Vem är Da Hongfei? Det ledande ljuset

Om du har viss kunskap om blockchain-tekniken, eller om du har hört talas om den, skulle du säkert ha stött på namnet Da Hongfei mer än en gång. Detta måste ha fascinerat dig att upptäcka vem som är Da Hongfei.

Hongfei är en berömd prestation i blockchain-industrin i Kina. Han är känd för att vara en skapare av de första blockchainföretagen i Kina. Han är också uppfinnare av många kända kryptovaluta-appar som används över hela Asien.

Detta skrivande är tillägnad Hongfei, hans roll i den kinesiska och globala kryptovalutan, och hur har han ökat medvetenheten om blockchain-teknik i Asien. Enkelt uttryckt, i den här artikeln kommer jag att svara i detalj vem som är Da Honfegi.

Jag kommer också att belysa hur han började sin karriär och vad som är hans anmärkningsvärda tjänster inom detta område.

Vem är Da Hongfei?

Da Hongfei är hjärnan bakom ett känt blockchain-podium för distribuerade applikationer som heter NEO. Dessutom skapade han ett blockchain-framstegsföretag med namnet Onchain.

Företaget syftar till att hjälpa institutioner och företag. Huvudkontoret för båda dessa satsningar ligger i Kina. Det som är bra med dessa satsningar är att de har äran att vara de första blockchain-expansionsprojekten som är baserade i Kina.

Av samma anledning är Hongfei en välkänd figur i världen av blockchain och kryptovaluta i den asiatiska regionen. Hongfei är nu förmodligen de mest uppskattade experterna på kryptovaluta, särskilt i Kina. Han betraktas som en auktoritet över företagsappar, antagande av kinesiska användare och till och med statligt beslut.

På grund av hans höga anseende inom den kinesiska blockchain-branschen tog statstjänstemän initiativet att komma i kontakt med honom för sin expertråd innan de gav ut krypto- och ICO-utbytesförbuden.

Da Hongfeis utbildning

Han gick till SCUT som ligger i delstaten Guangdong. SCUT är en av de mest uppskattade almafamiljerna i Kina. Han deltog i den institutionen från 1997 till 2001 där han studerade konst. Han har en BA-examen med engelska och teknik som huvudämnen.

Karriär innan du går in i blockchain

Innan han gick in i blockchain-teknikens universum, arbetade Da Hongfei på IntPass Consulting i Shanghai. Han arbetade där i nästan ett decennium, från 2005 till 2013 för att vara exakt. Innan han lämnade företaget arbetade han där som panelmedlem och verkställande direktör.

Tidigt intresse för Blockchain

Da Hongfei lärde sig om Bitcoin 2011. Han var dock smart nog att förstå och identifiera alla konsekvenser, både samhälleliga och metodiska, bakom denna teknik. Eftersom hans erfarenhet av att studera vid ett universitet redan hade gett honom en bredare syn på världen, hjälpte det också till att utlösa hans nyfikenhet på Bitcoin. Han flyttade fokus mot denna teknik för att lära sig mer om den i detalj.

Vem är Da Hongfei i Blockchain-världen?

Som vi nämnde ovan fångade Bitcoin Hongfei intresse 2011. Vid den tiden arbetade han fortfarande i IntPass-konsultation.

Så naturligtvis visste ingen då vem som är Da Hongfei och hur kommer han att göra en revolution i Kina de närmaste åren.

Under 2011 var Kina inte heller mycket medveten om denna teknik. Därför fanns det inga dedikerade Bitcoin-samhällen någonstans i landet eller hela Asien. Den minsta medvetenhet som några människor hade om denna teknik var fortfarande i sitt embryonala stadium.

Denna brist på kunskap fick honom att starta en kampanj för att låta folk veta om Bitcoin i sitt land. Hans ansträngningar resulterade i skapandet av en aktiv Bitcoin-gemenskap i Kina.

Med tanke på det fördubblade han sina ansträngningar för att uppmuntra fler och fler människor att anta denna teknik. Hans entusiastiska försök hamnade i att markant öka populariteten för Bitcoin över hela Kina.

Faktum är att det sanna svaret på frågan, vem är Da Honfegi är att han är killen som introducerade Bitcoin och begreppet kryptovaluta till Kina.

Det tog bara några år för honom att markant öka tillväxten av detta samhälle landsomfattande. Hongfei doon fick rykte att vara en av de mest framträdande armaturerna under hela denna utveckling.

Under den tiden insåg han behovet av att starta en ny blockchain-plattform i Kina som skulle kunna överträffa Bitcoin när det gäller prestanda. Detta fick honom att börja arbeta på sin egen blockchain-plattform.

Vem är Da Hongfei? Grundaren av NEO

NEO kan vara den starkaste kryptovalutan 2018

Efter att ha insett hur desperat hans land behövde ett nytt blockchain-podium förklarade Hongfei invigningen av AntShares i januari 2014. Satsningen var att skapa distribuerade applikationer. Plattformen presenterades officiellt nästa månad och blev omedelbart det föredragna valet för de flesta blockchain-satsningarna i landet.

Hongfei ändrade projektets namn från Anshares till NEO 2017. Jag är säker på att människor som har hört talas om NEO redan har en ganska bra uppfattning om vem som är Da Hongfei.

NEO rankar för närvarande 13: e bland de bästa kryptovalutorna i världen baserat på marknadsvärde.

NEO är ungefär som Ethereum blockchain på många sätt. Först och främst låter båda de decentraliserade apparna expandera och utvecklas. För det andra använder båda dem smarta kontraktsmetoder. Det är anledningen – NEO kallas ofta kinesiskt Ethereum.

Det liknar dock inte helt Ethereum. Det har också några unika funktioner som gör det bättre än Ethereum. Hongfei och hans besättning specialdesignade NEO till ett delegerat bysantinsk fel tolerans eller dBFT konsensusförfarande. Detta första protokoll från Kina utfärdades som vitbok av teamet 2016.

Användningen av denna nya mekanism gör det möjligt för NEO att ge mycket snabbare och starkare affärsoptimeringsprestanda. NEO kan hantera 1000 transaktioner på en sekund. Denna funktionalitet ger den en anmärkningsvärd fördel över Ethereum som bara kan ta 15 transaktioner på en sekund.

Motiv bakom NEO

Da Hongfei drömde om att göra NEO till en högfrekvent blockchain-plattform som kan användas för omfattande och betydelsefulla uppgifter. Han ville också göra den till tekniken för den nya marknadsekonomin på flera sätt.

Det är anledningen till att han och hans grupp avsiktligt utformade plattformen för att ge näring åt smarta kontrakt som fungerar på simulerade maskiner. NEO låter dem krypteras med alla vanliga datorspråk som inkluderar Java, Python och mer.

Det betyder att du inte behöver lära dig ett helt nytt språk för kodning av smarta kontrakt.

Omvänt, när de använder Ethereum, måste konstruktörerna använda soliditet för att driva sådana avtal på EVM. Det är en av de främsta orsakerna bakom NEOs berömmelse bland en stor majoritet av blockchain-uppgiftsskapare.

Onchain

NEO för företag

Bildkrediter: OnChain

Samma år när AntShares introducerades samarbetade Hongfei med CTO för NEO / Antshares Erik Zhang för att skapa ett annat företag Onchain. Faktum är att båda började sin karriär ungefär samtidigt. Onchain är främst ett kommersiellt blockchainföretag som tillhandahåller sina tjänster till privata företag.

Istället för att blanda ihop med NEO, Onchain gjorde sin separata identitet för att hålla de viktiga blockchain-expansionsinsatserna åtskilda från de digitala pengarna.

År 2016 fick Onchain tillräckligt popularitet för att få en betydande plats på den enskilda marknaden. Detta resulterade i en förstärkning av linjen för NEO blockchain.

Skapande av distribuerad nätverksarkitektur (DNA)

Efter denna breda acceptans slog Onchain sig samman med Hyperledger, vilket återigen gjorde det till det pionjära blockchain-relaterade företaget i Kina att ha gjort det. Under arbetet med Hyperledger fick Onchain möjlighet att skapa sin huvudprodukt med namnet Distribuerade nätverksarkitektur, eller DNA för korta.

DNA-modus operandi gör Onchain kapabel att integrera olika affärsprocedurer och metoder. Protokollet gör det också möjligt att tillhandahålla näring för distinkta kompatibilitet mellan kedjor och plattformar.

Detta effektiva produkt-DNA gör det också möjligt för båda företagen, dvs. Onchain och NEO att enkelt uppnå sina grundläggande direktiv. DNA-protokollet är särskilt utformat på ett sådant sätt att det kan användas av mer eller mindre alla affärsprocedurer för att effektivt implementera blockchain i sina uppgifter.

Det fantastiska med DNA är att det kopplar ihop olika blockchain-implementeringar. Som ett resultat skapas en möjlighet för plattformsassimilering, vilket är viktigt för implementering i den miljö där system är anslutna till varandra.

DNA möjliggör också användning av blockchain för många ändamål samtidigt som man tar hand om de statliga bestämmelserna, antar ett konsensusprotokoll eller är oförmögen att binda till andra sådana appar. Det låter dig även använda det när du söker efter utvecklare för att skapa din personliga blockchain eller appar.

Onchains samarbeten med andra företag

Onchain slog sig samman med Microsoft China 2016. Dessutom samarbetade företaget med FaDaDa för att hitta den lagliga sekvensen för att åtgärda de många bristerna i de auktoriserade digitala apparna. Det är inte det, Onchain lades också till listan över KPMGs bästa 50 Fintech-företag i Kina. Detta resulterade i ytterligare ett samarbete mellan företaget och Alibaba för ett e-postskyddat arkiv för företag som drivs av blockchain.

I grund och botten är DNA ett podium som gör det möjligt för andra rådande podier att använda blockchain-teknik utan att behöva skapa en helt ny plattform.

Vem är Da Hongfei och hur kommunicerade han med den kinesiska administrationen?

Hongfei NEO

Bildkrediter: Youtube

Om du frågar PRS: s blockchain-community vem som är Da Hongfei, kommer du att bli förvånad över att se hans höga rykte. En viktig anledning bakom detta rykte är hans anmärkningsvärda ansträngning bakom skapandet av ett fruktbart sätt att kommunicera med statstjänstemännen.

Efter ICO-Mania började Kina rensa ut kryptovalutorna eftersom vissa av dem var mycket misstänksamma och de matade av oskuld från oerfarna investerare. Kina, som var en av de mest framstående nationerna inom teknisk utveckling, skulle ha varit otur om kryptodörren skulle ha stängts för det.

Det skulle ha orsakat en stor förlust av möjligheter för många företagare i Kina och hela Asien. Da Hongfei föreslog helt enkelt en lösning som var acceptabel för kinesiska administratörer och marknaden.

Da Hongfei var hoppfull. Han sa en gång att reglering inte kommer att vara ett problem för honom eftersom regeringen gillar hans teknik och hur han fungerar. Hans förtroende fick honom att inte bara prata med den kinesiska regeringen, utan han övertygade dem också om att upphäva förbudet. Detta resulterade i att skapa en hälsosam miljö som hjälpte denna teknik att blomstra utan falska satsningar.

Kinas ICO Bubble och Hongfeis svar

Enligt Hongfei liknade ICO-staten i Kina den dot-com-bubblan som inträffade i början av 2000-talet. Enligt honom:

“När ett företag / företag du startar slutar i dot-com blir dragningsfinansiering enklare och samma är fallet med ICO-buzz.”

Han nämnde vidare att eftersom finansiärer snabbt förtrollas i jämförelse med den tekniska framstegshastigheten, fortsätter ny teknik att fortsätta och skapa bubblor. Men saken är att det inte stannar så. När bubblorna är borta återgår marknaden till det normala och tekniken närmar sig.

Framtidsplaner

De Hongfei siktar stort på sina båda projekt. De senaste två åren har varit fantastiska för särskilt NEO hittills. Det vinner ständigt mer framgång för varje dag som går. Men det lämnar inte Onchain bakom eftersom Hongfei också är ganska positiv till sin framtid.

Han syftar till att göra Onchain till en global blockchain-struktur. Han tror att genom att använda olika plug-in-enheter kan hans struktur användas för alla kedjor, vare sig det är offentligt, privat eller syndikat. Da Hongfei nämnde vidare att hans tvärkedjeenhet som för närvarande är i processen skulle kunna skapa interoperabilitet mellan alla dessa kedjor.

I slutändan inkluderar hans huvudplan att kombinera både NEO och Onchain. Han kommer inte att göra dem till en enda plattform, men han kommer att ansluta båda tjänsterna till varandra inom en snar framtid. Hur kommer han att göra det? Vi får vänta och se.

För NEO planerar Hongfei att starta NeoX, ett podium för cross blockchain-affärer. Om det visar sig vara framgångsrikt skulle NeoX kunna ansluta privata blockkedjor till den större gemenskapsmarknaden.

När NEO och Onchain är länkade kommer båda att kunna erbjuda en halvvägs för hela blockchain-centrerad ekonomi. Inte bara är denna stora plan utmärkt, den är också helt användbar.

Vem är Da Hongfei – The Final Words

Så vem är Da Hongfei?

Han är ett av de ledande namnen i krypto och blockchain för närvarande.

Han är grundaren av NEO och Onchain.

Da Hongfei är den som faktiskt gjorde kryptovaluta bekant för den kinesiska publiken.

Han fick faktiskt kryptovaluta att hända i Kina genom sina ansträngningar och samtal med myndigheter, som var ovilliga med konceptet.

Hans oändliga strävanden och initiativ i kombination med hans lysande planer tyder på att han kommer att fortsätta vara ett ledande ljus i expansionen av kryptovaluta i Kina.

Även om kryptomarknaden i Kina är ganska invecklad, lyckades Da Hongfei fortfarande rensa ut utrymme. Så länge människor som Da Hongfei är närvarande kan Kinas strid för teknik säkert bevittna ytterligare utveckling.

Du kan följa Da Hongfei i hans Twitter konto.

Referenser

https://coincentral.com/cryptocurrency-industry-spotlight-neos-da-hongfei/

https://hackernoon.com/neo-onchain-and-its-ultimate-plan-dna-4c33e9b6bfaa

https://coincentral.com/neo-and-blockchains-across-china/

https://www.bloomberg.com/technology

https://www.cnbc.com/video/2017/12/04/its-okay-for-a-bubble-to-form-in-blockchain-and-bitcoin.html

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map