Vem är Daniel Larimer? EOS hagelgevär

Vem är Dan Larimer i denna blockchain-era? Även med den meteoriska ökningen av nya tokens och ICOs varje dag är han en maestro.

Varje bransch har sina mästare. Så gör blockchain-industrin. En sak du kan ignorera är att mästarna har mycket inflytande varhelst de kommer med någon slags information. Så, för att veta allt om Dan`s effekt, stanna kvar.

Har du hört talas om ”Ethereum Killer”? åh! Ethereum-mördaren är EOS. Och vet du vem som skapade den? Daniel Larimer. Daniel är en toppchef i blockchain-industrin och har skiftat genom projekt han har skapat.

Dan Larimer är utvecklare och har deltagit i tidigare projekt. De tidigare projekten han har tjänat är fortfarande på. Han deltar för närvarande i det senaste trendprojektet – EOS. Av denna anledning är hans inflytande och makt i blockchain-industrin oöverträffad.

Hans bidrag i kryptoversen har skördat honom massiva avkastningar förutom inflytandet.

Låt mig ge dig vem som är Dan Larimer i blockchain-världen. Vad har han uppnått och hur han lyckades åstadkommas.

Vem är Daniel Larimer: Bio

Du har av en slump stött på EOS, Bitshares online. Och då har en del av innehållet du har läst antagligen kommit från Steemit. Men känner du den som har sett dem från början till de höjder de uppnått? Dessa har bland annat skapats av Dan Larimer. Och som jag sa har du förmodligen använt hans produkter.

Varje symbol och projekt du har hört talas om har sin ägare. Den roll som Dan spelar är av stor betydelse.

Dan är programvaruprogrammerare. Han grundades BitShares 2014, Steemit 2016 och EOS token och dess blockchain. Dessutom, EOS ägs av block.one där Dan fungerar som CTO. Dan är också VD för Cryptonomex, Inc, ett företag som de grundade med fadern. Nu visar detta hur enorm och aktiv Dan Larimer är i blockchain-industrin.

Förutom att vara en utvecklare, är Dan också en bidragsgivare i blockchain-konferenser. Han har erbjudit andra kunskap. Jag skulle kunna kalla detta en mycket bra form av socialt ansvar.

Dan arbetar på en progressiv filosofi snarare än en konservativ. Hans projekt är baserade på detta mantra. Denna filosofi fortsätter att uppmana hans motvilja mot regeringen som en central enhet.

I hans höga profil måste det finnas stridigheter och överenskommelser som växer fram ur hans liv som växer upp. Låt oss nu titta på Dan ungdom och bakgrund. Det måste ha bidragit till vad han är idag.

Bakgrund av Larimer` Youth

Dan är en amerikaner. Han föddes i Colorado. Men han hade förmånen att växa upp i två stater: Virginia och Florida.

Som ett växande barn exponerades Dan för datorer i en så öm ålder. Han lekte vidare med datorer. Med nyfikenhet kommer friheten att utforska. Och med frihet kommer skapandet av saker. Så här fick Dan lära känna sitt sätt med datorer.

I Virginia deltog han i Virginia Polytechnic Institute och State University. Och senare 2003 tog han examen med en grundutbildning i datavetenskap. Inom samma bredd lärde han sig om ekonomi. Och ekonomin fick honom till volontärarbete och utlöste synergin i antistatskontroll.

Även med att veta om datorer behövs en annan skicklighet för att bli programvaruingenjör – programmering. Så var fick Dan sina kodningsfärdigheter? Hur tur att ha en mentorprogrammerare för en pappa. Dans programmeringsförmåga lärde sig från Stan Larimer, hans pappa när han var i grundskolan.

En annan kompetens för dig att vara något i alla företagsvärldar är entreprenörskap. Dan blev en serieentreprenör från sin ungdom. Och den entreprenöriella tankesättet gjorde att han kunde göra stora saker nu.

Så efter college skapade han något med vänner. Han samarbetade med vänner och startade ett virtuellt verklighetsföretag. Även om de tjänar pengar varje år stängde de företaget efter fem år. Och sedan fortsatte de med att göra andra saker.

Dan` First Blockchain Discovery

Dan var en aktiv programvaruprogrammerare som gjorde att han lätt kunde känna till blockchain och crypto.

Dans strävan efter något att göra fick honom att inse statskontroll i penningfrågor. Kom ihåg Dan lära sig om ekonomi. Detta kapitel i hans liv visade sig vara användbart för att identifiera statskontrollen i penningfrågor.

Pengar var och är fortfarande orsaken till den enorma regeringsmakten. Eftersom användningen av pengar är frivillig var den ursprungliga tanken att omfamna användningen av silver eller guld. Detta accepterades dock inte av regeringen.

Den motsatta karaktären hos regeringen mot andra former av valuta fick Dan att söka efter andra valutor. Främjat av sin antistatliga personlighet undersökte han för andra valutor mot statskontrollerade och egendomsrelaterade fiatpengar.

Resultatet var en snubbla över Bitcoin 2009. Upptäckten av Bitcoin var ett resultat av online-sökning med ”decentraliserad valuta”. Resultatet var Satoshi Nakamoto, pseudonym för Bitcoin-utvecklaren.

Det påstås att Dan strax efter att sökresultatet online började kommunicera med Satoshi. Chatten mellan de två inspirerade Dan att lära sig mer om blockchain.

Samtidigt som han gjorde forskning på blockchain försökte han skapa en digital valuta. Med upptäckten av Bitcoin som sin arsenal blev Dan en omedelbar promotor för Bitcoin. Och detta möte älskade honom till kryptoversen.

Dan’s Blockchain Karriär

Strävan efter sanningen om allt – Dan Larimer

Citatet är en pelare i Dans karriär. I Ron Paul-presidentkampanjer stimulerades Dan till att vara nyfiken på hur världen fungerar. På samma anteckning blev Dan en libertarian med en passion att informera om sin unika sammanslagning av innovation, politik, ekonomi och det allmänna bästa.

Alla hans innovationer är inriktade på att begränsa regeringens kontroll. Visserligen delar han att han tror på frivilliga föreningar. Tanken är att flytta från ett kontraktssamhälle där du tvingas göra saker. För honom tvingas kontrakt regeringen. Och det höjer kostnaderna och elände i transaktioner.

Så Dan vill att affärer handlar om rykte och inte tvång. Denna tanke baserar sitt argument på den gyllene regeln.

Gör mot andra som du vill att de ska göra mot dig – Gyllene regeln

En annan princip som styr hans väg att begränsa regeringskontrollen. Du kanske tror att Dan är ekonom. Men så är inte fallet eftersom hans väg upp var att lära sig hur världen fungerar. Och därmed vet han nu om ekonomi. Därför identifiera tre viktiga element i efterfrågan.

Liv, frihet och egendom är nyckelelementen i efterfrågan som styr hans projekt i strävan att förbättra levnadsstandarden.

Låt oss titta på en annan del av Dan-livet som har informerat hans val och beslut. Och det är familjelivet.

Familjeliv och angelägenheter i Dan

Innan du ser Dans direkta effekt och ansträngningar inom blockchainfältet spelade familjen också vikt för honom. Det är åtminstone det vi vet efter hans dåliga erfarenhet av skilsmässa. Och det fastställde hur Dan resonerar.

Omkring samma tid var han först ansluten till Bitcoin, Dan var engagerad i ett äktenskapskamp. Vilken smärtsam händelse för honom? Han gick igenom en skilsmässa på grund av sina tankar om hur världen fungerar. Särskilt intressant var hans avvisning av gamla kristna övertygelser. Resultatet blev en konflikt.

Även om skilsmässan störde honom valde han användbara lektioner. Överraskande nog var hans metod för frivillig konfliktlösning för att dela upp egendom och reglera vårdnad och stöd för barn förgäves.

Även om han uppnådde något som han ville, insåg han att regeringen äger vår egendom även barn. Att föräldrar som inte har något att säga om vårdnaden om sina barn gjorde honom upprörd. I arrangemanget skulle Dan betala enormt maka och barnbidrag och frun skulle leva inom 30 minuter.

Arrangemanget behöll inte hans ex-fru. Så hon ifrågasatte resultatet i domstolarna. Hur hyckler för henne att göra det? Ändå värdesätter hon kristen tro – övertygelser som Dan ifrågasätter. Från domstolens resultat insåg Dan hur partisk processen var eftersom han var tvungen att följa domstolens beslut.

Han var också bestraffad i Dans fantasi och hans lön bestämdes på förhand av att domstolen inte beaktade hans önskan att byta karriär. Han tvingades bo hos sina föräldrar på grund av att den tidigare frun tog över hälften av hans lön. Detta var förödmjukande för Dan. Men i konkurs och bröt från rättegångskostnader som sträckte sig över två år förtvivlade Dan inte i sin strävan efter det allmänna bästa.

Han gick fortfarande längre med sina blockchain-intressen. Och det är vad vi ser idag som BitShares och EOS.

Dan’s Blockchain Energy and Projects

Händelserna i hans yngre åldrar hamrade honom i form. Som ett resultat har hans produktiva natur etablerat honom som skapare.

Den erfarenhet Dan har kommer från de roller han har spelat i olika sektorer. Dan fungerade som praktikant för mjukvaruutvecklare för SAIC. Sedan blev han forskningsassistent vid Virginia Tech. Efter college blev han VD för Open Tech och visade ledarskapsförmåga.

Dans mjukvarufärdigheter förbättrades när han fick i uppdrag att vara mjukvaruutvecklare på Raytheon, TORC Robotics, Park Intuit och Phoenix Integration.

Fusionen av entreprenörs- och programmeringsfärdigheter visas i början och tillväxten av Bitshares, Steemit och EOS. Han har också lyckats vara om inte verkställande direktör då chefsteknolog för Invictus innovationer, Cryptonomex och BlockOne. Det här är företag som han startade.

BitShares

Efter sin skilsmässa hade Dan förnyat sitt engagemang för blockchain. Under samma period av meditation från skilsmässa brottades Bitcoin med regeringsstängning eller utbyten och deras bankkonton. Tanken på denna teknologis död gjorde Dan orolig och fick honom att skapa ett alternativ till utbyten.

Så han kom med Graphene-ramverket. Ramverket är grunden för Bitshares. Ramverket har alltså sedan använts för att skapa sina andra projekt.

BitShares, en decentraliserad börs är hans första blockchain-plattform som byggdes 2014. Han fortsatte med att uppfinna Delegated Proof of Stake. Detta system levererade den snabbaste och mest decentraliserade blockkedjan på 10 sekunders block då.

Inom detta projekt har Dan sett tillväxt från den första versionen av BitShares till den nuvarande. Särskilda förbättringar har varit i skalbarhet och prestanda. Det är uppenbart att deras programvara skröt med 100 000 transaktioner per sekund.

2015, Cryptonomex startades av Bitshares-utvecklare. Senare under året licensierade företaget dessutom Graphene och uppgraderade BitShares blockchain till version 2.0.

Men med mycket potentiellt BitShares-pris speglade det inte för att stödja dess utvecklare. Därför föredrog investerarna stabilisering av verksamheten framför att ta nya anställda.

När du läser det här stycket är BitShares självförsörjande och den som vill vara utvecklare väljs av aktieägarna. För närvarande är Bitshares bland de bästa börserna.

Steem och Steemit

En annan sektor som Dan Larimer utnyttjade är sociala medier. År 2016 samarbetade Dan och hans vän Ned Scott för att skapa Steem och Steemit om begrepp som ömsesidigt hjälper samhället. Återigen var Graphene grunden för detta projekt.

De enades om att Dan skulle vara CTO medan Ned blev VD. De byggde en fungerande blockchain och en webbplats inom några månader. I själva verket utvanns Steem-token med hjälp av proof-of-work-systemet.

Det lockade inte människor först. Därför bryter Steemit 80% av Steem. Steemit möter en utmaning med dyra transaktionskostnader och gav den nya användaren $ 5 i Steem för läsning, omröstning och inlägg.

Nu, med införandet av räntebegränsade transaktioner, kostar inte Steem-transaktioner någon avgift. Förbättringen begränsar bandbredd istället för att begära en avgift.

Steemit kritiserades för att vara ohållbar. Utgångspunkten bygger sitt argument på att Steemit har mindre än 50% av Steem inom 6 månader på grund av inflation. Men Steemit har behållit en minoritetsandel som ger möjligheten att betala sina utvecklare.

Mitt i Dans önskan att bygga ett allmänt digitalt kontrakt blockchain utanför Steemit fick honom att sluta tillsammans med sin vän Ned. Det var vänligt men för att dämpa falska rykten gav Dan och Steemit ett gemensamt uttalande.

Nu är Steemit stabil och har en stor attraktion för flera nya användare även efter att han lämnat.

Hans önskan att ha en blockchain som stöder parallell bearbetning och kostnadsfria tjänster har varit i framkant. Således anledningen till hans avresa.

EOS

Dan blev igen involverad i blockchain 2017. Med honom som CTO för Block.one har Dan byggt EOS blockchain. Det är en blockchain utvecklad för att stödja kommersiella digitala kontrakt.

EOS är en stor konkurrent till Ethereum som också är föregångaren till smarta kontrakt.

EOS-plattformen stöder parallell bearbetning för att förbättra horisontell skalbarhet och säkerställa inga transaktionsavgifter för DAO och dApp. Skulle detta vara anledningen till att han lämnade Steemit? Jag tror det eftersom det är en tanke som han har haft till nyligen när EOS började.

EOS-protokollens enastående funktion använder olika programmeringsspråk för dApps och 16 gånger snabbare appar än de som använder Ethereums soliditet.

Slutliga tankar från Daniel Larimer

Människor har ifrågasatt hans engagemang efter att han lämnat sina tidigare projekt. Men just nu har Dan koncentrerat sina ansträngningar för att utveckla EOS-plattformen och bygga alla sina framtida projekt på den. Ändå har hans uppfinningsrikhet ibland fått honom att vara arrogant och missförstått.

Men även med sin arrogans kan han röra dig genom sin inspirerande rekommenderade läsning. Bland de många böcker han har kunnat läsa delar han med dig 13 av sina bästa läsningar.

Allt som allt vet du nu vem som är Daniel Larimer. Vad han kan. Och nu kan du skriva och tjäna krypto på Steemit.

Resurser

https://hackernoon.com/dan-larimer-visionary-programmer-of-bitshares-steem-and-eos-7e6d94b241d7

https://www.forbes.com/sites/jeffkauflin/2018/02/07/fintech-crypto-billionaires-dan-larimer/

https://bytemaster.github.io/

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map