiril Dan in ustvaril alternativo izmenjavam.

Tako je prišel do grafenskega okvira. Okvir je osnova Bitsharesa. Okvir je bil nato uporabljen za ustvarjanje njegovih drugih projektov.

BitShares, decentralizirana borza je njegova prva blockchain platforma, zgrajena leta 2014. Nadaljeval je z izumljanjem Delegiranega dokaza o vložku. Ta sistem je takrat ponudil najhitrejšo in najbolj decentralizirano verigo blokov z 10 sekundami.

V tem projektu je Dan opazil rast od prve različice BitShares do trenutne. Posebne izboljšave so bile razširljivost in zmogljivost. Opazno je, da se je njihova programska oprema ponašala s 100 000 transakcijami na sekundo.

Leta 2015, Cryptonomex so začeli razvijalci Bitshares. Poleg tega je kasneje v letu družba licencirala Graphene in nadgradila verigo blokov BitShares na različico 2.0.

Čeprav se z veliko potencialne cene BitShares ni odražala podpora njenim razvijalcem. Zato so vlagatelji raje imeli stabilizacijo poslovanja kot prevzem novih zaposlenih.

Ko berete ta članek, je BitShares samooskrben in tisti, ki želi biti razvijalec, izvolijo delničarji. V tem trenutku je Bitshares med najboljšimi borzami.

Steem in Steemit

Drug sektor, ki ga je izkoristil Dan Larimer, so družbeni mediji. Leta 2016 sta se Dan in njegov prijatelj Ned Scott združila pri ustvarjanju Steem in Steemit o konceptih vzajemne pomoči družbi. Kljub temu je bil Graphene osnova tega projekta.

Dogovorili so se, da je Dan direktor, medtem ko je Ned postal izvršni direktor. V nekaj mesecih so zgradili delujočo verigo blokov in spletno stran. Dejansko je bil žeton Steem izkopan s sistemom dokazov o delu.

Sprva ljudi ni pritegnilo. Zato je Steemit izkopal 80% Steema. Soočil se je z izzivom dragih transakcijskih stroškov, je Steemit novemu uporabniku v Steemu dal 5 dolarjev za branje, glasovanje in objavljanje.

Zdaj z uvedbo transakcij z omejeno obrestno mero transakcije Steem ne stanejo nobene provizije. Izboljšanje omejuje pasovno širino, namesto da zahteva provizijo.

Steemitu so očitali, da ni vzdržen. Predpostavka temelji na tem, da ima Steemit v šestih mesecih zaradi inflacije manj kot 50% Steema. Toda Steemit je ohranil manjšinski delež, kar mu omogoča, da lahko plača svojim razvijalcem.

Zaradi Danove želje po izgradnji splošne digitalne pogodbene verige blokov zunaj Steemita je odstopil skupaj s prijateljem Nedom. Bilo je sporazumno, vendar sta Dan in Steemit zatirala lažne govorice in dala skupno izjavo.

Zdaj je Steemit stabilen in se ponaša s številnimi novimi uporabniki tudi po njegovem odhodu.

V ospredju je bila njegova želja, da bi blockchain podpiral vzporedno obdelavo in brezplačne storitve. Tako je razlog za njegov odhod.

EOS

Dan se je spet vključil v verigo blokov v letu 2017. Dan je z njim kot CTO Block.one zgradil verigo blokov EOS. To je veriga blokov, razvita za podporo digitalnim pogodbam komercialnega obsega.

EOS je velik konkurent Ethereumu, ki je tudi predhodnik pametnih pogodb.

Platforma EOS podpira vzporedno obdelavo za izboljšanje horizontalne razširljivosti in zagotavljanje provizij za transakcije za DAO in dApps. Bi bil to razlog, da je zapustil Steemit? Mislim, da zato, ker je mislil, da ga je imel do nedavnega, ko se je začel EOS.

Izjemna značilnost protokola EOS uporablja različne programske jezike za dApps in 16-krat hitrejše aplikacije od tistih, ki uporabljajo Ethereum`s Solidity.

Zadnje misli Daniela Larimerja

Ljudje so dvomili v njegovo predanost, potem ko je zapustil prejšnje projekte. Kot zdaj pa je Dan osredotočil svoja prizadevanja za razvoj platforme EOS in na njej gradil vse svoje prihodnje projekte. Kljub temu je bila zaradi njegove iznajdljivosti včasih arogantna in nekoliko nerazumljena.

Toda tudi s svojo aroganco se vas lahko dotakne s svojim navdihujočim priporočenim branjem. Med številnimi knjigami, ki jih je lahko prebral, z vami deli 13 svojih najboljših branj.

Vse skupaj zdaj veste, kdo je Daniel Larimer. Česa je sposoben. In zdaj lahko pišete in zaslužite kripto na Steemitu.

Viri

https://hackernoon.com/dan-larimer-visionary-programmer-of-bitshares-steem-and-eos-7e6d94b241d7

https://www.forbes.com/sites/jeffkauflin/2018/02/07/fintech-crypto-billionaires-dan-larimer/

https://bytemaster.github.io/

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map